Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: what!? в Април 03, 2012, 10:15Титла: Ф-клоуз
Публикувано от: what!? в Април 03, 2012, 10:15
Здравейте, виждам доста рапорти напоследък и реших и аз да пусна нещо от съботната вечер.

Нещо бях в кофти настроение заради една мацка, с която взаимно закопахме отношенията си и честно казано нямах никаква енергия. Реших да ида в един приятел да играем плейстейшън, за да се разведря малко, пък и да съм сред хора. Към 11 часа обаче един друг приятел ми звънна с оферта за дискотека, искал да води някаква негова позната, която той забивал, тя пък щяла да доведе приятелката си и ако искам да дойда.

След час и половина влязох в дискотеката и на масата бяха той, мацката която забиваше(8ца), приятелката(7.5) и един общ познат(никаква заплаха). Поздравих всичките, но се запознах само с таргета на моя приятел. Не можах да пия, защото пия креатин, а той не е хубаво да се смесва с алкохол, но този факт накара всеки да се изреди да ме пита "Що не пиеш!?" , което си беше възможност за размяна на няколко лафа.
Бях зациклил от 10-15 минути, направо си бях кисел, след което отидох до тоалетната и на връщане реших, че трябва да си направя купона на макс тази вечер, това беше единствения начин да се разведря.
Върнах се започнах да си танцувам, след което започнах да дърпам и момичетата (тук да вметна, че останалите момчета на масата си падат малко АФК, така че мацките си скучаха направо) - изкефиха се. Това не остана незабелязано и една мацка, която се снимаше с приятелките си, ме помоли да я снимам, след което стоя и 10 минути ми говори някакви работи с цел да потдържа някакъв разговор (ИОИ). Забелязах, че сега щом говоря с това момиче на нашата маса пак доскуча, мацките седнаха и реших да продължа разговора си, с цел да се поизнервят малко.
След още няколко минути казах на момичето, с което говорех, че после ще мина пак да я видя и я разкарах. Върнах се на нашата маса и пак вдигнах момичетата да танцуваме. Започнах от лек танц до тежко кино с едната, и точно тогава леко я бутнах и си придърпах другата. Редувах си ги така, като вдигнах и моя приятел да танцува с "отблъснатата". Това ги изкефи, но също така ги и обърка. Нямаха идея към коя искам да чукам и дали въобще искам. Тогава започнах да обръщам повече внимание на "приятелката" (7.5), макар, че моят приятел беше видял , че с 8цата нищо няма да се получи и ми каза да дойствам, но за една идея по големи цици (0.5 по точковата система хаха) не исках да взимам неговото момиче.
Танцувахме още с "приятелката", вкарах много тежко кино, тя постоянно скъсяваше дистанцията и тогава решиха да идат то тоалетната. Аз си седнах, минаваше вече 3 часа и дали от лиготия, дали от проблеми с егото реших да рискувам. Върнаха се и аз подадох ръка на "приятелката", тя ме погледна с недоумение и пита "защо?", аз й отговорих, че си тръгвам. Реакцията й ми хареса, риска определено мина, каза
 - "Аааа не, никъде няма да ходиш, не те пускам"
Аз: "Щом не ме пускаш, измисли начин да ме забавляваш тогава"
Тогава ме сложи да седна на един стол и започна да ми танцува. Биваше я. И от уискито се беше разгорещила. Но... се измори и аз и казах.
- "Супер, само че много бързо се изморяваш, дано не си така във всичко. А сега ще си ходя."
Тръгнах да ставам, тя пак се хвана за мен и не ме пускаше, тогава я хванах за ръка и я поведох към фотьоилите пред тоалетната. Там започнахме да се натискаме и изградих малък рапорт. Започнахме да спорим за нещо и аз на всяко изречение я наричах с различно име (не се бяхме запознали, нямах идея как се казва) - това явно доста и хареса и ми се метна на врата. Спомена също, че аз съм бил "Най-интересното нещо, което и се е случило тази вечер". Накрая и казах да се върнем при другите , но след 10 крачки ги срещнахме, тръгваха си.
Когато излязохме аз казах, че тук пътищата ни се разделят(по-скоро го казах на другите) и я хванах за ръка. Тя зацикли за 2-3 секунди, погледна приятелката си, явно търсеше одобрение и след това стисна ръката ми и тръгна след мен под предлог, че аз ще я закарам у тях. Обаче моята кола знае само един маршрут и тръгнах към вкъщи. По пътя измърмори под носа си, че това не е пътя към тях, но тотално я игнорирах.
На леглото прояви ЛМР на 2 пъти. Първия ми каза, че ще спим и че нищо няма да правим, но аз започнах да я натискам и след няколко минути беше на друго мнение. При втория ми пробута шитка "Има ли смисъл, утре ще ме потърсиш ли, защо ще ме потърсиш" - такива работи, знаете сценария. Казах й, че имам сериозни намерения към нея и повече не прави опити да ме спира.

Ще се радвам, ако анализирате грешките ми.  :)


Титла: Re: Ф-клоуз
Публикувано от: stone в Април 03, 2012, 10:21
Какви грешки, бе брат - нали си ебал?
Всичко е на 6. От мен имаш +реп за клоуза - браво.


Титла: Re: Ф-клоуз
Публикувано от: what!? в Април 03, 2012, 10:27
Да обаче, момента в който сменям мацките при танцуването и тоя номер, че ще си тръгвам си бяха чиста проба риск, за какъвто трябва силен атракшън (а откъде да знаеш точно колко ти се кефи макцата). При други обстоятелства можеше и да ми се размине секса.  :)


Титла: Re: Ф-клоуз
Публикувано от: consilieri в Април 03, 2012, 13:10
Да обаче, момента в който сменям мацките при танцуването и тоя номер, че ще си тръгвам си бяха чиста проба риск, за какъвто трябва силен атракшън (а откъде да знаеш точно колко ти се кефи макцата). При други обстоятелства можеше и да ми се размине секса.  :)

Я бегай от форума! Играеш си страхотно играта, беше ми спаднала енергията, обаче като прочетох как си се справил се мотивирах на макс! Иронично, но точно този твой хъс за риск е побъркал девойчето....малко флирт и се изплашила, че ще те изпусне. От мене + ;)


Титла: Re: Ф-клоуз
Публикувано от: Razputin в Април 03, 2012, 17:45
Браво и от мен, добра и игра и най-вече краен резултат :) + реп

П.С. с хубавото време се надявам, че ще зачестят и успешните рапорти, сега следва пролетното разгонване при жените :)


Титла: Re: Ф-клоуз
Публикувано от: u`F`o в Април 03, 2012, 20:10
Кажи си, че пусна репорта, по-скоро за да се похвалиш, а не да се анализираме ;)
Супер си си изиграл картите. Едва ли си нов в занаята ;) + реп