Здравей btw! Благодаря ти за отговора и времето,което си отделил за да ме направиш по-добър!
Здравейте и на вас,които ми четете публикациите и следите темите свързани с моят живот и подобряване на играта ми и личността ми! Успех и на вас!

Играе те здраво. А ти здраво се връзваш. За което сам си си виновен. Всъщност тя само се нагажда в ситуацията.
Не бих могъл да го опиша по-точно, от колкото ти самия си го направил.
Впечатлявам те ,щом те дразня. Иначе кво да си кажем,вярно ,че преигравам. Айде ще играя по-леко..
Играта ти е изцяло стремеж да я впечатлиш. Забелязва се от мен, от теб, тя със сигурност не е по-проста от нас. И от там играе по динамиката.
Виновен съм,че не съм се научил досега,колкото и време да е минало,изоставяйки се буквално на ниво 7 клас; някак усещам,че ми е трудно да се науча да не се връзвам, от малък съм така
наивен от къде ли идва причината-сигурно от
семейството-искал съм да вярвам на някой и нещо -
и зат'ва и сега си го търся!?Да,
създавам емоция,създавам драма, привличам и успявам да докарам нещата донякъде и съм забелязал,че застоя ли се повече се "ОАКВАМ",
оплесквам всичко, от стремежа си да впечатля с оригиналност и да съм нагребена на вълната с жената-ама изглежда ми взима енергията това и после не знам как да накарам момичето да ме следва,то щото явно не знам къде я водя-неопитност и минимално въображение за действие

Няма лошо да водиш емоционална игра, но трябва да е много по-убрана, заслужена, и да не е за твоя сметка.
Щото резултата ще е - Ти се правиш на духовит, отсреща къси изречения, банални, сервирани без никакво усилие - "да, мхм, не, добре" - признак на нулев интерес. Това трябва да се убягва. Сам се сещаш. А не да го предизвикваш.
Какво имаш предвид да не е за моя сметка-как като подведа тема, да не е за моя сметка резултата от чорбата която си сърбам сам?
Убрана какво визираш-по-конкретна ли?
Заслужена, в резултат на нейна инвестиция в мен? Ми ако не инвестира, все някой трябва да го направи,иначе ще си чакаме ...не е ли така? Или е тънка границата-т.е.трябва да я провокирам да се изложи и да ми се обяснява, без да знам как...
Запомни. Златното правило за всяка една комуникация, в чат, на живо или квото и да е, е - с максимално малко усилие, предизвикване на максимално много емоция и реакция.
Това трябва да се стремиш да усвоиш. А не да звучиш оригинално и различно от тълпата.
Какви са малките стъпки,които на практика да помогнат да усвоя предизвикването на реакцията с малки усилия?Сега към чата ти. Много думи, дилги изречения, завъртяни, а не казваш нищо. Не удряш емоционално. Замисли се, какъв е смисъла.
И проследи динамиката как се завърта около тях, от началото на чата до края.
От "ти ме търсиш", минава в "аз ще те гоня", отиграно в няколко реда. И тя дори не прави нищо, просто ти си водиш така.
Винаги съм си мислил,че като се опитам с дълги изречения да омая момиче, ще звучи,все едно ѝ разказвам история, за да може да влезе в моя свят
(уж,че съм различен,без да искам да се възползвам от нея сексуално-все едно е парче месо-май мама ме е учила на това) ама излиза,че не казвам съществени неща,които да ме представят
в добра светлина, може би защото реално не знам как да ѝ се представя,така,че да съм искрен,откровен,истински и същевременно емоционален,реално което както виждате ако се впечатля от мацка, не го показвам,щото някак си се парализирам. Наистина тя ме търси,ама личи си,че не съм ошлайфан в думите,та аз в нета ако съм така,кво остава на живо,нещо хич не съм в кондиция
Тя те търси, що не я остави тя да инвестира в чата. И ти да отговаряш късо, но и провокативно на момент. И да го водиш на където пожелаеш.
Ако не инвестира и се прави на "хитра", пускаш дисквалификация, и се отдръпваш след нея.
И така или ще заиграе по твоята игра, или ще се чупи. Все тая, защото ако караш така, резултата със сигурност ще е същия накрая. По-добре да рискуваш, когато нямаш кво да губиш. Да не говорим - мацка на далеч. Тея ги играя максимално рисково в старта и която оцелее. Ако изобщо играя.
Така ми извираше от вътре! Като съм радостен и пиша много,има нещо творческо в мен,така наистина изразявам емоцията си-показвам ѝ,че ми харесва,ама явно тя трябва да клъвне първа и да я провокирам някак с въпроси или примерни ситуации ако сме двамата...ЩЕ опитвам,щото наистина резултата накрая си е същия -
не ме отразяват-хващам ги с някви реплики, а с други ги губя, може би от липса на обща култура,която да си освежавам като чета различни неща!
Какви са примерните начини за дисквалификация ,да я отсвиря? Явно наистина не рискувам,мисля си,че ще кажа нещо не както трябва и ще ме заебе - сигурно затова; опитах със съвета ти за:
"виж, много ме кефиш, много си точна, ама са ти малки циците. Как да те хвърля в дълбокото, конкуренцията ще те разкъса"
10.09.19 г. това е чата от тогава-досега не сме си писали вече 6 дни, нито ме търси,нито съм отговорил на последниия ѝ коментар,опитах да разчупя себе си и в чата и в последните дни написвайки в проблеми темата в резултат на среща и опит да променя стила си:
Сияние и Взрив Сефте,като си мисля за думите ти през деня,докато работя и някак все едно усетих прозрение,че съм бил в заспало състояние, да си вярвам на измишльотините и всичко друго...
Искам наистина да съм по-ефективен в разговорите и да спра с този начин на говорене,а някак да намеря и наместя нещата в релсите на живота си с разговорите с мацките, професията, физическата подготовка и личното време! Може би ще ѝ пиша,ама няма много смисъл и както каза, няма големи надежди да се надявам! А ето и чата :
К. - кой е тук
М. - мацката
М. А може ли да те убия?.
К. Може да опиташ , ако ти се иска, не ти препоръчвам ,ама ...
М. Защо

К.Ще ти хареса .Може да се пристрастиш
М.Хехе забавен си
К.Полагам неимоверни усилия ,повярвай
М.

Ейй лошотиьо заради тебе влизам тука
К.Ейй какво ми мислиш,какво ти мисля ... Лъскаеш ме

М.Хах
К.Значи държиш на мен,щом влизаш , впечатлил съм те нещо ,така ли е

М.Кп как си
К.Уча се какичко , днес бачках, също пусках пратки, с приятел си говорих по тела, ами ти
М.Снимки кафета...тъпня
К.Ех , трябва да ти покажа ,белким те науча какво е забавление
М.То нa село е такаа
К.Да. Така е, ами в(града)... така ли е
М.Не точно но...
К.По-различно е..макар ,че и там се знаете...Чудя се в кой град да те водя

М.Ммм...
К.Някъде хем да е близо ,хем да е далеч и хубаво да ни е
Ще го помисля, ех маймуно да видим, дали ще дойдеш,
М.Моля ?...
Как ме нарече
К.Квот такова
М.Еййй

К.Оф
М.Какво
Досаждам? Преча?
К.Ти кажи
М.Какво да ти кажа питам те
Ако не искаш да ти пиша кажи няма проблеми
К.Ти и без това е ми пишеш
М.Аз ли не ти пиша
К.Истина е. Кефиш ме много, ама са ти малки гърдите. Как да те хвърля в дълбокото,конкуренцията ще те разкъса!
М.
К.Много си точна, ама и с тези къси думи, къде отиваш може би
М.Чакай малко бе пич аз не мога да те разбера
Първото нещо което е аз не те карам да ми пишеш
Нито те карам да ме харесваш
Най-малко па да имаш нещо общо с мене
С теб не се познаваме лично и както аз не мога да коментирам нещо относно теб така и ти мен...в смисъл такъв говорехме съвсем различни неща ти стигна до гърди и задници и ....