Когато жената каже „Не“

 Friendly,  & Email
Автор: Ilian
*****2votes

   ky9cwXAKOc8ho3bnnBJNqcrB_400
Всеки мъж някога е получавал отказ от жена под една или друга форма – това е нормално и е част от Играта.
Когато общуваш с жена която харесваш често можеш да получиш „Не“ от нея в даден момент, било то вербално или невербално. Това може да е когато тя откаже да ти даде телефонния си номер, когато отказва среща с теб под някакъв предтекст, когато обърне бузата си щом решиш да я целунеш, когато не желае да дойде у вас или да спи с теб… всъщност списъка е неизброим. Но дали „Не“ наистина означава „Не“ или нещо друго?

Жените харесват мъже, които не се отказват лесно.
Повечето мъже приемат „Не“ като доживотна присъда на последна инстанция без право на замяна. При най-малкия отказ от жената те видимо се променят – настроението им се изпрарява, стават несигурни или агресивни, изгубват самочувствието си и напускат с наведена глава или още по-лошо – започват да обвиняват жената за какво ли не, лепят й етикети и прякори, като дете сърдито на родителите си които не му дават сладолед. Няма жена която да изпита силно влечение към такъв мъж. Но от друга страна, ако тя види, че мъжа не се отказва от първия и втория път, той знае какво иска и как да го получи, тя ще изпита привличане към него.

Какво означава „Не“?
Противно на мъжката логика, в повечето случаи „Не“ от устата на жена означава „Не още“, „Не тук“, „Не по този начин“. Може би тя още не се чувства достатъчно комфортно около теб, може би иска да те опознае още, може би химията между вас още не е достатъчно силна за да бъде тя с теб. Или просто тя казва „Не“ за да те тества дали ще продължиш или ще се откажеш при първата трудност. А много жени имат нужда да кажат „Не“ няколко пъти преди да се съгласят да бъдат с теб, защото не искат да изглеждат в твоите и техните очи като „лесни“. Те ще направят всичко което могат за да не бъдат заклеймени като курви от обществото, дори много да те харесват. Това е част от социалното програмиране, на които всички сме подложени и жените не са изключение. Когато разбираш този механизъм, не я осъждаш, а продължаваш въпреки отказите по подходящ начин (описан по долу), тя ще те уважава и ще вижда инстинки мъж в твое лице.

Все пак, нека да спомена че понякога „Не“ наистина означава „Не“. Има граница между привлекателната упоритост и нахалното и безпардонно поведение. И когато това се случи тя по ОЧЕВИДЕН начин ще ти покаже че това е краят. Обикновено тя просто ще обърне гръб и ще напусне, ще се махне възможно най-далече от теб. Или ще ти каже със сериозен тон повече да не я безпокоиш по телефона и веднага ще затвори.
Всичко друго не е истинско „Не“. Ако въпреки отказа си, тя все още стои при теб и общува с теб, не приемай отказа насериозно. Тя ще очаква от теб да бъдеш търпелив и настойчив.

Никога не приемай отказа лично!
Повечето мъже приемат всеки отказ прекалено лично и това е видно веднага. Те го приемат като удар по егото си. Жените обикновено просто отрязват този подход, в това време, на това място, а не самия теб. Те не те познават. Един отказ не означава нищо. Нейното „Не“ не трябва да предизвиква никаква емоционална реакция в теб. Ако тя види промяна в състоянието ти след един отказ това означава че тя значи прекалено много за теб твърде рано – ти си твърде отчаян да си с нея. Тя вече те е „хванала“ и ти ставаш все по-малко интересен за нея. Колкото по-малко значение отдаваш на нейното „Не“, толкова по-добре.

Бъди смел, поемай рискове, не се опитвай да се застраховаш срещу откази.
Много мъже изпитват страх и ужас да не изгубят момичето от което се интересуват ако направят стъпка напред. Не бива да те е страх да ескалираш отношенията между вас защото се опасяваш, че ще те отреже. Поеми риска, тя ще го оцени. Дай й шанс тя да ти каже „Не“ няколко пъти и покажи че не те е страх да я изгубиш.

Какво да правим след отказ? 
1. Не обръщай внимание на отказа й, не го коментирай, не искай обяснение за него. Сякаш не се е случил. Усмихни се и продължи разговора. Бъди спокоен.
2. Смени темата и продължи да общуваш с нея. Ако тя откаже да ти даде телефона си, просто започни разговор за други неща и прекарай още време с нея. Ако откаже среща, обади й се друг път и не споменавай предишния разговор. Ако се отвърне от целувка, усмихни се, не се навеждай към нея и продължи разговора за други неща. Ако не се чувстваш неловко в ситуацията, и тя няма да се чувства.
3. Опитай пак след известно време. Ако продължиш да я притискаш веднага след нейното „Не“ тя ще види че не уважаваш границите й, че си отчаян, и че бързаш да „претупаш“ нещата за да стигнеш бързичко до секса. А това ще бъде голям автогол за теб.
Например искаш телефонния й номер, тя отказва, а ти продължаваш със „Айде де, дай го, к’во толкова. Нищо няма да ти стане. Аз съм свестен ще видиш. Няма да ти звъня често. Айде де какво се правиш на недостъпна… дай ми номера си.“ В този случай само си просиш едно хубаво здраво и некултурно отсвирване от нейна страна.
Нека мине известно време, поне няколко минути, и опитай отново.

Женското „Не“ може да бъде една чудесна възможност за теб за създадеш още повече привличане между вас. И ако си постоянен и упорит, но уважаваш границите и притесненията й, тя все повече ще ти се доверява и ще скъсява дистанцията между вас за да се озовете където и двамата искате да бъдете – заедно в едно легло.

Автор: Paradox

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *