Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация => Предстоящи => Темата е започната от: ilian_790112 в Октомври 31, 2023, 15:28Титла: Книга "Как да подобриш живота си значително в следващата една година"
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 31, 2023, 15:28
Здравейте приятели,

Настъпи момента да ви представя третата ми книга "Как да подобриш живота си значително в следващата една година" с подзаглавие "Наръчник за практическо действие на успешния мъж".

Идеята за тази книга се роди с годините, когато започнах да се развивам по-комплексно в различни области и започнах да виждам в по-голяма дълбочина факторите, които допринасят за успеха. Отделно, многобройните уоркшопи, които направихме със Слейър през всичките тези години и всички ученици на които помогнахме ми позволиха да установя един огромен проблем, който възпрепятства толкова много мъже от постигането на техните цели не само в пикапа, но и в живота - липсата на решимост да действат. Реших, че трябва да разработя нещо като план, който да ги преведе стъпка по стъпка през процеса на пикапа - от първия сет с непозната жена, до намиране на подходящата жена за семейство. Този път вече е изпитан и е преминат от мен, а и вече от доста пикапьори, които познавам. Всеки ред от тази книга е изцяло с практическа насоченост.

Книгата има три раздела, озаглавени "Отношения с жените" (на него съм наблегнал най-много), "Кариерно развитие" и "Здраве и лайфстайл". Разделът "Кариерно развитие" съдържа много съвети и прозрения, до които съм достигнал лично през моя житейски път. Описал съм някои концепции, които не са много известни и могат да ти отворят очите за някои неща. Но най-важното е плана, който съм дал насоки как да си направи всеки от вас, за да постигне своите финансови и професионални цели.

В разделът "Здраве и лайфстайл" съм наблегнал на това, как да сглобиш всичко така че да намериш своя баланс във всички тези области, без прекомерен стрес и с подходяща грижа за твоята физическа форма, така че да се усещаш изпълнен с енергия и щастлив. Защото в крайна сметка защо правим всичко и полагаме толкова много усилия? Добрия лайфстайл и стандарт на живот е твоята награда за тези усилия.

Цената на книгата ще бъде 15 лв (точно толкова, колкото и останалите ми две книги). При поръчка в пакет, цената на трите книги ще бъде 35 лв, така че ще излизат много по-евтино.

При поръчка на семинарите "Готина свалка" и "Всичко е флирт", книгата ще бъде добавяна към пакета безплатно, заедно с другите две книги.

Можеш да поръчаш новата книга оттук: https://pickup-project.net/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%88-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87/


Титла: Книга "Как да подобриш живота си значително в следващата една година"
Публикувано от: MPUA в Ноември 01, 2023, 14:10
Аз си я поръчах без колебание. За мен предните две книги бяха едни от най-стойностните на тема пикъп, с изключително практически опит в тях, и ми помогнаха много в развитието. За съжаление, сега нямам толкова свободно време, както преди, но във всеки възможен момент ще я чета.