Tyxo.bg counter No comment...
Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Февруари 20, 2020, 17:48:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

“Колкото повече се отдавате на нещо по-голямо от вас, толкова повече енергия ще имате.“ - Норман Винсънт Пийл

Екипът на pickup-project организира обучения през януари и февруари 2020г.
Не се колебай! Запиши се сега!

 
   Начало    Правила на форума Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: No comment...  (Прочетена 9238 пъти)
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион
*******
*******

Репутация: +641/-60
Неактивен Неактивен

Публикации: 1577

t|m3 w8s f0r n00n3


Профил WWW
« -: Декември 07, 2006, 20:04:33 »

Източник : rozali.com

Цитат
Най-красивото разочарование

от Иван

Здравейте, искам да ви разкажа за една история - трудно е за вярване дори колко глупави могат да бъдат хората, когато са подвластни на това чудовище - Любовта.

Значи, историята е следната. Аз съм мъж на 22 години. Преди три години в моя курс дойде нова студентка, която ми се стори много привлекателна. Не знам дали това е било любов от пръв поглед, но се влюбих веднага в нея, толкова силно, че изминаха почти два месеца, докато успея да я заговоря.

Невероятно, нали?
Тя беше за мен най-прекрасното същество на земята, макар, че преди да я срещна, никога не се бях влюбвал, никога. А и трябваше да я виждам всеки ден, по време на лекции, а тя дори и не предполагаше, че съществувам. В крайна сметка, аз успях да се запозная с нея, но тя от самото начало се държеше съвсем резервирано с мен. И просто защото тя си имаше приятел.

Тъжно, нали? Да се влюбиш ей така в момиче, което си има приятел и въобще не се интересува от теб, и си принуден да я виждаш всеки ден, да се разминаваш с нея в университета, изобщо, чувствал съм се ужасно, макар, че тя с нищо не беше виновна. Но по някога съм разговарял с нея, и съм чувствал, че тя не е щастлива с нейния приятел, а и той не я обича. Поне съм си го мислел.

И какво мога да направя в случая? Ами, реших да се опитам да се преборя за сърцето й. Но как, като я обичам, а тя дори не го знаеше? Винаги, когато съм се опитвал да говоря с нея, да й привлека вниманието, се е държала много хладно, а и просто сигурно си е мислел, че само я харесвам, и нищо повече. Но когато приключи първата ни учебна година заедно, не бях стигнал до никъде, а и нямаше да се виждаме цели три месеца, което за мен беше непоносимо. И точно преди да се разделим преди ваканцията бяхме чакали едни резултати от изпитите, и бяхме прекарали повече от два часа само заедно-но тя изобщо не подозираше нищо. И точно след като се разделихме, аз разбрах, че трябваше да и кажа истината, и й казах. Но тя ми каза, че съжалява, и че можем да бъдем само колеги и нищо повече.

Много зле беше, но така... И три месеца не се виждахме през ваканцията. Но след като почна новата учебна година, трябваше пак да учим заедно, което беше за мен непоносимо. Защото как да сподели чувствата ми или да ми даде шанс, след като тя има приятел? Няма как да стане, но все пак логиката тук не работи. И се опитвах по някакъв начин... Не знам и аз какво съм се опитвал... но времето си течеше. Тя не ми обръщаше внимание.

Бяхме трети курс. По това време в университета имаше един литературен конкурс, и аз реших да участвам, като написах разказ - любовна история, със сюжет и герои. Точно както всичко се беше случило, как съм се чувствал, всичко - тя беше героят на моя разказ. Мислех си, че е романтично, а и един добър начин да и обясня всичко. И й го дадох да го прочете, защото с течение на времето се чувствах все по-зле от ситуацията. И тя прие това много навътре, и откакто го прочете, отношението й към мен се промени, но нищо повече.

Това всъщност го прочете точно преди осми декември, и всички от курса щяхме да ходим на Бачково, и аз също. Но не очаквах, че тя ще дойде с нейния приятел на Бачково. Но тя го доведе, и този празник е най-лошия спомен в живота ми. Трябваше шест часа да седя сам на една маса срещу тях, и да се преструвам че ми е весело, и да гледам тях двамата как танцуват и се прегръщат. А тя тъкмо беше прочела разказа ми, и нищо не бяхме говорили - тя го прочете точно преди празника.

Ужасно се чувствах, когато ги гледах как танцуват заедно и прегърнати, а аз трябваше да се преструвам, че ми е весело.

След празника отношението й към мен малко се промени. Дори тя дойде с мен, когато обявяваха резултатите от конкурса. Е, не спечелих, но това не е и толкова важно, целта ми беше да й привлека вниманието. После отидохме на кафе, и си говорихме повече от пет часа, които изминаха като пет минути. Ние имахме толкова много общи неща, и беше прекрасно, невероятно. А и тя беше толкова хубава! Личеше й колко й е приятно да си говори с мен.

Изглеждахме като влюбени. Но проблемът беше, че тя просто има приятел. И не е влюбена в мен. След този ни разговор почна сесията, не се бяхме виждали един месец, но аз чувствах, че мога да бъда щастлив само ако я виждам. И времето си течеше, правих плахи опити, без резултат, но... аз вярвах!

И дойде пролетта, а тя замина за Англия на студентска бригада. И точно преди да замине на мен ми се случи семейно нещастие, което ме затрудни още повече. Защото се чувствах много зле, че тя заминава за Англия, защото я обичах. И и написах едно писмо - едновременно любовно, и не, в което се опитвах да й обясня колко зле съм се чувствал, всичко! Но тя точно преди да замине ми изпрати смс, че писмото много я е обидило и че било гадно.

Но точно преди да замине се срещнахме, говорихме си... Беше хубаво. Но тя понякога е такъв човек... Че тръпки да те побият . Но и за това ще разкажа. Тя ми беше казала, че напоследък все по-често се карат с нейния приятел, и че той я ревнува... За мен това не беше голяма изненада, знаел съм го винаги, и затова винаги съм вярвал, че в края на краищата нещата ще се оправят.

И тя замина за Англия... Но аз не се отказвах от нея, защото я обичах повече от всичко на света. Пишех и писма по имейла, говорихме си - тя ми разказваше за живота си в Англия, и винаги страшно много съм се радвал на писмата й, макар, че тя често нямаше възможност да ми пише. Но аз й пишех много по имейла, и това беше всъщност единствения начин да й покажа всъщност що за човек съм.

Дори вършех неща, които ми се струваха романтични, и също и глупави... Разменяхме си ес ем еси често... Прекрасно беше!

Станахме малко по-близки, макар, че аз съм се стараел да не се натрапвам, и изобщо не съм "парадирал" с чувствата си. Защото тя имаше приятел. Знаех, че трябва да изиграя картите си внимателно. Защото я обичах. И вярвах, че и тя може да ме заобича, само трябва да мине време. Защото знаех и знам, че тя не е щастлива със своя приятел.

Но към края на бригадата тя започна да се отдръпва от мен... Не знаех къде съм сгрешил, сигурно съм правил и глупости, беше просто за момент. Когато тя се завърна ( това вече беше тази година, есента) тя веднага ми се обади, за да се срещнем. Беше прекрасно, поговорихме си, показа ми снимки от Англия. Купила ми беше блузка като подарък. Усмихна ми се. Чувствах, че може би нещо е навлязло в нейното сърце...

И новата учебна година започна - трета поред, откакто я познавах. Опитвах се да използвам шанса си, но... Всичко започна по-старо му. Имал съм просто илюзии, тя беше ледена. Тръпки да те побият колко безчувствен може да е човек. Тогава вече започнах да разбирам, че каквото и да се случи, тя никога не би ме допуснала до сърцето си, никога. И защо? Може би заради приятеля си. Е, това е част от играта и живота все пак.

Какво да се прави! Но аз не се отказвах! Следвах сърцето си. Разговаряхме си. Разсмивах я. Но нещо в нея се беше променило, чувствах, че не е заради нейния приятел. Знаех, че няма да ми каже. Затова я провокирах. Все пак разбрах, че те двамата вече са разделени, и тя е сама в този момент. Защото след като заминала за Англия, нещата между тях са се променили, и вече не са същите, а след завръщането й вече не са били двойка.

Разделили са се, но не заради мен. А защото тя му е изневерила, и се е случило в Англия, докато е била на бригада. Това и аз не съм го предполагал, но се е случило. И това всъщност променя изцяло нещата - дори моето отношение към нейния приятел, защото вече мога да знам как ли се чувства той самият, и в сравнение с неговите, моите мъки са нищо.

Не мога да разбера това момиче.

Докато аз съм й пишел писма, докато от две години съм се опитвал да я спечеля, защото я обичам, докато съм се чудил какво ли е нужно да я накарам да ме допусне до сърцето си...

Докато съм чакал и съм се радвал като дете на имейлите и картчките й от Англия, и докато съм таил надежда, че тя може да отвърне на чувствата ми... тя е правила секс в Англия с някой от бригадата й. И на мястото на нейния приятел се поставям... Той я е срещнал пръв, но някакъв неин колега се влюбил в нея и се опитва да я спечели, и й пише... Сигурно това много го е дразнило. А трети, в Англия, прави секс с нея. Това и мен ме нарани много, защото на нея не й е пукало нито за чувствата на нейния приятел към нея, камо ли за моите.

Тя е такъв човек, че.... понякога тръпки да те побият. И въпреки всичко я обичам. Те вече не са двойка. Но и аз не съм. Тя ми е казала, че нищо и никога не може да има между нас. Е, това нищо не значи, защото чувствата се появяват с времето. Ние сме приятели.

Често си говорим. Учим заедно. Тя наскоро ми каза, че не знаела как да се държи с мен, за да не ми давала напразни надежди. И аз я лъжа, че никакви надежди нямам, само и само да мога да разговарям с нея... Преструвам се. Просто стратегия. Преценил съм, че това е правилното поведение. Но зная, че с нея бих бил нещастен. Нейния приятел също е нещастен. Тя наранява хората около себе си толкова лесно. Но пак я обичам.

Онзи другият сигурно също. Тя няма душа. Понякога дори не съзнава какво говори или върши. Тя убива хората, които я обичат. Тъпо е да се състезавам за сърцето й с другият. Тя няма такова. Тук не може да има победител. Всички сме жертви, дори един ден да "победя" , победата ми ще бъде пирова. Но пак я обичам. Не знам защо. На нея не й пука. Тя не би могла да почувства нищо. Нея можеш само да я разсмееш. Защото има прекрасна усмивка. Като ти се усмихне сякаш си си уредил целия живот. Но душата й е празна. Наранява всички. И мен. И другият. Всички. Тя няма душа. Но пак я обичам. Не че за нея има някакво значение. Тя би отвърнала: "Ах, виж какво хубаво кученце има пред нас до пейката!.." И ще се усмихне.

А усмивката й е прекрасна. Не знам какво да правя. Но изобщо не искам да съм с нея. Тя убива хората. Искам да съм щастлив с друга. Но пък нея я виждам всеки ден по време на лекции. Говорим си. Адски ми е обидно и на мен, че е правила секс в Англия. Мислех си, че като си пишем... Се приближавам към сърцето й. Но пък съм грешал. Но пък я обичам.

Е, какво ще кажете?

Дори и да не ви се вярва, аз имам добро чувство за хумор. Често когато нещо е толкова тъжно, чак става смешно. Но пък от смях вече ми е омръзнало. Аз съм съсипан. Онзи, другият, също. А момичето... Тя би отбелязала в присъщия си стил: "Да... Тъжна работа... Ах... Тук май продават сладолед! Яде ми се сладолед."Публикувано на: 2005-12-22
Активен

I'm a very special kind of monster
Boby
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #1 -: Януари 12, 2007, 21:50:46 »

Цитат
Често когато нещо е толкова тъжно, чак става смешно. Но пък от смях вече ми е омръзнало.

 :roll:  :shock:

И като цяло една несподелена любов.
Затова аз съм категорично против нея.Всичко, което ти дава е афц поведение. :roll:
Активен

ивотът е сън.Но винаги зациклям като се замисля какво ще стане/изпитам ако не се събудя или ако търся смисъла на този сън.
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион
*******
*******

Репутация: +641/-60
Неактивен Неактивен

Публикации: 1577

t|m3 w8s f0r n00n3


Профил WWW
« Отговор #2 -: Януари 15, 2007, 10:16:25 »

Е ти пък къде отиде - дай направо да я забраним със закон... любовта е велико нещо... и тази от пръв поглед също.

Просто не трябва да се задълбаваш - ако дадена девойка не "отвръща на чувствата ти" а да продължиш напред...

Пич, я си изживей детството първо - кат минеш 20-те има време да се занимаваш с Пикап...
Активен

I'm a very special kind of monster
Boby
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #3 -: Януари 15, 2007, 13:48:10 »

Цитат
Просто не трябва да се задълбаваш - ако дадена девойка не "отвръща на чувствата ти" а да продължиш напред...

Пич, я си изживей детството първо - кат минеш 20-те има време да се занимаваш с Пикап...

Точно това имах предвид-да се влюбиш в началото,преди нея.

Наблюдавам една тенденция доста хора да се опитват да ме откажат от пикапа.
Kambera-вика да изживея голямата си любов.
NoFear-да забравя за сайта за половин година.
А сега и ти...
Аз таман почнах да напредвам,а вие се мъчите да ме откажете.Не мога да го проумея. :smt017
Активен

ивотът е сън.Но винаги зациклям като се замисля какво ще стане/изпитам ако не се събудя или ако търся смисъла на този сън.
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион
*******
*******

Репутация: +641/-60
Неактивен Неактивен

Публикации: 1577

t|m3 w8s f0r n00n3


Профил WWW
« Отговор #4 -: Януари 15, 2007, 14:24:09 »

Цитат на: "Boby"
Kambera-вика да изживея голямата си любов.
NoFear-да забравя за сайта за половин година.


- Прави са хората... Пикапа не е за тийнеджърските години. Ако не си изживял голяма любов, ако не си правил секс, и т.н. и ако си под 20 г. още... СПРИ! Пикапа убива голяма част от магията в Играта - тийнеджърските години са момента да видиш романтика, да правиш глупости, да поплачеш за някоя и друга девойка, да поднасяш цветя на първа среща, да тичаш и отваряш всяка врата пред нея, да заекваш в началото като говориш с нея, да се опитваш да играеш ролята на "нейният бял рицар в лъскави доспехи" и т.н. и т.н... Във всичко това си има чар и магия и с научаването на Играта ти просто ще се научиш да бъдеш много по-ефективен за сметка на всички тези толкова "чаровни" нещица... И ако за един човек на 25+ години е недопустимо да върви след гъза на една девойка няколко месеца за да прави секс - то за тези на по 15-16 ако щеш не е... Във връзките на малките има много повече емоция, отколкото секс - ще прочетеш истории от типа - "гаджета сме от 2 години и сме правили секс 3 пъти до сега и то 2 пъти не му стана  :smt044"... във връзките на "големите" секса е много по-важен... Както и да е - ти сам си избираш какво да правиш...

-Slayer

p.s. Хехе, без да съм комуникирал с колегите по постовете съм ти усетил възрастовата група и опит май :П...

п.с.2. Що да не са позволени ЛС? - бацат си идеално...
Активен

I'm a very special kind of monster
Boby
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #5 -: Януари 15, 2007, 23:35:43 »

Цитат
Sorry, but the administrator has prevented you from sending private messages.

Ако искаш премести тази дискусия в друга тема.
Цитат на: "slayer"
- Прави са хората... Пикапа не е за тийнеджърските години. Ако не си изживял голяма любов, ако не си правил секс, и т.н. и ако си под 20 г. още... СПРИ! Пикапа убива голяма част от магията в Играта -

Искаш да кажеш че момчетата до 18-20 г. не стват за пикап.Така ли да разбирам?
"нейният бял рицар в лъскави доспехи"- тази роля вече наистина ме отвращава.Не знам дали ще мога да се върна към нея, ако трябва.
"Както и да е - ти сам си избираш какво да правиш... "
Е да, ама вие ме обърквате."Научи се да се запознаваш красиво", бла-бла-бла...а после викате "спри!".Знам че има защо да го казвате...Но не мога да разбера с какво вреди пикапа.
Цитат
Хехе, без да съм комуникирал с колегите по постовете съм ти усетил възрастовата група и опит май :П...

Как стана тоя номер? :smt107
Активен

ивотът е сън.Но винаги зациклям като се замисля какво ще стане/изпитам ако не се събудя или ако търся смисъла на този сън.
Vortex
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 9Профил
« Отговор #6 -: Януари 31, 2007, 17:20:45 »

И ева подаде ябълката на адам. И след като отхапаха от ябълката на знанието разбраха че са голи...
Започнеш ли да се занимаваш с пикап след време разбираш, че нещата не са такива каквито си си мислил, че са.
Пикапа за мен е инструмент. Инструмент да изградиш сам живота си.
Получаваш по-голяма сила, но и по-голяма отговорност.
Аз ще ти дам само един съвет:
Пробвай различни неща, виж кое ти харесва кое не. След време реши какъв искаш да бъдеш и действай в желаната посока.
Активен
Boby
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2007, 01:47:55 »

Здрасти брато. Кат бях в София те познах още преди да дойдеш на акцията. Казах "Vortex", ама ти не се обърна.
Цитат на: "Vortex"
И ева подаде ябълката на адам. И след като отхапаха от ябълката на знанието разбраха че са голи...
Започнеш ли да се занимаваш с пикап след време разбираш, че нещата не са такива каквито си си мислил, че са.

Хубава метафора.
Точно така.Първо докато си афц си мислиш че са еди как си, после като си rAFC или във фаза ГСВСПГ че са иначе, но само като си във фаза практика разбираш как са.
Цитат
Получаваш по-голяма сила, но и по-голяма отговорност.

Да, почваш да виждаш в другите крехки и уязвими души, а пък ти си човек-машина, които може напълно да контролира себе си, следователно и другите.
Но като страничен ефект губиш и емоциите си - е кво като ми дава иои-та - нормално е... И не се усещаш кога си станал машина...
 :smt009

Вече се пристрастих в пикапа. Найстина не мога да си представя как мога да се превърна обратно в пълно АФЦ.След като съм прогледнал.
Сори за офтопика, но това е за друга тема.
Активен

ивотът е сън.Но винаги зациклям като се замисля какво ще стане/изпитам ако не се събудя или ако търся смисъла на този сън.
Manoeuvre
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +34/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 192Профил
« Отговор #8 -: Март 26, 2009, 20:19:57 »

Милия!

Я го намерете този пичага и го вкарайте в клуба да види как стоят нещата,че ми стана жал за него.Чувствал съм се като него и знам,че не е приятно.
Активен
androgenen
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 21Профил
« Отговор #9 -: Май 30, 2009, 12:59:06 »

Цитат на: Boby
Kambera-вика да изживея голямата си любов.
NoFear-да забравя за сайта за половин година.

- Прави са хората... Пикапа не е за тийнеджърските години. Ако не си изживял голяма любов, ако не си правил секс, и т.н. и ако си под 20 г. още... СПРИ! Пикапа убива голяма част от магията в Играта - тийнеджърските години са момента да видиш романтика, да правиш глупости, да поплачеш за някоя и друга девойка, да поднасяш цветя на първа среща, да тичаш и отваряш всяка врата пред нея, да заекваш в началото като говориш с нея, да се опитваш да играеш ролята на "нейният бял рицар в лъскави доспехи" и т.н. и т.н... Във всичко това си има чар и магия и с научаването на Играта ти просто ще се научиш да бъдеш много по-ефективен за сметка на всички тези толкова "чаровни" нещица... И ако за един човек на 25+ години е недопустимо да върви след гъза на една девойка няколко месеца за да прави секс - то за тези на по 15-16 ако щеш не е... Във връзките на малките има много повече емоция, отколкото секс - ще прочетеш истории от типа - "гаджета сме от 2 години и сме правили секс 3 пъти до сега и то 2 пъти не му стана  :smt044"... във връзките на "големите" секса е много по-важен... Както и да е - ти сам си избираш какво да правиш...

-Slayer

p.s. Хехе, без да съм комуникирал с колегите по постовете съм ти усетил възрастовата група и опит май :П...

п.с.2. Що да не са позволени ЛС? - бацат си идеално...те това  е, и аз  си минах любовните мъки , имах парадоски  имах гаже сериозно  имах кво ли не , правех и секс и ени и гадни и яки чуках,но вече съм дърт имам нужда от  по-вече жени, не любов,защото знам за какво става дума, благодарения на този сайт !
Активен

Цитат на: slayer
...ние ще те успокоим, ще ти се накараме леко и ще отворим вратите на познанието пред теб. Ще ти посочим грешките, ще те напътстваме и ще ти помогнем да изчукаш стотици жени по-красиви от тази, в която в момента си влюбен.
SBoy
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******

Репутация: +36/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 110


Профил
« Отговор #10 -: Май 31, 2009, 23:24:59 »

те това  е, и аз  си минах любовните мъки , имах парадоски  имах гаже сериозно  имах кво ли не , правех и секс и ени и гадни и яки чуках,но вече съм дърт имам нужда от  по-вече жени, не любов,защото знам за какво става дума, благодарения на този сайт !

Сега за да станеш истински мъж ти остава единствено да си сложиш един spellcheck на компютъра, да почнеш да пишеш с главни букви и по-смислени изречения!
Активен
widdexx
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


Профил
« Отговор #11 -: Юни 12, 2011, 18:45:57 »

Милия!

Я го намерете този пичага и го вкарайте в клуба да види как стоят нещата,че ми стана жал за него.Чувствал съм се като него и знам,че не е приятно.


 Cheesy Cheesy Cheesy Отдавна съм в клуба!!!!!! Аз съм автора на тая статия!!!
Просто щях да припадна, докато се ровех във форума и си познах писанията!!!  Embarrassed Embarrassed  Cheesy  Grin Grin

Животът ми се промени, благодарение на пикапа, и за мен беше изключително емоционален момент да си припомня миналото...  Smiley  Grin
Благодаря на всички във форума! Досега не съм имал регистрация, само съм го чел, регистрирах се специално, за да мога да напиша този коментар!!  Embarrassed

Боже, какъв неудачник съм бил! Само ако можех да пътувам във времето...


Активен
plevenlife
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +10/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 44Профил
« Отговор #12 -: Юни 12, 2011, 21:32:38 »

Това е една от историите, които те карат да се замислиш какво наистина искаш във връзките и дали ако си честен пред себе си, един ден ще срещнеш твоето момиче! Smiley


"Животът ми се промени, благодарение на пикапа, и за мен беше изключително емоционален момент да си припомня миналото..."


Eто това наистина ме зарадва. Да разбереш точно от къде си тръгнал и какъв си бил, и накрая, след години да осъзнаеш колко много си постигнал. Благодарение на себе си.
Ще се радвам и да довършиш историята. А именно - как си освободил съзнанието си от това момиче и си тръгнал напред. Ще ми бъде от голяма полза, а вярвам и на много други момчета тук.  Smiley
Поздрави!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines