Как да съблазним момиче в България

 Friendly,  & Email
Автор: PuP
**** 5votes

Първата работа естествено е да отидеш и да я заприказваш. На момичетата трябва постоянно да им приказваш. Трябва да поддържаш жив разговор. Отношението трябва да бъде все едно, че заприказваш някаква стара приятелка. Жените не гледат толкова какви работи приказваш. Гледат как изглеждаш, как си облечен, дали си спретнат, дали си уверен в себе си, дали имаш вид на човек който разполага с пари. След това трябва да започнеш разговор, да я бъзикаш и да пускаш лафове постоянно за да я разсмиваш. Ако я накараш да започне да се смее, значи си свършил половината работа. Другият елемент е близкия физически контакт – да я докосваш докато й говориш, да скъсиш дистанцията, да си я прегърнал през кръста, да й говориш на ухото.Разбира се хубаво е да избереш подходящо момиче- такова което ще се наебе с някого от първата вечер. Без това условие пак може в крайна сметка да си легнете, само че малко по-трудно.

Алкохола само ще ти помогне в работата само че повечето трябва да изпие тя и по-малко ти. Не обратното.

Ако вземете да танцувате нещо като блус – ръцете ти навсякъде върху нея трябва да са. При танца може да провериш доколко ще ти е навита. Почваш да я опипваш а пък тя ако вземе да ти маха ръцете – няма проблеми. Само си танцувате.

Целуването – трябва да е някъде по-далечко от приятелките й, най-добре да е сама с тебе. По-лесното е да започнеш от врата. После си преминаваш към устните много лесно.

Трябва да имаш терен и трябва всичко да е подготвено за ебането – да е подредено, шампанското да е сложено да се изстудява и прочие. Трябва да имаш няколко вида алкохол вкъщи за да и предложиш да пийне малко, когато дойде във вас и се съблече.

Трябва през цялото време да си пич и изрод и да не те ебе, хем да си много самоуверен и нахален, хем да я разсмиваш постоянно.

Трябва да си много нахален. Изключително нахален трябва да бъдеш. Чак малко да се засрамиш от себе си колко нахален си. Трябва да си нахален, обаче трябва да си и наблюдателен. Дали това което правиш и е приятно. Не се интересуваш от това което казва. Като ти каже „не е хубаво да правим това“ казваш „да, абсолютно си права, не е хубаво“ и продължаваш там с бъркането в гащите или каквото там правиш. Следиш само реакциите на тялото. Ако усещаш, че това, което й правиш й харесва – продължаваш смело напред, без да обръщаш внимание на думите й.

Ако обаче ти каже да спреш и тялото и усетиш, че се напрегне и вземе да става кофти ситуацията – спираш веднага с всичките работи и се обръщаш на 180 градуса. Примерно ако си я закарал във вас и тя вземе да ти се дърпа – спираш да я натискаш, заебаваш я и си наливаш едно питие и си пускаш телевизора да гледаш, а на нея нула внимание. Жените много мразят така След малко сама ще дойде и ще почне да ти се натиска. Ти обаче ще си твърд и ще се правиш, че не те ебе. И момичето като се настърви съвсем и ти тогава ще се обърнеш и ще я гепаш пак и този път вече няма мърдане.

Или пък сте излезли на среща и я изпращаш към тях. Ако си я харесал и тя ако те е харесала- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да я натиснеш да я целуваш в края на срещата.

Ако не го направиш момичето след това ще си помисли за тебе, че си путка и нямаш никаква смелост. На мене ми се е случвало и знам. Щом е минала добре срещата и се е смяла, значи няма да има нищо против и да я понатиснеш и малко да се поцелувате и понатискате във входа или в колата. Жените обичат да се целуват.

Обичат и секса. Ако им се предостави възможност да бъдат изчукани хубаво, без да има някакви последици от тази работа и те ще се съгласят.

Сега, тя може да реши да се прави на интересна и на недостъпна и да се прави на важна и да почне уж че се дърпа. Ако нещо си я натиснал обаче тя вземе много да се дърпа – има си начин да и го до-набуташ. Казваш и, че я харесваш нали и ти е много приятно с нея и би искал да се виждате по-често или да ставате гаджета или нещо такова. Обаче само нали ако и тя иска. Натискаш я да си каже иска ли да ставате гаджета двамата или не иска. Ако не иска да сте гаджета – кажи й, че няма проблеми, ти наистина я харесваш и ти е готино с нея и затова пак ще си излизате обаче като приятели нали, не като гаджета. И след това си излизате няколко пъти на срещи, ходите насам натам, не и плащаш нищо – всеки си плаща неговото или се редувате понеже нали тя е искала да сте си само приятели Не я и натискаш и нищо не искаш от нея, само приятелство. И я караш да взема и приятелки и си приказваш и с тях и ги бъзикаш и прочие. И после почваш да натискаш там приятелките и и може и да наебеш 1 или 2 ако са те харесали. И някъде по това време твоята ще се освести, че изтървава готин пич и ще и го гепат приятелките й, и започва вече тя да те преследва, обаче ти се дърпаш – ще се правиш на недостъпен и, че уж че искаш да сте си просто много добри приятели, и оная направо ще откачи. И докато й казваш, че искаш да сте си много близки приятели и в същото време нали си я прегърнал плътно и я целуваш по устата примерно за да и покажеш, че държиш на нея като на приятелка Разни такива работи.

Иначе наистина – ново момиче се изчуква за 2 часа приказки (и действия). Момичето се изчуква основно с действия впрочем. Няма значение толкова това което казваш. Важното е как го казваш.

Запознаваш се, забавен си, разсмиваш я чат-пат. В същото време правиш и сближаване – задаваш й някои въпроси за нея, казваш някой работи за себе си. Поддържаш лек и не ангажиращ и жив разговор. Ако е приказлива – оставяш я нея да приказва, ти само слушаш с интерес, кимаш, повтаряш това което е казала с други, с твои думи, изместваш към приятни емоции (хареса ли ти, обичаш ли да го правиш това нещо и т.н.) Казваш, че и ти също… еди какво си за същото нещо и ти го харесваш или и ти си имал една случка дето и ти…

Ако е мълчалива – предимно разказваш разни интересни и забавни историйки за себе си. Вметваш какъв готин пич си, обаче не го изтъкваш директно, понеже жените много усещат кога се хвалиш и се надуваш и кога си просто готин пич и го раздаваш небрежно. Много, много няма да се впечатляваш от работите, които тя разправя – най-много да кажеш, че това нищо не е, а при мене пък… еди какво си.

По някое време ще усетиш кога е назрял момента да я натиснеш. Ако видиш че гръбнака и не е строго вертикално изправен ами е наклонен към тебе, ако няма разни нейни приятелки които да ви притесняват. Тогава ще се приближиш по плътно към нея и ще си почнеш там с по-интимен контакт. Прегърнал си я през рамото, ръката ти на коляното и докато и слушаш с жив интерес глупостите които разправя.

Много е важно да й отвличаш вниманието от ръцете си като я забаламосваш с разговора. Значи трябва така да си я прегърнал, все едно, че тя ти е приятелка или жена от 3 години най-малко и вече толкова си я ебал, че вече направо не ти се ебе от нея, по-интересно ти е да си приказвате, макар че пак ти е приятно да си я прегърнал така. Ей по този начин трябва да си я хванал. И по-нататък може да поразгледаш синджирчето на врата и колко е интересно и после заебаваш приказките и почваш да я целуваш. И трябва да си упорит. Ако е очевидно, че и харесва, обаче прави опити да се дърпа – да не те ебе. Продължаваш да правиш това което и е приятно.

А, и трябва да си с нагласата, че всичко, което искаш е да подариш приятни усещания и приятни емоции на момичето. Твоите сексуални желания са без никакво значение и изобщо няма да ги споменаваш. Никой не го ебе дали ти се ебе или откога не си ебал или прочие. Всичко, което има значение е кое е приятно на момичето и какво обича тя да прави и как обича да и го правят и прочие. Именно натам трябва да насочиш разговора.

Забравих да кажа, че отначало разговора е на по-несексуални теми – с какво се занимава, какво обича да прави, къде ходи на дискотеки, какво обича да яде, разни такива работи. Любимата тема на всички жени е за самата нея. Като се отпусне момичето и като вече и е приятно с тебе и трябва да прогресираш. Ако не прогресираш по-нататък на момичето ще спре да й е интересно и ще каже, че трябва да ходи и няма да можеш да я наебеш. Значи трябва да почнеш да се бъзикаш и на по-сексуални теми. Целта при това бъзикане е да изкараш нея нимфоманка и разгонена и, че тя иска тебе да изчука.

Освен това приказваш и как обича да прави секс, свирки дали обича да прави, а нея дали и харесва да я ближат, за големи пениси приказваш примерно, за ебане, такива неща. През цялото време следиш и реакциите й. Ако усетиш, че ръсиш нещо дето не й харесва – веднага спираш с тези глупости и изместваш темата, ако може даже преди да се е усетила и приказваш нещо по-невинно.

Щях да забравя най важното. Жените през цялото време ще гледат да си играят игри с тебе и ще проверяват дали си държиш на твоето и дали си мъж или путка. Ще ти задават въпроси на които не си длъжен да им отговаряш или ще те карат да правиш работи за тях, които не им се полагат, или ще гледат да те играят по някакъв начин. Ще се опитва тя да командва парада. Трябва обаче да си твърд и хем да я бъзикаш за тая работа, хем да не и даваш каквото иска и да я дразниш, хем да стане ясно, че каквото кажеш това ще става. Можеш да я наебеш само ако тя има уважение към тебе. Трябва ти да си мъжа, а пък тя да е путката. Не трябва да става обратното.

Жените са като сянката. Когато ги гониш те бягат. Като спреш и се обърнеш и те тръгват подире ти. Трябва да харесваш себе си и да гледаш да си правиш това което за тебе ще е добре, а пък те жените като видят, че при тебе всичко ти е точно и те сами ще дойдат.

Чрез разните въпроси и тестове жените ти правят проверка. На тях им се ебе от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се ебе от тебе значи. Трябва обаче да те проверят дали отговаряш на минималните им изисквания за да се изчукат с тебе. Дали ще правиш това, което тя иска или ще си мъж. Дали ще можеш да и оправиш кривото настроение и да я разсмееш. Дали ще можеш да станеш близък с нея. Ако успееш да се справиш с тези работи, значи имаш зелена светлина и за по-нататък.

 
Автор: Жоро Секса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *