Отдръпни се и остави така нещата за сега виж как ще реагира . Ако ти даде знак че има още нещо . Тогава почвай да ескалираш по силно и почни с бъзиците за секс . Ако иска да е с теб то тя ще ти даде знаци . Ако не просто ще те одреже тънко все пак сте колеги . А другия вариант е че си пропуснал шанса и е омръзнало .
Аз не бих се занимавал но. Защо ще сексуализираш с омъжена жена ? Това за действа моралния щит у нея, "Аз съм омъжена жена не мога да правя такива неща". Освен ако не е някоя мръсница, която чак навик и е станало да изневерява, единствения вариант е да я игаеш индиректно, да създадеш привличане, без да искате и двамата нещата 'просто да се случат'
Става въпрос за колежка, омъжена... (Да, знам какво ще каже, че толкова ли няма други и т.н., затова няма смисъл да го споменавате) . Таа, с нея постоянно закачки, това онова, чупене на рапорт, близко-далече.. по едно време даже забелязах в погледа и поведението как хлътна (но много бързо, само за 3-4 дни се окопити, а не действах навреме да натисна, позамотах се). Сега отмина това , нещата не вървят на добре, абсолютно липсва сексуално напрежение, забелязвам че не я и телги към мен, както преди. Някой може ли да даде някой оригинален съвет как да я предизвикам, да възвърна привличането, да се появи и сексуално желание у нея?
Защо не си действал. Имаш ли други жени покрай теб. Поприницп това работи най-добре. Когато са угаснали по теб но знаят че имаш интерес, видят ли те с друга веднага се подпалват на ново, според мене причините са едно че излизаш пре-селектед а друго оти мислят че ще те изгубят. Има един закон казва се "Лос Авертион", не го знам на български, ама тоя закон гласи че загубата на 5 лева, боли х2.5 пъти повече отколкото удоволствието от намирането на 5 лева.
Разбира се всичко това за да работи, трябва поне да пуши огиня.
Ако си е намерила някой друг които да и пали огиня, и си е добре с него, шансовете ти падат яко, инак няма причина защо да изчезне привличането.
Но не мога да кажа повече, първо защото не му разбирам, и второ защото си спестил много подробности от отношенията и динамиката, дали мацето те следва, дали инвестира. От къде знаеш че желанието и отмина, пита ли я дали иска да пие чай с теб, за да обсъдите бъдещето на компанията понеже изглежда е интелигентна жена с потенциал. А може да не е била в настроение, може да те е усетила че се мъчиш много, може да е омъжена, опа сори. Намери си други жени покрай теб, ако те иска толкова много ще ти скочи пак. Игрей я индиректно само, и не забравяй да се съпротивляваш малко поне, набии и ЛМР в леглото за да може съвеста да ти е чиста. И не се влюбвай в нея. Успех.