Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация => Медийни изяви => Темата е започната от: Daniel.Petkanov в Декември 12, 2012, 10:32Титла: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Daniel.Petkanov в Декември 12, 2012, 10:32
Пичове, казвам се Даниел Петканов, работя в Нова телевизия, репортер съм в предаването Часът на Милен Цветков.
Един познат ми показа форумът. Към хубава материя сте се насочили :P

Искам да направя репортаж за вас. Но не намирам контакти, само някакъв мейл адрес е оставен.
Но няма значение и без това не се обръщам само към администраторите на сайта, ами към всички потребители.

Няма определен срок, може да го направим другата седмица, може да го направим и Юли месец хаха, важното е, че темата е винаги актуална.

Поздрави!


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Shtir в Декември 12, 2012, 13:38
Е ти си натурал бате земи се интервюирай сам. Много хора тук искат да са като теб- да не им пука какво говорят и как говорят.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: ins в Декември 12, 2012, 19:23
По принцип медиините изяви в тази тема са нещо лошо, защото журналистите ще искат участниците да се доказват и да дават бързи съвети за определени случай, а това изобщо не е много възможно. Все пак всеки сам си решава.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: PU_як в Декември 12, 2012, 20:14
Е ти си натурал бате земи се интервюирай сам. Много хора тук искат да са като теб- да не им пука какво говорят и как говорят.

Верно на нарцисизъм ми бие тука.
Заклевам се, че съм виждал в тоя форум коментари с пример "тоя по телевизията" (автора на темата) как отракано и свободно се държи с жените ;D

Иначе евала за коректното питане. Надявам се Илиян да откликне положително
Успех!


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Alfa_impact в Декември 12, 2012, 20:37
Един такъв репортаж си е нож с две остриета , но пък ми е интересно как ще откликне народа на форумчето ни.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Shtir в Декември 12, 2012, 20:39
Абе А.К.А Лудия репортер е машина бе.Нема каже лошо за фирмата.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Sasha Belov в Декември 12, 2012, 21:47
Кефя се на Дани и на репортажите му, но едно такова интервю, ще ни забие в земята... Знаете ли колко жени ще видят и ще разберат за форума?? Силата на форума е в това, че малко мъже знаят за него, я си представете още 20 000 примерно (ще са много повече) да почнат да пикапят??? Аз съм супер нов, не знам къде съм още, но на момичетата новото ми поведение им харесва, защото е нещо различно от "обикновеното", но я си представете във всяка група, клас, училище, университет или изобщо като едно цяло, да се напълни с мъже, които правят същото като нас и жени, които знаят дори най-малките тайни в пикапа, този форум е сила, защото в него влизат хора, които търсят наистина промяна и такива, които са я постигнали...

Не съм аз човекът, който да каже дали да има или не репортаж, но се замислете утре, когато излезете в парка и видите, че всички правят като вас, дали ще имате онова интересното поведение, начин на мислене и т.н., които Ви разделят от останалите?


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: AuDacious в Декември 12, 2012, 22:10
Доста интересно :))))

Има го и едното и другото. Но според мен въпросът тук е , дали един мъж, трябва да разчита само на тези теории, тактики и т.н , не е ли целта да ни насочат и да ни "отворят' вижданията и да ни покажат пътя. Целта на самия форум е дори нещо повече от pick - up , поне така я усещам аз. Целта за мен и това, което открих тук е изграждане на човек с характер, не само към жените, а към всичко.  В този ред на мисли, не трябва да ни пука, че 10, 100 или 100000 хиляди ще знаят за това общество :))) , защото, чрез характер, виждания и ... абе всичко дадения мъж, ще показва, че е над всичко това, а това се усеща от жените :)


Другата страна е за тези, които разчитат на заучени фрази , които ще се знаят вече от мнозина и няма да вървят , не че сега вървят много много :)

А в крайна сметка какво лошо има от това човек да иска да се развива и усъвършенства... няма нищо срамно, лошо или от какво да се крием и пазим, дори е похвално, всички тук , или поне повечето вникнали в нещата, знаят, че това е едно от най - трудните неща в целия живот :)


Поздрави за всичко , което се прави тук :))))


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: stronger в Декември 12, 2012, 22:36
Какво сте се закахарили за анонимността на форума и за това че пикъп няма да е нещо тайна след като то вече отдаван нее,пък и вече имаше няколко предавания в които гостуваха инструктори по пикъп и за тях знаете понеже имаше няколко теми тука....
99% от форума практикуват пикъп само ментално в главите си и се насира от страх като си помислят да заговорят непознато момиче...
Търсят перфекните реплики,действия и там подобни и си мислят че само с много четене ще станат добри...да амаа нестава само с четене...трябват и топки и як гъз!!!

Аз по скоро си мисля дали това наистина е Даниел Петканов а.к.а лудия репортер или някой е подранил със първоаприлските шеги :)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Shtir в Декември 12, 2012, 22:53
Аз пък съм на мнение че трябва да се даде публичност на форума. Да не правим нещо незаконно? Нелегално? НЕ Ние сме готини пичаги които правим хубаво на жените.Правим хубаво на нас.Спомагаме за демографския проблем.Спомагаме за икономиката на ресторантите и хотелиерите. На такситата. Тези с лични автомобили плащаме акциз за бензин. Абе само +++ в този пикап. Така  е трябва да се знае.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Equilibrium в Декември 13, 2012, 13:10
Знаете ли колко жени ще видят и ще разберат за форума?? Силата на форума е в това, че малко мъже знаят за него, я си представете още 20 000 примерно (ще са много повече) да почнат да пикапят???
Първо от гледна точка на алфизма и правилния фрейм, това е последното нещо, за което би трябвало да се притеснявате, както са посочили и по-горе. Второ, материята е нова, но само за България и от гледна точка на нашия странен балкански манталитет.
И накрая, замислете се колко ползотворно би било за всички, и мъже, и жени, ако познаваха по-добре терминологията.
Много по-лесно би било вместо да се чудите как да четете сигналите от дадена мацка, тя директно да ви каже "Виж какво, поставен си безвъзвратно във френд зоната, защото не си създал никакъв атракшън. Не се надявай на фак клоуз в близките няколко живота." Няма ли да я разберете недвусмислено? Ще я разберете. След което спокойно ще можете да й отговорите "Ами тогава, скъпа, знай, че натискам некст."


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Kesten в Декември 13, 2012, 13:29
но я си представете във всяка група, клас, училище, университет или изобщо като едно цяло, да се напълни с мъже, които правят същото като нас и жени, които знаят дори най-малките тайни в пикапа,

Идилия :sleepy:
Какво като жените знаят за пикапа? Няма да искат мъже ли? И не обичат да ги свалят ли? Ти да не мислиш, че пикапът е сбор от номерца, с които да излъжеш жените да спят с теб? Е, може и това да е според някои...
Много по-добре ще е, ако повече мъже се научат да общуват с жените правилно и да им дават това, от което имат нужда. Както и повече жени да се научат да общуват с мъжете и на свой ред да им дават това, от което имат нужда (не знам кой ви е излъгал, че на жените всичко им е вродено - вродено им е точно колкото и на вас). Всички имат полза от едно по-добро общуване между половете :)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Beact в Декември 13, 2012, 13:58
Колкото и популярно да е пак ще си е същото. По-големия алфа взима жената това е било винаги. Пък и има хора, които просто не искат да се променят, вие да не мислите, че само членовете на форума посещават този сайт? Посещават го доста хора, но малко са тези, които имат топки за да се променят.


А отностно репортажа, би станало интересно заедно с илиян и някой друг опитен от форума.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Manowar в Декември 13, 2012, 15:14
Ала бала.

В случая има два варианта, да се издъним или се представим добре. По вероятно е да се издъним. Тъй като когато кажеш на някого - Ето пич, те тоя е много добър с мацките, някъв професионален сваляч. Той ще си веднага ще си помисли, че на момента ще му разкриеш невероятни тайни и ще му дадеш "ужасяващи" оръжия. Или с други думи, ще очаква от теб, нещо което не можеш да му дадеш, тъй като не разполагаш с него. На практика, във пик-упа, новото са само термините които се използват. Всичко останало си го знаем и всички сме наясно, че в действителност това е начина. Просто някой трябва да ни каже - Да, ето боклук, ти го знаеш това, ама нека ти кажа и аз, щото си прос.

Когато, автора на една книга още в началото и направи голяма реклама оставаш крайно разочарован от съдържанието и, именно заради големите си очаквания.

Имам един приятел, 8278723823 пъти му обеснявах някой работи за жените и той, всеки път кима одобрително и всеки път като го скивам да говори с жена, мънка като третокласник на дъската и се извинява все едно и е изял десерта. Не му е ясно какво да върши ли? Ясно му е, ама не го бива. Това е. Всичко писано във форума е ясно. Ако за 5 минути спреш и помислиш защо не те бива с мацките, ще си дадеш същите отговори които ще прочетеш и тук. Неизбежно е.  Нищо ново не сме открили или измислили, нито аз нито някой от вас.

Не виждам никаква причина да не участваме в репортаж за нашия форум, освен може би ако някой има лични съображения или го тресе сценична треска. Това, разбира се, е много корава реклама за сайта и уоркшоповете. Но аз и от двете нямам никаква полза.  За това, все ми е тая дали ще стане реклама или не.

За това, че жените ще разберат за нас. Голяма работа. Първо не са много мацките които гледат шоуто на Милен Цветков, да не кажа, че не познавам такива. И все пак ако плъзне слух за тоя сайт, и като долу горе познавам жените диалога ще се състои в това.

ж1 - Ти разбра ли, имало някви пичове дето си имат сайт, и се учат как да свалят жени.
ж2 - Тъййй ли. Много интересно.
ж3 - Да бе и аз чух за тия.
ж1 - Гледах го по нова, единия беше симпатичен.
ж3 - Ми кой им е сайта?
ж1 - Миииии ко беше то, пик нещо си. Ко ше кажеш за новия ми лак ма мършо, що не забелязваш.
ж2 - ма много е хубав маааа. От де го зе ма чумо?

Все едно нищо никой не е разбрал. Пък и да дойдат повече мацки, още по-добре. Ще направим нов раздел форумен пикъп. Там, ще говорим кой с коя мацка от форума си е драскал еро-лични съобщения.

Нищо няма да се промени, само реклама и евентуално още няколко потребителя АФЦ. Деам, да ги е.

Даниеле(Даниел Петканов) Прочети малко из форума, избери си няколко ника, които мислиш, че ще ти свършат работа и им направи предложение за репортаж. Ако се навият, ти си човека. Това ти е работата, свърши я добре.

П.С. - Специално аз, само мисълта за популярност, няма да се надъхам.

Поздрави готин!


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: stone в Декември 13, 2012, 16:03
И аз не виждам кой би се изтъпанил по ТВ да говори как се учи да сваля мацки - ми нали приятелите му като го видят ще си кажат "гледай го тоя къв бил загубен, не може да свали една пичка, ами ходи да взема уроци!"
Някой напред с материала пък каква полза би имал да го гледат по ТВ - ами нали вечерта като заговори някоя мацка тя може да му каже "ти ли бе, дето те гледах оня ден по ТВ как сваляш гаджета като професионал - изчезвай!"
Единствените навити вероятно биха били тези, които ще имат полза от реклама на сайта. Демек Илиян, Митко З, и другите пичове. А и те вероятно най-добре биха се справили, защото при тях неща като сценична треска, притеснение, мънкане, запъване и тем подобни няма.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: sinner в Декември 13, 2012, 16:32
 
 Аз също съм против популяризирането на сайта в медиите. Сигурен съм, че няма да се получи положителен ефект, защото първо нашето общество не е толкова толерантно и отворено за новото. Тук веднага ще се подходи негативно - всеки ще си каже - "хаха, тея пък се учат да свалят жени, бати тъпаците". А този същия дето го казва това, примерно си няма и представа от реално сваляне на жени и съблазняване, нито има нужните умения, но нали си е хейтър и трябва да плюе по новото.
 
 От друга страна всички мъже в Бг си мислят, че са родени свалячи и нямат реална оценка колко са назад всъщност и като видят някой по телевизията да ги учи да свалят мацки веднага ще му се изсмее и ще си каже - "къв е тоя да ме учи мене".
 
 И трето, но не на последно място - пикапа не е точна наука. Няма вълшебна формула, с която отиваш и сваляш, която жена искаш. Всички тук знаем, че за да станеш добър в пикапа има доста излагане - пред хора, пред жени, по улиците - няма как да се мине без това. Така закоравяваш и претръпваш. Съответно ако дори супер добър пикапиор застане пред камерата и тръгне да сваля някоя жена и тя например го отреже - защото просто няма никога 100%-ва сигурност, ако ще и Брад Пит да си - всички веднага ще скочат, че това за измислици и бошлаф работи и ще ни вземат за някви самозванци.
 
 Истината за Бг е - по добре да си остане не толкова популярен пикапа, защото така си запазва чара и силата, както спомена един съфорумник малко по-нагоре.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: BERSERK в Декември 13, 2012, 17:07
 Аз съм на мнение, че подобна изява не би помогнала с нищо. Това е много специфична материя и не можеш просто да я хвърлиш в лицето на хората и да очакваш от тях да я разберат. Тези, които имат нужда да се променят намират каквото им трябва. Просто това не е нещо, което е за всеки - не е масовка, направена за широката публика.

 И като се стигне до интервю какво става - интервюиращите и публиката са хора, на които материята им е чужда. Те искат да видят просто обяснение на нещата - сиреч такова пречупено през тяхната призма. Ако им покажеш нещата такива каквито са ще бъдеш отхвърлен - защото няма как всички да преборят социалното програмиране. По - скоро обществото ще отхвърли твоята гледна точка и ще те обяви за поредния ненормалник - така е удобно и така ще затвърдят тезата си , че това , на което ги учи соца е правилно. Демек те не са загубеняци и АФЦ-т, а ти си ненормален - синдрома das man и как тълпата отхвърля индивидите, които са различни е нещо ясно на всеки. Социалното програмиране може да бъде преборено само от хора, които искат да направят тази промяна в живота си, не от мнозинството хора. Не всички искат и могат да го направят, а и за мнозинството е по-удобно да те отхвърлят вместо да си размърдат задниците и да започнат да работят върху себе си.

 Другия вариант е както се случи с хората от ПУА тийм - да опиташ да се харесаш на хората и да предствиш нещата така както биха с харесали на масата. Сравнете семинара им, с телевизионните участия и ще откриете разликата ;)  Очакването на всеки водещ е рейтинга - тоест да задоволи масата. И примерно такова интервю би протекло по следния начин: - "Представям ви Харалампи, той е майстор в свалките и сега с него ще си говорим за проблемите на мъжете. в любовта. Харалампи, къде най-често грешат мъжете при подхода към сърцето на една дама. " И Харалампи зализва перчема и почва: "Аз бях като всяко момче, но намерих ТАЙНАТА и сега ще ви я кажа. " Уоу звучи интересно. Гледал съм вече наколко такива предвания и мога да ги преразкажа, като само сменяме имената на учатниците и темата - шаблон направен да задоволява егото на das man .

 Отделно за мен телевизията е най-мощния инструмент, чрез който соца оказва въздействие върху отделните индивиди. Аз телевизия не гледам - освен мачовете от шампионска лига и чат пат някое предаване на което попадам случайно. За мен са неразбираеми опитите на всякакви индивиди да ги "покажат" по "тиливизоро" та да станат "звезди". В момента ефира е окупиран от фрийкове като Митьо Пищака, Азис и други подобни олигофрени. Известни с това, че са известни и ги дават по "тиливизията" ;)  А както всички знаем егото е нещо особено вредно за развитието на един индивид. Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него.
 


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Fox в Декември 13, 2012, 23:01
АЗ СЪМ ТВЪРДО-НЕ!
Няма какво да дикутирам още и темата да наболява.
До автора:изкавайте си рейтинг,пари и други облаги НЕ на нашия гръб.
До съфорумниците:какво ще стане като видете просто резулатат-ЩЕ загубите.Не мислите ли.
Слеър е направил достатъчно,даже форума е много разводнен според мен,но така е реишил така е постъпил.И не ме винете,че искам да сме някакви отрделини,тайни общества и тем подобни.Рознообразете живота си с друго!
ПС:до автора:благодаря ти,че прочвяваш такава любезност и желание за резбиране.Моле те запази ги  :)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Alfa_impact в Декември 14, 2012, 11:30
Абе А.К.А Лудия репортер е машина бе.Нема каже лошо за фирмата.

Той лошо няма да каже това е ясно , но хората ще го разберат като лошо.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Paint_it_Black в Декември 14, 2012, 17:51
Аз не видях да се провежда анкета, дали вие сте "за" или "против" това да се прави репортаж за сайта. Ако създателите на форума или някой от потребителите му решат да участват в репортаж, вие не можете да им попречите.
Моето лично мнение е, че ще се изложите като тъпаци, ако решите да се показвате по телевизията.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Equilibrium в Декември 14, 2012, 18:20
ще се изложите като тъпаци, ако решите да се показвате по телевизията.
Е, глупости, зависи как го поднесат и под какъв ъгъл ще го разгледат, как ще монтират материала... Не подценявайте телевизията, все още е силна. Освен това не забравяйте, че форумът е просто притурка към нещо, чиято цел съвсем не е безкористно галене по косъма. :)
Гала имаше подобно предаване, така че доста по-мъжки ще изглежда "Часът на Милен Цветков" пред "На кафе"...

В България е табу да се говори за много неща, но толкова по-зле за нас, щом и младото поколение не може да се разчупи. Истинските алфи не се излагат, момчета.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Daniel.Petkanov в Декември 14, 2012, 21:06
Радвам се, че се е заформила дискусия относно предложението ми.
Нали знаете каква е приликата между френската любов и шкембе чорбата ? .......... че навсякъде ги правят различно.  ;)
Моите репортажи обаче винаги са в контекста на позитивното и забавното, така че притеснения относно "излагане", "дискредитиране" или пък осмиване нямат основание. Да, може да има закачка, но това е различно. + това така или иначе никой не гледа нещата които снимам, така че няма никой да разбере за форума, почти съм убеден

Шегата на страна, има резон в думите  на някои от вас , аз също не бих искал ако ми върви с жените, защото съм се научил да прилагам определени техники, да гледам как всеки втори ги пунктира и му връзва (просто съм комплексиран, завиждам и се потискам до живот). Но ако англичаните или китайците (има спорове по темата) които са измислили футбола го бяха запазили само за себе си, нямаше днес да ги има Роналдо и Меси - да ни радват. Не бъдете егоисти, четох някъде, че алтруистите боледували по-рядко. Алилуя ;)

П.С. Аз се чудя защо 185 дни в годината съм болен ...


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Marmalad в Декември 14, 2012, 21:18
Сигурен съм, че има много мъже, които имат проблеми с жените и този репортаж евентуално може да ги насочи във някаква положителна посока, а за това как ще изглеждаме отстрани, какво ви пука? Дори да заговорите някоя мацка на улицата, която знае за какво става въпрос, разлика няма да има. Много пъти, когато съм апроучвал жени, съм им обеснявал какво правя и защо го правя, и винаги са го приемали положително. Гледал съм други репортажи на автора на темата и пича има супер енергия и съм убеден, че ще се справи страхотно. Успех! Ще чакам репортажа с нетърпение.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Cancun в Декември 14, 2012, 21:42
Факт е, че много мъже в България имаме повече или по-малко проблеми в комуникацията
си с другия пол, но идеята за подобно медийно участие на мен лично ми изглежда добра,
само като една маркетинкова стратегия, доколкото този форум разчита на това.

Значи, за да започне някой да се променя в насоката, в която желае или да придобие онези
качества, които смята,че му липсват, необходимо е много време (месеци най-малко), воля и най-вече
усърдие. Дотук добре, но не считам, че всичко това би могло да се постигне с един 20-минутен
репортаж, още повече пък в "Часът на Милен Цветков", където се бистрят далеч по-наболели проблеми
свързани с политика, финанси и сивото ежедневие, а не с това как най-бързо да вземем телефона на
мадама в дискотеката. Двайсетина минутки ефирно време ( с разбира се поне 5 мин. прекъсване за реклама) са крайно
недостатъчни за Илиян или който и да е да успее да  разкрие целите и същността на въпросната материя.
Това все едно да научиш нов език като идеш на урок само веднъж за три часа примерно. Ами няма да стане.
Тук не говорим за Ванката Звездев, който ти показва нестандартна рецепта за тюрлю-гювеч в рамките
на половин час и след като си запишеш продуктите, да се пробваш сам след това и да успееш от максимум
третия път да го докараш на вкус.

Неслучайно този форум прави периодични уъркшопи, където, след като си заплатиш съответната сума,
отиваш да е научат или да ти дадат поне начален тласък, но знаеш, че ще работят с теб индивидуално
няколко дни поред и ще ти кажат/покажат кое, къде и как.

Иначе, ако Нова или която и да е друга медия има идеята да популяризира това занимание, то нека да направят
отделна рубрика, с водещ/инструктор и т.н, която да се излъчва в определен час поне един път в
седмицата за даден период, а не да канят ей така еднократно, колкото да си запълнят ефирното време.
Смятам, че така много хора биха погледнали на това нещо доста по-сериозно, а и отделно със сигурност
биха научили полезни неща. Поне много повече, отколкото от "Пълна лудница".


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: PU_як в Декември 14, 2012, 22:57
Не сме ние тия, които да решим.
Само Илиан (или Слеър) си знае дали му се участва в такъв репортаж.
Но колкото и да ми харесва автора на темата (Дани), неминуема разговора ще бъде:
А сега покажи ни тука ка се свалят жени. Оная с бялото виждаш ли я, я покажи как да я свалиме.

Като циганина с мечката:
Я сега покажи как пада Гибона за дузпа ;D


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: StAyN в Декември 15, 2012, 03:37
Миии според мен няма да е кой знае какво ако се направи репортаж. Нийл Строс като написа "Играта" и я направи бестселър, в Америка да не спряха да се свалят. А и това мъжете да научат някой друг чалъм хич няма да навреди. Аз лично бих се радвал ако мирогледа на българина се промени и хората спрат да вярват, че парите и колите са всичко  ;D
Лошо ще е само ако тук се напълни с невестулки и форума стане като обществен кенеф, то и сега работата не е
казанлъшка роза ма винаги може и по-зле.
Ако ще правите репортаж все пак изберете някой по-фотогеничен и отракан, да не кажат после девойките " тоз мърмот па къде е тръгнал да сваля", нали.. Помислете и вие как си представяте PuP Lady-тата   ::)

Дани, след онова изпълнение дето целуна девойката пред камерата, винаги съм си мислел, че знаеш това-онова за пик-ъпа. Ще е интересно ако драскаш във форума от време на време. Има много интересен раздел истории и репорти ;)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Equilibrium в Декември 15, 2012, 09:46
Всъщност дори 20 минути може да са повече от достатъчни. ;)
Гениалните неща са уникално простички, а това да можеш да обясниш нещо с 5 изречения вместо с 5 страници А3, и да те разберат, показва колко добре разбираш материята.

Cancun, нали там е работата- отвсякъде бълват сиво ежедневие, намусени физиономии, студ, киша, долнокачествен хумор...Има нужда от нещо свежо и забавно, поднесено подобаващо. Никой няма и да проумее какво може да коства на човек да се чувства добре в кожата си, ако се представи по елементарния начин: "В следващия репортаж Спасчо и Атанас ще ви запознаят с едно интересно за много мъже занимание, а именно- как да сме добри с жените. Те ще ви покажат как може да свалите всяка жена с един поглед. Спасчо, кога започнахте да се занимавате с pick-up?" и т.н. простотии. Естествено, ако се окаже, че Спасчо и Атанас фъфлят, ефектът ще е по-силен, защото Ганчо от Долно Нанагорнище ще може да се оприличи с тях.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: ilian_790112 в Декември 15, 2012, 18:13
   Засега от екипа на pickup-project ще се въздържим от този репортаж. Наистина би било забавно, но предпочитам който има нужда от нас сам да ни намира. Така или иначе пикапа никога няма да стане част от нормите на обществото и тези, които го практикуват ще бъдат едно по-затворено общество. И не заради това, че някой може да научи техниките ни, които са само около 10% от играта, а поради начина по който се спекулира със всичко това. Хората търсят бързи решения, а играта е нещо, което се развива постепенно с времето. Избраните са малко, но не поради неизвестност на пикапа, а поради това че малко мъже са готови да положат необходимия труд и усилия. Добрите пикап артисти не са някакви супермени, те са обикновени хора, които биват отсвирвани, но продължават напред и да изпробват нови неща. Пикапа е нещо, което те обичат, той е част от живота им и не го правят с рекламна цел. Аз, например дори и да не водя уоркшоп, всяка неделя съм някъде по улиците и моловете. 
    Както и да е, нищо не е крайно и по-нататък, когато се постопли времето може и да направим репортаж, засега обаче, няма нужда.  :)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: priZdrachna в Декември 20, 2012, 00:09

Един познат ми показа форумът.

..и ти си журналист?  ???

Не мислиш ли, че най-малкото, което можеш да направиш, за да изглежда предложението ти сериозно, е поне да пишеш грамотно...всичко останало е неуважение към професията, която практикуваш...


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: aoen в Декември 20, 2012, 19:53
Аз искам да участвам в репортажа, но нека да се постопли малко времето :)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Daniel.Petkanov в Декември 20, 2012, 22:25

Един познат ми показа форумът.

..и ти си журналист?  ???

Не мислиш ли, че най-малкото, което можеш да направиш, за да изглежда предложението ти сериозно, е поне да пишеш грамотно...всичко останало е неуважение към професията, която практикуваш...

Аз съм неграмотник, селяк, педал. Не уважавам професията си, защото съм сбъркал кратък с пълен член. Имам крив зъб, май имам и един кариес. Оплешивявам. Чувам малко по-слабо с дясното ухо - сега ли да се самоубия или да почакам края на света..


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Alfa_impact в Декември 20, 2012, 23:30
хахахахахаха ама верно си голям натурал ... ;D


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Paint_it_Black в Декември 20, 2012, 23:50

Един познат ми показа форумът.

..и ти си журналист?  ???

Не мислиш ли, че най-малкото, което можеш да направиш, за да изглежда предложението ти сериозно, е поне да пишеш грамотно...всичко останало е неуважение към професията, която практикуваш...

Аз съм неграмотник, селяк, педал. Не уважавам професията си, защото съм сбъркал кратък с пълен член. Имам крив зъб, май имам и един кариес. Оплешивявам. Чувам малко по-слабо с дясното ухо - сега ли да се самоубия или да почакам края на света..
Не се напъвай - не ти се отдава сарказмът.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Daniel.Petkanov в Декември 22, 2012, 17:43
Не се напъвай - не ти се отдава сарказмът.

Добре, че си ти да ми го кажеш. Мерси, кефиш ме - направо ме затапи, заби ме в земята.

По темата, извън правописа ми, репортажа го оставяме (евентуално, ако се прави такъв) за когато си искаме, стига да е подходящо времето. Тъй като видях мнение от сорта на 20 минути като продължителност на материала - това вече не е репортаж, а тема. Моята работа е в рамките на 4-5 минути - динамично снимане и монтаж, музика и тук там някой ефект. Горе-долу нещо такова

http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=13740bbd6b

П.П. Ако случайно имам правописни или пунктуационни грешки, не се притеснявам, защото priZdrachna и Paint_it_Black ще ги изтъкнат и реторично ще попитат как може да съм толкова тъп


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: PU_як в Декември 22, 2012, 18:27
Човече, ти за 5 мин. заговори повече мацки отколкото ние заговаряме за месеци, какво ще правиш репортаж, дай ние за теб нещо да направим ;D
Подозирах, че тая тема е породена от нарцистични подбуди у теб :P


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Beact в Декември 22, 2012, 18:58
Човече, ти за 5 мин. заговори повече мацки отколкото ние заговаряме за месеци, какво ще правиш репортаж, дай ние за теб нещо да направим ;D
Подозирах, че тая тема е породена от нарцистични подбуди у теб :P

Когато си с камера, мацките са много по-отворени, а когато си известен с камера... си като Д.Петканов.  ;)


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: sweet_chalga в Декември 22, 2012, 19:06
Честно казано, не гледам Часът на Милен Цветков и до преди тази тема не знаех кой е Д.Петканов.
Колоритна личност. Ще е интересно да се гледа такъв репортаж. Имате +1 зрител.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Paint_it_Black в Декември 22, 2012, 21:39
Не се напъвай - не ти се отдава сарказмът.
Добре, че си ти да ми го кажеш. Мерси, кефиш ме - направо ме затапи, заби ме в земята.
Продължава да не ти се отдава.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: street21 в Март 20, 2013, 14:55
Понаучил е някои неща от форума,ако съдя по последните му репортажи.  :-[


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: ins в Март 25, 2013, 05:25
Да, да и аз гледах нещо на 8ми март, хареса ми енергията му, въпреки че пред камера няма как да реагират зле момичетата.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: street21 в Март 25, 2013, 12:15
На мен ми хареса как си създаде ДХВ на "гърба" на една мацка:"с това маце до сега си говорехме други неща,а сега ще я питам по темата..." :D Темата беше бихте ли се самоубили. :-[


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Virtuoso в Юни 05, 2013, 14:12

 Аз също съм против популяризирането на сайта в медиите. Сигурен съм, че няма да се получи положителен ефект, защото първо нашето общество не е толкова толерантно и отворено за новото. Тук веднага ще се подходи негативно - всеки ще си каже - "хаха, тея пък се учат да свалят жени, бати тъпаците". А този същия дето го казва това, примерно си няма и представа от реално сваляне на жени и съблазняване, нито има нужните умения, но нали си е хейтър и трябва да плюе по новото.
 
 От друга страна всички мъже в Бг си мислят, че са родени свалячи и нямат реална оценка колко са назад всъщност и като видят някой по телевизията да ги учи да свалят мацки веднага ще му се изсмее и ще си каже - "къв е тоя да ме учи мене".
 
 И трето, но не на последно място - пикапа не е точна наука. Няма вълшебна формула, с която отиваш и сваляш, която жена искаш. Всички тук знаем, че за да станеш добър в пикапа има доста излагане - пред хора, пред жени, по улиците - няма как да се мине без това. Така закоравяваш и претръпваш. Съответно ако дори супер добър пикапиор застане пред камерата и тръгне да сваля някоя жена и тя например го отреже - защото просто няма никога 100%-ва сигурност, ако ще и Брад Пит да си - всички веднага ще скочат, че това за измислици и бошлаф работи и ще ни вземат за някви самозванци.
 
 Истината за Бг е - по добре да си остане не толкова популярен пикапа, защото така си запазва чара и силата, както спомена един съфорумник малко по-нагоре.

Защо тооолкова много те интересува какво ще си помислят другите?  Не може всички да те харесват. Това е невъзможно и е глупаво да си мислиш обратното.  Винаги ще има критици,  точно те разделят обикновения човек от човека,  който прави неща, които другите не правят.  Все пак ти си този, който действа и чука яките парчета, а не този, когото те коментира.  За да станеш добър в каквото и да било, не трябва да слушаш какво ти говорят другите, защото това което правиш за тях е нещо непознато или непостижимо, нещо което се страхуват да направят. Точно затова ще се опитат да ти попречат и ти да го направиш.


Титла: Re: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Warzone в Февруари 26, 2015, 16:45
Аз съм около 3-5 години назад във форума :D и сега откривам за какво иде реч, но си струва да попитам: Е, имаше ли такова интервю в края на краищата? Ако има някой да даде линк :р?
И има един друг сайт за пикап, където гостуваха при ГАЛА и по БНТ ама ддз линк къде има  :angel:


Титла: Re:Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: kalata23 в Февруари 13, 2016, 01:42
Ахахаха, сега изгледах предаването на Гала, където ПУА тийм участват.. умрях си от смях.


Титла: Re:Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия
Публикувано от: Parkway Drive в Февруари 13, 2016, 17:06
Да бе то освен при Гала, ги бях гледал и по Бнт в шоуто на Дениз и някъде по канал 7 ли беше, общо взето понаучили са по нещо и търсят медийно внимание, един приятел искаше да се зашисва при тях и да им плати 360лв., ма го спрях навреме. Имат и youtube канал, трагедията е пълна  :-[