dragsterr93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« -: Юли 07, 2019, 12:47:46 » |
|
Здравейте, маниацицицици. Ще карам направо, защото знам, че така и трябва, а и вие сте пичаги и ще разберете. Времето е най ценният ресурс и не трябва мн мн да задълбаваме. Поздрави, бъдете здрави и всичко добро. Работата е там, че кефи си ме гаджето, но и двамата работиме доста и нямаме почти време за нищо... В момента през цялото лято ще сме на морето, не че не живеем и тук де, но все пак и искам през малкото време да я изненадвам от време на време, но качествено. Дайте ми някакви предложения, че съм в дупка от към тая гледна точка, а тя заслужава... Моля ви. Главата ми дими от мислене и може да бърнаут, както и с прегряването и мозъка, а имаме за мислене какви ли не други работи, защото живота понякога е мн тегаво, както знаете предполагам и имаме да се справяме с не малко нещо.... Ще ви бъда безкрайно благодарен и съжалявам, ако съм ви натоварил или че съм пуснал шибана тема, но мисля че половинките ни, каквото и да си говориме трябва да бъдат изненадвани, иначе е скучно без подобни работи, особено ако заслужават. Хубав край на седмицата и ще чакам отговори. Отново благодаря предварително..!!
|