Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Други => Бизнес, инвестиции и пари => Темата е започната от: ivan94 в Август 13, 2011, 16:41Титла: Искам да си намеря работа като сервитьор, заради социалните контакти
Публикувано от: ivan94 в Август 13, 2011, 16:41
здравейте искам да си намеря работа като сервитиор, барман или нещо подобно. но нямам 18 и има само 1 месец докато по4не у4илището. какво общо има с pick up ли според мен тази работа ще ме направи по социален(ще имам пове4е контакти), защо не и да свалям от тази позция(едва ли ще ми е до това на работа ама все пак ), а освен това е сравнително лесно, ще се нау4а да ба4кам, и ще ми плащат за това(и определено имам нужда от пари, кой ли няма :D)
питам ви как да се сдобия с такава работа?
един познат си намерил работа като питал на всяко барче дали има свободно място но той е над 18 и вече завърши даскало.и аз мисля да го пробвам но преди това искам да се посъветвам с вас - как мислите ?
и ще ви помоля за съвет при евентуален успех как да се държа с шефа и с клиентите че да изкарам някой бакшиш и как да се обли4ам на работа ако нямам униформа. сиг. ви звучи тъпо но нямам никав опит.  :D


Титла: Re: Искам да си намеря работа като сервитьор, заради социалните контакти
Публикувано от: TreantBG в Август 14, 2011, 08:43
Ти първо работа си намери после питай, как с шефа да се държиш и как бакшиши да изкарваш :D

За барман - просто не си го и помисляй. Тея пичове изкарват 1500лв+, но за това се изисква висше образование по хотелиерство или нещо от тоя род беше.

За сервитьор може. Обаче такива които търсят летни работи за по 2-3 месеца ги приемат повече по моретата и курортите.
Обаче тебе никой няма да те приеме за 1 месец да бачкаш и да си ходиш... те веднага трябва да ти търсят заместник веднага щом почнеш работа.

Има едни такива работи, на повикване, където те викат и ти товариш или разтоварваш камиони и разни други такива хамалски работи. Приемат всеки който има физическа сила и желание - 50 лв за 12 часа.

Дали ще те направи социален - не ми се вярва.
Аз не бих тръгнал да си лафя с сервитьора ми и да му дам телефонния си номер примерно.
Даже ще побързам да му дам поръчката и да се разкара, за да мога да си говоря с този с когото съм отишъл в заведението. Даже съм забелязал, че хората млъкват веднага щом сервитьора донесе поръчката и се мълчи, докато не се махне...  :-[  странна работа.
А ако си барамн, ще имаш "социални връзки" с редовните пияници :D
Може ако си хубав, някое друго момиче да те заговори, ама ти си бачкаш, а тя е дошла не за да си лафи с бармана, а за да се забавлява.


Титла: Re: Искам да си намеря работа като сервитьор, заради социалните контакти
Публикувано от: ivan94 в Август 15, 2011, 00:03
а тая работа с камионите от каде да я намеря. тука маи връзки трябват. днес един фр каза че баща му работел нещо с камиони и можело да ме уреди при него. то4но състото дето ти си го предложил. един пат в месеца 50 кинта на камион. ама той е голям лъжец теи че се съмнявам дали ще стане.