Ранг в свалките

 Friendly,  & Email
Автор: Slayer
*****1vote

(снимка от: линк)

Основата в свалките, флиртът и съблазняването е всъщност играта на рангове…

Всеки от нас има свой ранг. Той, обаче не е константа. В различните ситуации и време ранга се мени. В един момент може да си най-богатият човек на света, но ако си на потъващ кораб и не можеш да плуваш си с по-нисък ранг от всеки плувец на борда :). По отношение на жените, когато говорим за ранг – имаме предвид ранг по външен вид /най-често/. Най-разпространеният метод за оценка на ранга е използването на скала от 1 до 10:
1 – най-грозното възможно същество. Нещо като: немита-цял-живот-циганка-наркоманка 🙂 от централна гара, без зъби, коса и тежаща 200 килограма.
2-4 – жени с непривлекателен външен вид. Много често между тях има доста свестни момичета, но повечето са жестоко озлобени към живота /заради съдбата си, че са грозни/.
5 – средна работа. Не-красива, но не и грозна.
6-7 – симпатични жени.
8-9 – HB /Hot Babe/ – Много красиви и добре изглеждащи жени.
10 – SHB /Super Hot Babe/ – Наистина уникално-привлекателни жени.
Ранг за външен вид се дава цялостно като включва: красота на лицето, красота на тялото, облекло, начин на походка, излъчване и т.н.Двата основни рангови показателя са свързани с Оцеляване и Възпроизводство.

Ранг при жените:
Природата е едновременно по-жестока и по-снизходителна към жените. Абсолютно достатъчно за една жена е да е красива за да има много ухажори. Същевременно този факт силно травмира “психически” грозните жени. Това е така, защото мъжете се интересуват много повече от ранг-а по възпроизводство. Ако една жена е красива, с хубаво тяло, големи гърди, дълга и гъста коса и т.н., то това е абсолютно достатъчно за един мъж да пожелае да прави секс с нея – да, в мозъка му тя има достатъчно добри показатели да роди здраво, жизнено и хубаво дете. От тази гледна точка, за да е желана една жена и да има голям избор от мъже е достатъчно само да има хубава фигура и симпатично излъчване. От друга страна, обаче, ако жената е физически грозна това означава, че нейният кръг от мъже, ако изобщо има такъв, е силно стеснен до нискорангови мъже.
С напредването на възрастта – ранга на жените спада. Една и съща жена на 20-25 години има един ранг, на 30+ друг, а на 45+ съвсем друг…

Ранг при мъжете:
При мъжете ранга по външен вид не играе чак толкова голяма роля, отколкото при жените /макар, че естествено има значение – просто не е водещ/. Жените се интересуват много повече от ранг-а по оцеляване, отколкото възпроизводство. За тях е по-важно мъжът да може да осигури оцеляването на семейството отколкото да е красив, с готино тяло или да има гъста коса. При някои жени тази програма е много силно заложена. Затова и често може да видиш двойки от типа: красавицата и звяра. Докато двойките от типа: зверицата и красавецът са много по-рядко срещани. Сила, смелост, увереност, лидерство, издръжливост, социален и обществен статус, заможност, кариера и др. – са компоненти в ранга по оцеляване. За това е съвсем логично тези неща да привличат жените. Заблуда е, че предметните придобивки привличат жените, всъщност това, което наистина ги привлича е поведението на мъжете с висок статус. Качества като лидерство, сериозност, стабилност, сигурност, хладнокръвие, смелост, спокойствие, сила, увереност, опит и др. привличат жените. Много мъже благодарение на материалните си придобивки имат такова поведение и са привлекателни за жените /например някои от “мутрите” или мъжете с влат/. Важното е да запомниш, че дори да не е материално обезпечено поведение тип “висок ранг” е това, което е атрактивно за жените.

Факти /и аксиоми/ за ранговете:

– Хората се групират по рангове постоянно – в къщи, на работа, на купона и т.н.
– Лидерството обикновено се определя от по-високия ранг, и това не винаги е първичният ранг /по външен вид/.
– За мъжете ранга, основно, се определя от увереност, място в обществото и социален статус.
– За жените ранга, основно, се определя от външен вид.
– Вървял ли си по многолюдна улица гушнат с приятелка? Сигурно си забелязал как повечето хора (по-голям е процента на двойките – които преценяват друга двойка) ви оглеждат. Първо поглеждат единия, после веднага другия. Те търсят да оценят ранга на всеки поотделно и от там на двойката като цяло.
– Ако играеш индиректна игра – в сет е може да започнеш да си говориш и обръщаш повече внимание на момичето с по-нисък ранг /първичен Ранг/, в началото /за малко/. Така предизвикваш интерес и у двете. Различаваш се от всеки друг натегач, който се слага веднага на по-готината. Ако играеш директно няма проблем да влезеш силно и уверено на по-готината мацка и да калибрираш опитите за кокблок от останалите участници в сета.
– Рангът е от изключително значение за мъжа. Много мъже са навити да правят секс с по-нискорангова мадама, но жена би правила секс с по-нискорангов мъж, само в изключителни случаи.
– Когато влизаш в смесен сет е добре да определиш вторичните рангове на участниците в сета, тоест да разбереш кой е лидерът. Сприятелиш ли се с него/нея – целият сет /обикновено/ е твой. Лидерът /обикновено/ определя поведението на сета. /дали стоят, дали си тръгват, къде отиват, какво ще правят и т.н./.

Изключения:
– За жените ранга не е само външен вид. Много често се случва след отваряне на сет и първоначален ранг – ситуацията да се промени изцяло. По-хубавата мацка (с първоначален по-висок ранг) може да се окаже абсолютен социален инвалид и/или /на кратко/ малоумна и досадна и това да смъкне ранга и веднага. И обратно по-грозничката да се окаже много приятен и готин човек и да си повиши ранга, дори над по-красивата.
– За мъжете ранга не е само социален статус. Дори един мъж да има много пари, достатъчно е да се показва супер-нийди, за да отблъсква жените около себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *