Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап => Темата е започната от: ebacci в Ноември 05, 2023, 23:38Титла: Къде сбърках в този чат...
Публикувано от: ebacci в Ноември 05, 2023, 23:38
Очевидно съм я оплескал, щом ме разкараха, ще бъде добре да чуя странични мнения:

https://ibb.co/7tG3cXK

Да уточня за опънъра, както повечето сигурно знаете, за да си пишеш с някой в gepime по принцип трябва да ти е дал приятелство и тая беше първата, която ми прие поканата, това имах предвид, както и тя очевидно разбра след половин час главоблъскане  :D

https://ibb.co/njvySrL

И след това последното.. ме блокира.

Може би избързах да искам снимки, но нямам идея какво да ѝ пиша а и как да преценя дали си струва. Предположих че за да ми даде приятелство трябва да ме е харесала и да е дошъл подходящия момент...

Вие на мое място какво бихте ѝ написали?


П.С. Не знам защо не излизат шотовете, пробвах бутона с картинката, тогава даже линковете не се показват. От телефон пиша, нз дали това е фактор..


Титла: Къде сбърках в този чат...
Публикувано от: The_Doctor в Ноември 09, 2023, 15:51
Остави, дали си сбъркал или не. Просто трябва да започнеш от А и Б, да се учиш как се свалят жени. Чети разделите на форума. Има доста изписано там. Ако трябва се запиши на workshop.


Титла: Къде сбърках в този чат...
Публикувано от: ebacci в Ноември 09, 2023, 21:01
Да, аз изчетох доста, особено за онлайн свалките. И затова се чудя


Титла: Къде сбърках в този чат...
Публикувано от: ilian_790112 в Ноември 12, 2023, 22:05
Да, аз изчетох доста, особено за онлайн свалките. И затова се чудя

Още ли се чудиш? Май ще трябва да ти го разясня. Когато напишеш на някоя с изплезен език, че е първата, която ти отговаря, какво всъщност и казваш? Казваш и, че си пълен нещастник, когото никой не ебава за нищо. И така пренебрегваш едно много важно правило за създаване на привличане - преселекцията. Никога не трябва да субкомуникираш на една жена, че другите жени не ти обръщат внимание.

Неслучайно в предишната тема ти дадох линк към интервюто с Diabloth. Ето какво казва той относно започване на разговор онлайн:

"Идва и момента след като си подбереш конкретния профил да измислиш какво да напишеш, първото съобщение трябва да съдържа 2-3 изречения свързани с контекста на профила или снимките на момичето. Да изпратиш едно и също съобщение на 200 профила и да чакаш отговор е меко казано малоумно, а това правят 90% от мъжете там. Това увеличава спама и пречи на всички. По удачно е на ден да пишеш на не повече от 5-6 профила, но да вложиш мисъл в това на какво ще реагира конкретната жена. Първото съобщение включва три елемента, позитивен коментар върху част от профила или снимка, неутрален комплимент който можеш лесно да обърнеш в нег и въпрос с който да дадеш на момичето повод да ти отговори. Следва изграждане на рапорта като трябва да се има предвид, че онлайн физическото присъствие липсва, езика на тялото го няма и цялата свалка протича само в писмен вид. За целта е необходимо умение за изразяване на мисълта и емоциите в описателен вид, както и умението да се нагаждаш спрямо събеседника. Липсата на тези умения при повечето мъже е и причината да нямат успехи в онлайн играта."

Което значи, че по профила на момичето трябва да намериш нещо уникално за нея, след това да го изразиш по забавен начин и леко да я предизвикаш. Това упражни ли го? Пробваш с различни момичета, забелязвай различни неща и следи каква ще бъде реакцията им. Само така ще можеш да се научиш?

Например забелязваш, че има очила:
"С тези очила приличаш на моята учителка по история. И тя гледаше толкова перверзно, цял срок учих за хан Крум заради нея. Беше се влюбила в жезъла му. ;)"


Титла: Къде сбърках в този чат...
Публикувано от: ebacci в Ноември 15, 2023, 22:10
Имаш пълно право, батко, реп. Аз междувременно си дадох сметка за това и промених стратегията. Започнах да искам приятелства от жени със снимки от други градове, които ако ми откажат, не губя нищо. От 5-6 - 10 заявки по една приема, да създам впечатление за конкуренция и да си вдигна малко статуса/SMV.

Много хубав пример даваш, евала ????