Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: qwertzu в Август 25, 2009, 14:57Титла: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: qwertzu в Август 25, 2009, 14:57
Идеята на тази тема е да даваме примери за конкретни шитки които са ви пускани, как сте отговорили и какъв е бил резултата. Ще се получи нещо като кратки фийлд-репорти и смятам, че ще е полезно. Ще е хубаво и да се дава някакъв фийдбек от хората във форума, а и от хората в Pick-Up Project.

Аз ще започна с един пример и след това темата може да се доразвие:

Шит: - За какво ти е номера ми? Ако искаш да ми казваш нещо ми го кажи сега или пиши на скайпа.
Отг: - Аз не вися постоянно в скайпа, пък и рядко се засичаме там с теб.
Резултат: Не получих номера. В последствие осъзнах, че трябваше да съм прям в отговора си и тогава нещата биха стояли по коренно различен начин.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: Kromodor в Август 25, 2009, 16:19
Ха яка тема. Те моите в предната са истински и без това (сигурно и на някой от останалите), но пък тук има и обратна връзка от същия човек, което е якото!

Шит (някой ще се повторят):

М: А може ли да взема някоя приятелка?
Кромодор: Идеално, Вземи ги всичките!
М: Всичките?
Кромодор: И не закъснявайте!

Резултат: Не взе нито една.

п.с. една от компаниите ми има ебати амогърките (ако може така да се опише). Нон стоп летят шит тестове, амози, схеми - ебати тренинга добивам луд  8) . Обаче явно ме преместиха в друга категория и спряха да ги правят по същия начин. Сега са мили и учтиви.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: the spirit в Август 27, 2009, 09:21
Яка тема наистина мисля че въпросът ми й пасва а той е :
На връщане отедна акцийка за почистване една ме сграбчи и почна да крещи че била  ходила с мене(не беше вярно разбира се) но поведението й ме накара да се замисля.
ТА вие как бихте определили т'ва като шит или...?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: qwertzu в Август 27, 2009, 14:29
познаваш ли я тази мацка или беше някаква случайна?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: the spirit в Август 27, 2009, 19:04
в общи линии да ,от моя клас е на мен лично ми биеше към базик и за т'ва и я отрязах не че е грозна просто пред толкова хора и по самия начин по който го направи ми заприлича на гавра дори


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: qwertzu в Август 27, 2009, 23:54
за мен не е шитка това, някакъв базик или пък знам ли... доказвала се е нещо на приятелките си   ;)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки
Публикувано от: blacky в Септември 30, 2009, 19:42
От преди час...
Автобус, 3 лигавещи се девойки, с едната мноого явно се заглеждаме.
На поредната изцепка от едната ("Е, досега не съм духала с дъвка, ама... за всичко си има първи път") се обръщам и поглеждам многозначително с усмивка стил "Уау, ама тя наистина ли го каза" таргета , тя се усмихва и изцепва "Виж момчето как ни гледа... Много ли сме неадекватни?!"
"-Не много...умерено.."

Резултат..телефон (#клоуз както е прието тук  ;) ) и тия дни ше я преслушаме...
ПП: Не се очудвайте, че са говорили подобни простотии в рейса... на 16 и 17 бяха... тежко... а очакваш момичетата на мойта възраст да са адекватни...  :o

ПП2: Е нема толко грозни емотикони  :-[ :P


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки при разговор с жени
Публикувано от: slayer в Октомври 02, 2009, 12:53
На среща съм с жена, която бях запикапил от случаен подход. Всичко върви добре и доста яко съм я налазил. В един момент тя ме поглежда и пита ? ?И какво се случва така като вземаш телефоните на непознати жени?. ?Правя секс" ? и отговорих /направо я издъних с тая откровеност и увереност - в погледа й не можеше да повярва, че се осмелявам така да и говоря/. ?С мен няма да правиш? ? каза тя. ?О ще правя ? и още как? ? отвърнах. Тя ме искаше много и ми се кефеше много ? имахме точно два дни на разположение ? събота и неделя за да сме заедно. Всичко беше идеално ? натискахме се в събота и беше готова за неделята ? но в неделя ? дойде мега раздразнена и почна да се прави на интересна ? ?Ами аз знам, че искаш да ме чукаш ? бла бла...? /щит на 100%/ Казах й ? ?слушай ? знам, че те изкъртвам с такава откровеност и знам, че времето е малко ? но  няма как ? ти заминаваш утре и ще се върнеш след месеци. Сексът не е най-важното нещо на света ? по-важно е да ни е готино, но сексът е готино и приятно изживяване ? което ще ни се отрази супер и на двамата.?

В крайна сметка тя се оказа права - не правихме секс. Ако не се бях направил на такъв голям гъзар и мега директен пич, щяхме да правим секс. Обаче реших да не изневерявам на себе си.

Играйте интелигентно и калибрирано ? това ще Ви вдигне ефективността ? десетократно. За другите ? дето не гонят резултат /секс/ на всяка цена ? е моят вариант ? да си правиш/казваш к?вото ти е кеф ? без значение дали се закопаваш така и вдигаш щита.

- SL


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: qwertzu в Октомври 23, 2009, 15:47
Шитката беше пълно мълчание от страна на таргета, но ето каква беше ситуацията.
В дискотека съм и като си танцувам забелязвам, че 1 мацка ме гледа с поглед тип "ще те изям с дрехите". Отидох при нея, погледнах я в очите така, че да не остане и капка съмнение, че тази вечер ще си тръгна с нея, а тя се усмихна така все едно е видяла господ наживо. Тук аз изчезнах от погледа и така както се и бях появил. След малко пуснаха някви бавни парчета. Огледах се и видях, че нейните приятели я дърпаха към дансига, но тя се дърпаше и не искаше да танцува с тях, облегна се на стената и просто ги зяпаше. Аз отидох при нея, хванах я за ръката и без да казвам нищо я взех с мен на дансинга. Тука настана такова кино... и от моя и от нейна страна. И двамата си хвърляхме такива погледи, че всичко си беше ясно. Досега не бяхме разменили и 1 дума с нея. Тогава ми хрумна идеята, че ще е страхотно изживяване, да я заведа вкъщи без думи и продължавах да не казвам нищо, а киното беше на макс. Тя също не казваше нищо (за мен това си беше шитка, но продължавах да играя моята си игра). Оставих я за малко, като идеята ми беше след малко да се върна, да я хвана за ръката и да си тръгнем заедно, бях сигурен, че няма да се дръпне. И, о шок! Връщам се след 5-10 мин. и нея я няма, нейната компания също я няма... явно си бяха тръгнали. Явно упоритото ми мълчание нямаше ефекта който търсех, трябваше да кажа нещо и резултата щеше да е съвсем друг.  Все пак не устоях на тръпката просто да хвана готина мацка за ръката и да я заведа вкъщи   :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: DzWqR в Ноември 14, 2009, 16:14
отивам аз до една компания 3 или 5 момичета, от което 1 някаде към 8 9, неги познавах и казвам нещо от рода на "как сме" и момичетата откликнаха добре с изключение на таргета. Тя направи най-първичната реакция,  докато другите започваха разговор с мен тя просто се обърна с гръб и стоеше така неестествено известно време и след това се изниза


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: the spirit в Ноември 22, 2009, 20:37
Като гледам скоро никой не си е изливал душата затова ще пробвам аз.

Един разказ за първата ми амогърка...

Представи си ,че си на екскурзия с много хора.Десетина минути от както си слязъл от автобуса,тъкмо отиваш към мястото коедо е предвидено в плана ,спирате (групата) за малко ,заплесваш се какво ти говори едне хлапе.Вмоментът в ,който най-молко очакваш шестокласничка "бая загорела"  (NEEDY) ПРЕД ТЕБ СЕ ИЗПРАВЯ ,И ти шибва такъв шит(с бая злобен и подигравателен тон :o) ,че се чудиш к'во да я правиш.Забиваш яко защото за този сайт не си и чувал ::) ,а после чак разбираш че тая вероятно ти е била вдигнала мерника.

Честно ви казвам тая ако вообще е имала гадже ,то тоя грешник е бил склонен от нея с M-16.И докато още е усещал светкавичното взаимодействие на приклада с тила си ,шестокласничката вече му е била увеснал на врата (бог да го прости,който и да е бил даже и на най-големия си враг не я пожеловам)

пс.дано баце слей не ме санкционира за рекламата, сори батка ма си загубих касовата бележка и не мога да я намеря! :angel:


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Marmalad в Ноември 22, 2009, 21:00
Хаххаха и какъв е шита в крайна сметка?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: the spirit в Ноември 23, 2009, 17:05
BackAttack ,
в този случей не е важно какъв е шита,а да запомните че не трябва да се разсейвате толкова много.
Аз лично от тогава съм много по внимателен и съм на щтрек винаги.

учете се от грешките си

Тривиално ама мноого вярно ;)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: razace в Януари 17, 2010, 20:08
напротив, трябва да бъдеш отпуснат, така мозък-а винаги е в готовност :)
1-ри курс в университета няква курвичка ме задява, ама нещо ми е мега тъпо щот съм в чужд град задочно, никой не познавам, а и нямам особенно желание щот съм за малко там (бях предвидил преместване в друг град) и не й обръщам внимание, та седнах с един пекан колега и оная нещо отстрани съска по мой коментар, ма аз такъв не моа я чуя, а й не се напрягам, ама оная змия пак нещо изСъска срещу мен придружено с някви животински звуци, при което аз се обръщам  - "от кое село каза че си" с подигравателна усмивка - тая незнаеше де се намира пред 250 човека смях  ;D
последва вглеждане от нейна страна в моя поглед и като разбра, че е сгрешила човека ми вика "а пък аз съм ти сърдита!!" аз отговарям "не съм лош, ама не ма дразни :) " тя: "ми не ми говориш??!" - "ми може би нямам такова желание" което си беше и абсолютната истина, все пак сила нахубост не става  8) като признат от околните за "голямата уста" мита, че колкото си по-отпуснат и не се приемаш насериозно носи само победи - заявявам е верен :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: vakaken в Април 18, 2010, 17:10
отивам аз до една компания 3 или 5 момичета, от което 1 някаде към 8 9, неги познавах и казвам нещо от рода на "как сме" и момичетата откликнаха добре с изключение на таргета. Тя направи най-първичната реакция,  докато другите започваха разговор с мен тя просто се обърна с гръб и стоеше така неестествено известно време и след това се изниза

Някой може ли да каже как бихте избегнали подобна ситуация или след като стане факт - как да се справите с нея :) ?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: OneTreeHill в Април 18, 2010, 17:26
Някой може ли да каже как бихте избегнали подобна ситуация или след като стане факт - как да се справите с нея :) ?

"Приятелката ви винаги ли е толкова срамежлива?  "
Чудесно НЕГ-че за подобна ситуация
П.С Как да го изтрия тва горното без цитата? ???


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: slayer в Април 18, 2010, 17:40
Цитат
отивам аз до една компания 3 или 5 момичета, от което 1 някаде към 8 9, неги познавах и казвам нещо от рода на "как сме" и момичетата откликнаха добре с изключение на таргета. Тя направи най-първичната реакция,  докато другите започваха разговор с мен тя просто се обърна с гръб и стоеше така неестествено известно време и след това се изниза

'Зимаш и компанията бате... до този момент тя е била алфичката ? всичките й приятелки на нея са се кефили и са правили ?евала?. До момента, в който идваш ти ? почват с теб да си говорят, нейният ранг спада, за сметка на твоя. Няма начин тя да ти се подкефи ? все пак е смотана кифла ? и да ти вдигне ранга още повече за сметка на своя си. Можеше да я бъзикнеш нещо от типа /хем бъзик, хем комплимент/:
?Ех каква си ревнива ? видя, че приятелките ти си приказват с мен и веднага завидя. Стига де ? няма да ти ги открадна ? виж какво си хубаво, нежно момиче ? не бих посмял... аз идвам само с най-добри ... и съвсем леко порочни /това с широка, 3 декара усмивка/ намерения... :)?


Титла: Re:Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: meto в Януари 30, 2011, 15:29
А някой как би излезнал от следната ситуация... :
Обясняваш се нещо за предишната вечер ( както беше в моя случай,бях пиян и званях по никое време и то на непозната мацка..както и да е..) и на другата вечер се извиняваш един вид (извинението е само като вид да завържа разговор -поне аз така исках да стане.) и ти кажат ок да не се потравя повече (аз тотално затъпях  :-X :-\ :D )


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Andrey в Февруари 16, 2011, 23:29
   Ето и от мен една ранна - тазсутришна шитка.
Приказвам си 20-ина минути с една мацка, рано преди работа. На тръгване използвам крайноефективното до момента (и взето от този сайт, разбуира се  ;) ):
-Ти беше А*****, нали? Я да си го запиша, че на моята възраст вече забравям все по-често...
Вадя телефона си, поиша името и продължавам:
-Абе тоя скапан телефон не ми дава да запаметя ако не е попълнено полето с номера. Я давай - 08....?
-Е-е-е! По-заучена реплика не бях чувала досега! И ти к'во? Очакваш с нея да ми вземеш телефона ли?
-И да си легнем довечера, разбира се. Но без номера няма как дори едно кафе да изпием, така че щом ще си лягаме - слушам те...?
Мацката се оцъкли. Наложи се да посменим темата и изгубих още 10-ина минути в глупави разговори.
След това си настоявам:
-Как ти беше името, извинявай? Като не го записах и не ми се еидя важно да го запомня...
Тя се засмя.
Вадя пак телефона.
-Последен шанс. Инъче губиш раздаването.
И го даде. Тези дни се уговорихме да излезем.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Cekov в Февруари 26, 2011, 21:58
   Ето и от мен една ранна - тазсутришна шитка.
Приказвам си 20-ина минути с една мацка, рано преди работа. На тръгване използвам крайноефективното до момента (и взето от този сайт, разбуира се  ;) ):
-Ти беше А*****, нали? Я да си го запиша, че на моята възраст вече забравям все по-често...
Вадя телефона си, поиша името и продължавам:
-Абе тоя скапан телефон не ми дава да запаметя ако не е попълнено полето с номера. Я давай - 08....?
-Е-е-е! По-заучена реплика не бях чувала досега! И ти к'во? Очакваш с нея да ми вземеш телефона ли?
-И да си легнем довечера, разбира се. Но без номера няма как дори едно кафе да изпием, така че щом ще си лягаме - слушам те...?
Мацката се оцъкли. Наложи се да посменим темата и изгубих още 10-ина минути в глупави разговори.
След това си настоявам:
-Как ти беше името, извинявай? Като не го записах и не ми се еидя важно да го запомня...
Тя се засмя.
Вадя пак телефона.
-Последен шанс. Инъче губиш раздаването.
И го даде. Тези дни се уговорихме да излезем.
Андрей, с мойта реплика много ти връзват :D ше трябва да я пробвам и аз някой път. Успех


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Andrey в Февруари 26, 2011, 22:03
Уникална е, Братле! Евала! Връзват и още как!
Ама ако знаеш и колко брутални откази имам... не е истина... ;D


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Cekov в Февруари 26, 2011, 22:04
Уникална е, Братле! Евала! Връзват и още как!
Ама ако знаеш и колко брутални откази имам... не е истина... ;D
Трябва да има... иначе става еднообразно и безинтересно.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: street_fighter в Юли 14, 2011, 18:38
Здравейте.Новак съм и имам още много да уча,но искам да споделя с Вас успешен трик за NEG + кино ескалация със начален етап за кис клоуз.Надявам се да пиша в правилният раздел.Моля ако не е така админите да ме поправят.

На много от нас ни се случва,когато говорим с мацката,тя да не чува какво казваме и да се налага да повтаряме това което и говорим.Повтарянето според мен си е пълен шит и тотално сваля ранг-а.Ето моята теория ( и практика ) в подобна ситуация.Изпробвано е и работи на 100%!!!

HB : Моля?/Какво каза?/Не те чух?
Ти : Лекичко се пресягаш,отместваш косата и и започваш да галиш много нежно ушенцето отзад.....
HB : Какво правиш? /в повечето случаи няма да се отмести ако преди това си си изиграл играта правилно./
TИ : Усилвам ти апаратчето.... следва смях.

После задължително демонстрираш стойност като и казваш,че всъщност това леко потъркване по ушната мидичка отзад е силно енергийно поле и благодарение на това и засилваш енергията.Това не е измислица.Можете да го проверите.

Надявам се да съм помогнал :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: stone в Юли 14, 2011, 18:59
бре, това звучи добре. ще го пробвам. американско ли е, или български оригинал?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: street_fighter в Юли 14, 2011, 19:32
бре, това звучи добре. ще го пробвам. американско ли е, или български оригинал?

не съм го учил от никъде.Случайно го направих и го приложих няколко пъти с абсолютен успех :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: TreantBG в Юли 14, 2011, 22:36
отивам аз до една компания 3 или 5 момичета, от което 1 някаде към 8 9, неги познавах и казвам нещо от рода на "как сме" и момичетата откликнаха добре с изключение на таргета. Тя направи най-първичната реакция,  докато другите започваха разговор с мен тя просто се обърна с гръб и стоеше така неестествено известно време и след това се изниза

Някой може ли да каже как бихте избегнали подобна ситуация или след като стане факт - как да се справите с нея :) ?

С яко НЕГ-ове.
Ако се обърне с гръб към теб, се обръщаш към приятелките и, и им казваш да те представят с нещо такова:

"Винаги ли е толкова груба вашата приятелка, представете/запознайте ме, не бъдете и вие груби."

ако пък не върви, направо сменяш таргета на приятелките и офейкваш:

"Може ли да заема приятелката ви за малко, ще ви я върна скоро"

или

"Искате ли да ви покажа фокус? Затворете си очите."
Затварят си очите и взимаш таргета и бегаш и не се връщаш :D


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: hristomitkov в Ноември 09, 2011, 00:54
Преди три дни една приятелка се прибра от Франция за няколко дни и се уговорихме да сформираме някаква групичка и да се срещнем в някое заведение. Въпросната приятелка (27г, висок интелект, красиво лице,свръх тегло, кучка) беше с две други приятелки - едната я познавах (27г, много красиво лице, блондинка със сини очи, красиво тяло, тип кучка, не много висок интелект), а другата беше нова звезда ( 25г, красиво лице, брюнетка, сини очи, висок интелект, чар, тяло-средна работа) - Таргета. След около час разни разговори и шегички девойките се поразчупиха и тези, които вече познавах започнаха с опитите за шитване:
1) - Ти сега като отказа цигарите и пиенето сигурно и секс си спрял да правиш?
Отговор: (със супер огромна усмивка) Смених пиенето с преследване на мацки. Сигурно ми личи, защото все по-често ме заговарят на улицата.
Русата остана с пръст в устата, а брюнетката се развесели още повече.
2) - (заповеднически тон) Подай ми фотоапарата за да разгледам снимките.
Отговор: - (спокоен тон) Не знаеш ли, че номера със заповедите при мен не минава? (пауза) Ще ти го дам, но какво ще ми дадеш ти?
3) - (заповеднически тон) Погрижи се за приятелката ми и й подай сосовете.
Отговор: - (с усмивка и закчлив тон) Белия сос каде го предпочиташ? (пауза) Или няма значение...важното е да е много, нали.
След това със соса кучките се отказаха да ме шитват и се заеха с другите две момчета на масата.
В края на вечерта чаровното момиче ми даде телефона си с най-голям кеф.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Kejtarn в Ноември 12, 2011, 19:12
В Англия понеже клубовете имат външни smoking areas, ето пример:
Случайна мацка те пита за цигара:
1. Даваш й - взема я и си тръгва.
2. - А ти какво ще ми дадеш? - Лек смях от типа "аа не, няма начин", обръща се и си тръгва да търси някой балък.

Правил съм и двете. Идеи за по-продуктивен подход?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: street_fighter в Ноември 13, 2011, 02:50
аз ако съм бих влезнал обратно малко след това и бих и изпил чашата с уйски примерно.Не казвам,че това е най-доброто,но аз така бих направил :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: auspider в Януари 01, 2012, 17:51
Шит-имам си приятел
аз-И аз имам да ги запознаем
тя-Аз моят не го давам


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: ifresh в Януари 01, 2012, 19:02
Цитат
Шит-имам си приятел
аз-И аз имам да ги запознаем
тя-Аз моят не го давам

Влезнал си и във фрейма и в допълнение си и отговорил на логическо ниво.

Koгато една жена ти каже, че си има приятел - тя или си има такъв в действителност, или те пробва, за да се докажеш пред нея.
И в двата случая, жената следи за реакцията ти. Често дори думите ти, като реакция нямат толкова стойност, колкото това какво показваш с тялото си. Променя ли се интонацията ти, зацепваш ли, отказваш ли се пред първите пречки и т.н.

Според мен, една от добрите реакции на  "Шит-имам си приятел" е да не го приемаш, лично или като отказ. Спокойната реакция и хладнокръвие може да ни отличи от много други мъже, които биха се афектирали и отказали, преди още да са започнали играта. Хумора, в допълнение е силното оръжие в случая, естествено без да се прекалява с него.

Вариантите за отговор са много:

Ти:"Чудесно, тъкмо ще има кой да те забавлява, когато ме няма" или "Жалко, мислех да се оженя за теб, да ти подаря златен пръстен и да отидем на околосветско пътешествие в............"  и т.н.

Целта с тези отговори е да изключиш т.нар. логическо мислене на жената и да превключиш на емоционално ниво. От там пътят към женското сърце става по-лесен.
Включването на повече елементи в отговора ти дава повече възможности на жената да се закачи на някоя от твоите "кукички".


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: PlovdivMaina в Януари 01, 2012, 19:27
Колежка, в кафето в университета с нея си прекарваме страхотно сутринта, после иска да и направя рози (от салфетка  ;D ) и си тръгваме заедно, като се разделяме ми вика: "Довечера ще се ходи някъде, да довършим започнатото". По-късно се уговаряме за дискотека, вечерта и пиша за дискотеката нещо и тя ми пише: "Ами ние ще сме по женски, ще ходим на лов за мъже и може да ти е некомфортно с нас"  ::)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: auspider в Януари 21, 2012, 00:23
Айде дай си номера, и да се уговорим
« Тя» не съм толкова лесна
« Аз» за мен трудни няма
« Тя» хахах така ли
« Тя » а какви има?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: evolution-I в Март 22, 2012, 22:16
шит-това ли е най-интересното ти занимание?
аз-не,имам и още едно  :)
крадец съм...на женски сърца  ;) <--(това е от форума)

след това продължи
шит-и колко си откраднал?
аз-колкото съм поискал  ;D

как ви се струва ;дд


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: evolution-I в Март 22, 2012, 22:50
сорри за спама,ама е важно  :-\

аз-ще си тръгна
тя-на никого няма да липсаш...

и тотално забих...


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: consilieri в Март 22, 2012, 23:10
сорри за спама,ама е важно  :-\

аз-ще си тръгна
тя-на никого няма да липсаш...

и тотално забих...

Отг.: А на първо четене правиш впечатление на някого.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: WhatAFart в Април 11, 2012, 13:19
Тя: подръж ми чантичката
Аз: не съм закачалка
Тя: ами ще станеш ---> как бихте отговорили на това, защото нещо зациклих.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: consilieri в Април 11, 2012, 14:29
Тя: подръж ми чантичката
Аз: не съм закачалка
Тя: ами ще станеш ---> как бихте отговорили на това, защото нещо зациклих.

Поглеждаш я след това към чатала ти и:
Отг.: За тази закачалка, бая ще трябва да се потрудиш.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: AlphaStar в Февруари 15, 2013, 19:45
На двата най-често срещани типа шитки имам готов отговор:

1.Шит тест-заповед
ХБ:Свали си очилата! ,Донеси ми вода! и др....
ПУА:Искаш да си сваля очилата??? Нали се разбрахме, че в нашто семейство аз командвам!

2.Шит тест-подигравка
ХБ:Смешна прическа ; Това беше глупаво ; Много си смотан и т.н.
ПУА:Странен комплимент, но ще го приема. Благодаря ти!

Отговорите не са най-дълбоките творения на света, но са вариант ако не можем да измислим нещо по-умно на момента, вместо да седим и да мълчим тъпо както на всички ни се е случвали :П


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: BolD в Март 20, 2013, 11:12
Шит-имам си приятел
аз-И аз имам да ги запознаем
тя-Аз моят не го давам

тя: имам си приятел
аз: От колко време сте заедно
тя: бла бла бла :D
аз: (широка усмивка) Супер... крайно време е да се разделите
тя: (смее се)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 14:50
Малко да поизтупам темата от прахта....
Една позната (9-ка, на 33+ години), онзи ден се видяхме и си купи нови очила. Аз и взех отстъпка от цената. Казах и че сега трябва да почерпи, за да и върви като по вода и всичко да и е на късмет (сподели ми BTW, че от 3 месеца се разделила с приятеля си, имаче нямаше да я закачам). Не помня как точно се завъртя разговора и тя ми каза, че тя е моят подарък и взе да ми говори едни такива мърсотийки, закачки. Казах и да се вържи прилично в работно време, а след него може да е мръсницата, която иска да бъде, ... А-У и т.н., и всичко с усмивка, разбира се. И двамата говорихме в шеговития тон. Разбрахме се да се видим в събота, тя трябваще да мине покрай мен понеже имаше един работен (да го наречем) ангажимент. Но когато и се обадих (по работа), тя каза, че няма да може в събота и ще мине във вторник.
Днес и написах един смс от рода:
АЗ: "Виждаш ли, понеже в събота не почерпи за новите очила, сега докара студ, дъжд и зима? Сега какво ще направиш, за да се поправиш?" (еми то събота си беше лято 20+'С, а от неделя, студ, дъжд, 5'С)
ТЯ: "Absol.nishto"

И сега? Да си карам моята игра или...?
Мислех да и отфоворя нещо от рода на:
"Айде сега с лошо... Аз пък мислех, вечерята от тебе, коктейлите от мене... Обаче, явно не можеш да готвиш! А пиене без мезе, не е добра идея! Най-добре като се научиш, тогава да пробваме! ;)"
...или нещо от сорта.
Дайте идеи! Казвайте спешно, какво да отговарям, така че хем да не съм нийди, хем да запазя ранга...  :)

ПП. Предистория малко...
Преди една-две години ме беше поканила у тях, но аз понеже си имах сериозна приятелка, не я ощастливих. А и тя си имаше един мухльо, който много я ревнуваше от мен, и веднъж по този повод тя му казала: "Не се притеснявай! Ако имаше нещо да става, щеше да стане. Пък и той си е жубав мъж...". Та сега ми се надува май нещо...  ;D


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 15:17
Малко да поизтупам темата от прахта....
Една позната (9-ка, на 33+ години), онзи ден се видяхме и си купи нови очила. Аз и взех отстъпка от цената. Казах и че сега трябва да почерпи, за да и върви като по вода и всичко да и е на късмет (сподели ми BTW, че от 3 месеца се разделила с приятеля си, имаче нямаше да я закачам). Не помня как точно се завъртя разговора и тя ми каза, че тя е моят подарък и взе да ми говори едни такива мърсотийки, закачки. Казах и да се вържи прилично в работно време, а след него може да е мръсницата, която иска да бъде, ... А-У и т.н., и всичко с усмивка, разбира се. И двамата говорихме в шеговития тон. Разбрахме се да се видим в събота, тя трябваще да мине покрай мен понеже имаше един работен (да го наречем) ангажимент. Но когато и се обадих (по работа), тя каза, че няма да може в събота и ще мине във вторник.
Днес и написах един смс от рода:
АЗ: "Виждаш ли, понеже в събота не почерпи за новите очила, сега докара студ, дъжд и зима? Сега какво ще направиш, за да се поправиш?" (еми то събота си беше лято 20+'С, а от неделя, студ, дъжд, 5'С)
ТЯ: "Absol.nishto"

И сега? Да си карам моята игра или...?
Мислех да и отфоворя нещо от рода на:
"Айде сега с лошо... Аз пък мислех, вечерята от тебе, коктейлите от мене... Обаче, явно не можеш да готвиш! А пиене без мезе, не е добра идея! Най-добре като се научиш, тогава да пробваме! ;)"
...или нещо от сорта.
Дайте идеи! Казвайте спешно, какво да отговарям, така че хем да не съм нийди, хем да запазя ранга...  :)

ПП. Предистория малко...
Преди една-две години ме беше поканила у тях, но аз понеже си имах сериозна приятелка, не я ощастливих. А и тя си имаше един мухльо, който много я ревнуваше от мен, и веднъж по този повод тя му казала: "Не се притеснявай! Ако имаше нещо да става, щеше да стане. Пък и той си е хубав мъж..." (това по нейните думи, дали му го е казала или ме е сваляла тогава, не знам).
Та сега ми се надува май нещо...  ;D


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: sinner в Април 08, 2013, 17:37

 Не е трябвало да пишеш този смс - за мен това е грешката. Чакай си вторника, за когато сте се разбрали и така. Знам защо си го пратил смс-а - дошъл ти е на акъла готин лаф и си решил да поддържаш емоцията. Да и аз съм го правил това ,но в случая май си предОбрил работата. Дето се казва минало бешело вече;) Общо взето леко се е почувствала принудена да прави нещо, за да се реваншира, което и е дошло в повече или пък си я хванал в кофти момент. Нали знаеш много е важно в какво настроение ги хващаш жените.
 За добър отговор не знам - тоя който си замислил, накрая с това "Най-добре като се научиш, тогава да пробваме! Wink" още повече се закопаваш към бездната. Не съм голям спец по смс-ите затова нека колегите да предложат удачен отговор. Единият вариант е игнор и си чакаш вторник да се скивате, или нещо майтапчийско от сорта - "Споко ве, няма да ти излезе толкова скъпо почерпката - един захарен памук или суха паста "Балкан" и готово, аз съм скромно момче" :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 18:03
Много добър отговор! Личи си кой е старши и кой младши в играта! Благодаря ти! Да чуем и другите! :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: sweet_chalga в Април 08, 2013, 18:36
Аз си мисля, че човек трябва да знае кога да спре. За да не се превърне закачката в досадно натякване и да се тълкува като дребнавост.
Момичето и правят услуга, след които и се напомня периодично за тази услуга и тя накрая склонява. Ами ако се зачуди - дали това няма да се повтаря в бъдеще и си направи грешни изводи?
По-добре би било услугата с намалените очила да е повод, а не причина за среща. Предполагам има и други теми за които да говорите. Ако иска да почерпи, ще почерпи. Ако не иска, няма.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: PU_як в Април 08, 2013, 19:06
Мислех да и отфоворя нещо от рода на:
"Айде сега с лошо... Аз пък мислех, вечерята от тебе, коктейлите от мене... Обаче, явно не можеш да готвиш! А пиене без мезе, не е добра идея! Най-добре като се научиш, тогава да пробваме! ;)"

Тва е толкова дълго, че накрая му забравих началото. Ако се концентрирам да го осмисля сигурно е и забавно някъде по средата, ама не ми се мисли сега.....а на готините мацки пък съвсем не им семисли да разгадават СМС-и, които заемат 3 екрана.
Не те критикувам, а просто казвам, че звучи като че се обясняваш, а не като че я бъзикаш ....


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 19:39
Аз си мисля, че човек трябва да знае кога да спре. За да не се превърне закачката в досадно натякване и да се тълкува като дребнавост.
Момичето и правят услуга, след които и се напомня периодично за тази услуга и тя накрая склонява. Ами ако се зачуди - дали това няма да се повтаря в бъдеще и си направи грешни изводи?
По-добре би било услугата с намалените очила да е повод, а не причина за среща. Предполагам има и други теми за които да говорите. Ако иска да почерпи, ще почерпи. Ако не иска, няма.
Колега sweet_chalga,
За дребнавост и дума не може да става. Познаваме се от 3 години и се знаем мн.добре, кой какъв е! Аз съм ларж за мацката до мен (защото е моето момиче в дадения момент и искам да я карам да се чувства добре по всякакъв начин), а тя си търси финансова обезпеченост ("чичко паричко" ли му казваха?!). Разбираш ли разликата?! НО, дори такива жени, се отегчават от комерсант и понякога искат да бъдат с истински мъж в леглото и това е моята роля!!! Който иска да я облича и да си плаща, без да знае какво ще получи, моля! Тя си знае, че е хубава и мъжете и се лепят като "*** на мед", затова го израе тежко и дори леко комерсиално, с висок бийч шийлд!!! Знае си цената и гледа да се пласира. Но не е ли така при всички застаряващи красавици?! Аз обаче не съм от онези нийди пичове, които са готови ма всичко (дори са си плащат), за да имат хубави мацки. Просто защото имам самочувствие. Живота така е подредил нещата, че рядко се срещаме, а когато това стане, често погшедите ни се засичат и тя ме гледа директно в очите за дълго (след някакво изказване). Определено играе мн.добре. А ако аз не съм активен и не я преследвам, в следващите 1-2години пак ще се разминем. Какво да чакам да ми се поднесе сама на тепсия ли? Лузър ли да го играя и да чакам чудо?!

Не те критикувам, а просто казвам, че звучи като че се обясняваш, а не като че я бъзикаш...
Напротив колега PU_як,
Приемам критиката за градивна. Така че, критикувайте на воля. Явно смс-а не съм го написал добре, а и както ти каза за един от смс-ите (който не пуснах), то е толкова дълго, че му забравих началото. Затова по-скоро се надявах на примери от ваша страна, какво би трябвало да кажа/напиша, а не само критика (ясно е че без нея не може).


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 20:26
Днес и написах един смс от рода:
АЗ: Виждаш ли, понеже в събота не почерпи за новите очила, сега докара студ, дъжд и зима? Сега какво ще направиш, за да се поправиш?
ТЯ: Absol.nishto
продължение от днес
АЗ: Споко, няма да ти излезе толкова скъпо почерпката - един захарен памук или суха паста "Балкан" и готово, аз съм скромно момче :) (както sinner предложи- мн.ми хареса)
ТЯ: Az obache veche ne ,

Хахаха!
Мнения??? :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: PU_як в Април 08, 2013, 20:49
Абе тая те реже на поразия, приключил си там, не разбираш ли
И чудеса от храброст да направиш със забавни смс-и е загубено, какво се пънеш още


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: ilian_790112 в Април 08, 2013, 21:00
Днес и написах един смс от рода:
АЗ: Виждаш ли, понеже в събота не почерпи за новите очила, сега докара студ, дъжд и зима? Сега какво ще направиш, за да се поправиш?
ТЯ: Absol.nishto
продължение от днес
АЗ: Споко, няма да ти излезе толкова скъпо почерпката - един захарен памук или суха паста "Балкан" и готово, аз съм скромно момче :) (както sinner предложи- мн.ми хареса)
ТЯ: Az obache veche ne ,

Хахаха!
Мнения??? :)

   Много лош отговор. Не се връзвай на всяка идея, която някой ти дава, а помисли. Това е битка на фреймове. Трябва да вдигаш не само емоцията, но и да държиш фрейм.
   "Споко, няма да ти излезе толкова скъпо почерпката - един захарен памук или суха паста "Балкан" и готово, аз съм скромно момче :) " е кофти отговор, защото така налагаш един силноподценен ранг от твоя страна. Ти се задоволяваш със захарен памук и суха паста.  ;)
Вместо това трябваше да преувеличиш нагоре:

   "Споко, няма да ти излезе толкова скъпо почерпката - една бутилка Jack Daniels и ново бентли, че старото вече се поизноси. За съжаление обаче, май си бедна като църковна мишка. Така че, като за начало можеш да пробваш с един коктейл "Оргазъм"  ;)"Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: sinner в Април 08, 2013, 22:06

 Аз написах, как вероятно аз щях да отговоря - никого не ангажирам с мнението си :) Споменах и че смс-те не са ми сила, но идеята на моя вариант е не, че буквално се задоволява със суха паста, а просто по-нестандартно предложение за почерпка, което ще я усмихне ако има чувство за хумор- а не тривиалното - кафе, бира, уиски. Все пак това не е точна наука и всеки си има мнение и подход.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 08, 2013, 23:27
Момчета, всеки си има подход! Най-важното е че генерираме идеи, едни от нас -лоши (моя милост), други по-добри, трети с шедьоври. Както и да е. Най-много ми допада това, че Илиян направи бърз разбор на ситуацията и докто а се чудех да я мачкач ли или да я забавлявам, той като че ли най-вярно (поне на мен ми допадна) усети що за стока е таргета и я "смачка с усмивка на лицето". С друи думи казано "преби я нежно", ако въобще сваряват такива противоречиви словосъчетания.

Дотук добре! Разбрахме си грешката!
Някакви съвети за утре (ако се видим)?

Абе тая те реже на поразия, приключил си там, не разбираш ли?!
И чудеса от храброст да направиш със забавни смс-и е загубено, какво се пънеш още
Колега,
Ценя твоето мнение, както и това на всяка една личност тук! НО, запомни: в живота винаги единя "реже" другия! Таргета (9-10), ще реже теб. Ти пък ще режеш 2-ки и 3-ки, нали така?! Висш пилотаж за мен е да спечелиш, загубена на пръв поглед битка. Че то лесните някой брои ли ги? Ако ти търсиш "мекото на баницата", и лесния път, то аз не се задоволявам с това. Аз обичам битките, тези трудните, на пръв поглед невъзможните. Защото другото си го имам и за него не ми трябват ученията и уменията на PUA. Тук съм, за да се развивам, както като личност, така и социално. Аз не искам да гледам как живота минава и да се задоволявам с това което той (животът) ми поднася. Аз искам много повече от това и ще си го взема. Защото аз съм роден боец и не хленча, нито пък се предавам от тъпи ШИТ-ове, Бийч-Шийлдове и др. Това не ме плаши, нито ме отказва! Напротив, от това само енергията ми нараства, неимоверно! Започвам да си представям таргета как след FC ще ме гледа в очите и няма са и се вярва, осъзнавайки каква глупачка е била, бягайки толкова дълго от нещо нечовешки хубаво. Така мисля аз и това съм АЗ! Разбира се това е мое мнение и всеки има право на свое.
Още веднъж благодаря на всички и на теб за критиките. Те са градивни и ми дават възможност да погледна нещата от много гледни точки - вашите. Това ме кара да израствам бързо и качествено, да ставам все по-голям!
Поздрави на всички играчи.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: ilian_790112 в Април 09, 2013, 06:24

 Аз написах, как вероятно аз щях да отговоря - никого не ангажирам с мнението си :) Споменах и че смс-те не са ми сила, но идеята на моя вариант е не, че буквално се задоволява със суха паста, а просто по-нестандартно предложение за почерпка, което ще я усмихне ако има чувство за хумор- а не тривиалното - кафе, бира, уиски. Все пак това не е точна наука и всеки си има мнение и подход.

   Да, оригинално е и забавно. Но силно подценения фрейм, който налага си остава. Можеш да го ползваш в случаите, в които ти ще черпиш нея. Примерно тя ти отговаря:

"Хаха, бентли! А с какво ще си заслужиш това бентли. Какво ще получа аз в замяна?"

И ти:

 "Споко, няма да се притесняваш изобщо. Има една сладкарничка наблизо, имаш един захарен памук, сокче и суха паста "Балкан" от мен. Даже май и тулумбички правеха  ;)  "


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: PU_як в Април 09, 2013, 07:42
Абе тая те реже на поразия, приключил си там, не разбираш ли?!
И чудеса от храброст да направиш със забавни смс-и е загубено, какво се пънеш още
Колега,
Ценя твоето мнение, както и това на всяка една личност тук! НО, запомни: в живота винаги единя "реже" другия! Таргета (9-10), ще реже теб. Ти пък ще режеш 2-ки и 3-ки, нали така?! Висш пилотаж за мен е да спечелиш, загубена на пръв поглед битка. Че то лесните някой брои ли ги? Ако ти търсиш "мекото на баницата", и лесния път, то аз не се задоволявам с това. Аз обичам битките, тези трудните, на пръв поглед невъзможните. Защото другото си го имам и за него не ми трябват ученията и уменията на PUA. Тук съм, за да се развивам, както като личност, така и социално. Аз не искам да гледам как живота минава и да се задоволявам с това което той (животът) ми поднася. Аз искам много повече от това и ще си го взема. Защото аз съм роден боец и не хленча, нито пък се предавам от тъпи ШИТ-ове, Бийч-Шийлдове и др. Това не ме плаши, нито ме отказва! Напротив, от това само енергията ми нараства, неимоверно! Започвам да си представям таргета как след FC ще ме гледа в очите и няма са и се вярва, осъзнавайки каква глупачка е била, бягайки толкова дълго от нещо нечовешки хубаво. Така мисля аз и това съм АЗ! Разбира се това е мое мнение и всеки има право на свое.

Това ти го цитирам цялото, за да го прочетеш пак и да осъзнаеш, че общуването с жените не е боксов мач, та да се бориш и дане се отказваш и т.н. клишета от спортните рубрики.
"Личностното усъвършенстване", за което ти говорят тук е да не лазиш на колене пред някоя мацка и да се правиш на шут, когато тя очевидно няма интерес към теб. А тук случая е такъв. Съжалявам.
Най-лесно е да натиснеш Некст, но в много от случаите е и най-умното.
Но ти желая успех с разработването на нови остроумни СМС-и към същата мацка и не забравяй да ни информираш за отговорите и, макар че лесно могат да се предскажат....
"Каква глупачка е била че не те е оценила и е бягала от теб".....Човече!!!  :o


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Ghost Rider в Април 10, 2013, 20:27
Pu_як,
Благодаря за пожеланията и съветите. Ще ги отразя през призмата на моите виждания и ще ползвам всичко, което сметна за полезно.
Днес таргета ми се обади, уточнихме каквото имаше в работен смисъл. Започна да води някакъв разговор и кога сме щяли да се видим, но нали по всеобщо мнение не е трябвало да давам толкова газ (че изглеждам нийди), та и казах че съм зает в следващите дни и виждането остана за следващата седмица. Казах и да ми се обади когато иска и приключих разговора бързо-бързо, за да не изпадна в друга нийди ситуация. Тя дори ме можа да си довърши изречението. Сега ще видим какво ще стане в бъдеще. Докато стоя настрани от нея, започна нещо друго интересно. Не се бях чувал с една 8-ка от лятото, и за моя изненада тя сутринта ми писа във Фейса. Каза мие се развела и разни други неща. Та ще видим какво развитие ще има и там. Дано да бъде в стейт, когато дойде момента. Трябва са съм подготвен дотогава, да няма издънки, както с първия таргет (9-ката). И разбира се ще има рапорт... :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Manowar в Април 10, 2013, 21:25
Шит - Ще ти изневерявам! Не разбираш ли?
Аз - Пък ти си мислиш, че аз няма нали?!?(с най спокойния и сериозен тон на който съм способен)Преди много много време. Нещо я бях ядосал в спалнята.

Шит - Много грозна пишка имаш. (не знам кво му е грозното, аз си го харесвам, мойто гардже си е)
Аз - Лапай, да не гледаш. (Май тук сбърках, щото ми пожела да се шибам).


Шит - Абсурд да правя секс с теб.
Аз - Само за свирка, не съм навитак, благодарско.

Шит - Седнал си ми мястото. (не знам защо реши, че е нейното. Аз заставам на централното място)
Аз - Седни при ........ само внимавай, щото е много палав.


Шит - Не ме привличаш, сори пич.
Аз - Аз нали знаеш, за магнитите кога се привличат и кога се отблъскват?
Тя - Да знам. И кво?
Аз - Ами аз съм окей, изглежда ти си обратна, за това не те привличам. (май много сложно и дойде щото загря след 3 часа кво искам да кажа)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Април 26, 2013, 16:06
Manowar еее... много яко  :-[


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Април 26, 2013, 16:27
...да споделя и аз нещо...има е една мацка заедно ходим на танци...като танцува с другите винаги е мила и усмихната, обаче като дойде момента да танцува с мен и става направо лед :) и каквото и да я заговоря, тя или нищо не казва или ми прави забележка да не приказвам..."негва" ме без да и' мигне окото...това си е пълна "шитка" за мен... пуснах и покана за приятелство във ФБ, никакъв отговор...


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Fur1ous в Април 29, 2013, 15:13
Това не си е шитка , момичето не те харесва. Може да и биеш игнор и като те види , че се забавляваш с останалите момичета , да дойде да те потърси самата тя.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Април 29, 2013, 23:45
Fur1ous
прие поканата...но за сега се надува...аз не съм "първа" младост... а тя е на 19г и си мисля, че май това е проблема...стяга се от мене...а имам някакво чувство, че май няма опит с мъжете... навремето бях специалист по тая болест хаххх ;)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Април 30, 2013, 00:47
Fur1ous
...прав си за игнора...така и ще направя...да видим какво ще стане...както казва Лао Дзъ - "не е важна крайната цел, важено е пътуването", т.е. важно е да се забавляваш, вземеш ли се много на сериозно...загубен си :)))


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: CONQUISTADOR в Април 30, 2013, 08:22
Реална ситуация от снощи , вие кажете шит ли е , какво е! Седим си компания (8-10 души )в едно заведение и си лафим.До мен е едно момиче К , до нея още едно В.Аз се навеждам да кажа на К нещо на уше и В изстреля : paconi4 не сваляй К , много е малка за теб!Вярно че е по малка ама е пълнолетна по българското законодателство а аз не съм на 60 г. И аз съответно  :o , защо така реагира при положение че няма реална свалка.Кво ще кажете ?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: HardWorkBeatsTalent в Април 30, 2013, 12:55
Абе не знам шит ли е, бъзик ли е... ама не е нещо, на което е добре да замълчиш. (може да направиш и пълен игнор де и да си продължиш да говориш на К)

Аз бих отговорил: ''В, недей да ревнуваш.''
Може и: '' Виж колко е хубава, как да не я свалям? '' (и може да я гушнеш нещо или ддзн)

А тая В що е реагирала така..ддзн.. На мен това ми се е случвало само, че с момче. Седя си аз до едно момиче и говорим и един приятел вика: '' Ти сваляш ли я тая'' .. това си е малко АМОГ.. не е хубаво да замълчиш.

Има вариант мацката да има някакъв интерес към теб и затова да те е шитнала така. Но също толкова вероятно е просто да се бъзика... трябва ти да си прецениш... ква е тая мацка, кви са ви отношенията ... аз как да знам?

:)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Април 30, 2013, 23:34
paconi4
малка, малка...ама ще порасне...нежзнам, братле...това е една много шит... ситуация...аз съм привържъник на идеята за "атака" на ниво процес, т.е. действие на момента...аз бих продължил...най-вероятно тази която те пита не е "шитка", а е "уинг" на другата ...така мисля...имаш ли таргет...гониш до дупка, или до две дупки ;) :)))


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: CONQUISTADOR в Май 01, 2013, 09:50
paconi4
малка, малка...ама ще порасне...нежзнам, братле...това е една много шит... ситуация...аз съм привържъник на идеята за "атака" на ниво процес, т.е. действие на момента...аз бих продължил...най-вероятно тази която те пита не е "шитка", а е "уинг" на другата ...така мисля...имаш ли таргет...гониш до дупка, или до две дупки ;) :)))

"Малката" не е толкова малка на 19 г е и е страшен сладур.Никога не съм я свалял.Единствено във фейса бях постнал един коментар че има хубави очи и ми харесват.Двете В и К са приятелки , едва ли знаят какво е уинг една на друга.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: luckyboy в Май 01, 2013, 10:40
paconi4
те не знаят какво е wing, в нашия смисъл, но не подценявай жените...готови са на всичко за да се доберат, до теб...когато искат нещо от теб, няма много да се дърпат, решът ли да се лигавя, обаче могат да ти стъжнат живота...ситуацията е такава, че е пълно с грешни ходове от твоя страна, а и по принцип си е много гадно за всеки мъж, който би се озовал на твое място...трябва добре да се помисли, от тук на татъка...за да има успех...аз самия съм попадал в подобна ситуация,няколко пъти, и това, че мацката е wing, го казвам само от собствен опит....


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: malko_zobq в Май 01, 2013, 15:15
еми значи преди 2-3 дни бях на някво купонче и там с една мацка (9тка)тя е на 20 аз съм на 18 но не ми личи и си мяткахме някви лафчета от време на време (но аз през повечето време пиех или ми разправяха някви простотии и тн.) после вече като купона умря се бяхме събрали 5-6 човека и си говорихме и така се заговорих с мацката после тя дойде при мене на дивана и легна върху гърдите ми и продължихме да си говорим някви неща.След това тръгнахме да се прибираме кой от къде е и тя ме викна да хода на кафе с нея но мноо ми се спеше и тя ме пита за скупе казах и го ама нейния нямаше каде да го запиша пък камоли да го запомна и така тръгнах си..И си мислех че е изгубена кауза защото го изиграх доста зле нали..И вчера гледам ме е адднала в скупе и си писахме поне 4 часа и накрая се стигна до това и некво зацепих доста тъпо.
от вчера:
...
ЯЗЕ:ох какво ти мисля..
ТАРГЕТ:какво .. :)
ЯЗЕ:само хубави неща...
ТАРГЕТ:ооо айде... да те чакам ли ?
...
след това забих леко защото тя живее малко далече от нас и това беше в 3 чеса през нощта некаде и малко след това тя си легна и сега ми е мега жалкото и нз точно кво да права : /


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: CONQUISTADOR в Май 01, 2013, 15:23
..............................и нз точно кво да права : /


Може да спреш да си измисляш и да пишеш глупости.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: malko_zobq в Май 01, 2013, 16:03
..............................и нз точно кво да права : /


Може да спреш да си измисляш и да пишеш глупости.
просто исках нещо като съвет как да избегна неловка ситуация като и се обадя по телефона но няма значение..няма нужда да ми рагеваш просто споделих моята история..Със здраве !


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Bas7arD в Декември 12, 2013, 15:37
Шит-имам си приятел
аз-И аз имам да ги запознаем
тя-Аз моят не го давам

тя: имам си приятел
аз: От колко време сте заедно
тя: бла бла бла :D
аз: (широка усмивка) Супер... крайно време е да се разделите
тя: (смее се)
Не знам за теб,но при мен това минава винаги с много успех и смях.Аз така подхождам като ми кажат,че си има приятел
Тя : имам си приятел
Аз : Супер,нещата между вас не вървят много явно,карате се често,нямате си доверие и химията я няма :D
Тя : Защо мислиш така ?!
Аз : Вече да те нямаше ако не бях прав . И следва коментар и обяснения относно гаджето и ...
Тя : Хитър си :D бла бла
След което казвам нещо от сорта : Не ме интересува за несполучливата ти връзка и гаджето ти,а за теб. И си вкарвам сетчета... 90% съм си тръгвал и с телефон и с целувка (ако не е била мнооого луднала по-другия)

Да разкажа и аз една история :D Отивам на републиканско по федербал във Велико Търново :D И в залата,където се провеждаха турнирите имаше едно русо момиче ама направо си беше 9-ка .. страхотна фигура,гърди,дупе изваяно,натурално красива.Още първия ден ми хвана окото и на 2-3 пъти се спогледахме... Та играя аз с един тип и съм си оставил на пейката телефона,портфейла,ключа от хотела и въпросното момиче беше да ни е съдия на мача..Аз много ясно  бях отишъл за купоните :D и през цялото време се лигавех и не играех сериозно.Момичето на паузата ми взе всичките лични вещи и ми каза,че ако не взема гейм и не се стегна няма да ми върне нещата..следователно и отговорих,че всичко мое е и на нея :D Както се предполагаше паднах и се обърнах и направо отидох при моя отбор при което тя се провикна и ми каза,че е мноооого разочарована от мен и е очаквала друго.. Въобще и не и отговорих,а си седнах на скамейката и цял ден дори и не отидох при нея да си искам вещите,а тя постоянно ме следеше с поглед.Идва момента да тръгваме към хотела и тя идва и ми казва не си ли искаш нещата и аз и казах,че след вечерята очаквам да е в моята стая да обсъдим играта ми :D При което тя ми се изсмя и ми каза "Иска ти се" и и отговорих: Сигурен съм,че ще дойдеш. На вечерята разказа на всички,че вещите ми вече били нейни.След вечерята седнах да играя белот и ненадейно тя седна срещу мен...след 1-2 игри почна да ме хвали,че съм много добър и и отговорих,че не само в това съм добър и че се бяхме разбрали къде да ме чака( около нас всеки се споглежда,я тя грам срам нямаше ) и ми отговори: Когато му дойде времето ще разбереш...Аз само се засмях.Вече свършвахме играта и отново реших да я пробвам и и казах,че времето и изтича и пропуска шанса си и ми каза: Много си уверен в себе си .След което стана и тръгна към стаята и ми каза : Вече твоето изтича !!! :D Точно след 5 минути тръгвам към стаята и какво да видя...същата мацка лежи чисто гола и ме чака в стаята...направо бях ЛОЛ ?!? Правихме квото правихме и и казах видя ли,че това което ми се искаше се случи :D Итересното беше,че не и бях пускал никакви сетове,само леки заигравки и пусках само шитки.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: casio в Януари 07, 2014, 13:02
Fur1ous
прие поканата...но за сега се надува...аз не съм "първа" младост... а тя е на 19г и си мисля, че май това е проблема...стяга се от мене...а имам някакво чувство, че май няма опит с мъжете... навремето бях специалист по тая болест хаххх ;)


Колега...младичко ти се ебе....няма лошо разбира се....но казваш че се стягала в твое присъствие....
Ами не се стяга и ти го е показала, като ти е казала да мълчиш щом заговориш....просто мацката не ти се кефи както е написал по горе един друг колега...........next............ !


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Безнадежден в Януари 12, 2014, 19:00
Ходя с една мацка преди няколко дни в Борисовата, сядаме в едно кафе и тя от нищото ми пуска шитка:
ТЯ:Кажи нещо че много тихо стана тук, май не те бива с думите.
 
Тотално забих и не знаех какво да отговоря..... идеи?


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Marmalad в Януари 12, 2014, 19:08
Ходя с една мацка преди няколко дни в Борисовата, сядаме в едно кафе и тя от нищото ми пуска шитка:
ТЯ:Кажи нещо че много тихо стана тук, май не те бива с думите.
 
Тотално забих и не знаех какво да отговоря..... идеи?
Аз: Аз съм по гушканията.... (и я прегръщаш)
Ако ти го изтърси пак я целуни.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Безнадежден в Януари 12, 2014, 22:09
Мерси следващия път ще го направя :)  :)


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: stone в Януари 13, 2014, 10:10
Ходя с една мацка преди няколко дни в Борисовата, сядаме в едно кафе и тя от нищото ми пуска шитка:
ТЯ:Кажи нещо че много тихо стана тук, май не те бива с думите.

Можело е да кажеш нещо от рода на "Еее, развали момента. Минутка споделена тишина".
Можеше и да кажеш "аз не съм по говоренето, аз съм по действията" и да я шляпнеш по дупето.

Ама всички тези неща е трудно да се кажат извън контекста и ситуацията. Може би нямаше да е конгруентно - ако цялата среща си бил дръпнат, темерут, и задръстеняк - не върви изведнъж да станеш отворен, да пускаш шеги, или да почнеш кино.
Мацките много я хващат тази конгруентност. Мисля Илиян добре пишеше за нея.


Титла: Re: Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Безнадежден в Януари 13, 2014, 11:01
Ами не аз я подхванах с шегички от началото ,но не исках да прекалявам и оставях интервали между тях (не големи но говорехме и за сериозни теми) ... може би трябваше да почна с кино. Чел съм много от публикациите на Илиян и се опитвам да се водя по подобен модел тъй като съм нов..... иначе благодаря за отзива и той ми хареса и ако мога ще използвам отговорите  :)


Титла: Re:Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: swyfti в Октомври 27, 2015, 11:32
Не си спомням каква точно беше моята реплика но тя ме контрира с:
Tя: За това ли имаш зелено между зъбите(бях ял нещо)
Аз: Не имам зелено между зъбите, защото ставам ХЪЛК като се ядосам с най-голямата усмивка на устата и се опитвам да правя физиономия и да ръмжа като хълк.

Това се случва след като сме правили няколко пъти секс и тя е спала у нас.


Титла: Re:Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: Manowar в Февруари 01, 2017, 20:35
Не съм много на ясно какво точно е шит тест.


Тя - Избирай, мен или алкохола!
Аз - Ще пия за това!

Тя - Мотора ти по-важен ли е от мен?
Аз - Ти можеш ли да ме носиш на гърба си?

Тя - Харесвам умни мъже.
Аз - Много ниско си паднала!

Тя - Пише нещо във вибър.
Аз - Кажи му, че утре е негов ред или ще ми плаща неустоики по договора!

Тя - Изглеждаш ми несериозен!
Аз - Това е най-милото нещо което съм чувал!

Тя - Ще ме заведеш ли до нас?
Аз - Знам пътя само до вкъщи, рискува ли ти се?

Тя - Кога ще ме повозиш?
Аз - Когато заслужиш!

Тя - Само за секс ли мислиш?
Аз - Не го мисля, правя го!

Тя - Имам приятел.
Аз - Какво ще го излъжеш?

Тя - Изчакай ме 5 минути(отишъл съм да я взема от тях).
Аз - Няма нужда, ще се видим направо в .......

Тя - С колко жени си спал?
Аз - До скоро предпочитех мъже.


Титла: Re:Добри (и не чак толкова) реакции на шитки в разговор с жени
Публикувано от: stone в Февруари 09, 2017, 06:36
Ааа, тези са добри Меноуаре! Само лошото им е, че звучат като такива, които пуска сериозно гадже или дори жена ти.
Тука мисля темата е за шитове, които чуваш като пикапиш - та да се упражняват момчетата.
Дойде ли дотам жена ти да те пита "избирай мен или ХХХ" значи си влязъл надълбоко.
В смисъл, като пикапиш все ще издържиш няколко шит-теста там докато я наебеш, след това си гледаш спокойно работата. Но ако имаш у вас жена, тя постоянно ще намери за какво да ти пуска нови и нови, и трябва да имаш железни нерви.
Моята жена например пуска по 1-2 на ден от леките ей така за практика, да не губи форма, а 1-2 пъти в седмицата и от термоядрените. Та в един момент ти писва да мислиш добри отговори, или да повтаряш старите, които са се изтъркали - за мен единственият нормален начин да минаваш шит-тестове без да подлудееш е просто да ги пускаш да влязат от едното ухо и да излязат от другото.