На морето имаме семеен апартамент и реших да отида за няколко дни. Пробвах малко да отварям по - плажа и алеите, но все на чужденки попадах, а не съм много добър с английския. Реших да пробвам в Гепиме, на линия от градчето имаше само едно девойче симпатична 7-ца.
Чата беше горе долу такъв:
Аз. Здравей, дойдох ти на гости от далече
Тя. Кой си ти?
Аз. По - принцип съм от Русе, но реших да те посетя, нищо, че не се познаваме.
Тя. Дай снимка.
Аз. (давам снимка) Хайде да ми покажеш забележителностите
Тя. В кой квартал си.
Аз. Еди кой си.
Тя.Кой блок
Аз. е този блок(казвам номер)
Тя. Хахаа, аз съм в съседния.
Аз. Хаха, излизай
Тя. мНого е късно, тъкмо съм си легнала, утре.
Аз. Лека тогава.
На другия ден след 10000 уговорки успяхме да се видим. Симпатичната 7-ца на живо се оказа 4-ка, доста по ниска от мен, а аз съм 167 см. Имаше хубави цици и задника биваше, малко като табуретка.

Ще натискам за ебанье, пък квото стане. Поразходихме се малко, беше студено, предложих й да отидем в заведение, че и съм гладен. Пари нямала, споко бе ще черпя.... не можела така, викам ок, после може да идим в апартамента ми и тя: Къдеее, каквооо.... неее.
Споко бе, майтапя се, минаваме до една пейка, казах сядай тук... седнахме ние, малко кино и я замлясках, много бързаш отвърна тя. Тъй ли, казах... добре (1 минута пауза) и пак я награбих и й мачках циците малко, не се дърпа, спрях и тя отвърна: Офф, добре, хайде да отидем горе. Къде горе? В апартамента ти. Добре отиваме. Тръгнахме, на около 10 минути сме. Поддържах киното по - пътя придружено със сладки приказки. И както си вървим и изведнъж каза ''Оффф, ужас''
Кое му е ужасното? Нищо нищо...
Наближаваме блока и каза: но няма да правим нищо, нали знаеш, това ни е първа среща. Няма бе как ще правим глупости на първа среща, луда ли си. Стигаме входа, наблизо има детска градина с беседки, тъкмо отключвам и каза: Не нее, тука май е по - добре на беседките да седнем, добрее... няма да те карам на сила я.... помислих си, мога да чукам и в бесетката.

Натискахме се в беседката и публика си имахме от съседната. Докато се мляскахме и й мачках циците, реших да я завъртя и да я сложа върху мен... каза неее, знам какво ще стане? Е, какво ще стане, ами ще се надървиш, рече тя

и тука се сетих за форума и за батко Стоун хахах извадих го бързо и й казах - ем той вече е надървен и бързо сложих ръката й на тоягата. Подскочи тя, побърка се... каза хайде да тръгваме някъде другаде да се разходим и тръгва, а аз й викам ''блока ми е в другата посока'' и тя, бе кво ме е интересува, че блока ти е там. Ти си луда ма, аз нали ще се прибирам. Ем прибирай се, аз ще се поразходя още малко сама. Прибрах се и веднага ми пише във фейсбук.
Много избърза и това не ми хареса.
Аз: Ок
Тя: Ама наистина не ми хареса, айде чао.
Аз: Мчи хубу.
Блокира ме отвсякъде и това беше.