ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« -: Декември 02, 2017, 00:28:13 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dream
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 78
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 02, 2017, 01:44:18 » |
|
Много хубава тема. Мисля, че помогна на мен повече отколкото аз бих могъл на теб. Първата според мен интерес никакъв, запълва си времето. За другите две, обаче не е така. Първия път нищо не казваш за теб, става и интересно ,но втория път като те пита според мен е трябвало да влезнеш във някакъв филм. Пример: ем какво да ти кажа ... ще ставам новия мастършеф на България . Тя ще прати или някакви емортиконки или хахаха или нещо тъпо . Все едно, ти продължаваш "ти можеш ли да готвиш". Ако не може вкарваш и оферта ти ще я научиш. Пример: и така разбрахме че съм бог в кухнята на какво искаш да те науча... (аз бих писал това) искаш ли целувки да правим (със смеещи емотиконки) и пращаш снимка от нета ако е бавна може да не загрее. Ако може да готви... същата работа като горното само че обръщаш така : о наистина ли какви неща можеш да готвиш? Отговаря ти нещо това няма значение... най-вероятно ще те пита ти какво можеш ако не те пита сам си казваш : аз пък мога филийка с лютеница,пастет,сладко мисля да ги разбия на мастършефа... и от там пак вкарваш оферта да те научи да готвиш и да правите нещо заедно. Влезне ли веднъж във филма ти тая тема можеш да я извъртиш до каквото си решиш най-лесно секс  например нещо от рода на и какво ще правим като сготвим всичко това ще го дадем на кучето ли (или друга рандом глупост) най-вероятно ще каже не луд ли си ще го изядем. Ако реши да хвърля пак връщаш се няколко крачки назад и ще кажеш : как ще го хвърлим луда ли си то ще ни отнеме половин ден да сготвим всичко това. И продължаваш да я филмираш и пак към темата до която искаш да стигнеш. Към първото предположение продължаваш после какво ще правим като се наядем ( и пак вкарваш нещо към леглото да води накрая) За 3тата.Изпуснал си идеална тема за разговор с тези частни уроци. Общо взето същата тема като готвенето, но заменено с учене, по същите правила и с тази тема си можел да играеш като от горната. Като цяло просто трябва да спреш с въпросите по някоето време и да започнете някаква тема. Описаното при мен работи в пълна сила на мои набори на по-големи от 22/23 не знам , но не ти и пречи да пробваш. Ако нещо забатачиш казваш, че отиваш да се къпеш или тренираш, или нещо такова. После пак я почваш. Майтапа с къпането не съм сигурен разсмива ли ги или създава грешни впечатления  на мен не ми се нрави. С прасето на коледа паднах от смях не ползвай и него;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 775
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 02, 2017, 01:58:22 » |
|
Браво, искренно се смях, на това последното и онова за гърбовете във втория чат  Имаш добри лафове и чувство за хумор. Неебателен си и радваш. Едното което е добре да коригираш е, че имаш моменти в които се стремиш да се напаснеш и търсиш рапорт, без да е необходимо. Имаш няколко такива момента, погледни си ги. А като цяло си личи, че си неебателен и не си напрегнат. Това е добре, ще можеш лесно да ги коригираш. Другото което може би можеш да подобриш е играта с тайминга. Да бавиш отговорите с една идея повече от отсрещния, като на моменти забързваш цялостно тайминга, и иницираш първи отдръпванките и бавенето. Забелязах, че обръщаш внимание на тайминга. Но най-важното в твоя случай е ескалациите. Директни оферти да се видите, или баунсове към телефон/вайбър/месинджър - вербални комуникации. В тея приложения които ползваш, ако не ескалираш играта към по-лична комуникация бързо и прецизно, оставаш един от многото забавни момчета. И това ти урязва шанса. Съвета ми е да продължаваш да си водиш играта така, свежо и неебателно. Но в някакъв момент, където смяташ, че сте дрънкали достатъчно глупости да пробваш да баунсваш за среща или друга комуникация, където да баунснеш за среща след малко лаф. Тук експериментирай. Пробвай едното и другото. Пробвай ги в различни и разнообразни варианти. Но най-важното - когато баунсваш, го прави силно. Рязко, кратко и ясно. Без да си даваш излишен зор.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 02, 2017, 12:28:03 » |
|
//Едното което е добре да коригираш е, че имаш моменти в които се стремиш да се напаснеш и търсиш рапорт, без да е необходимо.// - Това кога е ? Ако е в началните моменти когато нямам за какво да се хвана по снимки или т.н. използвам баналните въпроси, за да се хвана с нещо я за това което работи, я за това което учи. Ако е нещо друго дай пример, че не те разбирам.
Това с тайминга ми е на 6. Просто това е приложение за андроид за да цъкам като съм на компа и не винаги показва интервалите между съобщенията, т.е. някои мои изглеждат, че са веднага след нея. Аз гледам да бавя колкото и те бавят, освен ако не ми отговарят на момента, преди да прекъсна аз поради някаква причина, след което като им го връщам.
Относно това за баунса ТУК КАТО ЦЯЛО СА И МОИТЕ ВЪПРОСИ, където явно не си ме разбрал. 1- При първата ми е най-интересно какво означава "не си достатъчно упорит" и къде бих могъл да съм по-упорит с нея точно? 2- При втората се опитах, като казах нещо от рода на, кога ще имаш път към София или си все към Благоевград, понеже е от Перник, а тя ми вика кажи нещо за теб, след което в последствие към края на разговора тя започна да отговаря много уклончиво и не виждам момент в който бих могъл да и искам телефона, иначе отговаряше веднага след мен от самото начало та до края, и как бих могъл да продължа в такъв момент? 3- При третата, единственото е накрая това с прасето след което спря да пише, хахахха днес ще я натегна пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 02, 2017, 12:38:40 » |
|
Другото е че тия последните 2 НЕ СА ОТ СОФИЯ. Втората е от Перник учила е в Благоевград и мисли да ходи в Дания, та въобще не знам дали има или ще има нещо общо със София, а 3-тата е ебати яката, но е от Пловдив и в момента не е в София, та да го имате на предвид и че не мога веднага да кажа "аре да излизаме"..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
малкиятголямчовек
PuP Lady
PuP Форум Ученик
Неактивен
Публикации: 103
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 02, 2017, 12:39:08 » |
|
Здравей! С първата според мен ти се е получил чата, харесва ми как тя отговаря, но накрая защо говориш така за себе си - всички счетоводителки ме режат, кажи защо така? Разбирам, че това е шега и такова е чувството ти за хумор, но все пак.... Първата ти го е отговорила - не си достатъчно упорит. Явно иска да продължиш да и пишеш. Още нещо - хубаво е да създаваш интерес като прикриваш нещо, но не мисля, че професията е добър вариант. Първо, защото с професията си създаваш основно мнение за човека отсреща - дали има цели в живота, дали е амбициозен. Второ, прикриваш това, с което искаш да създадеш интерес. Затова и почти целия разговор се върти около твойта и нейната работа, а не вярвам това да ти е била първоначалната идея. Иначе виждам, че имаш чувство за хумор, а това на жените им харесва.
|
|
|
Активен
|
"Вярвам, че за всяко нещо си има причина, дори да не сме събрали достатъчно мъдрост, за да го видим“ Опра Уинфри
|
|
|
ЕбиМуМайката
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 02, 2017, 13:01:50 » |
|
Здравей! С първата според мен ти се е получил чата, харесва ми как тя отговаря, но накрая защо говориш така за себе си - всички счетоводителки ме режат, кажи защо така? Разбирам, че това е шега и такова е чувството ти за хумор, но все пак.... Първата ти го е отговорила - не си достатъчно упорит. Явно иска да продължиш да и пишеш. Още нещо - хубаво е да създаваш интерес като прикриваш нещо, но не мисля, че професията е добър вариант. Първо, защото с професията си създаваш основно мнение за човека отсреща - дали има цели в живота, дали е амбициозен. Второ, прикриваш това, с което искаш да създадеш интерес. Затова и почти целия разговор се върти около твойта и нейната работа, а не вярвам това да ти е била първоначалната идея. Иначе виждам, че имаш чувство за хумор, а това на жените им харесва.
Щото исках да видя до къде съм стигнал с нея, защото ми отговаряше винаги на интервали, очевидно не е резачка, но не знам как да го от играя, тя е на 27!! с 2 години над мен, аз с такива нямам особено голям опит, видно е че няма да стане по начина по който става с другите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
btw
PuP Knight
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 775
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 02, 2017, 15:32:17 » |
|
Първия такъв момент, колежката ти го е посочила, а ти си го анализирал, и сам си открил защо е слаб. "счетоводителки ме режат" - търсиш и реакцията "Получава ли ми се" - пак така "Психиатъра ми каза да наблегна на счетоводителки" - тук и даваш валидация за да се напаснеш към нейния филм и начина по който си я класифицирал, от рано. "И кво, като отидеш, да се хванеш с някой дачанин аз тук да лея сълзи" - пак търсиш реакция, опитваш се да я накараш да се квалифицира прекалено рано, по подобен начин. Освен това, като цяло много ги разпитваш, и като проследиш цялат субкомуникация, ще забележиш, че това са опити за напасване. А вместо това целта е да направиш обратното. И да ги провокираш те да се напасват. Всичко останало в чатовете ти е добре. И мимаш добри провокации и дисквалификации. За това им задържаш интереса. Но прекалено много чакаш на тяхната реакция, а това изобщо не ти е нужно, за да бутнеш нещата до край. Дори ти създава спирачки. Пробвай да изчистиш тези неща, и вместо реакции които търсят обратна връзка, да ги замениш с еднопосочни. Такива, които само носят субкомуникация. Ето ти някакви примери върху същите "Все случвам на счетоводителки. Може някоя от вас да ме е урочасала. Вързал съм си червен конец докато пиша с тебе. Да не си мислиш някакви глупости, да знаеш" "Както виждаме - ми се получава" "Психиатъра ми каза да наблегна на счетоводителки. Ама аз предпочитам гимнастички. Мога да ви запозная" "И кво, като отидеш да се хванеш с някой дачанин, докато аз тук лея сълзи." - "чак пък да лееш сълзи" - "добре, права си, ще правя див секс с останалите ми 3 гаджета, но ще ти пиша редовно. За рождения ти ден."
За тайминга. Казах ти, забелязах, че го отчиташ. Но също и забелязах, че основно го следваш, без да го контролираш. Съобразяваш се по този начин изцяло с кога ще ти отговори. Мисълта ми беше, да пробваш да го разнообразяваш. И вместо да отговаряш - когато горе долу и те, да отговарвш с една идея по-рядко. Да прекъсваш повечето чатове. Пример: Влизаш. Разлафваш я. Като видиш, че върви чата, отговаряш и го поддържаш и като усетиш, че става интересен, и че вече си събудил интерес отсреща, спираш да отговаряш. На други ден пак така. Или пишеш, но ти отговарят рядко. През час-два. Спираш да пишеш. И след ден-два пак влизаш. Или тя ти отговаря веднага, а ти почваш да бавиш и отговаряш през 20 тина мин. Тя ти отговаря през 20 мин, ти през час. Тези неща, както могат да ти спечелят много силно привличане, така могат и да ти го убият. Идеята е да експериментираш и да се научиш да усещаш, кое кога и при коя. Тъй като разреждането на тайминга от една страна ти трупа напрежение, от друга дава шанс да умре интереса. Но играе много добра роля за свалката, от гледна точка - установяване на контрол над тайминга. Демек - ти пишеш когато можеш, тя ти отговаря веднага и чака да и пишеш. Защото има привличане и иска да задържи рапорта. Идеята е, че трябва да стъпва на вече създадена емоция, иначе тя няма причиба да го прави. Циклично се надгражда и трябва да го променяш в хида му и да си играеш с него - да усещаш кога са моментите да се отдръпнеш и кога да настъпиш. Иска практика.
И накрая. Тези неща не са причина да не ти се развият сетовете до край. В твоя случай. Имаш някаква игра. Това са неща които можеш да подобриш, за да я подобриш. Но основната причина в рапорта ти е, че не ги баунсваш. И сетовете не се развиват. Като съвет мога да ти дам. Тези които са от други градове и няма как (или е много малък шанса) да бауснеш към среща - приемаме, че нямаш намерение да се разхождаш до техните градове, а искаш да ги играеш от разстояние и те да дойдат. Тях баунсваш за телефонен клоуз. "Хайде да се чуем" - и сменяте телефони. Играеш по телефон и вайбър вече. Оставяш ги те да ти пишат, а чат пат им звъниш. Играта е същата. Като потръгне лафа, ако имат път или желание сами да дойдат, ще те потърсят. Или в някакъв момент, можеш да ги поканиш. А тези които са при теб, можеш да пробваш директно към среща да баунснеш. Просто забележи сам, че сетовете ти са недовършени.
Оферта нямаш във втория чат. Не си и написал нищо конкретно. Имаш отново търсене на реакция и опипване на почвата. Оферта е "ела да се видим. Еди кога си мога"
Успехи, пич
|
|
|
Активен
|
|
|
|
малкиятголямчовек
PuP Lady
PuP Форум Ученик
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 02, 2017, 23:39:55 » |
|
Здравей отново! btw е отговорил на въпроса ти. Но според мен недей очаква тя да дойде чак до София, защото сте си писали няколко пъти. Освен може би ако от селце и малко градче и много иска да дойде да живее в София. Това последното е лично мое мнение и не се отнася за всички.Както и да е, защо след като си създадеш интерес и привличане не отидеш ти в нейния град, но без да и казваш. Изненадай я в последния момент, защото иначе според мен докато дойдеш може вече да е размислила, тъй като все пак не се познавате добре. Добре е да знаеш обаче кога не работи, дали ще е свободна
|
|
|
Активен
|
"Вярвам, че за всяко нещо си има причина, дори да не сме събрали достатъчно мъдрост, за да го видим“ Опра Уинфри
|
|
|
малкиятголямчовек
PuP Lady
PuP Форум Ученик
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 02, 2017, 23:51:40 » |
|
Не ми излиза целия пост. Добре е все пак да се уговорите, за да не ходиш напразно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BattleMage
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 03, 2017, 13:22:41 » |
|
Не ми излиза целия пост. Добре е все пак да се уговорите, за да не ходиш напразно
Да я изненада или да се уговорят че не разбрахме? btw е написал всичко нужно и както винаги с хирургически анализ го изрази че баунс му е майката. Според мен е твърде голяма инвестиция да се ходи по градове с цел секс туризъм. Като цяло играта на пича и доста прилична, няма нужда от такива изпълнения.
|
|
|
Активен
|
There is no fail. There is Only experience Всяко нещо което предчувстваме създава в нас емоционален заряд затова е много важно да се фокусираме само в положителните неща и да гледаме по забавен начин на всичко около нас така продуктивността ти се увеличава страшно много, ти избираш кога да си в стейт и винаги се забавляваш каквото и да стане.
|
|
|
малкиятголямчовек
PuP Lady
PuP Форум Ученик
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 03, 2017, 19:57:40 » |
|
Защото не ми излиза целия коментар, затова не разбираш. Ако има някой, с когото да си излиза на живо няма смисъл да си пише с него. Може само ако няма какво да прави и е скучно. Защо и е на нея да ходи в друг град при някой непознат, с който си е писала няколко пъти и са си говорили за секс като може да си намери някой от нейния град?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adolfus Magnus
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 03, 2017, 22:21:29 » |
|
Не знам защо си пишеш с такива от друг град като в София имаш 100 000 таргета...
Иначе ти казаха, трябва да придвижиш всичко към излизане. Обаче питаш за телефон и там вече ги каниш на среща, иначе във фейса ще те въртят до пенсия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Natael
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #13 -: Януари 10, 2018, 23:43:11 » |
|
Защо съдържанието на разговорите не се вижда? От години търся примерен чат, който и да е читав, разбира се, за да видя как се общува виртуално с жена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|