Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: YouNoobsDie в Юли 21, 2012, 11:39Титла: Таз седмична игра :)
Публикувано от: YouNoobsDie в Юли 21, 2012, 11:39
Първо искам да благодаря на хората наприли сайта , мерси момчета наистина ме променихте :)

Като цяло имах изключителна седмица и неискам да се впускам в подробности, защото има опасност да стане прекалено дълга тема :) На кратко:

Понеделник: Поканих момиче да гледаме филм в нас, с което се познаваме от около 3 месеца , за характер може би е 6-7 , но за външен вид е около 8 ... В крайна сметка не гледахме филма, а докато се забавлявахме той се превъртя и почна 2ри път  ;D
Вторник: От няколко дни си пишех с друго момиче и реших да я поканя вечерта да излезем, на нея и давам около 7 заради сините очи ( слабост са ми ) . Бяхме излизали вече един път , но завърши само с прегръдка, когато я изпратих :) Направихме си разходка в парка, седнахме на една пейка кис-клоуз натискане и т.н. после я изпратих и се разбрахме да се видим пак, когато съм свободен. До тук си мисля , че всичко е на 6. Прибирам се вечерта и една стара приятелка ме кани на кино следващия ден викам си що не :)
Сряда: Отиваме на кино, през целия филм се гушкахме стигнахме и до кис-клоуз ( но все пак исках да си гледам и филма  ;) ) изпратих я и се разбрахме да се видим следващата седмица , някой ден.
Четвъртък: Почивка  ;D
Петък: Отново кис-клоуз с момиче с адските очи  :o  

Седмицата като цяло: 5 дена 3 кис-клоуза и 1 фък-клоуз - най-яката ми седмица евър  8)


Титла: Re: Таз седмична игра :)
Публикувано от: azazaz в Юли 21, 2012, 11:49
Браво, изфука се. :)

"неискам да се впускам в подробности, защото има опасност да стане прекалено дълга тема"

Ам, то т'ва е целта.


Титла: Re: Таз седмична игра :)
Публикувано от: YouNoobsDie в Юли 21, 2012, 12:05
Е сещаш ли се, че ако почна да обяснявам за всяка ще стане .... а да правя отделни теми ще зарина форума с мойте си глупости. Ако си мислиш, че е фукане ок. За мен това е начин да не ме наранят като миналият път ...


Титла: Re: Таз седмична игра :)
Публикувано от: azazaz в Юли 21, 2012, 16:06
Начин да НЕ ТЕ НАРАНЯТ като споделяш никому ненужна информация ли? Ахам.