Tyxo.bg counter Задънена улица, след страхотно начало.
Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 16, 2019, 10:19:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:


"Не се страхувайте от живота. Повярвайте, че животът си струва да се живее и ще ви бъде дадено според вярата." - Уилям Джеймс

Екипът на pickup-project организира уоркшопи през октомври 2019г.

Научи се на ефективна комуникация с жените! Не се колебай! Запиши се сега!

 
   Начало    Правила на форума Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Задънена улица, след страхотно начало.  (Прочетена 835 пъти)
pickkupchho
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« -: Октомври 09, 2018, 16:11:45 »

Привет на всички! След първия ми и последен пост(до момента), много неща се промениха в положителна посока благодарение на съветите от хората тук, форума като цяло съдържа постове с много смислена информация! След преглеждането особено на термините които се използват, публикуването и разбирането става много по-лесно.
Та, реших да пиша отново с надежда за малко конкретни съвети този път.
Студент съм на 23 години. В уни-то ми се наложи сега да бъда със състав от колеги, в който има едно момиче - 7-7.5. От предния ми пост - pickup-project.net/forum/index.php?topic=9032.0
това беше страхотно начало на преодоляване на периода, макар и да се познаваме вече с нея. Започнах първата ни среща с хубав оупънър, поговорихме си кой какво ще прави като завършим и така. Оттогава насам се появи едно чувство у мен за лека пасивност(нещо което четох вече в постовете) - а именно да оставям малко тя да започва разговори, да видим дали ще подеме нещо, да оставя инициативата на нея. Неочаквано за мен нещата се случиха доста добре - следващите дни тя поде разговори, имаше интересни оупънъри и от нейна страна - даваше теми за разговор, писахме си няколко пъти след това имаше и доста учудващи лайкове на всичко почти всичко публикувано от мен. Забавяйки чата, по мое усмотрение и решавайки да действам малко по-директно - както се казва - или/или, днес, макар и да ми беше трудно да намеря момент когато е сама(винаги се движим 5-6 човека в уни, което ме притеснява да подема разговор), почнах с кино, хубав оупънър и след малко рапорт, казах следното:
-Днес след уни ще ходя .,., (място където ходим допълнително след лекции, знам, че и тя ходи там), ако и ти ще ходиш, искаш ли след това да излезем Двамата(че да не каже да да сега ще питаме останалите) да пием кафе или да се разходим някъде?
-Ами не, днес няма да ходя.
Нито директен отказ(не няма да мога), нито нищо, може би наистина трябваше да сформирам въпроса си директно - "Искаш ли днес след уни-то да пием кафе или да се разходим някъде?" - оценявам го като мой пропуск - очаквам да видя Вие какво ще кажете.
Друго ме притеснява, а именно поведението на момичето. Наблюдавайки езика на тялото(смея да твърдя, че го поразбирам), винаги когато сме в близост и двата крака са кръстосани и сочат към мен - тук съм чел различни неща - че ако горния е към теб, а долния не - си мисли за теб, ако долния е към теб, а горния не - има сексуално влечение, така или иначе и двата са към мен, виждам с периферното си зрение, че ме гледа, а когато погледна отмества поглед, играе си с косата при рапорт, смее се на шегите ми, пуска ми валидейшън(ако така мога да го кажа).
За какво казвам всичко това, днес при рапорта с опита с излизане - беше със скръстени ръце, нервна, забързана, леко се смути и притесни. След това цял ден си беше така. Пуснах комплимент - отговора беше "да да така" с лека ирония. Един вид не го очакваше, не знаеше как да реагира, или просто не очакваше да я поканя да излезем, а можеби и не иска, и се чуди какво да направи.
Като начинаещ в играта с момичета, след дългия период на самота Cheesy, за който някои от вас могат да прочат в линка по-горе, съм леко смутен. Не знам какво да предприема, малко загубих стимул, очаквах повече(грешка). Най-лошото е, че нямам дргуго момиче с което да общувам така в момента(грешка).Трудно си харесвам момичета, не смятам, че се целя много горе, винаги ми се получава рапорт, донякъде кино, оупъри, много рядко - директно виждам, че съм се надценил или отсрещната страна си ме рязва директно. Дали си струва втори опит? Да продължавам ли така, но пък да не влезна във френд зоната(пак казвам киното не е лесно тук)? Какъв да бъде втория опит - какво да променя?

Важно е да добавя, че за толкова време, откакто се познаваме -  не съм я виждал обвързана. Само близки отношения с едно момче, и то не можеш да разбереш приятели ли са, или нещо друго. И като цяло тя самата на общува с момчета много, само се радва когато среще някой определен примерно по коридорите и т.н. появява се една усмивка и само здравей-здрасти, даже не съм я виждал да говори като цяло с много момчета.
Активен
genuine
PuP Player
PuP Форум Ученик
*******

Репутация: +28/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 132Профил
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2018, 16:46:29 »

Здравей,
Браво за това, че четеш форума и се развиваш. Няколко неща ще споделя:
1) Студент си на 23 години и нямаш друго момиче, с което да общуваш "така" в момента. Това не трябва да се случва! Трябва да имаш избор от момичета/жени, защото иначе ставаш нийди и това много се усеща от отсрещната страна. Може би и това момиче го е усетила. Как така нямаш други момичета, с които да общуваш?
2)
-Днес след уни ще ходя .,., (място където ходим допълнително след лекции, знам, че и тя ходи там), ако и ти ще ходиш, искаш ли след това да излезем Двамата(че да не каже да да сега ще питаме останалите) да пием кафе или да се разходим някъде?
-Ами не, днес няма да ходя.
Това изобщо не трябва да звучи така. Не трябва да е въпрос, защото по този начин тя определеля какво да правиш ти. А трябва да е обратното. Давам ти пример:
- "Днес не си прави планове за вечерта."
- "Защо?"
- "Ще излизаме с теб в [час], но искам да бъдеш точна, защото после имам друга работа за вършене" / "Защото ще излезеш малко от сивото ежедневие с мен [еди кога си]. Облечи се хубаво".
И т.н. Предполагам виждаш разликата. Тук ти определяш правилата и тя ще трябва да те следва.
По това, което разказваш мацката има интерес към теб, но ти трябва да бъдеш по-решителен и да не ти пука толкова от това как ще реагира тя. Давай го по-лежерно, използвай интереса от нейна страна правилно!
Когато си там с другите ти колеги-кочове и тя не й обръщай много внимание и й пускай негове.

Поздрави и успехи за напред!
Активен

Life begins at the end of your comfort zone!
heuspo
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +10/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 257Профил
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2018, 16:12:13 »

Започнах първата ни среща с хубав оупънър, поговорихме си кой какво ще прави като завършим и така. Оттогава насам се появи едно чувство у мен за лека пасивност(нещо което четох вече в постовете) - а именно да оставям малко тя да започва разговори, да видим дали ще подеме нещо, да оставя инициативата на нея. Неочаквано за мен нещата се случиха доста добре - следващите дни тя поде разговори, имаше интересни оупънъри и от нейна страна - даваше теми за разговор, писахме си няколко пъти след това имаше и доста учудващи лайкове на всичко почти всичко публикувано от мен.
Очевидно в началото си успял да провокираш някакъв интерес от нейна страна. Това обяснява защо след като си се отдръпнал, тя е започнала да те търси. Отдръпването като начин да я "стимулираш" тя да вземе инициативата обаче, работи само ако има предварително създаден в нея интерес иначе и тя ще се отдръпне.

... почнах с кино, хубав оупънър и след малко рапорт, казах следното:
-Днес след уни ще ходя .,., (място където ходим допълнително след лекции, знам, че и тя ходи там), ако и ти ще ходиш, искаш ли след това да излезем Двамата(че да не каже да да сега ще питаме останалите) да пием кафе или да се разходим някъде?
Мда, офертата ти е била доста слаба. Колегата @genuine ти е казал как трябва да изглежда. А колкото до отговора:
-Ами не, днес няма да ходя.
Нито директен отказ(не няма да мога), нито нищо, може би наистина трябваше да сформирам въпроса си директно - "Искаш ли днес след уни-то да пием кафе или да се разходим някъде?" - оценявам го като мой пропуск - очаквам да видя Вие какво ще кажете.
Това си е отказ отвсякъде. По самия отговор обаче ми изглежда, че както и да беше формулирал офертата (дори и по начина по който @genuine каза) отговора пак щеше да е същия. Или първоначалното привличане вече е изчезнало (вероятност 99,5% ) или пък може да е имала лош ден (малко вероятно но не е изключено).

Друго ме притеснява, а именно поведението на момичето. Наблюдавайки езика на тялото(смея да твърдя, че го поразбирам), винаги когато сме в близост и двата крака са кръстосани и сочат към мен - тук съм чел различни неща - че ако горния е към теб, а долния не - си мисли за теб, ако долния е към теб, а горния не - има сексуално влечение, така или иначе и двата са към мен, виждам с периферното си зрение,....
Зарежи това.

За какво казвам всичко това, днес при рапорта с опита с излизане - беше със скръстени ръце, нервна, забързана, леко се смути и притесни. След това цял ден си беше така. Пуснах комплимент - отговора беше "да да така" с лека ирония.

Много е слабо това. Като видиш, че не се държа сухо и дръпнато не и прави комплименти

Какво може да направиш за напред. Отдръпни се, остави я за известно време. Ако наистина има интерес към теб ще те потърси. Ако ли пък не поне няма да си си загубил времето да се занимаваш с нея.Активен

Live your life and invite her to join on your journey
pickkupchho
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2018, 22:17:25 »

Благодаря Ви за коментарите - всичко което казвате е много смислено! Точно от такива съвети имах нужда! Ще я оставя за определено време, и ще видим какво ще стане напред. Ще пиша ако има развитие  Smiley
Поздрави!  Smiley
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines