Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Други => Бизнес, инвестиции и пари => Темата е започната от: Hanibal в Октомври 15, 2013, 11:12Титла: Доходни хобита
Публикувано от: Hanibal в Октомври 15, 2013, 11:12
Както всички знаем, в България е почти невъзможно да си осигуриш приличен доход само със заплата (изключвам някои специфични професии като програмисти, моряци, както и мениджърите на високо ниво). Разбира се, вариант е да се работи на две места, но тогава се превръщаш в машина и не ти остава време да се насладиш на радостите на живота. Нека в тази тема споделим идеи за занимания, които могат да ни носят страничен доход, но в същото време са и забавни и ни доставят удоволствие.
Например аз обичам да играя покер. Даже две години бях професионален покер играч, приемах го като работа. Ако човек инвестира време в самообучение, могат да се правят пари, при това съвсем прилични. А играта е изключително забавна и вълнуваща. Макар че и това омръзва, вече не ми носи такава тръпка като преди. Замислям се сега да понауча нещо за Форекс търговията.
Подобни хобита биха били подходящи и за хора работещи например като продавачи нощем или охрана някъде, където няма какво да се прави през повечето време на работа.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 15, 2013, 11:37
За кво ти е приличен доход пък на теб?
Е тука в съседната тема се надпреварват да ти обясняват, че пари за ебане не трябват. Излез на улицата и еби, за кво ще си губиш време с работа и кариера. За лично удовлетворение ли мъжете ходим и се трепем да изкарваме кинти, вместо да зарежен всичко и да се заемем само със свалки?
Може да се ебат 9-ки и без пари. А тогава въобще пари за кво са ти като имаш 9-ки ;)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Hanibal в Октомври 15, 2013, 13:27
Ми знам ли - парите служат например да можеш да си платиш наема, парното. Да можеш да се нахраниш. Да може като излезеш с мацката да си способен поне собственото си кафе да платиш.
Пък ако някой ден се ожениш, е хубаво да можеш да имаш жилище и средства, с които да си храниш семейството.
Но реално е въпрос на приоритети. Ако не ти тряват пари, не виждам защо пишеш в тази секция.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 15, 2013, 15:33
Ми знам ли - парите служат например да можеш да си платиш наема, парното. Да можеш да се нахраниш. Да може като излезеш с мацката да си способен поне собственото си кафе да платиш.
Пък ако някой ден се ожениш, е хубаво да можеш да имаш жилище и средства, с които да си храниш семейството.
Но реално е въпрос на приоритети. Ако не ти тряват пари, не виждам защо пишеш в тази секция.

Какви пари, ти да не искаш нещо статус да демонстрираш?
Мани недей, че ще те обвинят, че използваш разни номерца за да впечатлиш жените. Да не вземеш да се увлечеш като изкараш кинти да си купиш готина кола. Една интелигентна 9-ка (някои твърдят, че масово са такива) не би трябвало да я вълнува дали ти е платено парното, ти нали си играч.
Дето Ъпсурт пееха "мечтаеш да ебеш блондинки с 5 стотинки" ;)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Beact в Октомври 15, 2013, 16:38
За кво ти е приличен доход пък на теб?
Е тука в съседната тема се надпреварват да ти обясняват, че пари за ебане не трябват. Излез на улицата и еби, за кво ще си губиш време с работа и кариера. За лично удовлетворение ли мъжете ходим и се трепем да изкарваме кинти, вместо да зарежен всичко и да се заемем само със свалки?
Може да се ебат 9-ки и без пари. А тогава въобще пари за кво са ти като имаш 9-ки ;)
Едва ли си сериозен с тоя пост. Кой би предпочел едва да връзва 2-та края, като може да живее прилично, кой би предпочел барака, вместо хубава къща, стара трошка, вместо хубава кола? Ако ще си взимаш кола например само заради мацките, няма смисъл, но ако ти харесва да караш хубава кола, защо не?

Иначе хобитата костват пари, бизнеса е това, което ти докарва пари. Докато не възприемеш хобито си като бизнес, не можеш да печелиш прилично от него. А пари може да се печелят от всичко, стига да си го поставиш за цел.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 15, 2013, 17:05
Едва ли си сериозен с тоя пост.

Естествено че не съм.
Никога, никога, никога и пак повтарям никога не съм чукал жена на базата на демонстриране на материални неща, но чак яд ме хваща като опитни играчи тук се опитват да отричат, че финансовата страна никак не е маловажна в отношенията с жените. И се отнасяме в някакъв идеалистичен свят, където всичко е само химия и флуиди. То дет се вика самите жени тук не са толкова радикални. По светци от папата станахме вече :)
А тук сега пък друга залъгалка, че уж правиш пари и кариера заради себе си.....не бе пич, нищо не правиш заради себе си. Остави това лицемерие. Правиш го заради егото си и заради статуса сред околните. Правиш го заради жените в живота ти занапред в крайна сметка. Не на нас тия, че бъхташ всеки ден на работа само щото много се уважаваш и ти е кеф да ставаш сутрин в 6, а вечер в 6 да си на фитнес.
Все едно да вярваш на жена когато ти каже, че се гримира и носи секси дрехи заради себе си и не я вълнува мъжкото мнение. Стои 5 часа пред огледалото и носи ужасяващо неудобни дрехи и аксесоари, ама видиш ли е заради себе си само :)

А за да не сме извън темата ти - ето пикапа е доходоносно хоби. Пари от него няма да изкараш, но пък можеш да спестиш, което е равностойно. Това за което хората плащат за да чукат ти можеш да го получиш от жените с добра игра. И ето ти финансов плюс.
И тук е противоречието с БЕРСЕРК например. Той смята, че изцяло само с игра може всичко, аз казвам, че одавна е доказано, че и с кинти става за който ги има. Всеки компенсира с това, което има. Аз кинти в изобилие нямам, следователно ми се налага да се уча на улицата. И попивам съветите, които той дава. Ако един ден се събудя богат обаче поне съм честен с вас, че няма как да бъда на улицата вече - мацките сами ще си идват. Мистери се снима по улицата само с рекламна цел, едва ли ходи пеша да сваля студентки за да им гледа блясъка в очите. Те сами си му идват.
Та дайте да не лицемерничим един пред друг поне;)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Hanibal в Октомври 15, 2013, 17:19
Пуяк,
Никой не отрича, че парите имат значение. Най-малкото трябва да можеш да се облечеш добре, да не се притесняваш от сметката в заведението, да не мислиш само за наема и сметките. Проблемът е, че много мъже приемат, че та са вся и всьо, съответно липсата им служи като оправдание пред самите тях, за да не опитат да се развият и да подобрят живота си. Отделно нека не генерализираме - едва ли ВСИЧКИ жени имат еднакви приоритети. Има супер комерсиални момичета, които са склонни да се хванат с всеки дебел чичко, стига да извади пачка. Но много момичета, дори да се зарадват на мерцедеса ти, скъпите ти дрешки и почивките в чужбина, това няма да промени нещата, ако не те харесват. А познавам и такива, дето плащат сметките на гаджетата си и ги издържат - и то готини, интелигентни мадами.
По телевизията ни показват разни комерсиални плеймейтки, но те не са там защото са най-красивите, а точно защото са комерсиални. Легнали са с нужния влиятелен човек, който впоследствие е инвестирал в тях, тунинговал ги е популяризирал. Те не са представителна извадка на красивите жени.
Иначе донякъде съм съгласен, че това "правя го за себе си" не е точно така. Особено за фитнеса при мен. Но не виждам какъв е проблемът с това човек да иска кариера и добър доход, за да се чувства удовлетворен от самия себе си. Със сигурност не ходя на работа заради някоя кифла.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Emerald в Октомври 15, 2013, 18:06
Проблемът е, че желания стандарт е недостижим за пуяк, вероятно. Следствието е, че гроздето е кисело, или казано на подходящ, за да бъда разбрана език - красавиците, високоранговите мацки, като цяло, са във висок процент курви, които никога няма да заслужат вниманието му, защото той никога няма да съсредоточи време и енергия в това да вдигне статуса си, за да си играе с тях. Разбира се, ако се събуди Абрамович, не би имал нищо против и с удоволствие би си пазарувал и чукал курви.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 15, 2013, 19:11
Разбира се, ако се събуди Абрамович, не би имал нищо против и с удоволствие би си пазарувал и чукал курви.

Затвори очи. Успокои дишането. Напрегни въображението си.
А сега си представи как самия Абрамович се събужда, вижда всичкия си лукс около него, ама си вика "Копеле, за кво ми е всичко това, аз искам да виждам блясъка в очите на жените" и тръгва по улицата да пикапи разни такива като Емералд. Дали се случва така в реалния живот?
Или разни такива като Емералд си обличат най-хубавата дрешка ако съществува дори 0,0001% шанс да се окажат на пътя на колегата Абрамович и той да ги мерне дори за секунда. Ама защо бе, то никоя не знае той дали е готин пич или не е. А дали знае забавни рутини? Защо жените тогава се трупат около такива?
Ми очевидно когато имаш кинтите и статуса жените сами си идват и когато Абрамович си пазарува курви всичко е в реда на нещата. Обаче ако Пуяк каже, че на мястото на Абрамович би правил същото - о не, ужас, виж какъв комплексар, той иска да разчита на пари. Нещастник, иска да може да изиграе жените с номерца :o
Сякаш той го е измислил така света, че жените се привличат от лъскавкото.

Не, уважаема Емералд, Пуяка не разчита на пари по обясними причини, разчита на себе си и за това е във форум за пикап, а не във форум за тунинговане на Голф-ове.
Не знам колко по-дебело да го напиша - това че на света съществуват някакви закономерности и стереотипи по никой начин не ме комплексира и гроздето не ми е кисело. Дразни ме само лицемерието на такива като теб примерно.
Първа писта си да обясняваш какъв комплексар е тоя или оня, но а да видим ако ти кажа, че на едната улица ще пикапят пичовете от 30-days-Challendge-a от съседната тема, а по другата улица ще мине Абрамович, да позная ли ти с новата си рокличка на коя от двете улици случайно ще застанеш? Ама защо бе, жените натуралните мъжкари ли обичат или обичат лъскавия лайфстайл, къде ще е навалицата? Дали ти няма да си в нея? :)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Beact в Октомври 15, 2013, 22:46
Едва ли си сериозен с тоя пост.

Естествено че не съм.
Никога, никога, никога и пак повтарям никога не съм чукал жена на базата на демонстриране на материални неща, но чак яд ме хваща като опитни играчи тук се опитват да отричат, че финансовата страна никак не е маловажна в отношенията с жените. И се отнасяме в някакъв идеалистичен свят, където всичко е само химия и флуиди. То дет се вика самите жени тук не са толкова радикални. По светци от папата станахме вече :)
А тук сега пък друга залъгалка, че уж правиш пари и кариера заради себе си.....не бе пич, нищо не правиш заради себе си. Остави това лицемерие. Правиш го заради егото си и заради статуса сред околните. Правиш го заради жените в живота ти занапред в крайна сметка. Не на нас тия, че бъхташ всеки ден на работа само щото много се уважаваш и ти е кеф да ставаш сутрин в 6, а вечер в 6 да си на фитнес.

Е това го мислиш, грешно, че да работиш е било за жените. Все едно да кажеш на Бъфет, че е станал милярдер заради жените. Правиш го за да може на теб да ти е готино и да живееш добре, а като е така, жените са бонус!


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Elite в Октомври 16, 2013, 07:05
Като имаш пари можеш да си позволиш да излезеш с мацката без да се притесняваш от сметката. Можеш да си поръчаш такси и дори да оставиш бакшиш, а дори можеш и да сипеш някой друг литър бензин и да излезеш с колата. Не се притесняваш ако се разболееш - можеш просто да отидеш и да си платиш за преглед при добър лекар.

Ако пък сте доста успял - можете да изпратите детето си в добро училище (което се плаща).

Това са причините аз да искам да съм успешен, защото парите са свобода в почти всеки аспект от живота, това няма как да го отречете. Искам да знам, че мога да си позволя да живея по начина по който ми харесва. Това води до увереност за справяне с различни ситуации, мацките го чувстват като сигурност. Много по-лесно е да се влюбиш в някой готин, който е и успешен отколкото да разчиташ просто на химия. Гаранция ви давам, че към успешния пич винаги химията е повече, защото той е силен и държи живота си под контрол.

Без пари пак можеш да чукаш и да имаш жени, безспорно... но имаш ли пари можеш да направиш една връзка много по-стойностна, качествена и приятна.

И още едно нещо да вметна относно красивите жени - изобщо не смятам, че са курви. 90% от тях са си напълно нормални, дори по-нормални от някои 5-ци, които се радват на най-малкото внимание, което им се обърне. Мога да изброя хиляди такива случаи - красива мацка, с много стабилна връзка, която разбира се има също хиляди обожатели, но не ляга с никой от тях.

Втория случай - не особено поддържано момиче, грозничка, с леко наднормено тегло - тя от своя страна изпитва комплекси от това, че на красивата приятелка и обръщат повече внимание, затова се впуска в бурни авантюри с всеки пияница, или рецидивист излязъл от затвора, само и само да докаже пред себе си, че не е по-зле. Да, ама... който получава внимание, може много по-лесно да избере човекът с когото иска да гради връзка, а на който му липсва внимание се хваща за първия курклон, само и само да си докаже, че не е по-зле.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: stone в Октомври 16, 2013, 08:45
Е това го мислиш, грешно, че да работиш е било за жените. Все едно да кажеш на Бъфет, че е станал милярдер заради жените. Правиш го за да може на теб да ти е готино и да живееш добре, а като е така, жените са бонус!

Да бе, тя и Здрач каза, че си скубе космите от краката не заради мъжете, а заради себе си. И на пустинен остров да живеела, пак щяла да го прави.
То и Бъфет ако живееше на остров, сигурно пак щеше да основе фирма и да организира борса и да си играе на бизнес с диваците, вместо с долари с раковини - нищо че няма къде да ги харчи после. Той не го прави за парите, прави го така, за собствен кеф.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 16, 2013, 10:28
И още едно нещо да вметна относно красивите жени - изобщо не смятам, че са курви. 90% от тях са си напълно нормални

Че кой пък е казвал, че са курви?
Една жена да иска да осребри красотата си чрез някакви облаги или лъскав лайфстайл е най-нормалното нещо на тоя свят.
Ненормално е само да смяташ, че като си добър играч може да чукаш безплатно 9-ки повече от няколко пъти и тя ще приеме твоя начин на живот да пие двулитровки в парка, вместо да се хване сериозно с някой пич с лъскав лайфстайл. Па макар и да не зае толкова рутини и да не му е толкова твърда пишката.
Все пак зайчетата на Плейбой се трупат около един дядка, на който пишката въобще не му става, а когато някой играч тресне такова зайче го вее като гигантско постижение и развива теории как всичко било възможно. Защо ли е така? ;)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Hanibal в Октомври 16, 2013, 12:43
Пуяк, убеден съм, че има и много момичета на възраст 20-30 години, които няма да си сложат рокличката за Абрамович. Най-малкото защото е на 47. А колкото и клиширано да звучи, парите не са всичко - най-хубавите неща не можеш да си ги купиш с пари. Да - Хю Хефнър е намерил няколко десетки мадами, тунинговал ги е и ги показва по телевизията, но бас ловя че има и хиляди, на които няма да им дреме за него.
Отново - не отричам, че парите имат значение. Но нека дамите да кажат - само с пари става ли? И друго - има един термин в икономиката - "пределна полезност на благото". Важи и за парите. Ще го кажа така - доход от 5000 лв. ще ме направи значително по-щастлив, отколкото доход от 500. Доход от 50 000 ще е голям плюс, но не мисля, че ще ме радва чак толкова много в дългосрочен план, сравнено с тези 5 000. А доход от 5 милиона е добре дошъл, но честно ти казвам - има къде къде по-важни неща.
Без да твърдя, че разбирам жените, си мисля, че и там работи сходен модел. Ако си вечно безработен, нямаш пари за кафе, е голям минус. Но ако си стабилен и добре уреден, предполагам, че много красиви момичета могат да минат и без яхти и лимузини.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 16, 2013, 13:56
Но нека дамите да кажат - само с пари става ли?

Не става разбира се, но ти точно от дамите ли очакваш да чуеш искрен отговор точно пък по тая тема? ;D
Аз не агитирам нищо за парите, щото самия аз ги нямам и затова съм точно тук, но не може да се правим слепи и да отричаме очевидното. И то очевидно от хилядолетия.
Пикап теорията няма да обърне еволюцията, колкото и да ни се иска. С пикъп компенсираш това което нямаш в други аспекти. Точно както едно богато АФЦ с пари компенсира това, което му липсва откъм пикъп. И нито едното е само черно, нито другото е само бяло.
Пак казвам, ако те лупнат по главата едни 10 млн. $ неочаквано наследство от чичо ти от Америка, на следващия ден нито ще излизаш да гониш мацки по улиците и да те режат, нито ще ходиш да бачкаш днешната си работа.....щото било заради себе си и си искал да израстваш.
Е поне ако си честен де. Иначе може да си приказваш сега всичко ;)

предполагам, че много красиви момичета могат да минат и без яхти и лимузини.
Естествено че могат, кой казва друго?
Ако си пич можеш да ги чукаш и за без стотинка. Добрите играчи го правят чат-пат, ние по-слабите още по чат-пат записваме по някой успех също.
Иначе за нещо по сериозно 9-ка може да мине без яхти и лимузини, щото баш-10ките са там
7-ца може да мине и без готина кола. 5-ца може да мине и без въобще по заведения да излизате.
Но всяка си има все някакъв праг. Не може само на рутини и на твърда пишка да разчиташ....


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Elite в Октомври 16, 2013, 15:48
(http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6721369_700b_v1.jpg)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 16, 2013, 17:25
Сигурно е показал добра игра. Не вярвам да има нещо общо с лотарията :-\


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Elite в Октомври 16, 2013, 17:29
Сигурно е показал добра игра. Не вярвам да има нещо общо с лотарията :-\

Със сигурност е от добрата игра... как можа да си помислиш, че една смешна лотария може да има нещо общо :D


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: PU_як в Октомври 16, 2013, 17:34
Живота си остава същия, какво е една лотария.
Единствената разлика е евентуално че не е нужно повече да ходиш до центъра да пикапиш, а мацките идват сами у вас да те пикапят. Не знам защо е така обаче...


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Hanibal в Октомври 16, 2013, 21:02
Както и да е, много разводнихме темата. Нека ако някой има хобита, носещи му страничен доход и не е някаква тайна, да сподели.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: Beact в Октомври 17, 2013, 00:01
Е това го мислиш, грешно, че да работиш е било за жените. Все едно да кажеш на Бъфет, че е станал милярдер заради жените. Правиш го за да може на теб да ти е готино и да живееш добре, а като е така, жените са бонус!

Да бе, тя и Здрач каза, че си скубе космите от краката не заради мъжете, а заради себе си. И на пустинен остров да живеела, пак щяла да го прави.
То и Бъфет ако живееше на остров, сигурно пак щеше да основе фирма и да организира борса и да си играе на бизнес с диваците, вместо с долари с раковини - нищо че няма къде да ги харчи после. Той не го прави за парите, прави го така, за собствен кеф.


Е точно за това ми беше и примера, че не го прави за жените.  :D  ;)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: fatman25 в Ноември 15, 2013, 16:30
''А тук сега пък друга залъгалка, че уж правиш пари и кариера заради себе си.....не бе пич, нищо не правиш заради себе си. Остави това лицемерие. Правиш го заради егото си и заради статуса сред околните.''
а не правя го заради комшията да се кефи повече...  разбира се че го правя за себе си. жени на всякъде парите не са, света не се върти заради тях, нито слънцето няма да изгрее ако не чукаш. човек не се обиждай ама мислиш като 16 годишен. и какво сега можеш да гониш загорели студентки и да не мислиш за пари и тем подобни ами утре като си на 40? да не би да станеш като чичо Чарли? да ама как без къща на плажа и някой милион в банка? и тогава какво по твоите думи коя ще те иска без пари и с хуй дето е по мек отколкото на някой 25 годишен? тогава какво ще почнеш да развиваш кариера на 40? а тогава всеки ще ти вее 1 пръст пред лицето и ще казва опит имаш ли? нима ще отречеш не е удоволствие да имаш 5 лв повече? да можеш да седнеш на някое спокойно заведение да хапнеш нещо приготвено от професионалист а не от баба Мария? да си поръчаш 1 чаша качествено вино? нима това не е удоволствие? не е ли по голямо удоволствие да караш някоя нова кола а не някоя 20 годишна раздрънкана кошница? да може в жегата да пуснеш климатик или там климатроник и да удържиш на отвратителното задръстване? има много удоволствия и честно половината бих ги предпочел пред секса, колкото и смешно да звучи на повечето тук. както и какво беше това пестиш пари така че има хора които не си купуват жени ... е по тази логика и ти в момента пестиш пари че дишаш ;) има хора които си плащат за този лукс.
а колкото до темата да има хобита които биха били доходоносни. познавам 1 приятел дето си купи диабло 3 като излезе има нощни смени където няма работа и играе. хем му е кеф хем вади на нощна към 100лв (там като продава предмети за реални пари). аз например имам мерак да пробвам да направя ръчно направен дневник от кожа и ръчна хартия. и цената на 1 такъв дневник да си купиш е 80лв-200лв. ако не си пушач може да идеш в банка за сперма  ;D варианти много стига да ти се занимава, имам 1 приятел които пише книги като хоби, вече 3 е написал ама не ги издава че го е страх да не би хората да не ги одобрят.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: stef-- в Ноември 27, 2013, 18:53
Предполагам, че визираш трейдър? Запознат съм горе долу с борсата / въртял съм някакви пари преди / , но ти казвам като на приятел, че цялата схема в България е доста манипулирана / не питай откъде знам/. Моя съвет е да бягаш надалеч от българските платформи.
 Излезе ми нещо за мрежови маркетинг или на наш език - Пирамиди/ не е SCI/
 Утре, като разбера повече, ако е добро ще споделя :)


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: ivakazzz в Февруари 24, 2014, 00:38
Както всички знаем, в България е почти невъзможно да си осигуриш приличен доход само със заплата (изключвам някои специфични професии като програмисти, моряци, както и мениджърите на високо ниво). Разбира се, вариант е да се работи на две места, но тогава се превръщаш в машина и не ти остава време да се насладиш на радостите на живота. Нека в тази тема споделим идеи за занимания, които могат да ни носят страничен доход, но в същото време са и забавни и ни доставят удоволствие.
Например аз обичам да играя покер. Даже две години бях професионален покер играч, приемах го като работа. Ако човек инвестира време в самообучение, могат да се правят пари, при това съвсем прилични. А играта е изключително забавна и вълнуваща. Макар че и това омръзва, вече не ми носи такава тръпка като преди. Замислям се сега да понауча нещо за Форекс търговията.
Подобни хобита биха били подходящи и за хора работещи например като продавачи нощем или охрана някъде, където няма какво да се прави през повечето време на работа.

Според мен от хобита може да изкараш много повече пари от колкото да бачкаш за някой, защото това което правиш с желание от вътре те стимулира много повече, може да го правиш по-дълго време и евентуално се харесва на повече хора, които била платили я да го гледат я да ги научиш я да консумират това което си създал.

Докато това да бачкаш за някой, го правиш насила и така нито си вътрешно удоволетворен, нито финансово си покриваш всичко от което се нуждаеш.


Титла: Re: Доходни хобита
Публикувано от: sags в Февруари 24, 2014, 13:18
Ето няколко доходни хобита:
1. Професионално завързване(и отвързване) на обувки.
2. Цъкане на мишка върху бюро.
3. Писане с химикал върху хартия!!!
4. Слушане на музика от грамофон.
5. Миене на зъби с пръст.
6. Изхвърляне на боклука с една ръка.
7. Псуване на случайни минувачи отпред, отзад, отстрани и под колата ти.
8. Писане на Доходоносни хобита във форум за свалки.

 Еба ли му мамата вече се рина в пари. Защо още цъкам проклетите копчета на клавиатурата? Казвам си "СПРИ СЕ" ама не мога - Хоби брат.