Здравейте, историята е следната :
Ходих на почивка до Ивайловград от училище (11 клас съм). Аз и едно аверче бяхме в една стая,а неговата приятелка и друго момиче бяха в съседната. Наговорихме се да се сменим по ясни причини. Всичко точно, настанихме се. Когато се запознах с момичето, не се познавахме лично бях с висока енергия, пусках бъзици, всичко точно.
Събрахме се вечерта да пием, пийваме си, настроението е на ниво,забелязвам, че когато стана да танцувам стават всички, седна ли сядат и те. Стана време вече за сън, опъвам се на леглото идва таргета, прегръщам я, не се съпротивлява, след 10-15 мин ми казва: "Стана ми лошо". Тя да се напука до козирката. Отивам да търся леген и я псувам зверски на ум.
Слагам я да спи, поиска да я съблека по бельо, гледам и не вярвам на очите си, тялото 9ка.Събличам я и ляга в мен.
То хубаво да я възбудя, ама тя като труп, нито картина, нито звук. Масажирах я леко, тук-там пусках някоя ръка,ама нищо.
Викам си бах му майката тая вечер няма да стане. Заспах и нарочно оставих ръката си до нея. Усещах как я стиска, ама се направих на луд.
На сутринта като станах още спеше, събудих я сутринта, лафихме си разни неща.Нищо интересно.
На следващата вечер и ограничих алкохола на макс

, викам си тая вечер няя стане така.
Ще си лягаме вече, тя е трезва, аз съм в си в форма. Сядам до нейното легло и започвам да я разтривам, пуснахе си музичка,слизам към кръста и изведнъж някъкви глупаци влизат в стаята. Шматката да забрави да заключи. Бях потресен, те нямат гонене. Както тя си беше по гащички, облече се под завивките,направо бях бесен. Те глупаците да не могат да си влязат по стаите. Викам си тва да им е проблема. Звъннах на момчетата от другата стая, намери им се място за спане, единия отиде,другия продължи да се прави на интересен.
Ядосах се, взех си водката и излязах на терасата да пуша, след това им теглих по една майна и легнах да спа.
На следващия ден трябваше да се връщаме, бях спал 1 час, турбо вкиснат, направо мамата си ебало.
Сядам си в автобуса, тя се изтупа до мене, викам си хуу ай да седи. Заспивам на седалката и по едно време нещо ми е некомфортно, събуждам се гледам я наща, сложила си горницата на х*я ми и легнала да спи отгоре. Половината автобус ни гледа, аз си се прая на пич, никъква емоция, нищо. Легнах си пак, по едно време усещам нещо на ръката ми, бутам го, то да е уса,как ме ухапааа, направо мамата си ебало, избеснях турбо много. Гледам я тая събудила се лафи с авера и приятелката му. Гъделичкам я леко, дърпа ми се.
Теглих и и на нея една майна, взех тонколона и надух музиката. Почнаха всички да ми се кефят, аз си се разбивам.
След това ми казаха, че си имала приятел от 1 година. Въпроса ми е какво да првавя сега. Имам снимки от почивката, да отворя ли чат с тях, или да и пиша директно?