Моменти, които свалят ранга в свалките

 Friendly,  & Email
Автор: Slayer
*****1vote
 
– Чакане на подходящ момент
Всеки момент е удобен за свалка. Свалял съм жени, докато бързат за някъде, докато се спъват по улицата, докато плачат, докато се смеят и веселят, докато са в компания на мъже или приятелки, докато са сами, докато отиват до тоалетната или се връщат от нея, докато си говорят с някой друг или тихо си пият на бара.
Проблемът с чакането е, че се забелязва и повишава значимостта на ситуацията. Колкото повече чакаш /удобния момент/,  толкова повече, хем приемаш ранга на пъзльо, хем у теб се натрупва напрежение и евентуално страх, което може да прецака целия подход. Никога не питайте за свалката „кога”, а винаги „как” /как си изпълнил дадена свалка, а не кога/.

– Излизане от „коч компания”

Пичовете, които сме обучавали са изпитали последствията от това на гърба си. Не знам дали има нещо по-нискорангово от това да излезеш от голяма компания мъже /повече от трима/ и да подходиш жена, но дори и да има това със сигурност е в топ три. При това няма значение мястото, нито някакви други фактори /освен ако другите мъже не са някакви знаменитости/.
Където и да сте, опитайте се когато правите подход да не е явно, че излизате от голяма мъжка компания /поне в началото на подхода/.
 
– Не продължаваш свалката
Добре, вече си при нея /без значение дали си я спрял на улицата, дали си в бар, на купон или др./ и след това просто се усмихваш свенливо и чакаш.
Повечето момичета няма да се свалят сами. Бъди наясно, какво искаш да правиш след опенър, или импровизирай на място, но не стой, като идиот с изплезен език.

– Шикалкавиш, когато говориш с нея по телефона

Когато се обаждаш на жена бъди прям и открит. Тя знае, че й се обаждаш, за да й вкарваш оферти. Ако шикалкавиш просто смъкваш ранга си и си намаляваш шансовете тя да приеме „офертите”.


– Гледаш надълго и нашироко менюто

Това субкомуникира, че не излизаш много. Също ако ти си този, който я водиш в заведение /което следва да правиш поне в началото/ означава, че не си бил там или не го посещаваш често.
Най-високоранговият тип поведение тук е, когато донесат менютата директно да поръчаш, без да ги гледаш.

– Поръчваш си бира или нещо евтино
Бирата има редица негативни ефекти, като неприятен дъх, оригване, подуване на стомах и т.н. Да си поръчаш нещо за стотинки от рода на сокче или количка е смешно.
Поръчвай по 2-3 неща за себе си, например водка – кола, джин – тоник, марков чай – мляко, мента – спрайт, коняк – пура, уиски – с каквото ти е кеф и т.н. Не обръщай внимание на това, което жената си поръчва /освен ако не е нещо много екзотично и ще стане смях/ и не прави поучителни коментари.

– Сметката
Да платиш охотно сметката, показвайки, че си свикнал да го правиш или да се скръндзиш, гледайки в тавана докато носят бележката има все един и същ негативен за теб ефект.
Опитай да направиш така, че един път да платиш ти, а следващият път тя. Когато плащаш й кажи „Другият път ти ще черпиш” и наистина дръж на това „другият път”. Ако тя извади пари и държи да плати своята част, не настоявай да плащаш и за нея. Свий рамене и кажи „ок” – покажи, че това не е голяма работа. Моментът със плащането на сметка не трябва да се превръща в нещо определящо за срещата, но може да ти изиграе лоша шега.

– Налазваш я прекалено много, прекалено бързо
Кино ескалацията е задължителна, но ако момичето показва негативност спрямо нея или стеснителност е силно непрепоръчително да я налазваш прекалено.
Нещо повече, ако не следиш нейното поведение и просто си ескалираш стабилно, а на нея това не и е приятно ставаш поредният „натегач”, от когото тя с удоволствие би се отървала на мига.

– Предлагаш да се повозите в градския транспорт
Без значение дали я водиш у вас за секс или просто я баунсваш някъде, градският транспорт е изключително нискорангово средство за предвижване. Дори ходенето пеша не смъква ранга така зверски, колкото ползването на мизерния градски транспорт.
Стига се прави на стипца. Ако дестинацията ви е наблизо походете пеш, като използваш тези минути за още малко физическа ескалация /КИНО/. Ако ще пътувате по-далече плати такси, без никакви оправдания тук, просто приеми, че така трябва да направиш.

– Споменаване на „нискорангови” детайли от живота ти
Живееш с майка си и баща си, караш трошка за 1000 лв., возиш се по рейсовете,  нямаш приятели, не си излизал от абитуриентския си бал, гледаш телевизия по цял ден или кибичиш на компютъра денонощно.
Ако все още не ти е ясно – това не са неща, с които да се хвалиш и които да разказваш или субкомуникираш. Бъди какъвто си е хубава мантра, но в началото поне избягвай да споделяш нискоранговите детайли в живота си.

– Фрейм игри
За начинаещите свалячи това е най-трудната част за овладяване. Дали не се връзваш прекалено много, дали не й угаждаш прекалено, дали не се „дървиш” и амогваш прекалено, дали я слушаш много внимателно или я прекъсваш грубо, дали умееш да водиш и как го правиш.
Фрейм игрите, обикновено са силна страна на жените и ако нямаш точен и силен фрейм каузата почти винаги е загубена. Добрата новина е, че печелившото поведението и фрейм може да се научи, било то самостоятелно, гледайки пичове, които имат успех с жените или пък  на обучение, където ще ти се покаже нагледно що е то силен фрейм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *