dragsterr93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« -: Ноември 19, 2019, 14:07:41 » |
|
Хора, пичове, здравейте и бъдете много здрави. По същество направо, моля ви само без реплики и да коментират само компетентни хора, чувстващи се отлично със себе си . При мен ситуацията е такава, че много мразя някой да ми казва твоята е лесна и тем подобни и прочее. Така , но човек не влезе ли в обувките на другия няма как да е сигурен, мен примерно много хора си мислят, че съм добре, а всъщност ми гърми главата и ходя по психолози, платени курви и какво ли още не, като цяло ужас. Имам хубава приятелка с която без да преувеличавам се разбираме, тя е прекрасна, а и чисто визуално е може би е 9 само гърди няма, но това не ми пречи, въпреки че друго си е, но не съм такъв, като останалите ми близки и познати. Съжалявам, но се отнесох . Изписват ми некакви дианксити , розови хапчета, ксанакс и кво ли не, аз не ги пия така или иначе. Имам си кола, жилища на морето и т.н. И много много здраво тяло допреди пет, шест месеца, като на Брат Пит в някои от филмите му буквално, докато не започнах да пия какъв ли не алкохол и то денонощно, но и тогава и сега просто не се чувствам добре с кожата си. С жените се разбирам и интересното е, около тях не личи по никакъв начин, когато съм около тях, а когато съм сам . Между другото някак пък повече ми харесва да съм самостоятелен и гледам сам да тренирам а, да не ми говори някой или сам да се разхождам и да си върша работите, не знам и Е сложно заради това искам някои от вашите съвети, защото са ми важни и винаги са ме мотивирали. Не мисля за самоубийства, не ме мислете за крайно депресиран или нещо, ако така звучи, но наистина не се чувствам добре със себе си, където и да ходя, а обикалям , когато имам възможността да го правя даже и горница за 500 лв да си облека или такава за 50 едно и също ми е , ако не си взема душ ми е едно убито, не съм се и изнежил Нещо да каже човек, не биха ме разбрали много хора знам. Може и ситуацията с държавата да си казва думата, аз съм ходил къде ли не и избрах да живея тук, защото тук е моята родина и работя като данак за много по- малко пари и пак си ми харесва най много, а даже в момента съм без работа, а съм доста квалифициран, но не се и оплаквам, защото си се оправам някак.И така ,но ще се и оправя още повече..за мен е важно да ми дадете примери и съвети, как се чувствате добре , йога ли да започвам да практикувам, вътрешен мир искам да постигна, а не да мисля само що съм се омазнил, нервите са ме хванали или пък за някакви си пари постоянно и така. Малко мешана скара направих , съжалявам , ако не съм подредил много от нещата, както трябва, но и много бързам, както винаги и все бързам все напрежение, работа един те дърпа втори те дърпа, телефона звъни ужас,като цяло все бързам , а все закъснявам и доникъде не стигам. В едно нещо ми върви в други две, три не и така до безкрая на времето и знам, че всичко идва от главата и трябва да избистря съзнанието си и мозъка, а даже се замислям дали да не взимам пример от шаолин, будисти или знам ли, хора. Съжалявам, ако съм напрегнал и моля ви не завиждайте на никого, ако ще и Кристиано Роналдо , не се знае какво му е на човека, като цяло живота е едно борба и колкото и труден и гаден е толкова е и хубав. Поздрави, бъдете здрави и всичко добро. Чакам да пишете, да тичам по 20 км ли , да чета книги ли, аз съм си накупувал доста па и съм чел много, мотивиращи филми моля да ми дадете, каквото и да е било , а ако иска някой може и да си разменим координатите и да се срещнем, аз съм навсякъде и никъде същевременно. Хубав ден ви пожелавам, наистина.
|