Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация => Предстоящи => Темата е започната от: ilian_790112 в Октомври 24, 2012, 18:55Титла: Предстоящ уоркшоп през месец ноември
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 24, 2012, 18:55
   Здравейте пичове,

   Топлите дни постепенно започнаха да си отиват и възнамерявам да се възползвам максимално от тях преди да премина към моловете, където е малко по-трудно за начинаещи, макар че и там става голям купон  ;)
   Сега за ноември съм предвидил още един уоркшоп, а и възнамерявам да довърша третата видеоколекция от клипове на пикап подходи за тази година. Уоркшопът, който се проведе сега през месец октомври беше невероятен, особено тази неделя, когато беше третия ден. Не бях попадал на толкова мотивирани ученици. Доста от апроучите им ще бъдат включени във видеоколекцията. Най-интересен беше един пич, който беше нисък и когато го пращах към някое момиче той я изчакваше да подмине, хвърляше се след нея, преди да я настигне малко забавяше темпото, приклякаше и изведнъж я хващаше за рамото и я обръщаше към себе си. Момичетата бяха малко шокирани от това, но понеже той си е безопасен на външен вид всеки път продължаваха разговора и ставаше много готино. А самият подход беше като хвърляне на булдог в атака.
   Още ми е смешно като си спомня.  :)

    И така пичове: очаквайте третата колекция от пикап клипове и междувременно, всеки който иска да се включи в ноемврийския уоркшоп може да попълни формата на сайта:

    http://pickup-project.net/index.php?option=com_performs&formid=2