Книга: „Как да подобриш живота си в следващата една година“

 Friendly,  & Email
Автор: Ilian
*****1vote

„Наръчник за практическо действие на успешния мъж“

Тази книга ще те научи как да съвместиш твоето развитие като мъж, който е успешен с жените с успеха в кариерата и бизнеса. Един войн не е нищо без добро здраве, а самият успех не струва нищо ако не спомага за подобрение на живота ти и твоя лайфстайл. Всички тези теми ще бъдат засегнати в книгата подробно.

Аз ще те науча стъпка по стъпка как да започнеш в пикапа и малко по малко да започнеш да пробиваш напред, отчитайки резултатите си, докато достигнеш едно прилично ниво на успех с жените, което да запазиш завинаги. Книгата е пълна с материал, а също така ти дава подробно обяснение за начина на мислене, методите и принципите, чрез които да започнеш да изграждаш свои опънъри, рутини и истории. Крайната цел е да правиш всичко натурално, така че да бъдеш правилния мъж, когато срещнеш подходящата жена за теб.

Но както вече споменах, книгата не се ограничава само до успеха с жените. Тя има още два раздела касаещи твоето кариерно развитие, здраве и начин на живот. Успехът трябва да бъде интегриран във всичко, което правиш в твоето ежедневие, така ти никога няма да имаш слабости и пробойни и всяка твоя стъпка ще те придвижва все по-близо до живота, който винаги си мечтал да имаш.

Когато действаш и мислиш като победител, мечтите ти в живота започват да се сбъдват, пред теб се отварят нови врати и възможности, а проблемите, които досега са те спъвали, се оказват просто леки спънки по пътя към целта, чието преодоляване те прави все по-силен. Няма повече извинения и оправдания, има само решителност и действие.

Имаш ли смелостта да поемеш по новия път? Той те очаква!
(Книгата е във вид на файл)
Поръчай книгата ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *