Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: Leonheart в Февруари 09, 2009, 17:36Титла: Как да сваля колежка?
Публикувано от: Leonheart в Февруари 09, 2009, 17:36
Пичове, Здравейте!

Пак ще ви подразня с питанката си, но нали ми писахе, ако имам проблем да го опиша тук и ще ми бъде отговорено! А той е следният!

Отново колежка! Този път обачИ с това девойче не съм ходил. Естествено си я харесвам. И тя това така добре го знае. Познаваме се, чакайте да се сетя, от 2003 г. от университета. По-късно, ти разбери доста по-късно, аз и казах че имам искри към нея (това беше по телефона), че тя знае това, други също са и вмитнали "Абе, вие да не сте заедно?", но тя ми каза, че ме харесва само като приятел. Добре! През годините си изградихме доста солидно приятелство с много доверие един към друг. Тя даже ми се е обаждала да иска съвети как да постъпи с приятеля си, който ходи с друга. Не мисля, че доброто приятелство с едно момиче е хубаво нещо  да се спечели то, но както и да е. Обаче, голямото обаче, от почти една година не сме се виждали. Тя дори шеговито ми приказва, че е забравила как изглеждам.  През цялото това време често сме се чували, провеждали сме дълги телефонни разговори, доста приятни, с бъзъци и т.н. Отдавна обаче съм спрял да я търся аз. Оставям я тя да ми прозвъни първо. Определено обаче забелязах, че тя ме търси по-скоро да ме пита как стоят нещата при договора за продажба, да речем (юристи сме). След което си приказваме за туй и онуй. Тъй като все се каним да се видим, искам да ви попитам при тази ситуация имам ли някакъв шанс да я спечеля когато се видим? Ако имам (ще се радвам да чета такова нещо), как трябва да действам, какво да и кажа, как трябва да бъда облечен - малко по-официално или не? Определено се обличам стилно и в момента, като ви пиша и се погледнах, трябва да кажа, че всичко върху мен е черно - палто дънки и блуза, обувки също, но пък смятам, че ми отива. Въобще какво трябва да направя?

Предварително благодаря!

--------------
SL - променено заглавие


Титла: Re: Отоново Аз за ново мнение!
Публикувано от: miracle в Февруари 09, 2009, 19:14
1. поставям едно правило за теб: всички момичета на които вече си изразил чувства (особено вербално) ги остави за по-нататък.

2. прочети си отговорите на предишната тема отново.

3. прочети тази тема много внимателно. няколко пъти ако се налага. http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=207.0

4. запаси се с търпение. нещата ще започнат да се случват, бъди сигурен.

"как трябва да действам, какво да и кажа, как трябва да бъда облечен"... тези неща губят значение имайки на предвид, че ти липсва фундамента - това е когато (от опит след теоритичните материали) ти просветне как работи социалната динамика. Тогава вече има смиъл от "как трябва да действам, какво да и кажа, как трябва да бъда облечен"...


Титла: Re: Отоново Аз за ново мнение!
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 09, 2009, 19:46
Пич, ако беше прочел внимателно всички статии в този форум щеше да разбереш следното: за да можеш да свалиш една определена жена трябва да станеш първо добър с жените като цяло. Въпроса, който трябва да си задаваш в момента е не "как да сваля тази жена", а "как да се развия като привлекателен мъж, който е успешен с жените". Защото в момента не си. Долавям го в разсъжденията ти. И аз съм минал по този път. Всеки тук е минал по този път. Това е като партия шах. Първо се научаваш да играеш, ставаш добър и после имаш успех. Когато ни питаш за едно конкретно момиче, с което си оплескал нещата, все едно искаш от нас да ти кажем печелившия ход на партия шах, когато вече си загубил, при условие, че ти дори не умееш да играеш шах. Разбираш ли за какво ти говоря?
И сега за да бъда по-конкретен ще ти разтълкувам ситуацията в която си затънал. Когато харесваш едно момиче и споделиш чувствата си толкова прибързано най - важният компонент на играта изчезва - това, че ти си високорангов мъж, който има избор в живота си и е предизвикателство за нея. След това единственото, което може да направи тя е да те сложи в зоната на приятелството /това не означавя, че ти си и приятел, ама изобщо, означава, че ти си последният човек с който някога ще прави секс, нещо като резервен вариант/. Почти винаги постъпват така, защото ти си добро момче, а тя не иска да те обиди или нарани. След това естествено, че ще те търси за разни услуги ....  :)
Виж пич, същността на това, което преподаваме тук е нещо много по- дълбоко от това, което си мислиш. Няма магическо хапче за успех. Ще ти е необходимо да забравиш всичко, което знаеш за отношенията между жените и мъжете и да започнеш наново.... Именно затова е този сайт.


Титла: Re: Отоново Аз за ново мнение!
Публикувано от: nachko в Февруари 12, 2009, 23:15
Е щом си приказвате толкова надълго и нашироко покани я след работа да пиете по едно и продължете да си приказвате. Ако искаш да я свалиш трябва да действаш пич. Както и да се обличаш не е добра идея специално за срещата да променяш стила си. Ще го забележи и ще си направи сметка че заради нея си го направил и ще стане по предпазлива.


Титла: Re: Как да сваля колежка?
Публикувано от: slayer в Февруари 14, 2009, 11:11
Не му мисли надълго и нашироко. Щом се познавате отдавна и си имате приказката просто и вкарая някаква мега индиректна оферта от типа на "да се видите на по бира след работа и да си поприказвате". Нищо не загатвай за това, че искаш да я чукаш. На срещата гледай да седнеш до нея и тества КИНО ескалация докато си приказвате. Ако реагира добре действай...