Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Riddle в Април 30, 2012, 23:12Титла: Closed
Публикувано от: Riddle в Април 30, 2012, 23:12
Привет Играчи и Играчки,
Нека ви споделя едно горе-долу интересно рапортче от изминалият уикенд! Събираме се на рожден ден в апартамент едно 25 човека от които аз познавам към 15, което възприех като супер новина, защото последно време всичките събирания бяха с една и съща компания. Естествено не можем да се набутаме всичките в една стая и от тук аз и още един сбириток от познати и непознати отиваме в кухнята. Като една от по-малките стаи по-срамежливите момичета си  седнаха там да си пият питиетата, може би защото не познаваха много хора и гледаха да са по-отдалечени. Естествено такава възможност просто не е за изпускане - сядам при тях и първата ми мисъл е 'game's on'!

На масата има 4-5 момичета и 3 момчета (аз включително). Почват общи приказки - кой от къде е, защо е и какво. Интересното обаче беше, че аз водих разговора и това, което ми помогна беше високата енергия. Ясно е, че трябва по някакъв начин да се откроиш и по-важното да направиш разговора интересен, а не като интервю. Другото нещо, което ми помогна адски много е DHV-то което получих. По някаква случайност (или не) поне 4 човека дойдоха да ме търсят за някакви работи и телефона ми звъня 1-2 пъти, => social proof скача до небето, а според мен това е може би най-ключовият елемент в една свалка - доброто първо впечатление!

Не мина много време, почнахме с наздравиците. Играя с 2 от момичетата и докато се усетя едната казва, че трябва да си тръгва след малко, а другата вика "айде на екс". От тук нататък двусмислици нямаше. Гаврътнахме една чашка мента и след това отидохме на прозореца с изглед към Витоша да си говорим простотии. Ето тук може би дойде единият sticking point. Имаше моменти в които просто не ми идваше да кажа нещо умно и интересно и въртях някакви глупости, но това НЯМАШЕ НИКАКВО значение, защото бях оставил добро първо впечатление и вече мадамата ме беше харесала. След 20-30 минути чух предложение да излезем навън и да се поразтъпчем. Ясно ми беше, че връщане назад няма - вече бях успял.

Нахулих обувките на един приятел и излизаме от блока при което аз решавам да действам и изтрелвам "колко добре се целуваш от 1 до 10". Последва момент на пълна изненада => единственото, което успях да изкопча от тази рутина беше целувка по бузата. Сетих се набързо за един рапорт от това форумче, в който едно момче разправяше как се опитал да целуне някоя мацка 5 пъти и тя 4 пъти го бутала, но накрая му се получило <- и от тук не загубих мотивацията си! Помотахме се малко и решихме да легнем в една трева. Последва жестокото кино, но още без да се целунем. Гледахме звездите, брояхме ги, крихме се от минаващи фенове на Левски/ЦСКА, с една дума се забавлявахме. Малко след това се целунахме, качихме се горе, повторихме и ще прекратя историята до тук, тъй като само това е важно за този форум :)

----------------------------------------------
Нещата, които научих:

Първото впечатление е от огромна важност, а нямаш втори шанс да го направиш.
Адски много хора от PU средите твърдят, че първите минути определят в голяма част какво едно момиче иска да прави с теб.
Всички знаем, че момичетата търсят силното АЛФА излъчване и когато се запознаят с някое момче те не знаят дали той е АЛФА или AFC, но все пак са доста добри в познаването. За това поне трябва да си вярваме, че сме алфа, дори и това да значи да си повтарям на ум "оо, колко съм готин"!
В тази насока трябва да и докажеш, че ти си социален - ти си търсен от много хора, на които им трябва твоята намеса и твоето мнение!