rekojeht
|
 |
« Отговор #63 -: Ноември 25, 2017, 13:46:42 » |
|
Въпреки резонният тон, с който пишеш, вече за N-ти път не само демонстрираш абсурдни двойни стандарти, но и някак си това, че го правиш, успява да ти убегне. Ето и императорката ти го каза, ти го подмина, и се хвана за глезла.
Точно така ми звучи и на мен. Обичаш да правиш първият ход с мъжете, защото ти било интересно, но после искаш някак си, вълшебно, нещата да се променят, само защото си решила, че ситуацията вече не ти е интересна. Това е буквално дефиницията на глезене. Няма лошо да искаш, ти да си по-инициативната и активната във връзката, ако наистина искаш това. Има и доста мъже, които би ги кефило. Ама да почваш с това, и в един момент да решиш, че вече не щеш..............и това да го правиш, не един, или два пъти, ами ХХ пъти....... После пък, проявяваш инициатива да огранизираш, да демонстрираш, да помагаш, ама искаш да го правиш единично, и само когато на теб ти скимне. По принцип си е твое право...ама е и малко лапешко. Малко по-краен пример за това, би било да решиш да осиновиш дете, и след месец, когато вече решиш, че не ти е толкова интересно, да го върнеш. От написаното, оставам с впечатлението, че тотално ти липсва чувство за лоялност, за поет ангажимент, на който веднъж като си се навила, е редно да го изкараш до края. Пак казвам, по принцип, си е твое право, но според мен, не демонстрира добри качества, особено когато се повтаря толкова много, колкото при теб. Пак краен пример, с дете, ама да кажем, че имаш. И е вече на 14, и ще влиза в гимназията, какво ще му кажеш - "ха, ти пък и ти, кво ме използваш и ми се качваш на главата, само защото те гледах през детската градина и началното училище, защо очакваш да го правя и като си в гимназията? Айде къш!" ? Хората очакват да си редовна в действията си. Какъв е смисълът иначе, да им правиш услуги, с цел да им покажеш, че можели да разчитат на теб (нали така каза?), пък в следващия момент - "а не, аз ти направих услуга, ама само защото в него момент бях на кеф, сега не съм, айде чиба!" . По пътя на логиката, това би означавало, че не могат реално да разчитат на теб, а просто могат да се надяват да те уловят в алтруистичен период.
|