Така.., как се разви историята :
Към 8-9 часа вечерта й пиша (въпросния ден с излизането с нейната компания се случва това):
Аз: Здрасти. Ще пробвам да дойда, но ще е по-късно. Стига да не се напиете за час и да си тръгнете към 1-2 часа?
Тя: Аз няма да ходя.
Аз: Ъх?
Тя: Много ме боли корема.
Аз: От какво така?
Тя: Познай..
Аз: Ясно дошло ти е. ( викам си тая има баси нередовния цикъл, ама добре )
Аз: Пии от онези твоите мега зверски прахчета.
Тя: О пих вече.
Аз: Добре, аз скачам в колата, ще те проверя дали си жива после.
Тя: Ами аз отивам в една приятелка.
Аз: Това не пречи.
Тя: Сееен
Много тъп чат, вкрайна сметка пропадна излизането.
Аз си излязох с моите си хора, после си писахме за кратко глупости след 12 часа, заебах си чата след това, поне се запознах с две яки мацки в клуба. Преди това изпуснахме две други с авера, поне много ги чудехме и некав пич ги придърпа на неговата маса

След седмица й пиша, беше ми писнало от нея ама държах да ме отреже пак (тя не ме е търсила/ нито ми е писала за това време), че да спра да я търся/да й изтрия тела:
Аз: Здрасти, кво става?
Тя: добре съм
Аз: Да се видим искаш ли тея дни?
Тя: Може
Аз: В петъка след работа?
Тя: Ще се чуем
Аз: ( Малко ме напрегна това "ще се чуем", защото знам че аз трябва да й звъня да я моля да се виждаме едва ли не и тя да си намери оправдание... поне виждам 'къв съм нееди станал )
Аз: Направо след работа ще мина през вас да те взема, пък тогава ще се чуваме
Тя: сееееен
Отивам да я взема, чаках 20 мин. Идва тя.
Разговора си тръгна нормално, но малко студено се държахме и двамата.
Седнахме на един бар да пием по нещо.
Тя: Защо искаш да се виждаме, нали говорехме че няма да излезе нищо от тая работа?
Аз: Виж, не ми се водят безсмислени разговори, както каза вече го говорехме това. Ти защо се съгласи да излизаш с мен?
Тя: Незнам, просто ти ми писа няколко пъти и така като приятели, защото ми харесва компанията ти.
Аз: ЛОЛ. Ама нали ти казах, че аз приятелки не си търся, още повече, ако са секси и с големи цици.. няма как да сме приятели! ( нейните са малки )
Тя: Хаха да прав си, май няма как.
Аз: Искаш ли да пием по някой шот и после да се върнем на дълбоките теми, да не вземеш да се удавиш.
Тя: Ти ще ме спасиш ли, ако почна да се давя?
Аз: Не, така ще има повече шотове за мене.
Тя: Хаха тъпак.
Носят 4 текили, 2 арабски свирки и един шот дето нежно ти прави язва на стомаха, ама не помня името. (всичко с идея разбира се )
Аз: Добре. Вече знам, че не си най-голямото дърво в леглото.
Тя: Аха.. (гледа ме тъпо)
Аз: Знаеш как се пият тея шотове нали?
Тя: Как?
Аз: Трябва да ги изпиеш без ръце иначе се губи магията.
Тя: А-аа да сетих се, тоя шот така се пие. Ама май ще си го пия по-нормалния начин, ти си го пии без ръце.
Аз: Добре да си бяхме поръчали бира, като ще си я пиеш по нормалния начин. Не бъди толкова скучна тая вечер ( с усмивка разбира се )
Тя: Оф добре, гледай сега!
Аз си мисля щуротии, следейки и най-малкия детайл в цялото нещо, но с оглед колко тегаво върви вечерта, още не пипам много

Пия и аз.
Аз: Добре се справи, очаквах да се олееш.
Тя: Е как бе. Беше много вкусно между другото.
Аз: Текилата?
Тя: Да.
Хващам и ръката. Осолих я като свинска рибица, ама не спирам. Ръся, ръся

Тя: Какво правиш?
Аз: Лапай сега тоя резен лимон?
Тя: Защо, хахаха?
Аз: Еми така пия текила аз, лапай сега лимона.
Захапа го. Облизвам аз солта, едва не ми призля.. пия шота и взех от устните й лимона с моите, като почти не съм я докосвал с устните си. (Тя ухаеше много яко още помня тази миризма

)
Аз: Ммм ето така се пие текила. Твой ред е! Ама не слагай толкова сол..
Тя: Хахах, ами то почти не остана май.
Соли ми китката, ближе съвсем деликатно.. и идва ред на лимона, взима го от устата ми с устни. Аз съм железен, дори не трепвам.
Тя: Мм супер.
Аз: Имаш малко сол по устната.
Тя: Къде? И се ближе.
Аз: Чакай да ти помогна.
И се приближих и я целунах. Леко първо и после пак и тя поддаде след това

От този момент се разчупи обстановката и вечерта мина готино, като се поцелувахме малко с леко кино, на моменти с пикове.
Казах й, че няма да я оставя сама тази вечер. Не се дърпаше особенно.
Отидохме в тях, правихме го.
Казах й, че няма да остана до сутринта понеже имам ангажимент. Тя каза окей и си тръгнах.
Толкоз от мен. Писах й онзи ден, ако е фрее да се видим, два дена не ми прочете дори съобщението и след това видях, че ми е сееннала. Не вижда смисъл в тая ситуация да я занимавам повече. Явно ме харесва, ама не достатъчно, че да ме вземе на по-сериозно

Ай наздраве, нищо че е обяд!

))