Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: meto в Март 06, 2012, 15:37:56Титла: Рапорт от петък вечер :)
Публикувано от: meto в Март 06, 2012, 15:37:56
Привет съфорумници.
От доста време не бях взимал активност в темите и като цяло във форума ,но с интерес чета темите и дискусиите вътре.. Неможех да коментирам поради маловажни причини( бях оплескал едни работи с акаунта и докато си оправя паролата ... )

Та сега нека да премина по същество .
Преди 1 2 седмици получих смс от някакво момиче ,което искаше да се видим ..След като разбрах коя е , се съгласих.. Бях в петък в едно барче и въпросната беше там .. По моите очиции не е кой знае какво , някъде 6-7 , по голяма от мен с 3 години ... Така вече се бяхме уговорили да се видим , и я изолирах на едно място извън клуба, (в една друга част от клуба, с диванчета , а бе за натискане  ебане и т.н .. такова место.. усамотено ) ..

След като се усамотихме започнах да я обарвам, тя започна също.. В началото ми се стори ,че съвсем и е ясно какво иска. Иска да се изчука  , видях ,че не е пасивна и я оставих да води .. почнахме да се натискаме , съблече се (свали си сутиена , след което и аз бях полу гол  ;D ;D ) , и на моменти ми измрънкваше "как не бивало да правим това, " сещате се , но езика на тялото съвсем говореше и не и обърнах внимание на приказките..

Започна се едно по страстно натискане и аз пробвах да вкарам ръката си във гащите и, след което последва негативна реакция от нейна страна ... Пробвах няколко пъти , но винаги ми дърпаше ръката , а когато и лизах гърдите нищо не каза .. даже тя си вкарваше своята ръка в гащите ми , а ника си недаваше аз да си вкарам мойта или нещо друго да пъхна  :D .. Накрая ми писна и съвсем откровено я попитах защо толкова се дърпа .. Отговори ми ,че не можела да се отпусне , понеже мястото било някакво .. (мястото си беше 6-так) ... помислих си ,че товя е ЛМР (както смятам и вие така ще решите ? ) .. Усетих ,че след всеки мой опит да и го "набутам" ставах нийди ,  и си останахме само с натискането ...

Сега очаквам да кажете някаква критика , ако щете ще ви дам още инфо ( аз съм на 17 - тя на 20 ) :) ..
Чух ,че  не някаква трудна ... и си мисля,че това се дължи на не достатъчно комфорт(щото всъщност единствената комуникация с нея ми беше с смс-и)  , но пък тя е голяма и мисля ,че и е ясна играта.. незнам ... все още нямам опит ..
и откровено си признавам ,че още не съм сефтосал ... Но мисля,че съм на път да го направя...
Все някак трябва да се започне ...


И малко офтопик : търся някой от Пловдив, който да е надъхан да зарибяваме по главната , че сам когато съм трудо набирам кураж и винаги си намирам извинения ... трябва ми само за началото , после ще я мислим .... :)) ако има навитаци нека да пишат ЛС или тук в темата ;) Ще се радвам много :)