Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: mount4o в Април 24, 2011, 23:28Титла: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: mount4o в Април 24, 2011, 23:28
Здравейте,

    Всичко започна,когато една вечер ми беше скучно и написах "как" в Google и ми излезе "как да сваля момиче".Четох,рових се и попаднах на линк към този сайт.Започнах да чета.В този изминал месец прочетох тонове материали за пикапа,но практически бях супер изостанал.През този месец бях отворил 5 сета :o (и 5-те завършиха с тотално отрязване).Продължавах да чета,чета,чета.....,но не продължавах да отваря сетове.
   Следващият месец,като си набих в главата,че всичко е от вътрешната игра.Месецът мина  в четене и гледане на материали на Давид Деанджело (най-вече Deep Inner Game  :)).Като станеше по-късно  провеждах разговор с баща ми за  и пикъп :D.И така бавно слушайки баща ми разбрах нещо.Излиза,че баща ми е бил натурал!!!Замислих се хубаво....и най после ми просветна.Оказа се,че съм натурал,но как :o 8)??Аз винаги съм бил нийди!Писна ми от тези мисли и си легнах.На другият ден реших,че днес отивам на училище за да се забавлявам!Не заради момичета,не заради приятели,а за да уча и да си правя кефа!
   На другият ден се прибрах танцувайки :D.Всички почнаха да се изумяват какъв пич съм станал,толкова четене и ровене ,за да разбера че трябва да правя само едно нещо и то е: "Отпусни се!Прави си кефа!".
    Това беше моята история (Моля Ви,не  коментирайте  правописа ми.Късно вечерта е  и едва дишам).Скоро ще напиша пост за 6-ия сет (Един доста успешен сет  8)) и най-вероятно ще е с по-добър правопис  ;D                     
                                                                                       


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: Genesis в Април 25, 2011, 21:04
ЕВРИКА!  ;D


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: mount4o в Април 25, 2011, 21:55
ЕВРИКА!  ;D
  ;D ;D


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: Milenov в Април 25, 2011, 22:48
А тей братле надъхай се  ;) Кефи ме ,че не си се отказал след тия 5-сета на раязане.Напред само напред


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: tigerCSKA в Април 25, 2011, 23:16
"Отпусни се!Прави си кефа!"
                                                            
Поздравления. Все пак е много трудно човек да си промени поведението. Разкажи как точно се отпускаш и си правиш кефа и в какви ситуации? Какво за теб означава отпускане и правене на кеф? И как си действал преди и сега в една и съща конкретна ситуация и какъв е ефектът? Благодаря ти предварително :)


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: mount4o в Април 26, 2011, 09:05
"Отпусни се!Прави си кефа!"
                                                            
Поздравления. Все пак е много трудно човек да си промени поведението. Разкажи как точно се отпускаш и си правиш кефа и в какви ситуации? Какво за теб означава отпускане и правене на кеф? И как си действал преди и сега в една и съща конкретна ситуация и какъв е ефектът? Благодаря ти предварително :)
Tiger,обещавам ти че ще пусна тема за това и ще обясня подробно (и то с удоволствие), но имам проблем с нета в момента и като го оправя ще пусна (най-много след седмица,даже може и по-скоро :))


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: mount4o в Май 04, 2011, 10:09
Не открих подходящо място за темата за това ще я напиша под-фолмата на пост тук

Здравейте,плейбои и бъдещи плейбои  8)
    Нека да ви разкажа как аз се отпускам!За мене да се отпуснеш и да си правиш кефа е едно и също.На мен ми идва натурално.За мене  е отпускащо да съм заобиколен от хора (Особено момичета.Страшно ми е кеф  ;)).Преди когато станех център на внимание и започвах да се отпускам, изведнъж се стягах и си казвах "Аз съм смотаняк.Не трябва да съм център на внимание" и се сещате какво ставаше след това  ;).И поради факта,че има хора които си мислят,че съм слаб често попадам на едни и същи ситуации.Те (хората за,които говорех в предишното изречение ) се опитват да ме унижат и затапят,а аз им отвръщам и едновременно с това ги затапвам  ;D
   Сега ще ви изброя някои неща ,които ми дават самочувствие :
1.Преди да тръгна на някъде(Работа или на каквото и да отивам ) слушам музика,която ме вдъхновява!(Човек е това,което слуша! :police:)
2.Походката(и правилен език на тялото,като цяло)!Тя ми дава самочувствие.Ако се хванете,че имате неправилен език на тялото или походка веднага я коригирайте.Така постепенно ще свикнете!
3.Тренировки!Аз,лично съм маниак на тази тема.Не ходя на фитнес,но тренирам страшно усърдно!
  Има и още,но не се сещам  ;D.
                           
                                                                                       бате ви mount4o :police:


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: tigerCSKA в Май 04, 2011, 19:31
Бате Маунтчо, нещо не ми стана ясно как ги правиш неШтата ти;)) Всеки слуша музика и всеки се среща с момичета ама това означава ли автоматично че си прави кефа? Ето аз ще ти кажа как си правя кефа(пример)
Преди няколко месеца. Младост 1 хепи-то. 8-чка или незнам там каква си. Сядаме ние и си поръчваме по 1 кола(аз голяма тя малка и кафе). Лягам аз и си отпускам главата и почти се унасям на сепарето под лъчите на слънцето. Първото ми правило е да ми е супер комфортно и да съм на топло(отвън духаше и ако нея я чаках щяхме да си седиме на студа). Отпуснах си тялото и почти заспах. Тя си галеше кучето(от тия малките като мишки дето са) и ми го даде и на мене малко да го погаля. Почна само да се оплаква за пари и незнам си кво и аз я успокох че ше й потръгне и й вдъхнах кураж(налагам си моя фрейм). После почна да ми се оплаква от хазяите, после от мъжете, а бе общи приказки. Докато ги фъфлеше( на мен не са ми мноо интересни) почти бях заспал и с едната ръка просто си я галех по крака(а не ми беше много близко). В паузите когато правеше я питах как е със секса и без да ме пита аз си говорех за моя секс(т.е. кво ми се прави, как мноо спортувам и съм мн добър ей такива леко да я дразня)(или порно или квото ми текне). И или я шитвах или за секс и гледах и положително отношение да й давам. Събирах и информация за нея(готина ли й е съквартирантката, как се казва съквартирантката, инфо за другите й приятелки, как минава ежедневието й и т.н.) В общи линии кефа ми беше да си пия количка, да си се радвам на лъчите на слънцето, да си лежа и да си гледам интереса в разговора(и от тема секс да го удрям на хумор и да ми е забавно, щото леко се притеснява от въпросите за секс и това е идеална почва за бъзици, един вид ти е тръпка когато си споменал нещо леко вулгарно и тя те гледа учудено и се усмихва(колко често си мислиш за секс или коя ти е сексуалната фантазия)(и почва с неща от сорта мръсник и т.н.)(т.е. да си я разпитам кога е свободна, често ли й се прави секс или некви такива глупости(след неколко дни изгубих интерес към нея незнам що и дилийт от фб и скайп). Тръгне да ме пита нещо сложно което не ми се обяснява и аз отговарям с непукизъм "Стига си ме тормозила МА"(ама позитивно). С 2 думи-играеш колкото ти позволява противника(престави си ако противника е още по-добър колко по-хубаво става? Прибираш се още по-зареден вкъщи). Ако е някаква такава леко тип мутреска която само за кариера и пари мисли и само се оплаква-харесвам си играта в случая, защото от такъв тип момиче(леко и дразнеща при това), е много трудно да измъкнеш нещо положително като разговор. Нави се за секс(не в прав текст ама се знаеше за какво ще се усамотяваме в една квартира в Младост(ама аз се отвих след няколко дни). Дълбоки теми с друг тип хора(спокойни, уверени, непринудени, слънчеви, провокативни, игриви). Накрая като я изпращах я прегърнах, погалих и целунах по бузата :sleepy:. И на мен ми беше готино и на нея(а точно тази е труден човек)
Са незнам дали ти стана ясно как си правя аз кефа. Напиши и ти как си го правиш щот хич не стана ясно. Не обяснявате как правите нещата и как се случват при вас ти и Графити. Преди са те бъзикали-сега ти ги бъзикаш, ОК, как е станала промяната, преди си се сдухвал сега какво си казваш за да не се и т.н.


Титла: Re: Моят живот след като открих пикъпа
Публикувано от: mount4o в Май 04, 2011, 20:36
Бате Маунтчо, нещо не ми стана ясно как ги правиш неШтата ти;)) Всеки слуша музика и всеки се среща с момичета ама това означава ли автоматично че си прави кефа? Ето аз ще ти кажа как си правя кефа(пример)
Преди няколко месеца. Младост 1 хепи-то. 8-чка или незнам там каква си. Сядаме ние и си поръчваме по 1 кола(аз голяма тя малка и кафе). Лягам аз и си отпускам главата и почти се унасям на сепарето под лъчите на слънцето. Първото ми правило е да ми е супер комфортно и да съм на топло(отвън духаше и ако нея я чаках щяхме да си седиме на студа). Отпуснах си тялото и почти заспах. Тя си галеше кучето(от тия малките като мишки дето са) и ми го даде и на мене малко да го погаля. Почна само да се оплаква за пари и незнам си кво и аз я успокох че ше й потръгне и й вдъхнах кураж(налагам си моя фрейм). После почна да ми се оплаква от хазяите, после от мъжете, а бе общи приказки. Докато ги фъфлеше( на мен не са ми мноо интересни) почти бях заспал и с едната ръка просто си я галех по крака(а не ми беше много близко). В паузите когато правеше я питах как е със секса и без да ме пита аз си говорех за моя секс(т.е. кво ми се прави, как мноо спортувам и съм мн добър ей такива леко да я дразня)(или порно или квото ми текне). И или я шитвах или за секс и гледах и положително отношение да й давам. Събирах и информация за нея(готина ли й е съквартирантката, как се казва съквартирантката, инфо за другите й приятелки, как минава ежедневието й и т.н.) В общи линии кефа ми беше да си пия количка, да си се радвам на лъчите на слънцето, да си лежа и да си гледам интереса в разговора(и от тема секс да го удрям на хумор и да ми е забавно, щото леко се притеснява от въпросите за секс и това е идеална почва за бъзици, един вид ти е тръпка когато си споменал нещо леко вулгарно и тя те гледа учудено и се усмихва(колко често си мислиш за секс или коя ти е сексуалната фантазия)(и почва с неща от сорта мръсник и т.н.)(т.е. да си я разпитам кога е свободна, често ли й се прави секс или некви такива глупости(след неколко дни изгубих интерес към нея незнам що и дилийт от фб и скайп). Тръгне да ме пита нещо сложно което не ми се обяснява и аз отговарям с непукизъм "Стига си ме тормозила МА"(ама позитивно). С 2 думи-играеш колкото ти позволява противника(престави си ако противника е още по-добър колко по-хубаво става? Прибираш се още по-зареден вкъщи). Ако е някаква такава леко тип мутреска която само за кариера и пари мисли и само се оплаква-харесвам си играта в случая, защото от такъв тип момиче(леко и дразнеща при това), е много трудно да измъкнеш нещо положително като разговор. Нави се за секс(не в прав текст ама се знаеше за какво ще се усамотяваме в една квартира в Младост(ама аз се отвих след няколко дни). Дълбоки теми с друг тип хора(спокойни, уверени, непринудени, слънчеви, провокативни, игриви). Накрая като я изпращах я прегърнах, погалих и целунах по бузата :sleepy:. И на мен ми беше готино и на нея(а точно тази е труден човек)
Са незнам дали ти стана ясно как си правя аз кефа. Напиши и ти как си го правиш щот хич не стана ясно. Не обяснявате как правите нещата и как се случват при вас ти и Графити. Преди са те бъзикали-сега ти ги бъзикаш, ОК, как е станала промяната, преди си се сдухвал сега какво си казваш за да не се и т.н.
Прощавай,tiger но написах поста набързо,че закъснявах и трябваше да бягам.Както и да е,да минем направо на въпроса.И аз ще ти дам пример с историйка.
       Преди няколко дена излязохме с гаджето.Ходим си и си говорим,и изведнъж и се обажда нейна приятелка.След,като си поговориха,гаджето ми ме попита,дали ще имам нещо против да вземе няколко приятелки.Нямах нищо против,но се оказа,че тези приятелки са 7 на брой.8 човека сме ходим си,всички момичета са 8-мици и всичките ми пускат шитки и показват голям интерес непрестанно :D :D(без гаджето ми де  ;D).Всички момчета и момичета в квартала ме зяпат !Център съм на внимание в целият квартал!
      Ето това е отпускащо за мене,и това доста ми помага! :)