Здравейте пичове,днес почивам и се чудя какво да правя през този хубав и прекрасен ден,в който като си подам носа навън започвам да кисна в собствен сос.

Всички хора,които познавам са на работа а и офертите за море съм ги одрязал заради липса на финанси.Така започнах да уча и (*ибаните) пойните птички започнаха да пеят,а през иначе яките ми щори се промъква яркото слънце,и така поради разсейването приключих с ученето на нови неща...

Излязох навън да се разкарам с колата и да хапна нещо леко,докато ядях умирах от жега и гледах как половината хора,които познавам са на море,махнах си фейсбука стига толкова.Пих и едно кафе,гадна работа в тая жега.Карах без ясна цел и си пуснах да гледам филм и се повтори същата схема като с ученето и зарязах филма,оставих за след 7 часа да отида да бягам и да излезна с аверите и други неща(пък и да съчетаеш спорт и алкохол едновременно не върви),та не знам кое по-напред ще свърша,та за мен деня през лятото е използваем само след 20:00 часа вечерта,просто много неща ме разсейват и отклоняват от целите ми през деня,за това и не ми харева сезона,има и много положителни неща,мацки по къси поли и 5-6 дена море,това е.Също така една мацка ме прегръщаше,но да прегръщаш човек в тая жега трябва да е незаконно и забранено със закон..

Ако някой друг не харесва лятото може да сподели,за да станем двама,съмнявам се,че има и други като мен,които не се кефят на сезона,но все пак...

Та мисля от утре обратно на колегите ми да настоявам за тримесечна работа,а не за 10 дневен отпуск.