Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Manowar в Юни 07, 2012, 01:46Титла: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Manowar в Юни 07, 2012, 01:46
Добър вечер дами и господа. Възнмерявам да разкажа една история която не е нова, дори си е старичка но едно скорошно запознанство ме подсети за тая мацка. Мисля, че ще бъде интересна забавна и полезна.

Лято, на вън е 9382798792 градуса, пека се като агне в дупката на гергиов ден. Таботата утива на зле, трябва да се пие бира за да се охладя, а как ми се кърка твърд алкохол. След поредното 25 минутно пишкане(хахахха, супер думичка). Телефона ми звани. Един приятел, бях му казъл, че мисля да ида на почивка някъде за няколко дни и той маминия хубавец се сетил за стария си чичо Гого. Бачка в златни пясъци, и ме кани да ида при него за няколко дни. Супер...

Аз - Ще има ли ядене пиене и мацки.
Той - Пиене няма, ще трябва да се сприятелиш с някоя барманка, ядене колкото искаш а мацки, хахах, за мацки ли питаш, тук и да нямаш х*й ще ти порасне(хе хе хе, ползва моите лафове)
Аз - Окей бич, утре съм при теб.
Мисля си, ако ида с колата ще взема да се насуча с пиячка като малко теленце с мляко и да ме хванат пиян, само тва ми трябва и книжката на трупчета до живот. Няма утивам с такси. Качвам се в таксито с още една мацка, грозна на смърт, проста като животно. Няма да говоря с тая, срамота. Мисля си както ми е тръгнало сигурно и там всички ще са като тая...

Пристигам сприятелих се с келегите на моя чове, запознах се с шефа(пекан тип, стори ми се пияница, значи е от мойте парчета). Оглеждам се като млад шофиор на кръстовище и няма нищо кораво за сваляне, колежките не са много хубави, гостенките на хотела тоже, а готините са с мъжете си приятелите си. И опаааа, две германки едната ужас, другата шестак. Веднага почвам да им говоря, английски български турски, италиански, гръцки латински с ръце крака станах на маймуна. Уш щяхме да се Любим съблякохме се, тя взе нещо да се дърпа мен ми бактиса, отказах се и си заспах сладко сладко. Искам да си ходя, няма нищо интересно тук. Напих се един два пъти и тва беше.

Тъкмо смятам да паля джапанките към вкъщи и моя човек ми изтипосва, че имал проблеми в къщи трябвало да се прибере, говорил с шефа да съм го замествал 3-4 дни, щял бил да ми върне услугата(как ли ще ми я върне като от 2 години има да ми дава 30 лв. ЕеееееЕЕЕеее, хубава работа. Добре навих се уговорихме се с шефа за някви смешни пари и станах сервитиор. Удивително.

Нервя се проклинам съдбата си, псувам авера си и няма и няма мацки ейййй, няма тва е, тежка е съдбата на красивите мъже. Разцъкваме с "колегите" на терасата на ресторанта и кво става, скивам няква супер здрава мацка до басейна. Главата ме заболя, задъхах се, почувствах се все едно стрелят по мен. Мелеее, ква е яка тая, те тая бачка или ше я гърмя или няма да я гърмя. Колегите също много я харесаха, дори единия състави план. Щял бил да я покани на купон и като дойде, да каже другите се отказаха и да остане само с него. Много тъп план но нека да действа така или иначе ми е вързана...

Почнаха да я викат през терасата да дойде при нас. Аз застанах изправен посредата мецжду всички, нарочно докато те се навеждаха на пред през парапета да я повикат. Правеше се, че не ни вижда, и след малко дойде. Взеха да и говорят глупости един през друг, прекъсваха се все едно са някви си мацки. Била масажистка във същия хотел в който аз "бачкам" и защо аджеба не съм я скивал до сега... Упокоиха се другите, отряза тоя с блестящия план и бях аз на ред.

Аз - Правиш се, че не ни виждаш?
Тя - Не, но не сметнах за нужно да идвам.
Аз - Докато не видя мен.
Тя - хахахах, глупости.
Аз - Значи си масажистка, разбираш от упорно двигателна система?
Тя - Да това и следвам.
Аз - Супер, защото има крещяща нужда от някой който разбира от тия неща!
Тя - Наистина ли?
Аз - Не, здрав съм си. Смятах да се направя на много зает и да ти взема телефона за да ти се обадя когато се освободя за да говорим за проблемите ми с кръста.
Тя - Хаххахаха, не давам тел на непознати.
Аз - Е добре, тогава ще се наложи да се обадя на прителите ми от мафията да отвлекът някой от семейството ти и да го държат за заложник докато не ми дадеш телефона си, по лесния или трудния начин искаш да стане?
Тя - хахаха, а какво ще се случи ако звънна на моите приятели от якудза, да ги срещнем с твоите.
Аз - Я какво съвпадение и моите прители са от якудза, супер. Значи сме колеги и имаме общи познати и прители, сиреч няма причина да не ми дадеш тела си.
Тя - Нахалник, добре пиши, ............. сега трябва да тръгвам, защото автобусът ми ме чака.
Аз - Ще те изпратя че в тая тъмница ме притеснява да те оставя сама, прекалено си ми скъпа. (беше 7-8 вечерта, светло като магазин за крушки.)
изпратих я до входа на хотела и казах:
Аз - Е рискувах живота си да те изпратя чак до тук, не обичам да ме масажират но мисля, че е чесно да се погрижиш за болния ми кръст че и гърба взе да ме наболява изведнъж, аааааа, ква остра болка.
Тя - Хахахаха, добре, тъкмо ще си направя реклама за пред тези които ще си платят за масажа.

Познайте кой е тежко болен на другия ден. Кашля кихам, подсмърчам, уригвам се, играх си два шамара в тоалетната да се зачервя. И кой е свободен, аз.

Веднага утивам на масажната маса, сабличам се и се хвърлям като глиган в кална локва. Почна да ме масажира, говорихме си за мотори за коли, за семейството и за ученето и за всякви глупости, похвали ме, че съм в добра форма. После, не се сещам точно как се завъртяха нещата, и почнах аз да я масажирам. Малииии ще си скъсам панталона. Свършва работа и веднага и набиват прекрасна оферта да идем на басейна, на бара са мои хора пиене на преференциални цени. Изпуках 350 бири пиках 700 пъти, говорихме си и там, къпахме се в басейна, учих я да плува(после разбрах, че всъщност много добре плува но се направила че не може). И на края кво, нищо.

Предложих и да идем да се изкъпем в моята баня след басейна не се съгласи. Тя си имала баня на работното си място. Хубаво, дим да я няма, няма се занимавам цял живот...

На другия ден, болеста ми изчезна мистериозно и пак съм на работа, скрих се да глътна 2 бири на бързо и единия колега много воудошевен като се върнах ми вика, човек търси те масажистката. Хммм, за кво ме търси, не иска да се къпем двамата пък сега ме търси. Звъннах и ми заявава че иска да ме види. Е като иска няма да и чупя хатъра я.

Веднага след като я видях и заявих, че вечерта, ще ходим на диско. Кои сме ние, пита тя. Аз и ти рабирасе. Излязохме на диско(нейната квартира беше във варна). Стана ми съвестно да я изпращам да си ходи самичка във варна а още по съвестно ми стана за парите които щеше да потруши за таксита. Прибрахме се в хотела след диското, опааа, басейна, дявол да ме вземе. Веднага в басейна, маймуно прекрасна, ПО ПРАКИИИИИИИИ. Тц по бикини, няма проблем. Натискахме се в басейна, целувхме се. После в стаята ми и се случи най-чудестното. Хахаха. След това се наложи да се разделим, видяхме се още няколко пъти идва ми на гости аз ходих един път и от тогава не знам нищо за нея...


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: RPG * в Юни 07, 2012, 02:11
Майстор на сравненията :D  смях се от сърце :)


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Ghost Rider в Юни 07, 2012, 10:15
Чудесна история! ;)
(поработи в/у правописа!)


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: a_beautiful_mind_ в Юни 07, 2012, 14:20
Хаха, пълен мастър, бачка!  ;D Така се прави, продължавай да ги гърмиш в същия дух! И внимавай с ракията...  :laugh:


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: SKS в Юни 07, 2012, 15:08
Браво +1 реп от мен!Голям съм ти фен продължавай с яките истории  ::)


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Manowar в Юни 07, 2012, 21:59
Радвам се, че ви забавлявам.

Дами и господа, разочарован съм, дори повече от разочарован. Защо скромната ми особа, бере душа да пише статий. Пиша в тешко състояние, то в тешка апстиненция ту в алкохолен дрейф. А не коментирате, не коментрате. Не ми казвате кое е окей кое е кофти, къде съм се издънил къде съм бил шестак... Изнервям се...


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: stone в Юни 08, 2012, 09:13
Шестак си, бе брат - нали си ебал. Какво повече от това?


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Kejtarn в Юни 08, 2012, 10:18
оооо и аз почвам работа на златните сега в понеделник. И глеййййй ко ставА!
Ама наистина кви критики...ти си ебаси машината. На всяка жена един като теб да се падне! :D


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: u`F`o в Юни 08, 2012, 11:05
брат к'ва критика, нямам никва критика. Всичко е минало 6+ . Евалата, супер свежо го разказваш :) Най-много ме изкефи - "светло беше като в магазин за крушки"  :-[
+ реп


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Токарев в Юни 08, 2012, 12:38
Мен с ХРИСТИНА, кошмарът на всеки млад мъж, ме интересува какво стана?  :-[


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Manowar в Юни 08, 2012, 17:21
Топки, шестак. Това не е вярно, ако беше така щях да спя със всяка мацка която хареса външноста ми. не става така, нещо не е наред, трябва да се поработи по въпроса.

stone - Не е така. По принцип това е целта, но все пак. На моменти осещам как се "приближава" и после се отдалечава, после пак се приближава. Явно на моменти я губя. Това не е добре... Ако се беше наложило да се махна в момента когато съм я "изгубил" сигурно нямаше да има хепи енд а мастробация...

Kejtarn  - Добре, добре, нека помисля. От теб искам да гръмнеш златни пясъци искам като дойда на плаж там, да чувам мацките как ти крещят името по улиците. Помпи помпи помпи. Отиваш в златни, хубаво. Имам една добра и една лоша новина. Лошата е, че няма да ходиш в рая като ритнеш камбаната, защото ще бъдеш там веднагха след като стъпиш в корорта...

Токарев - Виждал ли си някой като пръдне в автобус как се оглежда и аз така се оглеждам докато вървя по улицата, в единия си джоб стискам ножа а в другия бокса, а номера на полицията е в бързо набиране на телефона ми. Дано да успея да се защитя ако ме види на вън...


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: donpaco в Юни 09, 2012, 00:55
Manowar как след толкова много бири подържаш форма, ей сега като почна европейското първенство сигурно ще чупиш някой рекорд за пиене на бири  :-[  ;D


Титла: Re: Масажи, море, приятел в нужда се познава, всички сме доволни от живота
Публикувано от: Manowar в Юни 09, 2012, 05:58
Потдържам, дяволи, отпуснал съм се като печена праса. Трябва малко да взема да потренирам, че съм станал торба, цяла зима само плюскане, пиене и мързел.

Не, аз не гледам футбол, световно европейско, все ми е тая, по интересно ми е да спа отколкото да гледам футбол. А и не обичам много бирата, много пикая от нея. По-добре да изпия 1 кило ракия, да се направя сам да си говоря, да падна на земята и който иска той да ме вдига и да ме носи...