Социално програмиране в свалките

 Friendly
Автор: Slayer
*****3votes

socialno-programirane-v-svalkite

Знам точно какво си мислиш…
“За да имам красива, умна и стойностна жена до себе си трябва да изглеждам като Брад Пит и да имам парите на Бил Гейтс”.
Алтернативно:
“- Трябва да съм висок
– Да съм хубав
– Да съм богат
– Да съм интелигентен
– Да имам кола
– Да съм забавен
– Да имам гъста коса
– Да съм кавалер
и т.н.

Това се нарича социално програмиране. Обществото иска всички ние да вярваме, че за да имаш готина мадама трябва да имаш пари, да си се доказал, да имаш кариера и т.н. Това не Играта на флирта – обществото лъже. И не, не е лъжа, че парите, кариерата, това да си красив, да имаш кола и другите неща помагат – да имаш готина жена – те наистина помагат. Лъжа е, че тези неща са най-основните компоненти в съблазняването и свалките и ако ги нямаш си загубен. Най-добрите свалячи /PUA/, които аз познавам нито са богати, нито някакви особени красавци. Познавам също и мъже на средна възраст (30-40 г.), които са фрашкани с пари и са такива социални инвалиди, че дори не могат да си намерят и грозна приятелка. Всъщност истината е, че ако си облечен готино (което съвсем не означава скъпо) и ако си достатъчно социален и уверен, и се приближиш до група момичета, заговориш се с тях, „побъзикаш” се с тях, накараш ги да се смеят и да им е приятно около теб – това колко пари имаш и как изглеждаш няма да има никакво значение за да изпитат те привличане към теб. Дори напротив – ако започнеш да се хвалиш – колко пари изкарваш и да се квалифицираш сам колко си готин, с това ще предизвикаш лош ефект и ще изглежда все едно се опитваш да ги впечатлиш и търсиш одобрение за да общуваш /на всички нива/ с тях.

Човешкия мозък може да разделим условно на две части: логически и емоционален мозък. Ако попиташ девойките “Какъв трябва да е мъжът до теб за да се влюбиш (да изпиташ привличане към) в него?” Тя ще отговори с логическия си мозък това, което социалното програмиране е вкарало там “Ами, искам да е красив, висок, да е забавен, да има пари, да се отнася с мен като с принцеса, да ми прави подаръци постоянно, да е мил, нежен, да е честен и т.н. бла бла…”. Емоционалният й мозък – там където става привличането, обаче съвсем не търси това. Той търси – силен, уверен мъж, мъж, който не е ‘нийди’, Алфа мъж. Точно за това много момичета се влюбват в абсолютни ‘боклуци’, които ги третират ужасно, но имат много от характеристиките на Алфата.

Как да изкорениш вредното социално програмиране в себе си?

Следвай тези прости правила:
– Жените не са нищо специално (и красивите също) – третирай ги точно както третираш приятелите си от мъжки пол или както би третирал по-малката си сестра.
– Не търси позволение и/или одобрение от жените (или от който и да е) за нито едно твое действие.
– Не се дръж като разгонен пес. Не бъди „needy” – субкомуникирай, че тя не е най-важното нещо в живота ти.
– С жена, с която искаш да правиш секс не прави Рапорт преди да имаш привличане от нейна страна.
– Не чакай от нея да взема решения или да ескалира отношенията Ви. Няма да го направи.
– Не прави нещо само за да я впечатлиш.
– и т.н. с две думи бъди мъж – а не кученце на къс повод.

Успееш ли да субкомуникираш, че си: уверен, спокоен, хладнокръвен, силен, лидер, че не си опасен, че не си ‘нийди’, че не ти трябва нейното позволение и одобрение бъди сигурен, че тя ще изпита привличане към теб, противно на всички глупости, на които те учи социалното програмиране.

Вкарай си в главата следната мисъл, повярвай в нея и я направи свое мото:
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.”

-> Още за социалното програмиране <-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *