Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: Andrey в Февруари 16, 2011, 22:59:30Титла: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: Andrey в Февруари 16, 2011, 22:59:30
  Привет, привет!
Искам да ви споделя два от сетовете през днешният ден, понеже ми се сториха забавни, а никога не е излишно да се посмеем малко на чужд гръб...Сега е ред да е на моя.  ;)   

  Първа ситуация:
Работя си аз на пистата, карам си скичките нагоре-надолу, наблюдавам персонала как си върши работата и не след дълго окото ми фиксира една 10-ка, запътила се към влека...
Започвам постепенна заигравка с поглед в продължение на 15-ина минути. На всяко разминаване погледчета, усмивчици, намигане. Тя реагира на всичко по почти огледален начин. След нея обаче, и на влека и на спусканията, един пич, който видимо не я изпуска от поглед. Зяпа в задника й основно... Ослушва се малко като гърмяно зайче.
 И двамата, на видима възраст около 28-30 години.
На поредното засичане с мацката, уж силно разсеян от усмивката й, на която намигам в отговор, бързо решавам да преплета ските, правя артистично премятане през глава, завързвам среи де що ръце и крака имам и падам с трясък пред нея, като внимавам все пак да не я ударя или съборя...
 Получи се почти за оскар. Мацката "набива контри" и се хвърля да ми помага с изправянето, а аз охкам ли, охкам (за втори оскар се боря...) За мой късмет "сянката й" е доста калпав карач и не успява да спре. Подминава ни доста, като нагло обръща глава назад дори, а когато спирачният му път достигна своя край, беше толкова надолу, че прецени като безмислено да опитва да се качи при нас пеша.
 -Добре ли си? Добре ли си?! Много тежко ли се удари?! Божичко, изкарах си акъла! - започва да подскача таргета.
Успокоявам я че главата ми е най-твърдата част от тялото и понеже съм си паднал на нея съм добре. Ако си бях паднал на ръката или крака, сигурно доста щях да пострадам, но понеже е на главата - добре съм.
 Тя започва да се смее, макар и все още леко притеснена и ми подава щеките от земята.
-По-внимателно другият път, все пак има и други хора наоколо. - опитва да ми чете морал...
-Ами като видях усмивката ти и колко смешно ти се бръчка нослето от нея, реших да си сложа край на живота - пренебрегвам моралната й лекция.
Тя прихва отново да се смее...
   В този тон минават 3-4 минутки.
-Аз съм, между другото Андрей. Ама не казвай на никого, защото имам ограничителна заповед от съда да не стъпвам на ски пистата. Бил съм потенциално опасен.
-Л****, приятно ми е. - Продължава смеха - Хайде, аз продължавам. Чао. - понечва да тръгне.
-А-а-а-а стой, не мърдай! - извиквам полупритеснено и се оглеждам наоколо - В моето племе, шаманът казва че е много лоша поличба да не почерпиш, този който ти е спасил живота! Нима с лека ръка ще ме обречеш при следващият лов да не мога да хвана елен за племето?!
 Тук вече "сянката" е успял да се качи с влека и спира на няколко метра от нас.
-Хахахаха, много си забавен сладурче. - продължава с усмивките и погледите... -Съжалявам, но не мога. Тук съм с детето си. И мъжа ми е тук, така че няма как да стане.
След тази нейна реплика решавам че играта е приключила за мен, но все пак не искам да прекъсвам сета дотук. Нямам нищо против, ако все пак се получи, поне да изпием по нещо просто, и до там с мето участие.
- Е-е-е-е...ми супер тогава. - възторжено аз - Това дете ме притесни, но щом мъжа ти е тука, тъкмо ще има кой да го гледа докато пиинем по едно...
 В този момент пича се обажда:
-Ей, ей, стига си досаждал на жената вече. Не чу ли че няма да стане...
3-4 секунди не правя никаква реакция, усмихвам се възможно най-чаровно на таргета, тя лекичко отвръща, и се обръщам през рамо към натрапника:
-Като не ти стиска да я заприказваш, реши да досаждаш на мене ли? От един час те гледам как й зяпаш задника само, а едно "Здрасти" не обели...Знаеш ли-отива ти мълчанието. Продължавай и сега с него.
 Мацката в този момент ми се стори че смени няколко цвята...То не беше зелено, то не беше червено,то не беше жълто...
  Нищичко не каза. Спусна се надолу и продължи да си кара, все едно нищо не е било. След малко пича я настигна, смениха някакви реплики и изчезнаха нанякъде...
След около час, тя се връща, а него го няма. Идва директно при мене и почва с тихо, но доооста остро гласче:
-Браво бе "индианчето". На мъжа ми да кажеш да си мълчал.
В този момент заядливият тон стихва и тя прихва да се смее.
-Да бил гледал детето, докато ние пийнем по едно! Хи- хи -хи...
Аз - шах и мат. Две-три секунди мигам (скляпам) на парцали и се опитвам да асимилирам...Мислено си бия два шамара за хладнокръвие и най-спокойно я упреквам:
-Е-е-е... Ми ти по-рано да беше казала че това е мъжа ти. Поне да го помоля лично.
Мацката се усмихва...
-Много си бил нахакан ти бе...-май беше шит тест...
-Ами мама ми е казвала да бъда нахакан. Така си вземах по две бозички вместо по една от лавката в училище.- намигам й.- Та какво ми стана с пититето? Май няма да го уважиш?
-Следващата седмица ще идвам. Ако успея да дойда сама - ще го уважа. Но нищо не обещавам, сладурче. Може пак да съм със семейството си.
-0895 ****** - пишеш ли? - Издекламирвам. - Като дойдеш да звъннеш.
 Мацката извади телефона си и ме накара да го повторя.
- Хайде, кликни ми де, може от падането да съм си забравил номера и да съм ти дал нечии друг.
Тя ми "цъкна", после си пожелахме хубав ден, целунах я по бузката и се разделихме.

Втора ситуация:
Придвидливо изчаках таргета от предишната история да си тръгне, след което набелязвам една осмичка...
Гледам-бори се с един сноуборд, ама хич не й спори нещо...Влитам аз в гардероба, свалям ските, грабвам един борд и аз и изкачам на пистата. Спускам се до нея, спирам и подхващам:
 -Добър ден. Компютъра ни посочи вас като 100-тен клиент за деня и печелите безплатен сноуборд-урок плюс среща с мен за вечеря.
Мацката прихва да се смее.
-Естествено, ако откажите предложението, има наказателна глоба - един час в СПА центъра и безплатен масаж - също от мен.
Мацката клати глава и се хили неудържимо вече...
-Обаче има едно мааалко неудобство - понеже работим с 8 битов Правец, той те посочи по цвета на якето. Не можа да уточни името ти. Би ли била така любезна да се представиш, за да мога да попълня документите по-късно?
- О-о-о-о...Така ли стоят нещата? Аз съм Л***. Отиди сега си попълвай документите и кажи на колегата ти П****
с кого си се запознал. Защото миналата зима той се опита да ме сваля със същият номер, но не му се получи работата...Ще трябва да измислиш нещо по-оригинално...
 Аз шах и мат, а мацката продължава да се хили.
(Доста по-късно разбрах че действително са се разиграли такива събития, но мамка му, нямаше от къде да предположа че ще налетя "от целия автобус пу**и, баш на шофьора")  ;D
-Като си поговориш с него - пак заповядай.
Мацката продължи с опитите си, къде успешни, къде не чак толкова. А аз си продължих с карането на борда нагоре-надолу, като единият път при разминаванията ни, когато ме погледна с "онзи поглед" и се усмихна палаво, я изпръсках със сняг от горе до долу и отвърнах на усмивката й с една моя 24 карата + намигане. Тя се изтупа и се засмя отново.
 Работният ден приключи, бърз душ и във фитнес залата. След час, когато приключих с тренировката тръгнах към басейна, където трябваше да е един от аверите ми. Пътьом минах през лоби-бара за една количка. И кой мислите виждат очите ми там...? Таргета дето ме резна с борда си седи и човърка нещо на лап-топа. Не ме видя първоначално, а аз се приближих тихичко зад нея и сложих ръце на очите й:
-Не си забравила наказанието със СПА центъра, нали...?
Тя се разсмя. И се завъртя на стола към мен.
- О-о-о, лъжецо, ти ли си бил?
-?!
-Уж урок щех да получа, а само ме опръска цялата днес...
-Еми т'ва ти е урока де. Урок какво се случва с отворените кифлички като тебе...
Тука мацката леко се изпъна. - "Кифличка" а?!
- Добре че имаш така пленителна усмивка, инъче нямаше да се разминеш само с това... - позамазвам положението
-О-о-о, така ли?! И какво още щеше да ми направиш - започна да пооправя косата си.
Тука си викам "Или ш'а го бъди сега или никога няма да е..."
 -Ами...например... - навеждам се уж да прошепна нещо тайничко, но вместо това леко захапвам ушенцето й, а после бързичко и лепвам кратка целувка на вратлето.
Мацката ме погледна невярващо.
- Е тука вече ме разби...познаваме се сборно от 15 минути, а си позволяваш такива работи...
-Ами, кажи ми как да ти устои човек? - ухилвам се колкото мога по чаровно и се обръщам да си продължа към басейна - Хайде, чао от мен!
- Къде си тръгнал така...?
-Отивам да поплувам малко. Като си преглътнеш егото - заповядай и ти.
Мацката мигна няколко пъти, но не дочаах отговора, понеже подозирах че майка ми ще бъде спомената в него...
След 20-ина минути в басейна за мое учудване кацна таргета. Засмяна, както й е присъщо явно...
Поплувахме, понатискахме се малко...
После и взех телефона с уговорка като мина през Пловдив да излезем.
Тя доста настояваше да пием по нещо след басейна, но...уви....
 Последва любимата ми нощна смяна на съседната ски база. Твърде жалко, защото е на повече от 3 км от хотела в която се разигра този сет...и вместо трупане на кино с таргета, има трупане на публикации във форума... ;)
Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: OneTreeHill в Февруари 16, 2011, 23:53:57
Респект!  :police:


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: EverEnough в Февруари 17, 2011, 11:13:01
 ;D Супер забавна история и хубавото е че си намерил начин да се измъкнеш от всичките неприятни ситуации, шитове и т.н.
Тази втората накрая ми се струва, че е лапнала въдицата и е можело да се стигне до интересен завършек.

Като цяло обаче..поздравления! Добре си се справил +реп.  ;)


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: herok в Февруари 20, 2011, 01:10:03
от чисто любопитство не се ли чувстваш гадно като се опитваш да си с жена с мъж и дете


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: Phoenix в Февруари 20, 2011, 01:11:20
от чисто любопитство не се ли чувстваш гадно като се опитваш да си с жена с мъж и дете
От чист опит - отвън не им личи. Отвътре също ;)


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: Andrey в Февруари 20, 2011, 12:38:21
Пред репликата на Phoenix и боговете се смълчаха. Вече не смята за необходимо да отговарям.  ;)


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: Roland в Март 08, 2011, 16:09:43
от чисто любопитство не се ли чувстваш гадно като се опитваш да си с жена с мъж и дете
От чист опит - отвън не им личи. Отвътре също ;)
И да, така е, не имало как да знаеш, но когато е разбрал.......
Всъщност, тук се връщаме на приказката с баницата-)) А дали не й е неудобно на жената (с дете и мъж) да дава телефона си на непознат мъж и да (не)обещава срещи, които ако се състоят.....Андрей, повярвай ми, определено няма да карате ски)) Мацката ще изчука младо яре като теб, без да се замисли за мъжа/детето си-)), все пак, както сам си забелязал, минавала тридесетте тъй че...-))нема време за губене


Титла: Re: Два готини сета, но с комични изненади.
Публикувано от: Riddle в Март 13, 2011, 23:12:09
Кеф ми е да ти чета историите!