Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: tiger в Март 09, 2013, 18:40Титла: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: tiger в Март 09, 2013, 18:40
1-ви ден за пик ъп :
1-ви сет: 3 момичета
бла бла хайде с мен на разходка. греда.
поуки: нямах оупънър следващия сет ще си имам.
намислих си да спирам 3 момичета и да искам една от тях да се отдели с мен да се разходим.пробвах на 3 момичета на една пейка седяха : греда. поука : очен контакт трябваше да направя и по силен глас.
3-ти сет отделям едната. може ли да се запознаем. гледа ме - аз: как се казваш тя: еди как си. аз: от къде си тя: софия
поука: момичето беше хубавко но много срамежливо. и малка.
и дойде ред на четвъртия сет. най после хубав сет.
на каде си, натам ли си. гледа ме учудено: да. на колко си години: толкова ли е важно. да. тя: няма да ти кажа (с тон глей го па тоя)
айде да те водя на разходка в южния вече още малко ще ме набие :не . защо? : защото не искам.
бла бла още няколко думи казах. викам й ок не се познаваме ама кво да направя, харесах си те, няма перфектни възможности. бла бла
извод от деня: общуването с тупалки зарежда. дори да те резне. само такива сетове ако има ще е супер. влизаш в стейт. сега се чуствам супер. и доволен. кат си седиш вкъщи незнам в къв стейт ще влезеш......


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: frvalonelol в Март 10, 2013, 00:14
Цитат
извод от деня: общуването с тупалки зарежда

С методите ти не съм много съгласен ама извода ти е много добър  ;D  ;D

На мен друго ми е интересно, ако си 100% сигурен в самоанализа ти(или поуките, които си написал), би трябвало като ги промениш тези работи, които си изредил, всичко да стане веднагически, колко му е ? Това го казвам, защото, както си го написал, изглежда, че поуките ти ги изтъкваш, като основен проблем, които ако се премахне, ще има успех. Един очен контакт и един по-силен глас?  Ми пробвай и виж дали ще стане...според мене е малко повърхностен поглед над ситуацията, но дано да греша :)


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: HardWorkBeatsTalent в Март 10, 2013, 01:39
не търси рапорт с въпросите, атракшъна трябва да е първо. Аз имам правило да не питам почти никакви въпроси, опитвам се да правя предположения за тях. Случвало ми се е да ходя и да кажа здравей и понеже не мога да питам въпроси и не се сещам кво друго да кажа, само се усмихвам широко и мълча и накрая тя взе мен да ме разпитва. Не им вкарвай оферти на 3-тата реплика, защото 90% отговора ще е отрицателен. Обикновено в началото мацките са стреснати и естествената им реакция е да кажат ''Не''. Задръж я 10 минути примерно и тогава офертирай. Поне на мен не ми трябва опънър, просто казваш Здравей или нещо друго ако забележиш докато се насочваш към тях.


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: ins в Март 23, 2013, 03:43
Тигре, избиваш го на простащина като начинаещ, според това което си написал в рапорта. Малко по-сериозно и ведро и може да се получат по-хубави сетове.

Чета тука последните рапорти и всеки гледа да се държи коки и да пуска базици. На мен поне на тая възраст не ми отива а и не на всякъде вървят тия базици.

Като влизаш в сайта пише "Изкуството да съблазняваш красиви жени". Демек не как да се гаврим с красиви жени на улицата.

Сорка ако критиката е грешна, просто от това, което си написал, това съм разбрал.


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: tiger в Март 23, 2013, 04:13
Начинаещ, начинаещ, колко да съм начинаещ.
Къде видя простащина? Ти май твоите репорти не си си ги чел. Така че не ми давай акъл


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: huck в Март 23, 2013, 15:26
 ХардЛорк го е казал добре. Не е хубаво веднага да почваш с въпрос и то толкова скучен като на колко си години. Като ти каже и какво следва? Нищо. Ако ще питаш, питай нещо което може да се завърти в закачка. Това за предположенията е страхотно. Поглеждаш мацката и правиш някакво супер пресилено забавно предположение без да си груб и тя сама ще ти каже каквото искаш и ще се завърже разговор. Не задавай някакви лексиконови въпроси. Другия варянт е просто ти да говориш първоначално някакви простотии докато не захапе сама.

 И да отделиш момиче от приятелките и, че да се разхожда с теб е малко загуба на време. Може да стане, но е доста малко вероятно.


Титла: Re: Цели се в звездите. Дори да не ги стигнеш, ще си сред тях
Публикувано от: DanteMakerato в Март 29, 2013, 12:54
Пичовете над мен го казаха добре , но аз виждам нещо друго .. ти просто излизаш навън - заговаряш момичета , тренираш и след всеки "сет" намираш грешките си и опитваш да ги поправиш в следващия. Търсиш просто практика и опитваш да се самоусъвършенстваш  ?