Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: aoen в Октомври 09, 2012, 22:37:07Титла: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: aoen в Октомври 09, 2012, 22:37:07
К?во става. Аз съм. Вървя си по главната на Слънчев Бряг и си мисля колко съм гладен. Бях пристигнал преди няколко дни и лятото тъкмо започваше. Брей... оглеждах матриала и не беше добре. Разочарован съм... По пътя ми замириса на любимата ми баничарница и се сетих, че познавам там една мацка. Да отида да я видя к?во прай... ем нямаше я. Гледам, има нови попълнения, ама нещо не ме израдваха. Една дърта леличка и... не, не няма значение.
Имаше опашка и се нареждам. Заставам точно до вратата за да гледам кво става вътре, белкем има някви котенца... По едно време усещам нещо ме бута и едно момиче влезе в баничарницата:
Тя: К?во ще искаш ?
Аз: Гладен съм. Кво ще ми дадеш ?
Тя: Ей тия пици са хубави.
Аз: Кви цици бе?
Тя: Свали си крака оттам да не ти давам парцала ти да чистиш. ( Бях стъпил на някакъв перваз или там квото му се вика )
Аз: Ехеее така ли ще ме обслужваш.
Мацката нещо се усмихна... даде ми пицата и си заминах.
След няколко дни пак тоя пуст глад ей.... и кво да ям, кво да ям?! Ай пак към същото място. Беше тежка вечер без да изпадам в подробности и се чудех що ме боли главата. Пих някво хапче. Обаждам се на един авер и му викам ай да ядем и той ми вика... ти да не ми четеш мислите ве. Ай юруш..
Гледам... гледам и докато се чудя кво да ям един германец ми взе последното парче пица. Трябваше да чакам. Адската жега беше и грам не ми се мърдаше, та седнах на столчетата. Говориме си с моя, кво ше прайме довечера и вече слагат тавата с пица... ох топла,топла на батко. И оная дръвница пак гледа намусено. Видях, че има още едно момиче и мнооооого си приличаха.
А сега де... не помня от коя си взех миналия път пица.
Аз: Една пица в торбичка
Тя: Заповядай.
Аз: Ето, че може и да си по-мила.
Тя: Какво ?
В тоя момент осъзнах, че съм объркал момичето.
Ахааааа. Ок.. Ям си пицата и другата минава покрай мен с една кофа с вода.
Аз: Сигурно е забавно да чистиш на германци.
Тя ме изгледа нещо тъпо и си продължава. Не си спомням кво стана тука, ама следващия път, като отидох да ям пица ми се усмихваше..
Почнах някъв разговор с нея, ама съвсем тъп и безобиден...Държеше се неучтиво преди това и нямах мерак да я зарибявам, но уви... пляскаше ми се нещо.
Говорихме си за апартаменти и как тя плаща малко пари за голям апартамент. Живеела с някви неини приятели и бла-бла. Локуми.
Аз: Бахти якото. Къде е това
Тя: Еми трябва да ти го покажа
Аз: В колко свършваш работа довечера
Тя: След 10
Аз: Хубаво 10:30 ще дойда да те взема
Вземам я от работа и си говорим пак общи неща.. Нещо не бях много ентусиазиран.
Аз: Много бачкаш бе. Моята работа е 3 часа на ден...
Тя: Не ми говори... поне парите са добре и ще мога да спестя
По пътя ми разказва за себе си, ква била, що била, сестри, лели, майки, бащи, кучета, хамстери... АААА..
Тя: Искаш ли да си вземем нещо за пиене ?
Аз: Да ве.. много ясно.
Влизаме в супермаркета слагаме там мента, спрайт, лимони и отиваме на касата.
Аз си вадя парите да платя и тя такава ми бута ръката и вика: ?Аз черпя?
Някъде по пътя ми изцепи, че си помислила, че съм харесал другото момиче и ме прегърна силно, и аз си сложих ръката над рамото и й намигнах.
Хубу... вървим, вървим и стигаме до тая кооперация да я видя. Нямаше никои на рецепцията да питам дали имат свободни апартаменти и се качихме горе при нея директно. Влизам и ме лъха миризмата на потен гъз и умряла чайка.
Тя: Тия моите съквартиранти пак не са проветрили.
Излизаме на терасата да пиеме мента със спрайтче и си говориме. Яко съм отпуснат и не мисля за нищо...
По едно време звъни телефона, един мой нямало къде да си остави багажа, нямал квартира..
Той: О, мо аз ще спя на плажа няма да се притесняваш, само багажа да го опрайм. След 10 минути съм на гарата.
Аз: Кво да те правя, няма да те оставям на улицата. Ще измислим нещо.
Та познайте... в крайна сметка мацката я навих да остане аверчето при нас да си лафиме. Отидохме да го вземеме от гарата, после си взехме някви неща да ядем и стана готино. Седиме на терасата и пак се звъни телефона. Колегите викат имало проблем в дискотеката. Трябвало да дойда. Оффф сега ли ве. Звъня на шефа и той вика няма да се притесняваш ше се опрайм.
Стана към 2-3 часа и яко ми се доспа.
Тоз моя вика ай аз ще си ходя, утре сутринта ще дойда да си взема багажа.
Мацката звънна по телефона и почна да навива едното момче от съквартирантите й да не се прибира, че моя да може да остане при нас да спи. Оня катил почна да се прави по телефона, че му се спяло.Ама тая вика ще ти дам 10 кинта неа се плашиш. Зариби си няква мацка и ще спиш при нея.И преди си го правил.
Деа знам направо го затапи и оня се нави. Изкефих се.Нашия остана в другата стая, а на мен яко ми се спи и викам... о аз май ще си ходя. Прегърна ме мацката и вика никъде няма да ходиш. Тя влезе да се къпе пък аз и легнах на леглото. Хубаво ама другия и съквартирант щял да се прибира скоро ииииии абе филм. Нашия оттам заспал вече, а ние се плющиме яко. Има няма 5 минути и на вратата се чука...
Тая ми вика прави се на заспал... махам бързо презерватива и го хвърлих някъде, та взе че падна на средата на стаята. Не питайте как ? не знам ! Тоя пич влиза и кисна на терасата ЧААААС И ПОЛОВИНАААА докато не се изнесе. Стоях буден до към 6-7. Почнахме се с нея, ама нямам пауър. Бутам, бутам... тц.
Аз: Айде, имаме цял сезон. Ще си правим друг път маратон.  ::)
Тя: Ок. Да спим тогава...
Прегърнах я и си помислих, че като за първи спомен от морето си го бива. Успях да помогна на приятел и сефтосах лятото ;)
Game ON


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: Phoenix в Октомври 09, 2012, 23:22:09
Къде видя игра в цялата работа, че на мен нещо ми се изгуби... Мацката сама си те е завела у тях и въпреки няколкото ти неадекватни реакции си е легнала с теб. Някаква оценка можеш ли да и дадеш, ама честно!
И да знаеш - стилът на Manowar е неповторим. Другия път пиши както си можеш, а не както ти се иска да можеш  ;) И не приемай това като критика, а като съвет да поработиш вършу индивидуалността си!


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: aoen в Октомври 09, 2012, 23:38:51
Ми имаше игра много ясно. Вярно, не съм се пънал много. Всичко се развива в 3 срещи. Не мога да го обясня цялото, едно че не помня, едно че ме мързи. Реакциите ми си бяха много адекватни. Като не ми се занимава и не ми пукаше особено к'во ще се случи. Това пък за Manowar ме израдва, честно. Прочети ми репортите и виж как пиша... прибързано съдиш : )
Айде със здраве


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: ins в Октомври 10, 2012, 06:16:00
Той може и да е направил, ама не си е описал репорта хубаво за да видим как е играл.


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: aoen в Октомври 10, 2012, 17:00:54
Мда... истина е, че не помня много какво сме си и говорили, ами отчасти. Сега го прочетох пак и наистина не става ясно.


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: Equilibrium в Октомври 10, 2012, 17:16:33
Мацката сама си те е завела у тях и въпреки няколкото ти неадекватни реакции си е легнала с теб. Някаква оценка можеш ли да и дадеш, ама честно!

И на мен ще ми е интересно, защото и аз мисля, че тя те е извела, почерпила, прегърнала, завела у тях и изчукала, или поне частично изчукала. Също така ще те помоля да напишеш продължението, тъй като сезонът в Слънчев Бряг отдавна приключи и искам да разбера какво е станало с Game OFF. :)


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: aoen в Октомври 10, 2012, 17:47:15
Имам още няколко интересни случки и ще ги споделя при първа възможност.

- have fun


Титла: Re: Пици, цици и приятелството
Публикувано от: Manowar в Октомври 10, 2012, 18:15:04
Ухууу, дай боже, всеки му такива, Мацки. Плаща сметката, кани те в къщи и после и блъскаш бикините в тавана, да стане работата тухла...

Стържи, тая е корава бичкия.

И аз съм излизал с няколко такива мацки, е не са ме канили в тях, но платиха сметката(да бях знаел, щях да ям и да пия докато не кажа бакпулвер...

Сещам се един авер ще ме сватосва с брачетка си. Вика ми уная е много добра. Като я скивах, се указа че чак ми стана неудобно. Тогава за пръв път се притесних с жена.

Наистина беше много яка. За момент си помислих, тая пък за къв дявол иска да излиза с мене, аз съм ученик, беден до безобразие. Няма кола, нямам дяволи имам само един ученически хоботник, с други думи оръдието на любовта и щастието.

Влизаме в едно кафе, аз броя на ум стинките, сутринта захапах една баничка 90 стинки, после пих едно кафе 1.20 купих си и цигари, на бройка, 60 стинки. Работата не е добре, трябва да имам около 2 лева и 20-30 стотинки. За по сигурно бягам в тоалетната, броих ги 10 пъти е останаха си 1 и 50(математиката куца, та чак с патерици ходи). Викам си, ще трябва да намеря една цигулка и да ходя да свиря на улицата за да си платя кафето, лошото е че не мога да свиря на цигулка а ако взема да свиря с уста никой няма ми фърли 2 лева, най много да ме пребият като катър.

Реших да се доверя на моя мозък и той роди, удивителна идея... Ще се правя, че имам кинти, като дойде сметката учудено ще си огледам портфейла и ще заявя че съм си изгубил парите. Дано да мине, иначе ще мия чинии в кухнята.

Поръчвам аз, бири пия пукам, кефя се. Натискаме се, целуваме се, нещата утиват на прекрасното и Дойде страшния момент. Бъркам вадя, гледам.
Аз - А, нямам пари. Бъркам в джобовете, правя се че търся несъществуващото с тъпа физиономия.
Аз - Изгубил съм си парите, дяволска работа.
Тя - Нищо, аз ще платя, другия път ти ще черпип(мисля си, тоооо и друг път ли ще има, ми ще има ами, виш ма къв съм готин)
Аз - Не, глупости. Трябва да са тук, продължавам да бъркам аз. Намерих една дъвка орбир в задния джоб. - Изкаш ли дъвка?
тя - Хахаха, не благодаря... Вади пари и ми ги дава - Ето, ще платиш ти... Рестото беше 10 лева, уш да е по достоверно си прибрах рестото в моя джоб, после се направих на луд и не и го върнах, кога съм виждал аз 10 точки на куп, на другия ден с такси на даскало, кой съм аз... Келеш. Хах. Хубаво беше в училище...