Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Други => Неприлични => Темата е започната от: Elite в Октомври 09, 2013, 20:51Титла: Мразя презервативите!
Публикувано от: Elite в Октомври 09, 2013, 20:51
Пичове, имам сексуален проблем - не мога, ама хич да понасям презервативите. Убиват ми цялата възбуда, буквално до степен в която не мога да правя нормален секс. Аз от малък съм си свикнал без и го слагам в най-краен случай, но почвам да губя компресия, не ми е приятно... абе ужас си е. Та нали правя си секс с някоя жена (без презерватив в 98% от случаите) и после ми е яко притеснено да не вземе да забременее. Дайте някакъв съвет, или как да се науча да правя секс с презерватив, или нещо друго, така че да не се измъчвам от негативни мисли след секс.  :-X  Има ли други като мен тук?


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: stone в Октомври 10, 2013, 09:25
Ами ще се празниш вън, бе брат - аз за 15 години практика само една беше ми казала, че уж била забременяла от мене, ама може и да ме е лъгала с надеждата да предложа пари за аборт. Не я знам аборт въобще правила ли е, ама и да е то вероятно не е било от мен, понеже не съм се празнил вътре.
Е, има и такива дето съм спал с тях без да си давам координатите така че и да са имали да ми съобщават новини, нямало е как да ме намерят... ама така като се замисля, с такива по-случайни все с кондом съм правил секс.
А за останалите без според мен практически е потвърдено, че рискът от забременяване е доста малък ако се празниш вън - ама нека докторката да каже.
Виж, рискът от СТД е по-голям, но най-сериозното (СПИН) практически не можеш да хванеш от вагинален секс с жена. Остават разни неща дето се лекуват сравнително лесно, а и който го е страх от мечки - да не ходи в гората.
Между другото, СТД също никога не съм пипвал. Освен преди много години едни брадавички като на Инса, ама ги изгориха с азот, то това не го броя за СТД защото го имали 3/4 от хората по света (може би само девствените го нямат). Па и то кондомите не пазят от това, на мен ми бяха над члена, там където кондомът свършва. Между другото, на мен стандартният кондом ми свършва на средата на члена, нали знаете?


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: WomanWorth в Октомври 10, 2013, 11:46
Stone-чо, 2,4% не е "практически невъзможно". Това значи, че от 100 акта един заразен човек има теоретичния шанс да зарази двама. Този шанс се качва в пъти, ако има и други съпътстващи инфекции, улцерации и т.н.
В момента са към 1800 случаите, около стотина се заразяват всяка година. Сто човека на 7 мил. население е много малък процент, но имай предвид, че концентрацията не е равномерна из страната. Най-много има в София. Скоро ще имаме Трувада на пазара, но дотогава...
Гонорейците па ни идват от Сл. Бряг и другите курорти и никой не ги знае колко са. Много често са кръстосани с хламидия 2 в 1. Имаше един случай - не беше мангалка, нито проститутка, обаче оная ѝ работа като петри - гонорея, хламидия и микоплазма - 3в1. Неочаквано добра комбинация.
Сифилисът официално е към 500, реално - Господ знае.
Аз на ваше място най бих треперила от буквичката В. 2 милиона преболедували + 500 000 хронични = 2,5 мил. заразени. Ваксина за вас, доколкото съдя, не е имало, така че имате шанс 1 на 8 да се изчукате с болен, бая солиден шанс да се заразите. Симптоматика - често нулева. И лечението не е лесно, както дрънка стоун. Хоспитализация - задължителна. Възстановяване пълно - след няколко мсеца. Освен ако не хронифицира,. Хронифицира ли...
Ми-и-и-и-и-я-я-я-я-я-у-у-у-у!

Елит, няма какво да те посъветвам. Или ползваш, или не. Никой не може да те накара.

Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: stone в Октомври 10, 2013, 13:21
В момента са към 1800 случаите, около стотина се заразяват всяка година. Сто човека на 7 мил. население е много малък процент, но имай предвид, че концентрацията не е равномерна из страната. Най-много има в София.

Е хубаво, но от тези заразените колко са гейове или наркомани? И колко са хетеросексуални жени от таргет-групата на Елит?
Шансът ако чука някоя тя да е заразена е примерно 0.02% и при всеки полов акт ако имаш шанс 2.4% да прихванеш вируса (според мен преувеличено, но ти ще кажеш) прави общ риск 0.0048% и аз бих спал спокойно поне откъм СПИН.
Откъм обичайните болести съм коментирал как поне на око можеш да намалиш риска - душиш, гледаш вагината за странни миризми, течения, израстъци... но гаранция-Франция, както казва УУ, има и други невидими работи, така че всеки сам си решава.

Въпросът обаче беше за риска от нежелана бременност, моят опит го споделих - веднъж за 15 години, и то според мен може и да беше фалшива тревога с надеждата да кажа "на ти 300 лева и иди оправи нещата" ама понеже не казах тя замлъкна, което ме кара да предположа, че не е било наистина (или е казала така и на някой друг и той е оправил нещата или се е хванал на въдицата, според случая).


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: WomanWorth в Октомври 10, 2013, 14:25
[quote author=WomanWorth link=topic=5675.msg69562#msg69562
Е хубаво, но от тези заразените колко са гейове или наркомани? И колко са хетеросексуални жени от таргет-групата на Елит?
Шансът ако чука някоя тя да е заразена е примерно 0.02% и при всеки полов акт ако имаш шанс 2.4% да прихванеш вируса (според мен преувеличено, но ти ще кажеш) прави общ риск 0.0048% и аз бих спал спокойно поне откъм СПИН.
Да, демографията има безспорно огромно значение и не мога да споря, че СПИН в БГ статистически не е толкова голям проблем. Проблемът не е честотата на заболяването, а тежестта му и възможността за импорт от места, където не е 1800 души, ми 90% от населението. Не забравяй и, че изследването за СПИН е задължително само за сключващи брак (а негативните резултати се купуват) - което повдига въпроса какъв процент от реалните случаи са диагностицираните 1800? Пак казвам - докато не минат клиничните изпитвания и не се въведат профилактични ЛФ като Трувада, СПИН ще е проблем. Специално за Елит не мога да кажа каква му е таргетната група, ако не върши глупости да се въргаля с човешка измет, се очаква да е ОК. Откъм СПИН.

Не ми побира акълът обаче защо игнорира втората част от поста ми, а именно хепатит В? 2,5 милиона заразени в БГ не са всичките гейове и наркомани, а предвид датата на въвеждане на ваксинация  (1992 г.) неваксинирани в момента са точно таргетите на Елит. Изследвания сочат, че дори при ваксинирани тийнове солиден процент губят имунитета си без бустерен шот, а бустерни шотове у нас не са въведени.

Цитат
Откъм обичайните болести съм коментирал как поне на око можеш да намалиш риска - душиш, гледаш вагината за странни миризми, течения, израстъци...
И ще избегнеш ужасяващи зарази като Candida albicans. Спести ми ги тия глупости - ще избегнеш минорни проблеми. Ако видиш шанкър - честито, може да се поздравиш със сифилис, щото инфекциозната му доза е една спирохета, а аз мога да ти гарантирам, че вече си я хванал.
И пак питам - ХепВ къде остава? Симптоматиката му, казахме, е нищожна в 2/3 от случаите, а покосява към 1/3 население.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: Emerald в Октомври 10, 2013, 14:46
И пак питам - ХепВ къде остава? Симптоматиката му, казахме, е нищожна в 2/3 от случаите, а покосява към 1/3 население.

Е за жалост голямо количество хора смятат, твърдят и спорят, че СПИН е най-рисковото, а останалото се лекува с курс-два антибиотици. И най-жалкото е, че подобна безпросветност се пропагандира от уста на уста и то като минеш между капките няколко пъти, си част от статистиката на малкия шанс да пипнеш нещо. Щом ви е кеф да сте елементи от статистиката - ваш си е живота и здравето.

Дали се чукате с кондоми или без си е ваше решение, което споделяте с хора мислещи и живеещи по вашия начин. Ама имате или ще имате някога деца, които ако следват тази ваша философия, поне ги научете да се изследват редовно, а не да чакат някой да им открие там долу нещо поникнало и с лоша миризма, та да се стреснат...

Ама ядосах се...


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: stone в Октомври 10, 2013, 16:17
Защо се ядосваш пък ти - все едно ти ще оправиш света...
Ами рисково е да правиш секс без кондоми, нали и ние това казваме - който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
То и да пушиш е рисково, и пак го правят много хора - информиран избор.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: Elite в Октомври 10, 2013, 19:29
Окей, мерси за отговорите досега, само някои уточнения да направя. Не си лягам с "Мара общата" и обикновено момичетата с които съм нито миришат, нито текат, нито нищо необичайно. Всичко си е в реда на нещата. С някоя тотално непозната естествено, че ще слагам презерватив, защото там не ме е страх от бременност, а от болести. И да забременее все тая, ако не я видя повече (съжалявам за откровеността, знам че на някои няма да се хареса), но въпросът е като съм си с някоя мацка с която не спим един път, ами си се праскаме редовно и не ме е страх от болести, а от това да не забременее и да каже един ден - "Еми сори пич, раждам", защото тогава се променя ситуацията.

Имам добри реакции и никога през целия ми живот не съм свършвал в някоя без презерватив, но чета после разни статии, че малки количества сперма, дори по време на секса си излизат и някога те правят белята. Интересно ми е възможно ли е това? Т.е. тези малки количества могат ли да бъдат причина за притеснение?

Сега WW спомена за хепатита и тъй като никога не съм си правил такива изследвания, ще ида тия дни, не съм никак добре запознат с него.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: PU_як в Октомври 10, 2013, 19:44
но въпросът е като съм си с някоя мацка с която не спим един път, ами си се праскаме редовно и не ме е страх от болести

Ами то и тя някога ти е била нова, откъде си знаел тогава, че е здрава?
Сега когато я праскаш редовно, по какво съдиш, че е здрава?
Въобще какво общо има броя пъти които си я чукал с това дали е здрава или не? Тя хепатит може да хване и от зъболекаря си, нищо че чука само теб.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: WomanWorth в Октомври 10, 2013, 21:36
Право е пернатото.
Най-страшните гадини са с дълги инкубационни периоди - сифилис 21 дена, СПИН месеци/години (мин. 3 мес.), хепВ от 6 седмици до 6 месеца, а после пак може да си седи асимптоматичен. Та... Елит, ти след колко време смъкваш кондома?

Емералд, ти като се ядосваш толкова, ваксинира ли се?

Цитат
Имам добри реакции и никога през целия ми живот не съм свършвал в някоя без презерватив, но чета после разни статии, че малки количества сперма, дори по време на секса си излизат и някога те правят белята.
Риск има, но какъв ти е проблемът - пак можеш да избягаш. Не разбирам каква е разликата между "забремених някаква от еднократен секс" и "забремених някаква от n-тия на брой секс". Или ти пука, или не ти пука. В България никой не може да те хване и да те направи татко насила. Зарязваш я, виж бате ти стоун как го прави. Да си намира там друг, или да отиде да абортира. Щом си я забременил и те потърси, отговорът е един. К'во беше, бе стоун?
М-и-и-и-и-и-и-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-у-у-у-у-у-у-у!Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: PU_як в Октомври 10, 2013, 22:04
- сифилис 21 дена, СПИН месеци/години (мин. 3 мес.), хепВ от 6 седмици до 6 месеца, а после пак може да си седи асимптоматичен.

Абе за всички тия по около 25 дена го дават по лабораториите. На тях ли да вярваме или на теб?


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: WomanWorth в Октомври 10, 2013, 22:40
Мдамммм... защото всеки от таргетите на Елит се изследва ей така, без симптоматика, и то Васерман, HIV и HBV. Повярвах.
Цитат
Абе за всички тия по около 25 дена го дават по лабораториите. На тях ли да вярваме или на теб?

Лабораториите, пуяче идиотливичко, ти дават прозоречен срок - това е срокът, който трябва да изтече след предполагаемия момент на заразяване, за да могат да диагностицират инфекцията серологично. Тоест, да я открият в кръвта ти. Сроковете, които ти давам аз, са инкубационни периоди - от времето на инфекцията до проява на първи симптоми на инфекцията. Това са външни прояви на болестта - отслабване на тегло, гадене, втрисане, и т.н.

Тоест, ако ти изчукаш друга пуйка (или пуяк), която/който е заразен/а с HIV, и хванеш HIV:

1. Ако лабораторията ползва Real Time PCR като метод за диагностика, 10 дни след инфектирането можеш да разбереш дали си заразен с вируса. Това е прозоречен срок.
2. Ако използва p24 антигенен тест, прозоречният срок е 17 до 20 дни.
3. Ако използва ELISA тест, прозоречният срок е три месеца.
Тоест, прозоречните срокове са различни за различните тестове и зависят от тяхната ефективност.
Инкубационният период обаче никога не се променя, защото той покрива времето от заразяване до първите признаци на заболяването - в случая минимум няколко месеца.

Който не е разбрал, моля да натисне спусъка.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: Egoman в Октомври 10, 2013, 23:13
Пичове, имам сексуален проблем - не мога, ама хич да понасям презервативите. Убиват ми цялата възбуда, буквално до степен в която не мога да правя нормален секс. Аз от малък съм си свикнал без и го слагам в най-краен случай, но почвам да губя компресия, не ми е приятно... абе ужас си е. Та нали правя си секс с някоя жена (без презерватив в 98% от случаите) и после ми е яко притеснено да не вземе да забременее. Дайте някакъв съвет, или как да се науча да правя секс с презерватив, или нещо друго, така че да не се измъчвам от негативни мисли след секс.  :-X  Има ли други като мен тук?

Бъди сигурен, че не си единствен. Някой ако каже, че гумата му прави по-приятно изживяването, ще си изкриви душата. Затова и темата се обърна в посока зарази и други гадости. С което, вместо помощ за проблема си, получаваш още по-голям хуйовисаж. Нема как да праскаш и да си мислиш за зараза и да поддържаш пълноценна ерекция. Най-много да ти помогне за удължаване на акта  ;D

За мен, чукането с гума винаги ми напомня близането на захар през буркан(или както там беше лафа). Има тънки гумички, ама пак не е същото мамка му. Като да ти правят масаж докато си облечен-пак ти мачкат добре кокалаците и резултата уж е същият, обаче няма пряк допир на кожа с кожа. Съответно фън шуито не циркулира от едното тяло в другото и обратно ала бала. Тъй че френд, упражнения, упражнения, докато свикнеш. Никога няма да получиш същото усещане, обаче поне няма да имаш предателско поведение от Елит джуниър.


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: StAyN в Октомври 11, 2013, 01:21
Почти всеки го има този проблем братле и аз също. До някъде според мен е на психическа основа ако не можеш да се отпуснеш напълно например.. Примерно всеки като малък е експериментирал и си е слагал кондоми, но тогава не е спадал нали. Добър вариант е ако ти прави свирка и ти го сложи тя веднага след това тогава няма да ти спадне, както правят проститутките. Ако го правиш без, винаги ще има спек най-добре не го мисли..

 Аз последно бях с едно момиче, с което вече 4-5 вечери се бяхме чукали и тази щеше да ни е последна понеже заминавах в друг град. Та като усетих, че ще свършвам го изкарах за да почина и да продължа пак, но бях навлязъл във фаза и се получи така нареченото сухо свършване. След това пак и го вкарах и я довърших и се спичам и аз да не получа новина. Но станалото станало няма смисъл да се тормозиш :)

Иначе другите варианти са противозачатъчни. Не съм много наясно там, но доколкото знам трябва да се пият редовно и са доста вредни заради това малко момичета ползват.. Ако се изпуснеш някой път си има и затова хапчета - ескапел и т.н.т, но предполагам това си го знаеш.

Иначе и на жените им е по-приятно без кондом. Единственото по - яко нещо с кондом е, че можеш да си свършваш вътре което е доста приятно :)


Титла: Re: Мразя презервативите!
Публикувано от: an7raks в Октомври 12, 2013, 11:10
Ами ще се празниш вън, бе брат - аз за 15 години практика само една беше ми казала, че уж била забременяла от мене, ама може и да ме е лъгала с надеждата да предложа пари за аборт. Не я знам аборт въобще правила ли е, ама и да е то вероятно не е било от мен, понеже не съм се празнил вътре.
Е, има и такива дето съм спал с тях без да си давам координатите така че и да са имали да ми съобщават новини, нямало е как да ме намерят... ама така като се замисля, с такива по-случайни все с кондом съм правил секс.
Добре, че случайно цъкнах на тази тема, та да разбера, че не съм за този форум!
Еб*хти алфа поведението!  :o