Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването => Темата е започната от: ilian_790112 в Октомври 18, 2008, 11:16Титла: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 18, 2008, 11:16
      Навсякъде четем, че за да бъдем успешни в създаването на атракшън, трябва да имаме висок ранг, добра вътрешна игра, добър body language, да сме уверени и т.н. За мнозина това са абстрактни понятия, лесно е да се каже: трябва да имаш това, това и това .... Но как да се придобие? Да си повтаряш по цял ден: ?Аз съм уверен? едва ли ще ти помогне особено. Ненапразно играта е отражение на живота ти и в останалите области, не можеш да гледаш негативно на живота си и на хората около теб и да си успешен в пикапа. Защото играта започва не в момента в който отвориш сет, а много преди това. Спри за момент да четеш и се замисли: по начина по който правиш едно нещо в живота си ти правиш всичко останало. Ако ти си човек, който лесно се отказва, когато срещне някоя трудност, мислиш ли, че и в пикапа няма да стане същото? Ако започваш едно нещо с ентусиазъм и после достигнеш период на застой, ти започваш да рационализираш защо не се получава и извода до който достигаш е, че това с което си се захванал не си струва. То е твърде сложно за тебе ... свързано е с емоционално усилие и болка ... и затова е по-лесно да си седиш и да не правиш нищо. Така, ти ще имаш оправдание за бездействието си, но за сметка на това ще прекараш живота си задоволявайки се с това, което ти е подхвърлено от другите без да използваш пълния си потенциал.
    Не е лесно да си пикап артист. Ако беше лесно всеки щеше да бъде. Така както не е лесно и да си милионер. Не е лесно да постигнеш всяка цел която си заслужава ... Защото истинските неща в живота изискват време и усилия. И изискват отдаденост. Лесно можеш да научиш някой нов опънър, някой готин рутин и да постигнеш добра реакция от някой сет. А после? Това, което си, винаги излиза наяве. Ако ти си нийди, в момента в който ти свърши материала, ти ще покажеш, че си нийди. Ако увереността ти е само прикритие, това ще се разбере. Не можеш да избягаш от себе си. Но можеш да промениш себе си. Бавно, постепенно, напредвайки малко с всеки изминал ден. Колко време ще ти трябва? Не е ли все едно? Дори и да ти кажа, че са ти нужни много години, това ще те накара ли да се откажеш и да прекараш живота си в мизерия?
   На първо място, запитай се кой си? Какво искаш да постигнеш в живота си? Какви са ти целите в близките няколко месеца? А в близките няколко години? Какво точно търсиш? Увереността идва от това, да знаеш какво искаш, да знаеш какво цениш, че ти допринасяш за доброто на хората около теб, че им даваш от своята позитивна енергия и настроение. Че ти ги вкарваш във твоя свят, където те се чувстват добре. И тези неща, които даваш трябва да бъдат неизчерпаеми. Представи си, че ти отиваш да дадеш на някого един милион лева. Ще бъдеш ли неуверен? Не разбира се. Защото ти знаеш, че този човек ще спечели от тебе. Чий ранг ще бъде по-висок? Твоя разбира се. Защото даваш. А сега си представи обратния случай: че ти отиваш да му поискаш нещо. Как ще се чувстваш? Неуверено и притеснително, нали? Защото зависиш от неговото благоразположение. За съжаление повечето мъже, които заговарят жени се чувствуват по този начин. Светът в който живеем, рекламите, медиите ни предразполагат към това да търсим някакво одобрение, допълнение от другите. Чувството ни за стойност, цялата ни ценностна система се налага отвън. Затова и толкова ни е страх от отсвирване и неодобрение. Защото приемаме, че мнението на една жена, която дори не ни познава е по-ценно от нашето собствено. И как може един мъж, който цели двадесет години е бил програмиран и заставян да мисли по този начин да се промени. С много труд и усилия. Не става за един ден.
     Когато излезеш навън да заговаряш момичета, първото което трябва да си кажеш е , че днес няма да ти пука какво другите мислят за теб. Че ти си излязъл, за да дадеш най-доброто от себе си, цялата си любов на хората, които ще заговориш. Че светът е готино и приятно място, хората те обичат и ти се кефят. И каквото и да стане, ти ще запазиш доброто си настроение. Че жените искат да бъдат с теб, просто си търсят повод за това. И ти трябва да им дадеш този повод. Защо да ги лишаваш от себе си, нещо, което те толкова много искат? Просто отиди и ги заговори ... Жените са много добри в това, да улавят какво е вътрешното ти състояние. Те сякаш си имат радар за това. Само от това как си ги заговорил, от твоето излъчване те долавят как се справяш с всяка една област от живота си. Те искат да усетят твоята персоналност, кой си ти  и дали си достатъчно силен, за да ти се доверят. Когато почувстват, че си мъж на място, те ще се отпуснат и ще приемат лидерството ти. Това е пътят към успеха.  :)

------
*** SL: Правя темата важна.


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: Frisky в Февруари 08, 2009, 15:08
Отлична статия.  :)


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: miracle в Февруари 09, 2009, 17:02
съпоставката с даването и взимането на пари е доста добра. дори е добра идея за опорна точка при начинаещите ;)


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: SBoy в Февруари 11, 2009, 19:12
Представи си, че ти отиваш да дадеш на някого един милион лева. Ще бъдеш ли неуверен? Не разбира се. Защото ти знаеш, че този човек ще спечели от тебе. Чий ранг ще бъде по-висок? Твоя разбира се. Защото даваш. А сега си представи обратния случай: че ти отиваш да му поискаш нещо. Как ще се чувстваш? Неуверено и притеснително, нали? Защото зависиш от неговото благоразположение. За съжаление повечето мъже, които заговарят жени се чувствуват по този начин.

По време на обученията редовно има въпроси от типа на "С еди какъв си опънър дали мога да отворя момиче?", "Като си в заведение можеш да кажеш еди какво си?", "Чел съм че в еди каква си ситуация еди какво си не трябвало да се прави." и прочие. На тия въпроси ние повечето пъти отговаряме "Като си готин всичко може", което много фрустрира учениците, щото те искат по-конкретен отговор какво може и какво не може - да знаят какво да правят другия път. Но крайната цел на нашето обучение е не да се зазубрят някакви лафове или рутини и кога какво да правим, а да се събере достатъчно опит и самочувствие (което разбира се не се случва само в рамктие на трите дена от обучението), че когато човекът попадне в някакъв социален интеракшън (бил то с готино момиче или не), да го прави със съзнанието, че не той чака да получи нещо от отсрещния човек, а напротив - отсрещният човек има по-голяма далавера от този интеракшън. Едва тогава разбрираш, какво реално представлява играта и какви са истинските й правила.


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: nachko в Февруари 12, 2009, 23:17
Но крайната цел на нашето обучение е не да се зазубрят някакви лафове или рутини и кога какво да правим, а да се събере достатъчно опит и самочувствие (което разбира се не се случва само в рамктие на трите дена от обучението), че когато човекът попадне в някакъв социален интеракшън (бил то с готино момиче или не), да го прави със съзнанието, че не той чака да получи нещо от отсрещния човек, а напротив - отсрещният човек има по-голяма далавера от този интеракшън. Едва тогава разбрираш, какво реално представлява играта и какви са истинските й правила.

Браво!


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: Manoeuvre в Април 09, 2009, 17:47
Подкрепям с две ръце!

И мисля да добавя,че ако си наистина уверен в себе си и притежаваш стойност нямаш нужда от никакви рутини. Както ilian_790112  каза, жените ще усещат нуждата си от контакт с теб, а не обратното.Това е според мен най-вярната статия в този форум от доста време насам. :)


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: slayer в Април 10, 2009, 11:36
Това е според мен най-вярната статия в този форум от доста време насам. :)

Не думай...
Ние пък си знаем, че всичките ни статии и материали са най-вярни ;)


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: Mirkoni:) в Март 07, 2010, 20:53
Здравейте, всички!
Попаднах съвсем случайно на този сайт и останах адски приятно изненадан, че има толкова много разкрепостени и свободно мислещи хора, в иначе консервативното ни общество! Така че, просто нямаше как да не се регистрирам и аз! Разгледах доста от сайта и някои от темите във форума и всичко напълно съвпада с моите представи, които съм добил сам - чрез опити и наблюдения! Аз не съм типичен ПУА. Нямам проблеми с общуването с момичета, но не винаги е било така и с времето съм се изграждал още и още, но както вече казах - с цената на много време, опити, мислене и учене от собствените и чужди грешки, а ако знаех в началото, че има подобна литература и материали щях да си спестя много от това! Но важен е крайния резултат, а и човек винаги може да научи още! Поздравления за това което правите, особено ако ви прави по-щастливи и по-добри!

п.с. Чудесна статия ilian_790112 , а и от другите ти постове личи, че ще имаме общи теми на разговор като самопознанието, например !  ;)

Супер сте! И се усмихвайте, колкото се може по-често !  ;)


Титла: Re: Вътрешна игра, ранг и атракшън
Публикувано от: muldaveca в Януари 05, 2012, 11:01
Новак съм в сайта,но намерих много интересни статии.Сайта разкрива един нов свят в който няма страхове,няма стеснителност няма ниско самочувствие.Авторите ме възхищават много  и въпреки че не съм нийди и нямам сериозни социални дефекти смятам да излезна и да заговоря жени.Нека ме помислят за луд.Но както казват авторите "Не бъди зрител в собствения си жовот.Успех с жените на всички:)