Пикап аудио книги

 Friendly,  & Email
Автор: Ilian
**** 3votes

пикап книги, аудио книги за пикап и запознанства, свалки и флирт с жени

Искало ли ти се е някога докато пътуваш към работа или си се отдал на свалки да има някой, който да те мотивира наистина истински и то на майчиния ти език? Преди години, когато развивах пикап уменията си сам, на улицата това би ми било много ценно. Толкова е важно да елиминираш негативните мисли и съмненията си и да бъдеш изцяло позитивен. Да се фокусираш върху своята ценност, а не върху страховете, които те блокират и възпират.

За жалост, дори и когато обикаляш с уинг, много често разговорът се превръща в едно непрекъснато оплакване и критика. В съмнение в добрите резултати, в една непрекъсната зависимост от външните фактори и реакцията на жените, които си заговорил. Много е трудно да намериш уинг, който да те надъхва истински, да създавате заедно изкуство.

Тези аудио книги са твоя нов уинг. Те никога няма да те предадат, те ще бъдат непрекъснато с теб. Тези книги, които написах преди няколко години и които досега бяха само в PDF формат, получиха много широк отзвук от всички настоящи и бъдещи пикап артисти и това, че моят опит и напътствия достигнаха до толкова много мъже и промени техния живот, го смятам за едно от най-великите постижения в живота ми.

Но PDF форматът си има своите ограничения, като например невъзможността да четеш и да извличаш информация точно, когато това ти е най-необходимо. Когато пътуваш, когато пикапиш, докато чакаш момичето преди да дойде на среща, когато тренираш във фитнеса и си представяш как ще се промениш и ще къртиш занапред. Не можеш да четеш PDF файлове тогава, трябва ти някой който да ти шепти на ухото и да те мотивира. Някой да ти повтаря непрекъснато, че ти го можеш, че ти си създаден за успех. Съзнаваш ли силата на това?

Готов ли си наистина да се отдадеш на това преживяване? В такъв случай можеш да поръчаш аудио книгите тук.

Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *