Delusion
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 24
He, who attacks first, always win!
|
 |
« -: Юли 10, 2018, 01:33:20 » |
|
Осми юли, сервитьорската работа още куца, горещо като в сауна и за мой късмет съм на работа. 20 годишно пишлеме, бърша масите по 6 пъти и изведнъж ресторанта започва да се пълни яко за вечеря. Таа, работя си, бягам навсякъде и изведнъж виждам на едната маса две мацки 7-ци завити с одеалца, ударили по 2 джина, говорят си със синът на шефа. Свърши работата, започнахме да стоим по персоналните маси и да пием бира, при което идват двете мацки и сядат при нас. Ирландки, едната на 21, другата на 22. Бях се ядосал покрай многото работа и станах, да си оправям масите и района, за да си замина по-рано, имах уреден секс за вечерта, така че не ми се занимаваше с тях. Говорят си с колегите, хвърляме си погледи с едната от време на време и си казах на ум: "Няма да я бъде тая, трябва да опитам". Заебах всичко, налях две водки и се засилих с таблата към тях.
Аз: Здравейте. 1: Здравей, какво има? Аз: Имаме традиция в ресторанта, видим ли готини мацки им предлагаме безплатна водка, но трябва да се целунат. 1: Хаха, добър опит, но не. Аз: Ти ли си скучната от вас двете? 2: Голяма работа, безплатна водка, нека го направим.
Хвана приятелката си и се поцелуваха 4-5 секунди.
Аз: Добре, спечелихте си водката, заповядайте. 2: Ето пари, донеси ни и две коли. Аз: Приключили сме касовият апарат, няма как. Мога да измисля от някъде, но ще струват повече. 2: Колко повече? Аз: Целувка по бузата и от двете.
Засмяха се, при което се наместих между тях и си "изпросих" целувките. Поговорихме си кой от къде е, какво правят тук, общи неща. Трябваше да се отчета и оставих 2-ма от колегите с тях, те момчетата умни, вкарали ми DHV, браво пичове. Свършвам с отчета, при което всеки колега тръгва да ме дръпна за нещо и само се чуваше отвсякъде: "Thunder, Thunder, Thunder", прякорът ми. Оправих нещата и ме хваща едната:
1: На теб ли викат Thunder? Аз: Да, защо? 1: Интересен прякор, защо ти викат така? Аз: Понеже правя секс с момичета и изчезвам по-бързо от гръмотевица.
Почти си изплю водката от смях. 2 си хареса единия колега и отидоха някъде да се натискат(беше видимо пияна), при което останах с мацка номер 1. Говорихме си някакви рандом неща 20-30 минути, не беше толкова пияна все още, че да я хвана и аз на някъде.
1: Нещо захладня времето Аз: Спокойно, сега ще те стопля. Вземам я в скута си и я прегръщам, последвано от една целувка по врата. 1: Не мислиш ли, че е рано за тези неща? Аз: Как ще е рано, виж 23:30 е станало вече. 1: Хаха, добър си. Аз: Идея си нямаш.
Помълчахме 1-2 минути, а през това време опъвам цигари като ненормален. 1: Никога не се научих да пуша, постоянно кашлям. Аз: Моля? Това е голям проблем. 1: Хаха, защо? Аз: Трябва да те науча за по-късно. В България винаги след секс трябва да запалиш цигара. 1: Ама ти да не си помисли, че ще правим нещо? Аз: А? Какво? Обичаш ме? Скъпа, още е рано за това.
Смее се мацката, вече сме с приповдигнато настроение. Заговорихме се къде смятат да ходят, каза ми някакъв бар на плажа, но ми беше втръснало от там и им предложих да дойдат с нас на дискотека. В същият момент се връща приятелката и с колегата. Тази и предложи, замислиха се малко, но се съгласиха.
Хващаме си таксито, отиваме с въпросния колега и мацките в дискотеката, празно като портмонето ми. Поръчахме си някакви неща, пием, лафим си, смях. Бяха сложили някаква джага и ги хващам 3-мата да играем, ама моята нещо се мъчи, вика ми как трябва да удрям.
Аз: Okay, listen, it's like doing a handjob, but you seem really bad at, you will have to practice later at the night. Тя: Yeah, maybe I will. Свършихме си играта, седнахме на сепарето и започнаха целувките и тежкото кино, ръката и върху оня големия. Викам си тука е опечена работата, ама още не ми се заминаваше, дойдоха някакви познати, полафих си и с тях, стана ми готино. Обаче стана един проблем, колегата се напукал като свиня, заспива, оная и е скучно, излязоха двете, говориха си поне 20 минути. Помислих си, че трябва да изчезваме веднага и звъннах на Такси. Тея обаче им било късно, искали да се прибират, изтрезнели мамка му. Качваме се в Таксито, прибирам го оня пияния пор и се псувам на ум, не знам какво да правя. Таксиджията пич, около 25-26, започвам да си лафя с него на Български:
Аз: Братле, знаеш ли Английски? Той: Да, защо? Аз: Аре да ми направиш една голяма услуга? Той: Кажи, какво има? Аз: Мацките живеят в друг град, прибери ме мен и им кажи да слязат, че имаш някакъв бърз курс за около 10-тина минути и ще минеш след това да ги вземеш. Той: Ама да се връщам ли след това? Аз: Няма нужда, взимам ги в нас Той: Хаха, окей, няма проблеми.
Евала на пича, спря пред нас, каза им го това и двете се съгласиха. Браво мой, платих му тройно за услугата.
Аз: И сега какво? 2: Ще изчакаме на пейката. (Сетих се, че по-рано им бях споменал, че съм бил с дълга коса преди, но не им бях показал снимки.) Аз: Качете се с мен, студено е. Тъкмо ще ви покажа снимки, когато бях с дълга коса.
Е, качихме се, мисля че тотално забравиха за Таксито, а аз получих едно готино изживяване и готин спомен. Първата ми тройка с две момичета. А дали имах дълга коса? Хаха, последно в 5-ти клас.
|