Запознанства с жени

 Friendly,  & Email
Автор: Slayer
*****3votes

zapoznanstvo-s-jeni

Запознанствата с жени е първата стъпка от флирта…

1. Бъдете уверени в успеха на запознанството
Изглеждайте и се чувствайте максимално добре, когато се запознавате /първото впечатление винаги е визуално/. Обличайте се готино (демонстрирайки идентичност/стил). Подхождайте уверено и със самочувствие към жената. Това, което жената забелязва веднага е как сте облечени и какво е самочувствието ви /базирано на езика на тялото, поведението, фрейма/мирогледа/. Гласът ви трябва да е енергичен, силен и да подчертава самочувствието и увереността. Повечето мъже се питат дали да показват интерес към жената, с която се запознават. Приемете като правило следното: Когато показвате силен интерес в запознанството /директна игра/ трябва да търсите и по-бърза развръзка /например размяна на контакти или физическа ескалация/. Ако се забавите прекалено жената ще усети, че не знаете как и не умеете „да си вземете, това което искате” – а това понижава вашия ранг сериозно.

Когато не показвате интерес или съвсем слаб интерес към жената имате повече време преди да ескалирате, но пък може да бъдете квалифициран, като недостатъчно смел и индиректен.

2. Вкарвайте хумор и бъзици
Това е безценно. Хуморът е измислен точно за запознанствата с жени. Най-вероятно в началото на разговора /дори и жената да има привличане/ тя ще се чувства поне леко неудобно. С хумор, лесно може да премахвате всякакво напрежение в запознанството и същевременно да покажете ценност и ранг. В нашите практически обучения по запознанства с жени учим как мъжете да забелязват малки детайли, които се случват и да ги използват и вкарват в разговора по забавен начин. Например добра техника е да забелязвайте, какво се случва около вас и да го отбелязвайте по забавен и закачлив начин спрямо жената.

3. Говорете с емоция и енегрия
Не веднъж сме споменавали, че гласът е основното средство на всеки мъж за създаване на привличане у жените. Ако говорите мудно и само в една плоскост – тоест монотонно – то това отблъсква жените, с които се запознавате и трудно те ще слушат дълго време. Говорете с емоция, рисувайте картини с гласа си. Когато разказвате нещо се научете, кога да правите паузи, кога гласът да става по-тих, по-дълбок и кога по-звънлив и забавен. Умението да предавате емоция с гласа си е едно от най-важните ако искате да привличате жени.

4. Разказвайте интересни неща при запознанство с жени
Всички сте чували тезата, че не е важно какво говорите на жените, а как точно им говорите. И макар, че това твърдение е истина, абсолютен плюс е, ако можете да разказвате и да споделяте интересни случки. Интересните случки са: забавни, весели, и с непредвидим край. Също така разказвайте истории, които показват висок ранг, например истории, разкриващи идентичността, преодоляване на препятствия, срещи с интересни и/или известни хора, невероятни неща случили ви се на невероятни места и др.

5. Имайте цел в разговора, когато се запознавате с жени
За финал Ви давам още един важен съвет – а именно да водите разговора и изобщо запознанството в желаната от Вас посока. Когато говорите с жена имайте предвид какво искате да се случи в резултат на този разговор. Дали това е разговор само за забавление. Дали е разговор с цел размяна на контакти. Дали е разговор за установяване на доверие и връзка. Дали е по-интимен разговор. Голяма грешка е да очаквате да получите резултат, когато нагласата е просто за приятелски разговор с жената. Напротив имайте цел и нека разговорът води към точно тази цел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *