Ама нали за да започнем ни трябва група от хора. Тук малко става като въпроса "Кое е първото? - пилето или кокошката". От виртуални спорове и философстване няма нужда. Повече действия рябват. Идеята не е да си чешем егото, а да се раздвижи малко community-то, защото май доста хора четат много тук, пък нямат грам практика (и аз бях от тези впрочем).
А като не си от тези където нищо не правят пич, защо не пуснеш някой репорт от играта си, щом парадираш че си от действащите. Мен все ми се струва че изобщо не играеш ами търсиш хора само и само да не те е шубе толкова.
Малко се trigger-нах първоначално, но имаш право. Трябва ми малко соушъл прууф, хаха. Този форум го бях зарязъл именно поради причината, че колкото повече четеш, толкова повече се превръщаш в theroy junky. Живея в чужбина от няколко години и доста често излизам да разцъквам, ако не в някой от големите градове, то в местните дискотеки. Имам стабилна доза репорти запазени на компютъра, описани подробно, но бих предпочел да запазя известна доза анонимност за момента. Нямам на никого какво да доказвам, искам просто да споделя малко полезна информация и да надъхам хората да започнат да правят нещо, защото знам какво е да си между теорията и практиката, и ако няма кой да те светне как реално се случват нещата, си оставаш във един нереален свят, в който си лъжеш, че правиш нещо и съвсем самодоволно си вярваш. Впрочем събитието го организирам изцяло с мои финанси и мислех да го направя като конференция, в която да разкажа на дошлите някоя друга история + някой интересен съвет и след това да излезем на по бира някъде и междувременно да заговорим някое друго момиче. Егото в този форум обаче ми се струва доста голямо и може би е голяма крачка за някои хора да погледнат извън матрицата, но поне може да се намери доста информация на български тук. За момента активността е нулева и събитието върви към провал, а на хората които проявяват интерес, мога да обещая, че декември ще има по-сериозна организация. Изцяло от вас обаче зависи дали ще се проведе отново нещо. За себе си няма смисъл да организирам такова събитие, аз сам мога да си говоря и вкъщи

.