Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: SBoy в Февруари 01, 2007, 12:48Титла: SBoy изпикапен
Публикувано от: SBoy в Февруари 01, 2007, 12:48
Така, прибирам се снощи към къщи с трамвая. Ситуацията е леко комична, тъй като преди малко точно бях направил един доста дълъг сет, на който обаче накрая не можах да взема телефоните, и съм отворил един голям тефтер и си пиша някакви бележи какво не стана като хората. Момичешки глас:
CB (chilly babe): Извинявай, ти студент ли си?
Момичето е около 20 на години, около 2-ка на външен вид. Седнала е на седалката срещу мен от другата страна на трамвая, логистиката й е перфектна (трамваят е почти празен).
SBoy: Да, защо?
CB: Щото гледам, че пишеш нещо, личи ти.
SBoy: [игнор]
CB: Аз май те познавам от някъде!
Един единствен път са ми правили колд апроуч преди, в една дискотека, и беше със същия лаф. Жените явно и те нямат много въображение.
SBoy: И откъде?
CB: Ами знам, ама няма да ти кажа. Друг път ще да ти кажа.
Някъде в некви NLP форуми я бях чел тая техника дето подхвърляш на таргета небрежни планове за бъдещето, за да създадеш впечатление, че отдавна се познавате и е естествено да имате нова среща.
SBoy: [игнор - любопитно ми е, но мацката има некво гадно черно под зъбите и ми е трудно да задържа погледа си върху нея за по-продължително време]
CB: Ти от София ли си?
Рапорт без атракшън ...
SBoy: Не.
CB: А откъде?
SBoy: От провинцията.
Девойката прави пауза, за да преосмисли тактиката. На мен обаче бич шийлда ми е нещо много висок. Почва да води разговор по телефона с някаква приятелка без телефона й да е звънял - май симулира соушъл пруф. Постоя още малко и на следващата спирка стана и слезе, като два пъти си взе довиждане.

Какво направи добре:
1) имаше мн. добра логистика - хем беше на достатъчно разстояние от мен, хем мн. лесно можех да си говоря с нея без да се налага да се извивам или нещо подобно
2) гласът й беше ясен и уверен
3) упорита
4) вкарва НЛП и соушъл пруф :-)

Какво НЕ направи добре:
1) външен вид - мн. зле; а с малко усилия може да си вдигне поне с две точки рейтинга - тя беше не точно грозна, колкото плашеща (creepy, icky)
2) никакво въображение - студент ли си, ама аз май те познавам, откъде си; много трудно може да ми свали бич шийлда с такива въпроси. Въпреки т. 1) ако беше вкарала някой интересен рутин като нищо щях да се отворя

Интересен експириънс ...


Титла: SBoy изпикапен
Публикувано от: slayer в Февруари 01, 2007, 13:02

хехе cool...
:smt003 Прати я на обучение... ще я направим машина за нула време  :smt003