Expecto_Patronum
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #408 -: Ноември 12, 2016, 04:24:48 » |
|
Невероятна активност по темата виждам, така че и аз ще се включа с няколко от нещата, които ме възбуждат адски много, пък не знам дали са фетиши или не. Имам някаква разновидност на воайорство, обичам да подслушвам как други хора правят секс, особено такива, които познавам или си говорят нещо, свързано със секса, без да знаят, че стига до моите уши. Друг фетиш - харесва ми да я сложа на леглото по гръб, да я целуна дълбоко в стил спайдърмен и след това да й го сложа в устата, първо бавно и нежно, а след това по-грубо да я чукам в устата и да й влиза до гърлото, от което тя се задушава малко, но все пак държа всичко под контрол. Адски много ме възбужда, когато си щипе зърната. По-възбуждащо нещо от поведението няма - интелигентна, прилично арогантна, хапливо забавна, дръзка, елегантна дама с обноски сега, но готова за мърсуване и експерименти(за това вече и доверие се изисква) навсякъде по всяко време. Възбужда ме това да чукам пред огледало/а. Мръсното говорене по време на секс, да спра в най-напрегнатия момент, да я гледам как гори от желание и ми се моли в силен пристъп на възбуда да продължа. Та така, отвях се малко. Дано и вие споделите нещо да посъбудим темата малко.
|