Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: WhoDaresWins в Юли 09, 2013, 10:37Титла: Дневник - Да излезна от зоната на комфорта
Публикувано от: WhoDaresWins в Юли 09, 2013, 10:37
Здравейте колеги,

Последно време съм станал изключително пасивен. Всичко го отделям на факта, че инвестирам изключително много време, старание и нерви в бизнеса си, който съм стартирал и искам да разрастна. А може би това е оправдание за неактивното ми поведение... Факт е, че ако се случва нещо, то не е поради моята активност. Това не ми харесва, никога не съм бил така. Стартирам този дневник преди всичко да се мотивирам допълнително, както и да давате съвети, и да ми показвате евентуалните грешки.

Реално няма да имам много време да отделям на това изкуство, но колкото толкова. Важното е, че поставям старта. Надявам се тези дни да пусна първите отчети.


Титла: Re: Дневник - Да излезна от зоната на комфорта
Публикувано от: Heat в Юли 09, 2013, 14:53
Пич, развиваш бизнес, за Бога! И се оплакваш! Ами, когато намериш време, говори на мадамите. Да кажеш, че си млад и перспективен мъж в България ВЕДНАГА те прави ФАВОРИТ в техните очи. Заеби алфа историите и подобните работи. Просто намери нещо интересно в работата и им го обяснявай. Те няма да разбират нищо, няма и да им трябва. Самият факт, че си ентусиазиран, постоянен и прочие - ами, това ще ги грабне ;)


Титла: Re: Дневник - Да излезна от зоната на комфорта
Публикувано от: WhoDaresWins в Юли 09, 2013, 15:34
Благодаря за мнението, Heat! Прав си. Винаги говоря с изключителна страст за това, с което се занимава, за плановете и идеите си. И определено това помага (Нямам предвид само за девойките, а като цяло. Било то да мотивирам някой за някоя идея или инициятива и тн.)... Та, така. Очаквайте репорти :)