Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: street_fighter в Ноември 12, 2011, 19:07Титла: мини-рапорт от случка днес.Стара позната.
Публикувано от: street_fighter в Ноември 12, 2011, 19:07
отивам при една позната да взема нещо от нея в едно кафе в лоби-бара на един хотел.На рецепцията виждам стара позната която свалях още преди когато бях "добро и наивно" момче и преди да изчета форумите и книгикте.Зарадва се на факта,че ме видя,защото искаше да се върна когато свърша това което имам да правя.Върнах се и каза че иска да поседя защото и е скучно...естественно,че не се съгласих и тъгнах да си ходя,като точно в този момент влезе една мацка която се опитвах да сваля преди време,но нещо не се получаваше.Усмихна ми се.Поздравих я.Гледаше ме много различно с интерес,но не знам защо нещо провокира у мен да я заговоря.Питях я рутината с "намисли си едно число от 1. до 10.Не познах.Каза да опитам пак.Отново не успях и се почуствах малко тъпо,но не спрях да се усмихвам.Дали съм го направил много аматьорско как мислите.Принципно я бях изтрил от всякъде,но сега се чудя дали да нея добавя пак и лека по-лека да опитвам.Отваряйки контакт с нея ще покажа ли много явно какво искам или не трябва да го правя?


Титла: Re: мини-рапорт от случка днес.Стара позната.
Публикувано от: Shin в Ноември 12, 2011, 21:10
Това, че не си познал числото, не е никакъв проблем. Самият фак, че я заговаряш и то по начин различен от този на другите е достатъчен плюс за теб. Колко момчета според теб са я карали да си намисля число? Посрещай неуспеха в познаването с усмивка и самоирония и ще си прибавиш още един плюс.
Иначе ако имаш апетити към момичето и смяташ, че имаш и прилични шансове с нея, не виждам какво те спира, да опиташ още веднъж. Дори при неуспех, ще натрупаш ценен опит. Това му е хубавото на опита, че го получаваш дори и при неуспехите и само го трупаш, без никакъв шанс да го изгубиш.  :)
Колкото до мацката, която те кара да останеш при нея, защото и е скучно, това си смърди на шитка отдалеч и си постъпил правилно. Все пак има начин, да останеш при нея, минавайки успешно теста. Винаги можеш да кажеш нещо от рода на: "Понеже и на мен ми е скучно, ще остана, само ако обещаеш да ме забавляваш."