Курсове, обучения и семинари на тема свалки, съблазняване, флирт, запознанства с красиви жени

 Friendly, & Email
Автор: PuP
*****3votes
obuchenia-banner

– Обучение /курс/ в реални условия на тема свалки, съблазняване, флирт, запознанства и ефективна комуникация с готини мацки, в което ще разбереш как да комуникираш ефективно с всички хора и най-вече с представителите на противоположния пол.

– Ще се научиш как да заговаряш непознати красиви жени, как да бъдеш интересен за готините мацки, как да задържаш вниманието им, как да вземеш телефонен номер и/или друг контакт на красивите мадами. Ще разбереш какво да правиш с жените на срещи и как да стигаш до секс с тях.

– Три дни, които не само ще променят представите ти за “свалка”, но и ще ти разкрият съвсем нов свят, в който всичко е възможно.

– При минимален брой участници на ден (до 3-ма души), за да ти бъде обърнато максимално внимание и да овладееш изкуството на съблазняването.

– При съотношение практика/теория – 90/10%. Един тон изчетени материали за свалките се равняват на около 10 секунди реална комуникация с жена.

– При максимално забавление за теб самият. Свалките и флирта са удоволствие и забава!

– Същевременно с максимална сериозност, за да успееш да овладееш Играта. Ние никога няма да ти спестим критиките.

– При изпълнение на всички поставените задачи. Нашите инструктори няма да те оставят да се покриеш и да губиш своето и тяхното време.

– С максимален ефект за теб.

Стани по-качествен човек, отколкото някога си мечтал да бъдеш!

Workshop – „Овладей играта”
Тридневното обучение на Pick-Up Project, което е без конкуренция като качество и постигнати резултати. В него се набляга на пълната трансформация на всеки мъж до ниво, в което спокойно да говори с непознати жени, да създава привличане и успешно да разменя контакти с тях.

Участвай в обучение по свалки, запознанства и ефективна комуникация
(Отзиви от обучения по свалки, флирт, съблазняване и запознанства с красиви жени)

Коментари

 • ще има ли обучения през юли
  има ли само са един ден понеже съм от провинцията
  колко струват ?
  на 41 съм възрастта ли значение

 • Здравейте, бих желал да се запиша на обучение. Как и кога може да стане това? Благодаря предварително.

 • Искам да се запиша, но съм от провинцията. Интересувам се колко струва и до края на годината ще има ли??

 • Здравейте,
  Днес ми беше третия път да участвам в невероятното преживяване пик ъп обучение с Илиян и Слеър бях и още три а пича. Препоръчвам го на всеки, за да види себе си от чужди очи и да види къде му куца играта с жените. Изключително открит и големи пичове, който искат да ти помогнат и да ти покажат грешките и да те научат. С нетърпение очаквам следващото си излизане и нека съм по активен и осъзнат от мен зависи. Благодаря за търпението и всичко момчета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *