Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: HardWorkBeatsTalent в Май 01, 2013, 20:11:10Титла: BlowJob клоуз
Публикувано от: HardWorkBeatsTalent в Май 01, 2013, 20:11:10
     В къщата ми се нанесе нова съквартирантка, германка, 4 години по-голяма, викам си: ''бих спал с тая'', Със съквартиранта си направихме вечеря и викаме айде да я поканим. Идва тя, съквартиранта е много приказлив попринцип и те си бърборят някви глупости. Аз се включвам също, усеща се присъствието ми :D. Обаче моя човек много и влиза във фрейма, само там за някви различни езици и култури говореха. Аз направих един фейспалм на ум, легнах си на леглото и им бих игнор. Отегчих се много по едно време и ги оставих да си говорят за техните простотии. Сутринта се събуждам към 4 да пикая, гледам тя е още в неговата стая. Леко се ядосах, викам ебал съм го и пикъп простотиите, тоя не и излезна от фрейма цяла вечер, държеше се мило, а аз я бъзиках и игнорирах.. и сега той ще спи с нея..куул..ок.
     През следващите дни си говорех чат пат с нея, като ме шитваше чат пат. Питам я може ли да използвам мивката, докато тя миеше нещо, тя вика: ''Не'' Аз: ''лошо момиче, разкарай се'' и я избутвам леко. Нещо ми вдигаха шум веднъж със съквартиранта,  казвам да пазят тишина докато минавам покрай тях.. тя пак: ''не може''.. само я подминах. Вчера ми вика: ''Ще ми обясниш ли що не чистиш'' (тва не беше вярно) , аз(шеговито): ''Не съм длъжен да ти обяснявам нищо''  Тя: ''защото си мързелив'' Аз: ''Ок, както кажеш'' и си заминавам в стаята.
Снощи вечерта мия чинии и се заприказвахме. Направихме много дълбок разговор, по едно време темите взеха да се въртят около секс и любов (тя го калибрира тва някак, не аз) Вика ми, че не можела да бъде дълго време сама . Тръгвам към нея и и казвам искаш ли прегръдка.. тя: ''Не'', и аз я прегръщам и я държа известно време.. тя само стои като стълб.. и ми вика: ''Миришеш'' (знам, че не е вярно), аз се смея: ''Да, разбира се''. След малко казва нещо от рода, че обичала физическата близост, моите топки им трябваха няколко минути да пораснат.. приближавам се до нея и и казвам на ухо: ''Искаш ли да правим секс'' (все още не мога да се оттърся от навика да питам супер учтиво някой дали иска нещо)
Тя вика: ''Какво?'' ''Защо?''
След това пак почна да ме шитва с някви въпроси:
'' Защо искаш да го направим'' Аз: '' Привличаш ме сексуално''
'' Правил ли си същото с предишните момичета в къщата'' Аз: ''Не, те не ми харесваха, но ти да''
Някъде и там или преди тва я целунах и натиснах към стената. Тя вика:''Не мога, в цикъл съм''
Викам ок, няма проблем, ела ще се погушкаме в моята стая.
Свирка клоуз.
Оказа се, че със съквартиранта оная вечер са били гледали някъв филм.


Титла: Re: BlowJob клоуз
Публикувано от: Manowar в Май 01, 2013, 22:16:34
Еми, ти си животно! Браво, бачка!

Насвирил си я. Сега би следвало, да я пердашиш.

Дръж ни в течение!


Титла: Re: BlowJob клоуз
Публикувано от: PU_як в Май 01, 2013, 22:48:03
Измишльотини.


Титла: Re: BlowJob клоуз
Публикувано от: HardWorkBeatsTalent в Май 01, 2013, 23:51:44
Баси кефа, чак тоя щом не може да повярва  ;D


Титла: Re: BlowJob клоуз
Публикувано от: ilian_790112 в Май 02, 2013, 07:24:19
   Възможно е, разбира се  ;)
   HardWorkBeatsTalent беше преминал уоркшоп при мен и беше машина. Мисля, че в историята има всички елементи на играта, въпреки че я е разказал толкова накратко. Може би това ви заблуждава.
   Като се замислиш, направил е лек игнор на мацката в началото, оставил е съквартиранта си да си изиграе картите /които са били слаби поради липсата на фрейм и ескалация/ , направил е по-късно някакъв рапорт с нея, преминал е директно, направил е физическа ескалация и е стигнал до свирка. Е, логистиката е била доста в негова полза, но ако нямаше игра щеше и той само да гледа със съквартирантката си някой филм.  :)


Титла: Re: BlowJob клоуз
Публикувано от: Kejtarn в Май 03, 2013, 19:27:17
Оказа се, че със съквартиранта оная вечер са били гледали някъв филм.
Айде аз нали си падам критик на репорти....в тоя поне ме кефи, че е кратък, ясен и to the point.
Някаква игра от страна на HWBT, е имало, все пак дето вика Илиян - ескалирал е, не й се е вързвал на шитовете, направил е все нещо. Обаче от друга страна не мога да не отнема точки заради това последното изречение + цитатът от нея че "не можела дълго време да бъде сама" (защо ли? ;] ). Малко или много тая си го е търсела, и съквартирантът му както й е влизал във фрейма, щом цяла нощ (даже май повече от 1) са били заедно, значи и той е можел да я прасне, само дето не я е натиснал. Иначе да, може да служи за урок на хора дето не им стиска да натиснат малко, като мацката им се пуска.

Все пак има разлика между това дали ще видиш падналата монета на земята и ще я вземеш, или ще я изловиш от нечий джоб ;) .