Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 07, 2021, 01:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Март 06, 2021, 07:06 
Започната от steelheart - Ново от BURN
 Сигурно за повечето потребители излиза , но явно не им грабва вниманието така както Тиндър . За София не мога да ти кажа какво е положението .

 2 
 -: Март 05, 2021, 23:04 
Започната от steelheart - Ново от steelheart
Да, копирали са Тиндъра, но екстрите са безплатни. Чудех се излиза ли на всички това чудо - да влязат да го ползват, че съм извън Сф в момента и не мога да видя какви мацки има там.

 3 
 -: Март 05, 2021, 07:33 
Започната от steelheart - Ново от BURN
Здрасти. Ползвал съм го два пъти  прилича на Тиндър само че няма нужда да си плащаш за някой от екстрите както е в Тиндър . С такива впечатления съм . Все още Тиндър ми се струва по популярен . Дано да съм ти помогнал , успех .

 4 
 -: Март 05, 2021, 00:33 
Започната от HardWorkBeatsTalent - Ново от maybe_someday
За вас каква е психологическа граница за да приемете едно момиче за сериозна приятелка?

 5 
 -: Март 05, 2021, 00:15 
Започната от crowolf - Ново от BJBlaskovitz
Според мен социалното програмиране, разбирано като отношение между половете, като вид обществено отношение, не се различава особено в предпоставките си, от останалите обществени отношения (политически, морални, правни и т.н.) а те зависят преди всичко от господстващата в момента социално-икономическа формация (в момента капитализъм), която пък се определя от степента на развитие на средствата за производство (разбирай технологиите). Накратно социалното програмиране се определя от капиталистическия начин на производство който имаме в момента.

 6 
 -: Март 05, 2021, 00:01 
Започната от Antixrist - Ново от steelheart
Някой има ли да сподели съветите за вътрешна игра от началния пост, че както стана ясно линковете не работят?

 7 
 -: Март 04, 2021, 23:52 
Започната от steelheart - Ново от steelheart
Никой ли не го ползва?

 8 
 -: Март 04, 2021, 23:48 
Започната от Badrick - Ново от steelheart
Много добра тема. Макар и на места малко заплетено написано, това трябва да е крайъгълен камък за всеки.

 9 
 -: Март 04, 2021, 23:42 
Започната от crowolf - Ново от crowolf
От известно време ми се въртят някакви въпроси в главата, но най-накрая се реших да им посветя една тема. Става въпрос за комуникацията в отношенията между М/Ж + играта. Струва ми се, че доста от техниките на "комерсиалния пикъп" са доста манипулативни. Например съзнателна игра с емоциите на жената, негове, пуш-пул, ограничено внимание и т.н.

Не виня нас мъжете, които просто искаме да опознаем женската природа и да можем да й влияем. Тук става въпрос за нещо по-дълбоко. Жените също са много добри в тези игри - Флейкове, лмр, прави те на маймуна, мъже под чехъл, имала си приятел и т.н.. Понеже голяма част от манипулациите вероятно са с цел да имаш контрол над ситуацията и човека, това може би е обвързано и с егото. Понякога си мисля, че Егото е заразата на нашето време.

Защо трябва да се лъжем, да се отговаря на текстове поне час след като си ги видял/а (щото уви било неписано правило в контекста на запознанствата), да чакаш 2-3 дена преди да и пратиш СМС, да не могат да правят секс на първа среща, защото щели да ги помислят за лесни. И всякакви такива глупости, дето са много измислени.. Ако отговорът ви е: Заради субкомуникацията и социалното програмиране - Тогава въпросът ми е: А тях кой ги е определил?

Как щеше да изглежда светът, ако всички общувахме помежду си по-директно и свободно?

Не знам до какво заключене стигам след всичко това, но мисля, че нещата могат да се случват по-добре, по-лесно, по-искрено и дори по-морално (ако тази дума има някаква тежест в контекста на запознанствата) Ще се радвам да чуя и други гледни точки. Може би вие имате някакви идеи - кое, как, защо, защо не?

 10 
 -: Март 03, 2021, 00:13 
Започната от Badrick - Ново от BJBlaskovitz
Няма противоположности, коита да не са в единство, няма единство без противоположности. Първи закон на диалектиката  Ухилен Ухилен Ухилен

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines