Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: airone в Октомври 03, 2009, 16:47:05Титла: Алкохол, амфети ... и мрачни погледи от жени
Публикувано от: airone в Октомври 03, 2009, 16:47:05
тази случка може да се нарече пълен провал,под влиянието на алкохола.
събрахме се на парти в апартамента на приятел.там пихме доста и отидохме на дискотека.и там разни амфети,водки работи и стана пълно мазало.та имам съвсем слаби спомени как отивам при момичета и се опитвам да ги целувам и прегръщам.....аве просто голям ужас.и естесвено тъй като не живея в голям град с тях ще се видим отново и незнам какво ще им обеснявам.а са все момичета от който съм получавал IOI ,a сега още виждам мрачните погледи  с който ме гледаха вчера.от там нататък не помня нищо  :D
разказвам ви това за да ми дадете съвет какво бих могъл да направя като ги видя отново,и за да кажете попадали ли сте и вия в подоби ситуации,че да ми стане по-леко че не съм сам.


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: miracle в Октомври 03, 2009, 17:22:32
... и незнам какво ще им обеснявам

нищо няма да им обясняваш. квото си правил - правил. никви обясняваници.

а са все момичета от който съм получавал IOI

Ако IOI са били преди време и ти, след пауза си им налетял... грешка. трябва малко билд ъп да има преди да клоузваш. все пак супата не седи топла цял ден... за да почнеш от там където си приключил предния път, момичето тряа да ти влезне с няколко IOIа още от "здрасти" - иначе е добре да си държиш ниво и да си играеш едва ли не отначало. Това работи по няколко начина за тебе. Ти си изглеждал доста нийди бидейки пиян и налитайки на всички все едно са ти харем. Малко е простащина това което си направил а всъщност в диското идеята е да се забавлявате не да им се натрапваш и да им разваляш фъна. Трябва да допринасяш към него. Това, че са ти давали IOI в някакъв определен момент не означава, че са готови да ти го лапнат във всяка една секунда от ежедневието.

какво бих могъл да направя като ги видя отново

дръж се така, както си се държал когато си получавал IOI - ти си знаеш как е било. И без да се обясняваш относно произшествието.

Колкото и голям "играч" да си, алкохолът в големи количества само ще ти пречи - когато пиеш много, по-добре не закачай момичета, въпреки, че тогава най-много ти се иска.

И заеби амфетите :)


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: Shin в Октомври 03, 2009, 19:00:48
Съгласен съм с мнението на miracle. Аз си имам правило: Ако ше пия или пуша, без жени! Ако ше зарибявам жени, без алкохол и други опиати!
Наистина няма какво да се обясняваш или да се извиняваш на никого. В краен случай може само да подметнеш: Леле кви съм ги вършил оня път не ща и да знам! И край.
Както каза и miracle тва че си получил IOI не значи че са готови да ти го засмучат. Това ти подсказва, че имаш зелена светлина да ескалираш една стъпка напред.
Относно амфетките и аз не съм фен. Фармацефтика + стрита мазилка не ми харесва като комбинация.  ::) Смъркай си като искаш, но не очаквай да ти помогне в свалките!


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: airone в Октомври 03, 2009, 22:22:04
Смъркал съм два пъти през живота си,и аз не съм фен на наркотиците,а и ми пречат на спортовете който тренирам.
Най-лошите последствия от онази вечер са ударите по самочувствието ми  :-\ .ама нищо и това ще мине.


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: airone в Октомври 03, 2009, 22:22:56
Смъркал съм два пъти през живота си,и аз не съм фен на наркотиците,а и ми пречат на спортовете който тренирам.
Най-лошите последствия от онази вечер са ударите по самочувствието ми  :-\ .ама нищо и това ще мине.
Shin аз не ги нападах така защото съм си милел че след IOI са готови а защото....хич не съм мислел.


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: capuera в Октомври 04, 2009, 00:28:21
Дааа тъпо става като много се накажеш и правиш тъпанарщини. Няма кво толко да ти пука случва се на всички ни. Дръж се се едно не се е случвало това, а ако стане въпрос кажи верно че не искаш да знаеш или да си спомняш и сменяй темата. То като се замислиш не е и станало кой знае какво а сигурно и каките са били на градус.


Титла: Re: Нещо от миналата вечер
Публикувано от: Marmalad в Октомври 04, 2009, 00:41:49
Човек, аз веднъж пуших няква брутална марихуана, обезводних се и припаднах в супермаркет (купувах си минерална вода) , на центъра на Варна и не ме ебе. Сега като мина от там и се смея. Просто го погледни от страни и ще разбереш, че всеки човек има лоши случки и както виждаш продължават напред ;] Все едно нищо не е станало!