Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: dvt32 в Октомври 25, 2023, 23:53Титла: Мои истории от пътя ми в pickup
Публикувано от: dvt32 в Октомври 25, 2023, 23:53
Досега не съм споделял много лични истории от пътя ми в pickup, защото... честно казано не мислех, че са чак толкова стойностни за другите. За мен историите и успехите са си най-вече за теб самия (не виждам голяма полза от това да се доказваш на "pickup bro-тата ти"  :D), а пък и предпочитах да споделям по-практически неща, които да са полезни на другите, които са тръгнали по същия път, по който съм минал аз.

Особено пък историите на успех ги възприемам малко като "чесане на егото". Уж ги споделяш с идеята да вдъхновиш другите и да ги научиш на нещо, но на практика сякаш по-често е просто начин да се изфукаш ("Вижте ме колко съм добър!"), защото когато разказваш история на другите, най-често "случайно" забравяш да споделиш частите, в които си прецакал нещата, и преувеличаваш успеха си ("Мда, момичето ми скочи отгоре на секундата след като я заговорих, а аз през цялото време бях smooth as fuck като James Bond!"). ;D

Обаче пък от друга страна, историите дават малко човечност на pickup. Някои се надъхват от успехите, но аз лично повече се кефех на историите с провали на PUА гурутата, от които се учех, защото ми даваха надежда и утеха ("Щом и на най-добрите се случва да се провалят, значи не трябва и аз да се обезкуражавам от това, че на мен не ми се получава все още!").

Та ето една история с микс от провал и успех за начало, а по-нататък може да споделя и други. :)

---

(История) Първото ми целуване с непознато момиче от pickup + първи номер + първи път в state (2015)

Това е през 2015-та, когато тепърва започвах в pickup (мисля, че бях на 19 тогава). Бях на дискотека (във вече несъществуващия Oppium Club в Русе) с втория ми wing някога, който намерих с триста зора благодарение на Pickup-Project форума. Влизаме там, барнати с pickup униформите си (;D) - аз с черната ризка (бях гледал в pickup видеа, че е добро облекло за дискотека ;D), а wing-ът ми май беше облечен чак с костюм. Надъхани сме да pimp-ваме, влизаме... и вътре няма жив човек. Самата дискотека си я спомням като доста широка отвътре, но просто нямаше хора (усещаше се, че замира).

Все пак изненадващо имаше 2 момичета на бара, които просто стояха там. Много ми напомняха визуално на най-красивите момичета от класа ми в училище. Аз не бях от най-готините в училище (по-скоро клонях към най-смотаните :D) и съответно никога не бях създавал интерес/привличане у такива момичета.

Та anyway, вътрешно усещам, че искам да ги заговоря, но в същото време страхът от заговаряне се задейства с пълна сила и колкото повече го отлагам, толкова по-трудно става. :o Все пак успях да се самоизлъжа да ги заговоря като си казах вътрешно, че просто ще им кажа нещо индиректно и след това веднага ще си замина.

Заговорих едното момиче с доста малоумен opener: "Хей, случайно да знаеш паролата за Wi-Fi тук?". Тя ми отвърна "Мне, извинявай.", а аз после превключих с "Бъзикам се. Просто исках да се запозная с теб и не знаех какво друго да ти кажа." Тогава това ми беше методът хем да направя заговарянето максимално лесно, хем да си дам възможност след това евентуално да продължа разговора (ако имах достатъчно смелост в дадения момент).

Тя се разсмя и се запознахме. Момичето ми спомена, че тя и приятелката й са танцьорки и са тук само за тази вечер (не си спомням детайлите, но май бяха се озовали в дискотеката по работа... и това обясняваше присъствието им в иначе празното заведение). Запознах се и с другата, а след това продължих да говоря с момичето, което първоначално заговорих. Нямам никакъв спомен какво сме си говорили, но помня, че момичето много ми се кефеше. Смееше се на всичко, което казвах, и ме гледаше с огромен интерес (както обясняваха в pickup теорията, бях стигнал "сексуалния hook point" и тя ме гледаше с очи като на Бамби).

Докато си говорихме с моята и периодично превключвах към другото момиче (за да не й е скучно, понеже wing-ът ми нещо се ослушваше и не идваше да асистира), приятелката ми каза нещо, което не чух първия път, но чух думата "Facebook". Аз първо помислих, че ме пита за това как да си оправи нещо в акаунта и я питам какъв е проблемът, а тя се повтори и каза "Не, кажи си Facebook-а, за да те добавя." (тогава това беше най-популярната социална мрежа  ;D).

Може да звучи малко жалко, но главата ми експлодира от кеф в този момент, защото никога не ми се беше случвало такова красиво момиче да иска МОЯ Facebook. Отделно пък другото момиче видимо ме харесваше и аз не можех да повярвам, че АЗ съм създал такава ситуация. Просто се чувствах като най-големия boss pimp на планетата.  ;D

Най-накрая се появи и моят wing, който започна да говори с приятелката, докато аз си лафех с моята. Всичко върви добре, но в главата ми изплува мисълта "Oh shit, а сега какво?". Това е нещо забавно, което ще осъзнаеш: по-трудно е да се справиш с УСПЕХА си, отколкото с провала. Ако беше ме отрязала, щях да знам как да процедирам, защото имах опит с това (ще се засмея и ще продължа към следващата). Обаче сега момичето ме обожава... и аз вътрешно се спичам тотално от това. А сега какво трябва да направя? Коя е следващата стъпка? Vibing... или трябва да измисля как да я pull-на? Ъъъ, тотална паника!

Казвам на моето момиче, че ей сега ще се върна и отивам до тоалетната. Не защото ми се ходи... а защото исках да погледна pickup теорията на телефона си и да видя или да измисля каква да е следващата стъпка, която да предприема. ;D Стоя там бая време, паникьосан на макс, защото не искам да прецакам нещата... По едно време wing-ът ми пише "Върни се, момичетата питат къде си!?". Отново нещо забавно: несъзнателно бях направил "takeaway" (техника, при която излизаш от сета, когато момичето ти се кефи, а това й дава време да осъзнае колко готино е било в компанията ти... и я кара да те иска още повече).

Аз се съвземам и излизам от тоалетната. Срещам wing-а, който беше тръгнал да ме търси, и почваме да си говорим за сета и за това колко добре са реагирали момичетата. И какво решавам да направя аз? Възможно най-глупавото нещо някога. "Брат, айде да отидем на друго заведение". Жалко, жалко, жалко. До ден днешен ме е яд, че си заминах. Няколко часа по-късно момичето, което ми се кефеше, ми праща едно съобщение във Facebook: ":|". Аз го изтълкувах като "Разочарована съм, че се оказа такава путка и не остана, за да си направим кефа." и направо беше като нож в сърцето (който си заслужавах напълно в случая :'().

ОБАЧЕ от друга страна, след приключването на този сет се чувствах като БОГ. Бях напълно в state и се чувствах сякаш нищо не може да се обърка. Отиваме с wing-а към един караоке бар, на който бяхме ходили предишните уикенди. Там преди време се бях запознал чрез заговаряне с едно друго момиче, което също беше готино и с което малко бяхме флиртували, но само това беше.

Отиваме в караоке бара, аз съм яко "in the zone"... и за мой късмет срещам същото това момиче. Тя е заобиколена от компания, но аз съм в толкова добро настроение и се чувствам толкова яко, че това въобще не ме спира и не ме сдухва. Отивам уверено при нея, казвам и здравей и я издърпвам към мен, а тя идва с лекота. Флиртуваме, флиртуваме, флиртуваме... и на мен ми е изненадващо лесно и естествено да я докосвам, а тя видимо харесва смелостта ми. Не си спомням аз ли я издърпах или тя мен, но се озовахме в тоалетната и... почнахме да се целуваме. :o Беше страхотно и направо в главата ми беше такъв кеф, че се чувствах все едно е някакъв сън.

Излизаме от тоалетната и аз отново уверено си я придърпвам към мен и й казвам "Дай ми номера си.". Разбираме се кога да й звънна, за да излезем следващите дни. И бам, първото ми целуване и първия ми номер... и като една странична бележка, това момиче се превърна и в първия ми "oneitis" (още познато като проблемът "единствената"), но това е история за някой друг път. ;D

Anyway, трябваше да се прибирам след това, защото беше станало късно... но повярвайте, след всичко това ми беше доста трудно да заспя. А докато се прибирах към нас, през цялото време си мислех "Holy shit, не мога да повярвам, че pickup работи! Не мога да повярвам, че го направих!" и усещането беше толкова яко, че исках да се науча как да се чувствам така постоянно. Пристрастих се към играта (предполагам подобно на някой, който за пръв път опитва силен наркотик)... и знаех, че щом сега съм успял, ще мога да го направя отново... и в никакъв случай няма да се откажа.


Титла: Мои истории от пътя ми в pickup
Публикувано от: dvt32 в Октомври 26, 2023, 00:07
(История) Първият ми one night stand (2016)

Още една историйка от вече далечната 2016 г.  ;D Тогава още не живеех в София, но бях дошъл за 2-месечен летен стаж, който ми даде възможност да се упражнявам малко в града.

Излязох една вечер с приятели за "night game" в Bar Friday (все още много добро място за pickup, между другото). Спомням си, че преди 2 дена бях загубил девствеността си от online свалка (това е история за друг път  :D), а затова се чувствах доста добре и бях оптимистично настроен.

Истината е, че не помня много от детайлите на "pickup сесията" онази вечер... но помня последното ми заговаряне (по очевидни причини  ;D). Помня, че направих бая заговаряния тогава, но всичките момичета ме отрязваха. Ставаше късно, а хората почнаха да си отиват и аз бях на косъм да се откажа и да приема, че това ще е всичко за тази вечер. Обаче нямах транспорт наобратно, приятелите ми се бяха отказали и си бяха заминали вече... и аз затова реших да го карам с манталитета "последният оцелял" (т.е. заклещен съм тук, а затова нека се раздам като за последно). Казах си "Айде, още едно заговаряне!" (така често се самоизлъгвам да остана за по-дълго) и почнах да търся момиче.

Видях едно момиче, което беше близо до входа и изглеждаше сякаш също се приготвя да си тръгне. Заговорих я с "Ти ще си дружелюбна!  ;D". Понеже преди нея всички ме режеха и в главата ми полу-шеговито се въртеше мисълта "Damn, много са груби и недружелюбни тея момичета, бе... " (:D), реших да се пробвам да задействам "самоизпълняващо се пророчество" (когато заговаряш с искреното предположение, че хората ще са дружелюбни, често те наистина ще ти отвърнат както очакваш)... и в този случай опитът ми проработи.  ;D

Момичето се засмя, отговори положително и продължихме да си говорим. Не помня детайлите на разговора ни (с изключение на това, че ми сподели, че е преподавателка по програмиране в една от известните софтуерни академии в България), но беше общо взето просто микс между vibing (т.е. лафене за произволни неща с единствената цел да приповдигнем взаимно емоционалното си състояние) + опознаване + флиртуване. Беше по-голяма от мен (мисля, че беше на 30) и ме възприемаше като поредния загорял дечко, който я заговаря с надеждата НЯКОЯ (която и да е) да му пусне (което ако трябва да сме честни, си беше вярно :D).

Спомням си, че ми хвърляше някои "shit тестове" от рода на "Прекалено малък си за мен!", "Ей сега ще ти намерим някое друго момиче от тук...", но пък в същото време видимо се наслаждаваше на компанията ми, на опитите ми за флирт, целувка и така нататък... и не си тръгваше! За щастие фактът, че цяла вечер заговарях и ме бяха рязали, ми помогна да не трепвам и да не се връзвам на тестовете, а и също така да съм настоятелно копеле (манталитетът беше "Ще дам всичко от себе си, за да чукам това момиче! Ако не ми каже да се разкарам, ще стоя до нея и ще направя всичко по силите си да станат нещата...").

Това последното е особено важно: когато е към края на вечерта, целта ти трябва да е се "ангажираш" с някое момиче за по-дълго и да се опиташ с всички сили да задвижиш нещата напред (да я заведеш у вас или да отидеш у тях), а не да се изнизваш с разни Instagram-и, номера и т.н. Аз знаех това от консумираната от мен pickup теория (;D) и затова бях готов да се боря до края. По едно време момичето ми каза "Аз трябва да отида до тоалетната..." и аз просто тръгнах с нея. Единственото, което имах като план, беше "Ще стоя до нея, без значение какво се случва, и в реално време ще се опитам да измисля решение на пречките, които се появяват... Ако стане, стане. Ако не, поне ще съм дал всичко от себе си.".

Тя отиде до тоалетната, аз я изчаках и пак излязохме навън. Упс, сега момичето вече наистина трябваше да си тръгва. Аз нямах къде да я заведа, защото бях останал (незаконно :D) в общежитието на един приятел в Студентски град. Знаех също, че ще е грешка да се задоволя само с някакъв тъп Facebook (тогава още Instagram не беше на мода :)). Значи единствената ми опция беше да отида с момичето у тях. За да знаеш как да процедираш (и дали въобще е възможно да стане нещо), трябва да разбереш логистиката на момичето (къде живее, сама ли живее, дали няма да хваща полет за Бангкок след 1 час и т.н.). Аз, обаче, бях зелен и още нямах навика да питам за това... и просто се носех по течението с надеждата, че нещата ще се подредят от само себе си. За щастие така и стана този път, но все пак е голяма грешка да го караш на сляпо. :-X

Каза ми, че ще хваща такси, а аз споменах, че съм отседнал в Студентски град при един приятел, но ще чакам градския транспорт, защото нямам с какво да се прибера. Тя се замисли малко и ми каза "Айде, аз съм в тази посока. Ще сляза на моя квартал, който е сравнително наблизо, а ти след това можеш да си продължиш с таксито към Студентски град." Страхотен късмет и честно казано нямаше да имам топките сам да се поканя в таксито й, така че това доста ме улесни и аз просто приех офертата й. Сега като се замисля, донякъде и момичето сваляше МЕН, защото макар и най-вероятно никога да не би си признала, че тайно е искала да се озова у тях, тя все пак ми даваше малки възможности това да се случи (и аз просто трябваше да се възползвам от тях).

Качвам се в таксито и вътрешно съм леко паникьосан. Как да процедирам? В главата си чувам "Брат, стига толкова. Хубаво стана, сега просто се прибери с таксито у вас и толкова за тази вечер.", но в същото време знам, че това би било измъкване от страх. Правилното действие беше да измисля как да остана с момичето, докато не се озовем заедно у тях. Ама как? Бебешки стъпки (т.е. трябваше да мисля само как да се приближа с 1 стъпка по-близо до у тях). Докато бяхме в колата измислих оправдание от рода на "Знаеш ли, искам да разгледам квартала ти, понеже още не познавам София, а пък и каза, че е близо до Студентски град... ще те изпратя до вас и после просто ще се прибера или с градски транспорт, или пеша.". Тя беше ОК с това.

Слязохме от таксито и след това тръгнахме да се разходим малко из квартала й. През това време водехме просто нормален разговор за произволни неща. Интересното беше, че момичето ми задаваше и някои по-лични въпроси (въпроси като например дали имам братя/сестри). Мисля, че причината за това е, че момичето емоционално искаше да правим секс (или поне го обмисляше), но в същото време не искаше да се чувства сякаш е курва или сякаш е изчукала напълно непознат (и ми се струва, че идеята на тези въпроси беше да се почувства сякаш ме познава на по-дълбоко ниво, за да й е по-комфортно).

Макар и да беше лек разговор за произволни неща, аз не пропусках да вкарвам флирт и да се опитвам да я хвана за ръка, да я прегърна и целуна (по спомен само целувката не се получи). По очите й и физическите й реакции усетих, че ме харесва и че мога да продължа с опитите си за докосване (тоест беше възприемчива като цяло, но просто не искаше да ме целуне). Спомням си, че вербално тя се опитваше да изпрати МЕН (нещо от рода на "Хайде да те изпратим, тук има спирка, от която можеш да си хванеш автобуса..."), но в същото време отговаряше положително на докосването ми. Стигнахме до "ескимоска целувка", а също мисля, че я целувах и по врата. Забавното е, че и тя ми показа нещо интересно в докосването, което не бях изпитвал досега... пусна език в ухото ми. :o При всички случаи момичето се възбуждаше малко по малко и от мен се искаше да не се отказвам и да използвам социална интелигентност, за да задвижа нещата напред.

Стрелнах едно "Айде, ще те изпратя до у вас като джентълмен. ;D" и тя се съгласи. Доближихме входа й и аз си помислих "Oh shit, а сега какво да измисля, за да се кача с нея у тях!?". Като по чудо се появи в главата ми едно оправдание, което бях научил от pickup теорията: "Може ли само да ползвам тоалетната ти?" :D По принцип е по-добре да измислиш и подхвърлиш оправдание по-отрано (както например в колата бях дал оправдание ПРЕДИ да стигнем квартала й, а не точно преди слизане от таксито), защото иначе идва малко от нищото и може да смути момичето. Обаче все пак този път проработи след малко убеждаване от моя страна ("Обещавам, че веднага след това ще си замина!").

Качих се с нея в апартамента й и за щастие живееше сама (аз дори не се бях сетил да попитам за това по-рано  :-X). Отидох до тоалетната и направих сигурно най-дългото пикаене в живота ми, защото се опитвах да измисля как да процедирам след като изляза от там. :D Страх ме беше, че ще изляза и тя директно ще ме изпъди, а аз нямаше да имам повече оправдания... щях да се спъна точно на финиша. Излизам и тя стои и чака, а аз сякаш съвсем инстинктивно стрелнах "Уау, готино местенце имаш... ти в коя стая спиш?" (все едно ми прави някакъв tour на стаите в апартамента й и аз съвсем невинно искам да видя стаята й  ;D).

Тя ми показа стаята, в която спи, и аз влязох вътре, заоглеждайки се все едно съм в някакъв музей.  :D Тя ми каза "Ето я, ама трябва да си вървиш вече...". Аз си казах вътрешно "ОК, последен опит... ако стане, стане..." и й отвърнах "Да, да, ей сега заминавам...", докато в същото време се приближих към нея, придърпах я към себе си и отново се опитах да я целуна. Така и не си спомням дали в крайна сметка успях да я целуна по устата (момичето имаше някакво странно правило относно целуването), но все пак си спомням, че отговори положително на всички други далеч по-рисковани "докосвания" от моя страна.  ;) Почнах да я разсъбличам и аз също да се събличам, а на този етап ми беше ясно, че ще станат нещата.

Самият секс? Бях толкова дълбоко в главата си, че честно казано не изпитах почти никаква наслада. Отделно все още нямах почти никакъв сексуален опит (все пак загубих девствеността си 2 дена преди тази случка  ;D), а дори и момичето не успях да задоволя особено, защото все още не знаех какво правя. Нямаше и орален секс (тя не искаше да ми духа, защото "не правела свирки на непознати", но пък не искаше и да я лижа  ???)... абе, като цяло посредствена работа. Забавен момент: след секса някакси стана на въпрос, че всъщност съм загубил девствеността си преди няколко дена (не знам защо по дяволите й споделих това  :D), а тя ми отговори "Какво? Ти на колко години беше!?" и ми поиска личната карта, защото помисли, че съм непълнолетен и съм я излъгал за възрастта си.

Останах още малко и по някое време си тръгнах. Ясно ми беше, че с момичето няма да се видим отново, но все пак се радвах за изживяването. Хванах автобус към Студентски град и трябваше да чакам до 8 (или може би даже 9-10) сутринта на "Хляб и мръвка", полу-заспал на масата, защото приятелят ми от общака трябваше да се върне от някаква ранна лекция и да ми отключи, за да спя у тях. Той ми беше написал по някое време през нощта "Кво стана, еба ли?" (;D), а аз сега си погледнах съобщенията и написах едно "Да" с усмивка на лице и готов да заспя на масата.

Като цяло малко ми беше кофти, че не успях по-добре да задоволя момичето и че не успях аз самият да се насладя чак толкова много на секса. Обаче все пак се гордеех, че не се отказах до края и си доказах, че това животно "one night stand" не е чак толкова непостижимо за простосмъртни като мен. А щом съм го направил веднъж, ще мога да го направя и отново.  8)


Титла: Мои истории от пътя ми в pickup
Публикувано от: crowolf в Октомври 26, 2023, 12:11
Много добро! Дано има някоя случка и от дневна. :)


Титла: Мои истории от пътя ми в pickup
Публикувано от: dvt32 в Ноември 18, 2023, 01:42
Много добро! Дано има някоя случка и от дневна. :)

Thanks, bro!  ;D Ето една история от daygame...

(История) MILF свали МЕН през деня (2018)

Една забавна история, която е микс между успех и провал, но важното е, че илюстрира как понякога не се иска да правиш кой знае какво, за да се получат нещата. :)

Тогава бях студент в Русе и още от ученическите ми години имах като хоби калистениката (още наричано "стрийт фитнес", "street workout"... абе, общо взето правиш всякакви сложни упражнения със собствено тегло, например лицеви опори в стойка на ръце). Най-често тренирах на площадки с лостове и успоредки, но също така обичах да го правя и на публични места, защото ми беше нещо като тръпка хората да ме зяпат и да ми се кефят, докато правя някое готино движение. Подобно е на хората, които в София по Витошка показват разни интересни таланти (музиканти, танцьори, художници и така нататък), само че аз не го правех за пари, а за усещането, което получавах от преодоляването на страха породен от социалното напрежение да ме гледат хората наоколо (а и в същото време си правех готини клипове, които после качвах в социалните мрежи).

Ситуацията беше, че в този ден си бях направил една безуспешна daygame сесия по центъра на Русе и бях готов да си тръгвам, но си казах "Айде поне да направя някой готин клип!". Тогава се опитвах да направя успешно стойка на ръце върху пейка и имаше подходяща пейка точно до "Цигуларчето" (известна скулптура в Русе), а пък отсреща имаше кафене. Почнах да си правя аз моите неща, без да отразявам кой ме гледа и какво се случва (но, разбира се, все пак знаех, че малко или много правя шоу за хората седнали в кафенето).

Привърших си снимането и вече бях готов да тръгвам, но изведнъж усетих как една жена (на над 30 със сигурност, но на колко точно нямах идея) стои близо до мен и се оглежда (и ми се стори, че сякаш тук-таме поглежда в моята посока). В главата ми стрелна мисъл "Дали пък да не направя още едно заговаряне? Айде, нали човек трябва да се бори до последно..." и реших да я заговоря индиректно (понеже нямах топките за директно заговаряне :D).

Заговорих я с "Извинявай, да знаеш къде има хранителен магазин наблизо?" (нищо, че знаех къде има такъв  ;D) и тя ми отговори нещо като "Ами... май имаше един нагоре, но не съм сигурна.". Спомням си, че докато казваше това, ме гледаше с голям интерес (все едно съм Исус, която се е явил пред нея от небесата  :D). Аз бях готов да си тръгна след едно "Аха, благодаря!" от моя страна (имах кофти навика да се изнизвам рано от сетовете), но тя изведнъж продължи с "Между другото... може да се запознаем?".

Аз вътрешно малко се изненадах, но за щастие не се паникьосах и бях готов да се възползвам от възможността. Доста е кофти, но понякога се случва така, че си толкова сдухан, че чак не можеш да се възползваш дори и от лесни възможност (често се случва, когато си емоционално завладян от страха ти от заговаряне). Например някое момиче отдалече те гледа в очите с видим интерес, "случайно" застава близо до теб или просто е сама и й е скучно (само чака някой да я заговори), а ти отвътре се чувстваш като мега нещастник и затова не правиш нищо по въпроса. Аз, за щастие, тогава се чувствах добре от приключилата ми daygame сесия (дори и да нямах никакъв успех, поне се бях престрашил да заговоря няколко пъти), а и от тренирането/снимането пред хората в кафенето, та затова и бях готов да проведа разговор с жената, чрез който да комуникирам, че съм готин.

Запознахме се и тя ми спомена, че ме е гледала отстрани как тренирам и й е харесало, а след това се е зачудила как да ме заговори и дали въобще да го прави, но в крайна сметка аз съм я изпреварил и де факто съм й свършил "мръсната работа".  ;D Тръгнахме заедно към магазина, за който я питах (нищо, че всъщност не ми трябваше нищо от там :D) и преминахме към нормален разговор.

По едно време я питах на колко години е. Това като цяло е дреболийка, но все пак може да е интересно: макар и социалните норми да диктуват, че не е учтиво да питаш жена, особено по-възрастна, на колко години е, ако го направиш уверено, всъщност комуникираш, че не те ебе и си караш по твоите правила, а така всъщност може да увеличиш привличането й към теб. Тя не ми каза директно, а искаше да позная (жените много често обичат да играят играта да познаваш разни неща за тях ::)). Аз стрелнах едно "Не знам... на 40?", а тя отвърна "Какво!? Как на 40, бе!?" (оказа се, че е на трийсет и нещо). ;D Забавното е, че казах това число, просто защото бях много зле в познаването на възрастта на жените, които заговарям, но ефектът от казаното беше все едно съзнателно съм й хвърлил PUA neg или съм ползвал някаква форма на push-pull в разговора (на някакво ниво след това тя искаше да ми се докаже: тоест не само е по-млада отколкото я изкарах, ами даже е и доста по-готина от другите жени на нейната възраст, защото спортува, развива се, мъжете й правят комплименти на външността и така нататък). :D

Продължихме да си бъбрим и следващата част ми е малко мъглива в главата (не помня дали стигнахме до магазина в крайна сметка и как точно стигнахме до следващата част от историята), но май тя ми предложи да седнем някъде (да пийнем/хапнем нещо) и след това се озовахме заедно в едно заведение. Тя си поръча храна и алкохол, а аз само нещо за хапване (не пия, но пък не бях вечерял  :D). Продължихме да си говорим и тя започна да ми разказва за себе си. Спомена ми, че доскоро е живяла в чужбина с детето си и съпруга си, но той я изгонил, заради някаква драма между нея и някакъв друг мъж. В крайна сметка затова тя сега се върнала в България, но й липсвал живота в чужбина, а сега се чувствала доста нещастна и самотна.

Цялата тази ситуация ми беше доста странна, първо защото се чувствах все едно тя ме е извела на среща (дори ми плати сметката накрая  :o), а и второ защото виждах, че жената се бори с някакви емоционални проблеми и аз в момента съм й като някакво обезболително (т.е. ролята ми е просто да я изслушам и потенциално да я изчукам за успокоение :D). Не че ме бъркаше да изпълня тази роля (;D), просто отвътре не бях напълно сигурен дали не правя нещо лошо от морална гледна точка. Все пак реших да третирам ситуацията като просто обикновена среща и да видя как ще се развият нещата...

В заведението бях седнал до нея (винаги е добра идея по възможност да си ДО момичето, а не срещу нея, защото така е по-лесно да вкарваш докосване). Бяхме на едно канапе, а затова беше лесно просто да протегна ръка и да я гушна. Тя беше възприемчива към това (вероятно и алкохолът е помогнал ::)), което ми даде знак, че нещата вървят добре. Аз започнах да си мисля къде потенциално мога да правя секс с нея, но тук възникна проблем, защото логистиката ми беше преебана (живеех в общежитие с 2 други момчета, а и така или иначе не допускаха външни хора там след определен час вечерта). Единствената ми опция беше да пробвам да отида у тях. Каква е нейната логистика? Разбрах от нея, че в момента живее с баща си... което не беше особено добре. :o Да, тя си имаше отделна стая, но пак ми се виждаше мега странно да отида у тях като напълно непознат, а баща й да ме види и да си помисли "Кой по дяволите е тоя?". Не знаех как ще се развият нещата и как точно да процедирам, но реших да го карам стъпка по стъпка и просто да видя какво ще се случи (дори и да не спя с нея, поне ще е интересна история).

Стана време да си тръгваме, а затова излязохме от заведението и аз просто тръгнах с нея с идеята "да я изпратя като джентълмен", хващайки я за ръка (на което тя отвърна положително). В един момент ТЯ започна да усилва флиртуването и дори се натискаше в мен. Отново най-вероятно трябва да благодаря на алкохола, но при всички случаи ми беше очевидно, че ме иска (а и самият факт, че доброволно е прекарала толкова време с мен, та дори ме е черпила и вечеря, трябваше да е достатъчно показателен). Мисля, че също се целувахме малко и просто беше напълно видимо, че е емоционално готова за секс.

ОК, сега какво? Моята логистика е преебана, нейната също общо взето... кво прайм? Е, имаше едно хубаво нещо в този момент: беше тъмно (и общо взето празно по улиците)! ;) Тогава ми дойде идеята да се пробвам да я заведа в някоя тъмна уличка и там да пробвам да задвижа нещата напред. Никога не го бях правил и честно казано до този момент не можех да повярвам, че някое момиче би се навило за такова нещо (особено на първа среща), но все пак не виждах друга опция, така че си казах "Fuck it" и реших да пробвам (и като странична бележка: ще се изненадаш на какви неща ще се навият момичетата, ако ги възбудиш достатъчно  ;)). Подхвърлих й уж на майтап "Ха-ха, трябва да се скрием някъде тук...", а тя изненадващо отговори с нещо като "Мда, ама къде..." (тоест не отхвърли предложението, а сериозно се замисли за него и го прие като реалистична опция). Тогава ми стана ясно, че може и планът ми да се получи, ако действително намеря подходящо място ...

Не бях особено подготвен, защото първо никога не бях правил такова нещо, а и второ не знаех къде по дяволите има подходяща тъмна уличка (;D), но след малко лутане и несигурност от моя страна (водя я ту-насам, ту-натам, а тя просто ме следва), намерих местенце, което ми се стори достатъчно добро. Обикновено е доста лошо, ако излъчваш несигурност, когато водиш момичето (така можеш лесно да я отблъснеш и да прецакаш нещата, а затова трябва да я водиш сякаш всяка стъпка е част от плана ти), но за щастие този път нямаше проблеми (може би отново трябва да благодаря на алкохола; не беше мъртво пияна, но беше пийнала :D).

Аз я опрях до една стена и почнахме да се натискаме и целуваме, а ръката ми постепенно отиде между краката й, а след това направо влезе в гащите й. Бъркам си аз с пръсти, тя се кефи и пъшка... и изведнъж, oh shit, чуваме как някакъв човек се задава. Спираме на секундата, чакаме го да мине и си продължаваме.  ;D Не беше много удобно и сменихме мястото. Продължих си аз по същия начин да си играя с нея и тъкмо бях готов тя също да си поиграе с мен (между другото, добър начин да постигнеш това е просто да й хванеш ръката и да я сложиш на хуя си, а ако искаш свирка просто наведи главата й леко надолу и тя ще схване намека)... обаче тя изведнъж каза "Ох, тук не е удобно, хайде да отидем у нас."

Тук бях малко пред дилема. От една страна, да, съгласен съм, че не е удобно (и ще е много по-приятно и гладко в нормално легло), но от друга страна знам, че ако отидем у тях, има вероятност цялото нещо да се преебе заради баща й. Чудех се, чудех се... тя почна да ми обяснява, че баща й няма да е проблем, просто ще отидем тихичко в нейната стая, блаблабла... и аз се съгласих да отидем у тях. От тук започва провалът ми в историята. :-X

Тръгнахме към тях, стигаме до входа, качваме се горе, а на мен сърцето ми тупти, защото нямам идея какво да очаквам и как бих се справил с баща й. Нямах притеснение, че той ще ме пречука (все пак това беше доста възрастен човек ;D), но все пак ми беше много странно усещане отвътре. Та ето ни у тях и тя светкавично бързо ме вмъкна в нейната стая и каза да изчакам. Аз изчаках послушно и тя след малко се появи. Почваме си ние да се натискаме на леглото й и тъкмо почвам да я събличам, когато на вратата се чува чук-чук-чук... oh fuck. :o Тя стана от леглото, каза ми да изчакам пак и после дочух как нещо си говорят с баща й... обаче ми се стори сякаш той не й даваше знак на одобрение (;D), а по-скоро се чудеше какво по дяволите прави дъщеря му. :D

Вътрешно усещах, че нещата ще приключат до тук, но все пак си чаках търпеливо, за да видя какво ще стане. Тя се появи по едно време и (както очаквах) ми каза, че е по-добре да си вървя. Аз вече се бях примирил с това и затова не тръгнах да споря. Колкото бързо ме вкара в стаята й, толкова бързо и аз хукнах към вратата да си ходя, защото не исках да срещам погледа на баща й. ;D На вратата по навик за довиждане понечих да я прегърна, но тя не отвърна (хвърли ми поглед, който казваше "Пич, не, баща ми буквално е в съседната стая и гледа дали си тръгваш...") и аз моментално след това осъзнах тъпата си грешка. :-X Все пак тя ми даде номера си и ми каза, че иска да се види пак с мен, но по някое друго време...

Докато си вървях към нас се замислих за цялото изживяване. От една страна ме беше малко яд, че не се получиха нещата (и си мислех "Мамка му, трябваше просто да дам газ докрай, когато бяхме сами в тъмната уличка...", но пък от друга страна се кефех на факта, че минах през всичко това ("Уау... по-рано бях на косъм да си замина след записването на клипа, а гледай каква вълнуваща история стана от едно последно заговаряне."). :)

Минаха няколко дни и всъщност тя звънна на мен. Обаче какво направих аз? Въобще не й вдигнах... и така и не се видяхме повече. Защо? Ами, мисля, че причините са основно две. Едната е, че изпитвах страх (все още правех секса на голяма работа в главата си) и имах разни "бариери на успеха" (страх ме беше да успея и да стигна за секс, колкото и странно да звучи). Втората причина може да прозвучи още по-шантава, но истината е, че дори като незрял и загорял двайсет и няколко годишен, усещах, че нещо не е наред. Както споменах по-рано, жената се бореше с разни емоционални проблеми и аз чувствах, че ако правя секс с нея, най-вероятно ще влоша тези проблеми (чувствах се все едно съм някой, който би дал наркотици на пристрастен). Може и истината да е просто, че бях путка (:D), но все пак решението ми беше да не се занимавам повече и толкова.

И това е. Просто една история, която ще помня като забавно и вълнуващо изживяване от пътя ми в pickup. Интересното тук е, че не полагах много усилия да се случат нещата. Да, заговорих, вкарах докосване и водих момичето, но през останалото време просто трябваше да стоя до нея и не се налагаше да правя нищо друго кой знае какво от гледна точка на pickup техники (макар и да допуснах грешки при воденето :)). И като цяло готиното е, че дори и да не чукаш, пак си придобил ценен опит и поне ти остава готина история, която ще разказваш с усмивка на лице. Това е красотата на pickup. ;D