Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 23, 2021, 20:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Юни 22, 2021, 10:35 
Започната от Свеж Младеш - Ново от Jacob Palmer
Някои ще бъдат груби, някои ще се чудят как да те отсвирят. Някои ще те помислят за creep.

Като теглиш чертата и изчукаш една мацка от улицата, тогава разбираш колкото жестоко е и колко много избор имаш.

Доверяваш се на инстинктите си да си ловец.

BOW DOWN !!!

 2 
 -: Юни 22, 2021, 10:28 
Започната от Свеж Младеш - Ново от BaiGrozdan
Това което работи за мен e баланса.

Грешката, която правих е да чета форума с месеци и нищо да не правя.

Ревах като малко пале по бившата, която ме заряза след 3 години заедно.

Като излезнах на улицата всичката тая теория се изпарява. Тя ти пуска шит, ти си чел някъде как се отговаря на него, но си спекъл, защото е нещо ново за теб. НО се чувстваш жив.

След това отидох на уоркшоп. Там ми казаха действаш с едно, опитваш и следиш резултата. Ако работи ползваш него. Както казва Peter Drucker използваш силните си страни.

Например на мен ми е силно да разказвам истории и така ги задържам и виждам,че ме слушат. Силно ми е логистичната страна. Знам къде да я водя, знам какво ще правя. Ако вали, знам къде ще отидем. Адаптирам се бързо.

Това го научих с практика. Резачки наляво и надясно. Няма как да не минеш през това.

Няма магическо хапче, няма магическа книга, която да те научи как да ставаш сваляш на жени. Няма програма, която за 30 дена ще те направи PickUp Artist.

Но ще ти кажа какво работи. Работи да излизаш сам на улицата и да заговаряш. С ниска, с висока енергия. Един ден ще те отрежат 20, друг ден ще ти дадат телефона 2 мацки и няма да ти дигнат.

Някои ще бъдат груби, някои ще се чудят как да те отсвирят. Някои ще те помислят за creep.

Като теглиш чертата и изчукаш една мацка от улицата, тогава разбираш колкото жестоко е и колко много избор имаш.

Доверяваш се на инстинктите си да си ловец.

Влизаш в дискотека и има 100 мъже и 100 жени. Кои имат повече избор? Мъжете разбира се. 10 от тях да имат смелостта да заговорят. Те могат да избират между тези 100 жени. А от тези 100 жени, те ще могат да изберат между 10 мъже.

Взимам теория, пречупвам си съзнанието и опитвам да приложа част от теорията на практика. Колкото по-стар си толкова по трудно е това.

Само да четеш без да правиш нищо не става.

Само да практикуваш без теория също не става.

Излизай на улицата, практикувай, прочети нещо,  отиди на уоркшоп, намери или създай свой собствен стил!   

Не се отказвай!

 3 
 -: Юни 22, 2021, 07:28 
Започната от recheck - Ново от stone
Това е начин на мислене. Един като го гледа мацка си вика баси, сигурно ми е разкопчан дюкяна, или ми е излязла пъпка на челото. А друг си вика гледа ме, щото съм много готин пич и иска да й бръкна в гащите. Кой ли от двамата ги чука повече, а?
Прави са колегите, че няма значение за какво точно те е гледала, значение има дали ще ползваш шанса да отвориш "на топло" или ще го пропуснеш и после ще трябва да отваряш на студено.

 4 
 -: Юни 21, 2021, 17:12 
Започната от Свеж Младеш - Ново от Свеж Младеш
Здравейте на всички.Отдавна не съм писал във форума понеже годинките и задълженията си вървят и така...та искам да обърна внимание на едно нещо което наблюдавам напоследък.Въпросът ми към вас е не смятате ли че напоследък всичко понеже е онлайн и хората доста силно се повлияха от това и всеки втори търси решение на проблемите си във някой форум,например често виждам момчета тук пишат неща от сорта на:писах на едно момиче то не ми отговори,сега как да действам,ето един чат къде имам грешки какво да поправя и т.н.Друго,не смятате ли също че твърде много четене на теория води до известно закостеняване и изграждане на нереални представи,да ви дам един простичък пример,човек който много чете теория и практикува малко или изобщо не го прави и постоянно пита за оупънъри и съвети какво и как да направи и такъв който е просто по-общителен,но грам не знае за пик ъп и подобните му...е който ще има по-голям успех,освен това когато има проблем би било добре той да се решава с разговори на живо нещо което малко като че ли ни убягва не днешните млади.Извинявайте малко разтеглих темата,исках да кажа че многото теория и кълване онлайн без реална практика обикновено води изграждане на нереални представи и оттам започват колебания и самообвинения които доста често са неоснователни,а реалната жива комуникация и запознанства с по-отракани пичове би помогнала много повече на някой новак да израстне в играта(голяма част от написаното е от личен опит и наблюдения).П.С. бъдете здрави и приятни летни преживявания Намигване

 5 
 -: Юни 21, 2021, 06:57 
Започната от hitman321 - Ново от StefanS
1. Разбира се че няма да ти кажат заплата. Това е несериозно от твоя страна. Още не сте се видели, и ти веднага за парите. Постави се на тяхна място - какво ще си помислиш ако някой който изобщо не си виждал, но искаш да работите заедно веднага те пита за пари? Ами че само парите са му в главата и че те са най-важното за него. Не е готино.
Пак ще ти напиша - алтернативните разходи - opportunity cost. Ще трябва да седнеш с лист и химикал и да смяташ. Супер неинтуитивно е този начин на мислене, но с годините се свиква. Не е само до парите.

Пример А, че сегашната ти работа заплата ти е 10 Евро/единици на час, работиш 8 часа на ден (80 единици). Обаче ти се налага два пъти седмично да пътуваш до работа, и в твоя случай - 4 часа. Тези 4 часа са неща, в които би свършил нещо полезно за себе си/хобита, или дори да се хванеш допълнителна работа като барман за 5 евро на час (примерно)
Пътуваш 2 пъти в седмицата, 3 си хоум офис. Какво показва математиката?
Спечелил си за седмицата 5*8*10 = 400 единици, НО, трябва да си извадиш двата дни в път МИНУС 2*5*4 (8 часа по 5 евро които БИ могъл да заработиш) = 400-40 = 360 единици за една седмица.
Хубаво е да си правиш ДЪЛГОСРОЧНИ СМЕТКИ, поне година напред - умножаваш по 52 и гледаш годишно какво се получава. 18720 в твоя случай


Пример Б, - фирма която ти предлага заплата от 9.5 евро на час, същите условия, сам че пътят до офиса ти е 30 минути дневно. На седмица - това са общо 1 час. Смяташ. 5*8*9.5 = 380. Губиш 1 час път на седмицата - изваждаш 5 единици (алтернативните разходи), тотал - 380-5 = 375 * 52 (седмици) = 19 500

Ти сам си помисли кое е по-добрият вариант. Нарочно не влизам в детайли за колеги/работна среда/приемам че всичко е еднакво за да схванеш идеята.

Ето ти реален пример от живота. Преди много години работех в една фирма, и бях спечелил фирменото състезание за най-много продажби на продукт Х. Това се случва през март месец. Екскурзията/наградата предстои да е през Юни месец същата година. През май, вече съм на интервю за нова работа, където заплатата ще е с 200 лева по-голяма. Стискаме си ръцете, и съответно звъня на шефа и му казвам ситуацията - той: "нали знаеш че няма да ходиш на Барселона/екскурзия)". Разбира се че ми стана криво, предполагах че така ще стане, но знех че след 1 година, ще съм спечелил 12*200 = 2400 лева повече. Подобна екскурззия не струваше повече от 1000-1500 лева. Можех да отида където си пожелая със допълните пари. И да, отношението им говореше много, радвам се че напуснах.

Не е нужно дори да си изключително точен. И приблизителното ще ти свърши работа. Не са нужни и всички детайли, само най-важните за теб. За мен нощната работа е No-no. Няма пари на света които да ме накарат да жертвам нощният сън.

2. Защо да губиш един ден от живота си? Ами защото това което е пред теб се нарича възможност. Но на финансов език се казва опция. И си длъжен да ги оплолзотворяваш, само така ще напредваш в живота. НО, има много голямо НО. Каква точно е опцията е важния въпрос. Винаги си задаваш двата въпроса:
- колко и какво мога да загубя? (downside) - в твоя случай най-лошият- един работен ден (80 единици 8*10). Изключвам пътуване, билети, да не издребнявам. Имаш лимитирана загуба - 80 единици, няма какво повече да загубиш.
- колко и какво мога да спечеля? (uspide) Това вече е неясно. Може да ти предложат повече, може и по-малко. Ако ти предложат по-малко, не губиш нищо (оставаш на старата работа), но ако ти предложат повече - печелиш.
Всичко на всички загубата ти е ОГРАНИЧЕНА до този един изгубен ден/120 единици. No big deal. Това са безплатните билети за лотарията наречена Живот.

Сега, ако ти предложат еидн милион/милиард/все едно, и игра на руска рулетка със заредн пистолет, даунсайда ти е Живота. А ъпсайда - ограничен. Това е кофти опция, не те съветвам да я използваш. Изобщо избягвай всякакви предложения където загуба ти няма лимит, а печалбата - ограничена. Талеб му казва - събиране на монети пред валяка.

Пак казвам, трудно е да се свикне с подобни разсуждения, изисква мислене и излагане на мислите в писмен вид. Изключително мощен инструмент, който не се използва много от хората. Той не ГАРАНТИРА нищо, работи с натрупване, но имайки предвид че вземаме стотици решения на ден, дори 1% подобрение на процеса на вземането на решения се изразва в огромни ползи.

 6 
 -: Юни 21, 2021, 02:38 
Започната от recheck - Ново от btw
Здравей! И аз съм начинаещ и си търся някой, с който да пробвам различни неща.
Пичове, няма лошо да изпробвате нови неща. Удобрявам. Само гледайте да включват и момиче. Да не пробвате нещо само двамата, ако с момичетата ударите на камък в началото!  Плезещ се

Подкрепям мнението на crowolf. Не си губи времето да разсъждаваш в/у неща от които полза няма никаква. Действай, и няма да ти се налага да мислиш за глупости

 7 
 -: Юни 20, 2021, 09:21 
Започната от hitman321 - Ново от hitman321
StefanS
Не ми беше хрумнало това.
Иначе частична победа-разрешиха ми два дена да работя ремоут в следващите 2 +2 месеца. Моят план беше да бъде три дена...но пак успех.

Я дайте иначе малко акъл/съвет.
Редовно ме апроучват в за различни позиции,  но поне в 50 % от случаите крият заплатата/бюджета, който ще дадат за позицията. Когато ги попитам по тънкия начин какъв им е бюджета, ми отговарят нещо от този сорт
 It is a company policy that we don't give such information out prior to meeting the candidate. Such information we will divulge during the interview process
1)Всички ние бачкаме за кинти-оставяки булшита, те са важни, и реално така ти можеш да заинтересуваш някого. Без да има ушеличение на кинтите, няма смисъл да сменяш настоящата работа(освен ако няма някой други вътрешни проблеми).
2)Защо да губя един ден от живота си(трябва да си взема офф от настоящата работа), за нещо което въбще не знам дали ще предложи нещо по добро?
Някакви идеи? 8 
 -: Юни 19, 2021, 19:06 
Започната от recheck - Ново от crowolf
Просто следващия път като "усетиш момиче да те гледа странично", я питай директно това, което питаш нас тук.

Не е добра идея да и кажеш буквално "Здравей, усетих че ме гледаш странично, ушите ти бяха в моята посока, флиртуваш ли с мен?"

Но пък имаш супер повод да я отвориш с претекст, че те е загледала.

Експериментирай и ще разбереш. Най-добре е да получиш реална обратна връзка от истинския живот. Ние тук няма как да знаем защо момичето от светофара си е обърнало ушите в твоята посока. Усмивчица

Успех!

 9 
 -: Юни 19, 2021, 13:25 
Започната от recheck - Ново от db
Здравей! И аз съм начинаещ и си търся някой, с който да пробвам различни неща. От известно време бродя из различни местенца в София и имам някои идеи. Витошка е безспорния ми фаворит за day game. Ако си в София, писал съм ти на лично, защото имам едно предложение.

 10 
 -: Юни 18, 2021, 17:24 
Започната от recheck - Ново от recheck
Здравейте. Пиша ви с уговорката че съм "начинаещ" с жените и не разбирам все още доста неща.
Та на въпроса. Доста често забелязвам, чакайки си на спирката или на сфетофара как момиче пред мен ме гледа странично. Може да се залъгвам, обаче така го усещам. Не се е обърнала към мен директно а главата и е странично и учите и са максимално наляво/ на дясно насочени към моята посока.

Въпроса ми е дали изглеждам подозрително за нея и тя просто ме следи защото очаква някаква тъпотия или просто ме харесва или нещо друго?

И още един въпрос. Кои места са най-подходящи за сваляне на мацки?

Благодаря.

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines